vestuvinis tortas NUOSTABUS
Sveikos, prisimenu cia rasem apie ta traskanti pertepima, niekas nezinojo kaip ji daryti, bet paskui kazkas parase, kur galima nupirkti, tik, kad ten dideliais kekiais parduoda, bandau dabar rasti sita zinute kur galima isigyti ir negaliu rasti, gal kas uzsirase sau, padekite labai reikia, visur ja vadina traskanti chalvos mase.
Sveikos atbėgu pas jus su prašymu - žadu kepti jogurtinį tortą su konservuotais persikais ( jų bus vienas sluoksnis kartu su kremu). Gal galit patarti, kuo jį geriausia būtų papuošti? Kaip suprantu, bezė nesilaikys, kadangi į torto kremą dedasi želatina. O kas tiktų? Ir jei gėlytes daryčiau, tai iš kurios masės geriausiai laikytųsi ant tokio torto? Ačiū už pagalbą
QUOTE(Nicky @ 2014 01 20, 16:42)
Sveikos atbėgu pas jus su prašymu - žadu kepti jogurtinį tortą su konservuotais persikais ( jų bus vienas sluoksnis kartu su kremu). Gal galit patarti, kuo jį geriausia būtų papuošti? Kaip suprantu, bezė nesilaikys, kadangi į torto kremą dedasi želatina. O kas tiktų? Ir jei gėlytes daryčiau, tai iš kurios masės geriausiai laikytųsi ant tokio torto? Ačiū už pagalbą
taigi darysit pertepimus: biskvitas/kremas/biskvitas/kremas... tai ant virsaus gi biskvitas turbut? ko tada nesilaikys??? ant biskvito viskas laikysis sonus aptepat sviestiniu (bet kokiu) ir tada tepat beziuka. Jei kremo sluoksnis platus ir sviestinis sunkiai tepasi tai galit i sviestini deti trupinuku ir ji siek tiek pasildyti kad minkstas butu, tepsit per pora syk-viskas bus ok.
QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 19, 00:17)
ramune, ryt parasyk ar gavai tu pabarstuku
NERASTA nieko panasaus i pabarstukus
Papildyta:
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 01 20, 01:01)
na pasirodysiu ir as sendienos visos dienos darba varskinis gaivumelis su persikais puosta beze gretineles kremu ir pastiliazinem gelytem... bandziau daryti beze papuosimui gavosi katastrofa kaskokia nesigavo gerai.... bandysiu dar karta galbut ant per karstos pliteles kaitinau...
o tai koks cia beze grietineles kremas? jei cia slapia beze ant grietineles dejot tai gal patizo?
Papildyta:
QUOTE(KristinaBal @ 2014 01 20, 12:08)
As ir vel su klausimuku... Ar po pastiliazu gali buti grietinele? ... Dabar darau medaus torta berniukui ir bandysiu padaryt tipo zmogaus voro galva, jei pavyks... Visgi mano "vyriokui" jau 5-eri metukai ... Radau cia kazkoki pastiliazo receptuka, dazus pirkau is Primos. Liko uzdeti grietinele ant virsaus torto, tai skubu pasitikslint, ar nereikia kazkokio kito po pastiliazu ... Please... Pasirodysiu kas gausis pirmakart dirbant su tokiu dalyku... Jei pavyks..
PO turi buti SVEISTINIS! sviestas+kondensuotas, sviestas+cukr.pudra, sarlot...
grietinele ant virsaus dekit plonai tada sviestini, tada mase.
Jei pirkot vandeninius dazus tai pilkit juos darydama zelatina vietoj vandens, tik va jau gausit visa gabala vienos spalvos, tai vidutinio dydzio tortukui apie 3kg uztektu 2/3 normos.
QUOTE(ramune.v @ 2014 01 20, 17:39)
taigi darysit pertepimus: biskvitas/kremas/biskvitas/kremas... tai ant virsaus gi biskvitas turbut? ko tada nesilaikys??? ant biskvito viskas laikysis sonus aptepat sviestiniu (bet kokiu) ir tada tepat beziuka. Jei kremo sluoksnis platus ir sviestinis sunkiai tepasi tai galit i sviestini deti trupinuku ir ji siek tiek pasildyti kad minkstas butu, tepsit per pora syk-viskas bus ok.
Na vat, nežinojau kaip su šonais susitvarkyti Ačiū labai, dabar žinosiu
QUOTE(Mingailiux @ 2014 01 19, 09:33)
Colos kaip visada grazus popsiukai. Kaip tie nauji pagaliukai? Patinka? As kazkaip ties paprastais baltais apsistojusi, gal geriausia priderinti juos prie visko. Bet tie dryzuoti ir gi faini, kai atitaikai prie tematikos
As pasirodau su keliais savo tortukais:
As pasirodau su keliais savo tortukais:
Tavo tortukai man visada superiniai, nei vieno nemaciau kad nepatiktu, visi super
del pagaliuku, man patiko, nors sakiau kad niekad nedarysiu daugiau su jais, nes beda, kur jos ikisti del storio
QUOTE(ingridasir @ 2014 01 19, 20:25)
vestuvinis
QUOTE(ramune.v @ 2014 01 20, 16:39)
kaip gaila kad nebuvo jau pabarstuku
ryt paziuresiu pardei ar liko tu baltu rinkinuku, tai paimsiu dar, jej tokie tinks tau, tai per dukra perduosiu, kai vaziuos i sunu paroda, kuri bus Panevezi, bet jau per velu bus, ane
jej su beze daryti tortuka, tai kam tas sviestinis reikalingas ? juk grietinele jio nebijo, uzvakar bandziau mieskiuka daryti, cia sunenui Dovanu dariau, tai su beze dziubavau ir jokio sviestinio kremo nenaudojau, ir isvis ji nenaudoju, kai beze puosiu (zinoma jej bus zelatinos kreme, jis netiks)
cia pirmasis mano meskiukas
O koks meeeeskis! Superinis! Kokio diametro darei ir koks jo aukstis (jei matavai)? Ir koks skonis? Labai superinis gavosi
labai fainas meskis
O meskiuko meilumas jau pavydziu noreciau ir as taip moketi...o koks tortas viduje meskiuko?
QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 20, 22:19)
jej su beze daryti tortuka, tai kam tas sviestinis reikalingas ? juk grietinele jio nebijo, uzvakar bandziau mieskiuka daryti, cia sunenui Dovanu dariau, tai su beze dziubavau ir jokio sviestinio kremo nenaudojau, ir isvis ji nenaudoju, kai beze puosiu (zinoma jej bus zelatinos kreme, jis netiks)
.fotki.com/v1623/photos/1/1345161/10027764/10201290505254269_648364435_n1-vi.jpg[/img]
Tai aš iškarto rašiau, kad į kremą dedasi želatina. Tai jei aptepsiu sviestiniu kremu šonus, vistiek netinka? Pasimečiau dabar kaip daryti
O meškiukas tai labai superinis
QUOTE(Nicky @ 2014 01 21, 08:29)
Tai aš iškarto rašiau, kad į kremą dedasi želatina. Tai jei aptepsiu sviestiniu kremu šonus, vistiek netinka? Pasimečiau dabar kaip daryti
O meškiukas tai labai superinis
O meškiukas tai labai superinis
Jei i krema dedasi zelatina,tada butinai aptepkit sviestiniu,o jau paskui,ant to sviestinio dzibuokit su beze
QUOTE(Nicky @ 2014 01 21, 09:29)
Tai aš iškarto rašiau, kad į kremą dedasi želatina. Tai jei aptepsiu sviestiniu kremu šonus, vistiek netinka? Pasimečiau dabar kaip daryti
O meškiukas tai labai superinis
O meškiukas tai labai superinis
tai galit sonus, kur kremas matosi apdeti juostelemis is biskvito ir paskui deti plona sluoksni beziuko ant viso torto, o tada jau normaliai dekoruoti beziuku.
Jau Liucijos meskino fainumas toks labai tikras, kaip is parduotuves
Ikeliu savo kelis
Snikersas, dengtas sokoladine glazura
Braskinis maskarponis su sokoladu, pastilazas
Sokoladinis ir griliažinis su sokoladu tortai, 3,5kg, beziukas
Snikersas, pastilazas