Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus,

smile.gif+2014 01 16, 14:55-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 01 16, 14:55)
ir dar as su klausimu, kaip statyti proporcija ,jei produktai duoti 25cm formai,o reikia 21cm,aukstis standartinis? skaiciavau vienai,pagavau,kad dauginti reikia is 0,84,paskui susistaciau kita,gavau 0,7  g.gif dabar pasimeciau,tai katras teisingas. Tikrai,atsimenu,kad net keleta kartu buvo ta informacija ikelta blush2.gif
as tai skaiciuoju taip ax.gif tarkim jei 24formai 200gr miltu,tai 20formai 200:2=100 100:2=50 100+50=150gr
Atsakyti
smile.gif+2014 01 16, 13:55-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 01 16, 13:55)
ir dar as su klausimu, kaip statyti proporcija ,jei produktai duoti 25cm formai,o reikia 21cm,aukstis standartinis? skaiciavau vienai,pagavau,kad dauginti reikia is 0,84,paskui susistaciau kita,gavau 0,7  g.gif dabar pasimeciau,tai katras teisingas. Tikrai,atsimenu,kad net keleta kartu buvo ta informacija ikelta blush2.gif

Aš skaičiuoju taip: jei tarkim 25 cm. formoj miltų reikia 100 g, tai 21 cm. reikės 84 g., t.y. (21*100)/25 4u.gif
Atsakyti
AČIŪŪŪŪŪ, Punkiui ir Ramune.V - bandysiu "kurpt" kazka.... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Pasirodau ir aš su vienu tortuku. Jogurtinis. Pastiliažas.

user posted image
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif

nemoku tortų puošti, tik kepti biggrin.gif todėl noriu paklausti, nusipirkau marcipaninės masės, ten pparašyta, kad į ją reikia dadėti cukraus ir kiaušinio baltymo, išplakti gerai, formuoti ką nori ir kepti....ar tikrai taip? maniau, kad ji savaime sustingsta unsure.gif
ir ar galima dėti tuos marcipaninius ornamentus ant šokoladinio paviršiaus, neišskys?

ačiū iš anksto kas patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 01 16, 23:24)
Labas mergaitės 4u.gif

manyciau jei nusipirkot KAZKA,tai reiketu ir laikytis instrukcijos

cia dauguma mases darosi pacios,o jei ir perka,tai neteko girdeti,kad ja dar kazkaip keptu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 01 15, 01:07)
SOS
Pries kaledas Maximoje buvo Dr. Oetker pabarstukai, rinkinukai dideliuose indukuose snaigutes/perliukai ... o dabar neber doh.gif man kaip tik reik tu snaiguciu, gal kituose miestuose kas uzmatet?

Klevo Maximoj žiūrėjai??? g.gif nesenai dar mačiau...parėjus namo, pasižiūrėsiu gal aš tebeturiu nepraėmus, nepamenu ar snaigučių ten buvo...
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 01 16, 23:30)
manyciau jei nusipirkot KAZKA,tai reiketu ir laikytis instrukcijos

cia dauguma mases darosi pacios,o jei ir perka,tai neteko girdeti,kad ja dar kazkaip keptu  g.gif

nusipirkau marcipaninę masę, tik man keista, kad ją kepti reikia, todėl ir klausiu...
aš suprantu, kad dauguma pačios darosi, na o aš nemoku blush2.gif o ir laiko nebeliko, nes savaitgaliui reikia, todėl ir galvoju, kaip čia išsisukt, nes reikia širdučių ir žvaigždučių, nežinau iš ko jas padaryt, tikėjausi, kad gausis iš marcipaninės masės...
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 01 17, 08:21)
nusipirkau marcipaninę masę, tik man keista, kad ją kepti reikia, todėl ir klausiu...
aš suprantu, kad dauguma pačios darosi, na o aš nemoku  blush2.gif o ir laiko nebeliko, nes savaitgaliui reikia, todėl ir galvoju, kaip čia išsisukt, nes reikia širdučių ir žvaigždučių, nežinau iš ko jas padaryt, tikėjausi, kad gausis iš marcipaninės masės...

O jūs LT pirkote tą masę? Nesu girdėjusi apie tokią, bet akivaizdu, kad čia ne lipdymui skirta, jei reikia dar kepti.. Marcipaninių masių irgi yra kelių rūšių, ir dengimui tortų, ir įdarams, ir figūrėlių formavimui. Tai jei laiko nedaug ir nenorit eksperimentuoti, nusipirkit jau gatavą cukrinę masę, arba marcipaninę masę figūrėlių lipdymui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Paskaitinejau tema apie kepiniu puosima. Noriu paklausti ar beze puosti keksiukus is vakaro ar pries patiekiant? (Esu plakus tik kiausinio baltyma su cukraus pudra, tai jis skystokas man gavosi.) Bijau, kad nesusidarys man tvirta kepurele keksiukams.
Aciu is anksto atsakusioms ax.gif
Atsakyti
sveikos kepejos,
gal galite patarti "zaliai" tortu puosejai biggrin.gif
noriu torta uzlieti sokoladine glazura, Ar pries tai padarant dar reik kuom aptemti pati torta?

aciu uz info
Atsakyti
smile.gif+2014 01 16, 14:20-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 01 16, 14:20)

Prasau,atidarykit kas nors tortu 26 tema,dabar man cia klausinet apie biskvitus nei sis neit as... prassaaauuuuu  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 17 sausio 2014 - 10:45