Keli mano darbeliai , tortukas ir popsiukai mano anukeliui
Papildyta:
Neatsimenu ar rodziau si
QUOTE(Alincia @ 2014 01 17, 17:31)
Na tortu temeles naujos dar nera, tai paklausiu vel cia
Ar kepant Rafaelo biskvita, visa forma iskloti popieriumi , ar tik apacia?
Aciu
Ar kepant Rafaelo biskvita, visa forma iskloti popieriumi , ar tik apacia?
Aciu
butent rafaelo biskvitui nekloju nieko,formos dugna ir sonus lengvai istepu sviestuku
Cola 777 pasakiski popsiukai... o ir teletabiai tokie tikroviski juos darote is pastilazo?
Sokoladinis valgomukas su plikytos teslos papuosimais
QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 17, 19:44)
Keli mano darbeliai , tortukas ir popsiukai mano anukeliui
[
[
Jūsų darbai visada nuostabūs ir visada mane žavi
QUOTE(Kriziukas @ 2014 01 17, 14:43)
dar - ką tik padariau cukrinę masę pagal Cipciuką, išspaudžiau širdeles ir sudėjau džiūti...kaip suprantu, džiovinti reikia apie parą? ir jei aš jas uždėsiu ant šokoladinės glazūros-paviršiaus? ar širdelės išsileis? ar galima drąsiai dėti?
ačiū
ačiū
kartojuos gal kuri žinot?
QUOTE(Olesta @ 2014 01 17, 03:12)
Klevo Maximoj žiūrėjai??? nesenai dar mačiau...parėjus namo, pasižiūrėsiu gal aš tebeturiu nepraėmus, nepamenu ar snaigučių ten buvo...
toj vienintelej musu kaime neziurejau o kitur ner, reiks nulekt nes dabar kaip tik ir akcija dr.Oetker
QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 17, 15:09)
* Aišku, nėra garantijų, kad jie ten realiai yra, nes čia tik duomenys iš kompiuterio.
o kas iena i ta rinkini ? ir kokia jo kaina buvo ?
As taip senai ieskau snaiguciu, bet maxsimoje nepastebejau
**Manau, kad dazai seni
o kas iena i ta rinkini ? ir kokia jo kaina buvo ?
As taip senai ieskau snaiguciu, bet maxsimoje nepastebejau
**Manau, kad dazai seni
* priesa kaledas uzmaciau dideles bonkutes perskirtos i 4 skyrius, buvo snaigutes, perliukai... - kitu nepamenu-man snaigutes aktualiausiai buvo. Kitas buteliukas buvo rozinis - sirdeles (tokios kaip buna kur tik sirdeles violetines ir rozines), roziniai perliukai...spalvotas cukrus lyg...
zodziu pries kaledas nenupirkau, ai sakau gal akcija bus o jei ka tai veliau... va ir veliau - NEBER kaina... 14,99-16,99 o kiek g. neatmenu bet ne tas maziukas buteliukas, deja www jo nerandu
**man taip buna jei per daug krakmolo ir jis neisminkytas, arba skirtinga temperatura dazu ir mases (jei ji sildyta). manieji dazai nauji.
popsai o tabiai TIKROVISKI laaabai
---
valgomukas
QUOTE(Kriziukas @ 2014 01 17, 22:59)
kartojuos gal kuri žinot?
glazura padengiat ir leidziat apsingti, tada dedat savo papuosimus is masytes, jei jie ne stati gali buti ir ka tik padaryti, ta prasme jei reik kad laikytu forma tada jau dziovinkit bet jei guldysit pvz. snaiges... dziovinti nebutina. jei sokolas bus jau tiek sustinges kad papuosimai nelips patepkit juos glazuros likuciais ir prilipinsit. Pastilazas leidziasi nuo grietineles, slapios beze, bet ne nuo sokolado.
mano keli valgomi
QUOTE(ramune.v @ 2014 01 17, 23:48)
mano keli valgomi
kokie kukliai grazus!
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 01 18, 01:28)
kokie kukliai grazus!
aciu
dar keli ne tokie valgomi :
Cia buvo vestuvinis komplektukas ziemos ir baltos spalvos tema. Jauciu pirma ir paskutini syk dariau 15 miniuku Stovas isvaziauvo anksciau nei tortai tai kruvos prie vietos ir neturiu Deja foto nekokios, matyt nuo to puosimo nebesinorejo ir fotkint Skoniai: "dickio" - kavos, miniukai: snikers bei jogurtiniai su misko uogu dzemu.
šokoladiniai: su romu, su džiovintomis slyvomis. šviesūs: su šokolado, su miško uogų džemo įdarais. I foto vel baisu ziuret nesimato nei susuktu roziu nei blizgio barstyto
QUOTE(ramune.v @ 2014 01 17, 22:31)
glazura padengiat ir leidziat apsingti, tada dedat savo papuosimus is masytes, jei jie ne stati gali buti ir ka tik padaryti, ta prasme jei reik kad laikytu forma tada jau dziovinkit bet jei guldysit pvz. snaiges... dziovinti nebutina. jei sokolas bus jau tiek sustinges kad papuosimai nelips patepkit juos glazuros likuciais ir prilipinsit. Pastilazas leidziasi nuo grietineles, slapios beze, bet ne nuo sokolado.
ačiū labai Jums
Mano Kalėdinis valgomukas:
Rafaelo, pastilažas.
Rafaelo, pastilažas.
labas,visoms
as cia naujoke pas jus .jusu tortai nuostabus ir ikvepiantys
as cia naujoke pas jus .jusu tortai nuostabus ir ikvepiantys
http://images16.fotk...0/photo1-vi.jpg[/img]
cia karamelis sokoladinis tortas leliukas laukiu kepeju vertinimu
Papildyta:
cia sokoladinis karamelinis ir snikerinis tortukas
Papildyta:
cia dar keletas mano darbeliu
jau senei norejau pasirodyt bet vis nedrysau...
tikiuosi labai nepeiksite
Papildyta:
juodasis miskas
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
juodasis miskas
Papildyta:
QUOTE(@boruze2@ @ 2014 01 18, 17:01)
http://images16.fotk...0/photo1-vi.jpg[/img]
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
juodasis miskas
atleiskit kad pritersiau bet dar ne visai gaudausi kaip foto sumazint... cia karamelis sokoladinis tortas leliukas laukiu kepeju vertinimu
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
juodasis miskas