Laba,
Nebeištvėriau ir aš . Mes ta lietuvių pora, apie kuriuos KittyKitty ir Rosita rašė.
Memorial lankėmės patarti Rositos, labai labai jai ačiū už tai.
Truputį apie istoriją: LT diagnozavo III stadijos endo (cistos kiaušidėse), darė laparaskopiją, paskui dipherelinas, bandėm pusmetį natūraliai, paskui 4 IUI - nieko. Vyro rezultatai ne tragiški, bet ir ne puikūs. 2 IVF vaisingumo klinikoje 5-7 embrionai, kokybė prasta, didelė fragmentacija. Antrą kartą tiesa vieną išaugino iki blasto. Net nesikabino. Trečią kartą bandėme Baltijos Amerikos klinikoje. Va tada ir išpunktavo 11 kiaušialasčių, 10 apsivaisino, kitą dieną buvo likęs tik vienas ir tas nelabai. Nepavyko ir tą kartą. Po trečio IVF prireikė metų atsigauti ir pradėti vėl svarstyti įvarius variantus. SM beveik nerašau, tada kažkaip neviltis buvo užėjusi, parašiau ir atsiliepė Rosita...Neprireikė daug laiko apsispręsti, nuvažiavom pirmo vizito liepą. Vežėmės standartinius tyrimus, vietoj skyrė AMH, kariotipo, spermos ir kiaušintakių praeinamumo tyrimą. GN dariau Vilniuje, jiems sunčiau perfotografuotas nuotraukas. Visi tyrimai plius minus - t.y. AMH ant ribos, bet ne tragiškas, spermos tyrimai su nukrypimais, bet kaip Kubra rašė su tokiais ir natūraliai pastoti galima. Kariotipas - norma. Kiaušintakiai praeinami.
Lapkritį jau važiavom IVF'ui. Pradėjo stimuliuoti 2 ciklo dieną. Mes labai akcentavom prastą embrionų kokybę,dar ir mano AMH tyrimas ant ribos, todėl mus stimuliavo mažom dozėm Menegon ir penkias dienas gėriau Femarą. Kaip klausiau ar dažnai tokį protokolą skiria, sakė kad apie 15 proc. pacienčių. Skiria toms, kurios jaunos ir kiti protokolai nepadėjo. Bandžiau ginčytis dėl jaunumo, bet sakė pas juos jaunos iki 40 metų. Kaip mums aiškino, Femara yra vaistas nuo krūties vėžio, kurio šalutinis poveikis - geresnė kiaušialasčių kokybė. Visa kitą merginos rašė - nuolatiniai kraujo tyrimai ir peržiūrimos dozės. Mums vieną kartą ilgai delsė atsiųsti sms su doze, tada kai pamatė, kad viena kiaušialąstė išsiveržusi į priekį.
Išpunktavo 5 kiaušialąstes (tada jau žinojom, kad bus mažai), trys apsivaisino. Trečią dieną sulaukėm sms, kad planuoja įsodinimą. Iš mūsų trijų buvo likę du - vienas labai geros kokybės, kitas geras. Sakė būtų laukę daugiau dienų, jei ne du būtų, o daugiau embrionų. Profesorė įsodino, tai sako - ne tokia jau ir bloga Jūsų embrionų kokybė, jei iš trijų du geri. Beliko sutikti
Daug nesitikėjom, bet grįžom LT su mintim, kad Turkijoje galima bandyti ir daugiau kartų. Pagrindinis nepatogumas - reikia ilgam atsiprašyti iš darbo, o daugiau viskas liuks - dozės nedidelės, komanda profesionali, kaina plius minus.
Ai ir Crinone jie rekomenduoja naudoti ryte ir negulinėti įsidėjus, judant geriau įsisavinima. Šito man LT niekas neakcentavo, gal kam nors padės.
Na o atėjus laikui hcg buvo 261 Auginam vieną širdutę ir labai laukiam pirmo trimestro pabaigos. Kažkaip dabar tie 7 nevaisingumo metai ne taip baisiai dabar ir atrodo. To visoms labai ir linkiu.
QUOTE(Wiliux @ 2014 01 09, 19:07)
Laba,
Nebeištvėriau ir aš . Mes ta lietuvių pora, apie kuriuos KittyKitty ir Rosita rašė.
Dideliausi sveikinimai
Sekmingo ir sklandaus nestumo bei gimdymo
Brolis antra diena laukia atsakymo, matyt Lietuviai uzpludo ten juos dabar
Jau taip neramiai nekantru jiems, kad net as persiemiau ju nerimu
QUOTE(Wiliux @ 2014 01 09, 20:07)
labai smagu ir gera skaityti tokias naujienas sveikinu lengvo ir sklandaus nesiojimo ir aisku susitikimo su savo krupa
Wiliux,dziagiuos kad daliniesi savo patirtimi su tomis,kurios bepraranda vilti
jau vien del judvieju su Kity vertejo man papasakot apie Memorial
abiems apvaliu spurdinciu beauganciu pilvuzu
MYG,atrasys atrasys
jau vien del judvieju su Kity vertejo man papasakot apie Memorial
abiems apvaliu spurdinciu beauganciu pilvuzu
MYG,atrasys atrasys
MYG,kas del TESA
Manau zymiai informatyvesne nei LT, be abejoniu,nes juk technika naujausia tegu paklausia brolis laiske kas konkreciai domina
Manau zymiai informatyvesne nei LT, be abejoniu,nes juk technika naujausia tegu paklausia brolis laiske kas konkreciai domina
QUOTE(RositaK @ 2014 01 10, 10:21)
MYG,kas del TESA
Ir aš taip galvoju, kad nebus tik pinigų paėmimas be jokios tikslesnio atsakymo.
Parašė jie išsamų laišką su tyrimų kopijomis ir visais klausimais, laukia dabar nekantriai atsakymo.
Wiliux, sveikutė Smagu
MYG, dėl TESA tikrai jie patys pasakys, manau, kiek žinau, LT kitokio atsakymo ir nėra, visada parašo, ar rado pavienius spermatozoidus, ar ne. Sulauksit atsakymo ir bus aiškiau
MYG, dėl TESA tikrai jie patys pasakys, manau, kiek žinau, LT kitokio atsakymo ir nėra, visada parašo, ar rado pavienius spermatozoidus, ar ne. Sulauksit atsakymo ir bus aiškiau
Nesulaukes ziniu brolis pasiskambino i klinika - zinios tokios, kad nurodytas KityKity e-mail zmogus nebedirba pas juos, naujasis kontaktinis asmuo - eliz.kumar@memorial.com.tr
Tai jei kas nesulaukiate ziniu, rasykite situo e-mail.
QUOTE(MYG @ 2014 01 13, 16:51)
Nesulaukes ziniu brolis pasiskambino i klinika - zinios tokios, kad nurodytas KityKity e-mail zmogus nebedirba pas juos, naujasis kontaktinis asmuo - eliz.kumar@memorial.com.tr
Nu geras dar gruodžio vidury su ja susirašinėjau.. keista. Reikėtų pataisyti pirmam lape, bet įtariu, tik moderatorė gali
QUOTE(KittyKitty @ 2014 01 13, 16:41)
Nu geras dar gruodžio vidury su ja susirašinėjau.. keista. Reikėtų pataisyti pirmam lape, bet įtariu, tik moderatorė gali
Tikrai idomu. Gal Jus pabandykite parasyti
QUOTE(MYG @ 2014 01 13, 18:02)
Tikrai idomu. Gal Jus pabandykite parasyti
Tiesą sakant, dabar pagalvojau, kad gruodį rašiau pačiam daktarui, nes norėjau pasitarti dėl kraujavimo. Bet Afrodite69 gruodį rašė Kubrai ir ji perspėjo, kad bus išvykus ir kad rašytų jai į asmeninį paštą, jei teisingai atsimenu. Tai gal žmogui vyko kokie pokyčiai bet kuriuo atveju, svarbu, gavot adresą, tai bendrausit su tuo žmogum, neturėtų dėl to kažkas keistis