Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(RositaK @ 2014 01 08, 12:52)
kas tas yra?  blink.gif kaip nustatyti?

Čia tik Gorgis pasakys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 01 08, 11:52)
kas tas yra?  blink.gif kaip nustatyti?

taip, pas normalias moteris yra tokie KIR receptoriai, kurie yra atsakingi uz implantacija. Tyrima atliko Gorgy. Pasidariau kazkada, gavau atsakyma ir soka tuo paciu smile.gif - pas mane nera ne vieno is 3 siu receptoriu smile.gif
Isvada -sodink ka nori, be gydymo nieko nebus.
Kai nera receptoriu visada skiriamas vaistas Neupogen300. Tai tokios vat idomybes.. Kuo toliau i miska -tuo daugiau medziu smile.gif
Atsakyti
KittyKitty,gal pameni,kaip greitai atsake i Tavo pirmaji issiusta laiska i ju klinika?
Ir ar pirmo vizito labai ilgai teko laukti?
Atsakyti
QUOTE(Zuzyy @ 2014 01 08, 13:29)
taip, pas normalias moteris yra tokie KIR receptoriai, kurie yra atsakingi uz implantacija. Tyrima atliko Gorgy. Pasidariau kazkada, gavau atsakyma ir soka tuo paciu smile.gif - pas mane nera ne vieno is 3 siu receptoriu smile.gif
Isvada -sodink ka nori, be gydymo nieko nebus.
Kai nera receptoriu visada skiriamas vaistas Neupogen300. Tai tokios vat idomybes.. Kuo toliau i miska -tuo daugiau medziu smile.gif

tai cia tie receptoriai turi buti kame - gimdoje ar kraujyje? g.gif
gal gali parasyti tiksliai kaip tas tyrimas vadinasi, uzklausciau turku ar daro toki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 01 08, 12:50)
tai cia tie receptoriai turi buti kame - gimdoje ar kraujyje?  g.gif
gal gali parasyti tiksliai kaip tas tyrimas vadinasi, uzklausciau turku ar daro toki  4u.gif

KIR receptoriai kaip suprantu yra gimdoje. kai sprendzia koki kieki skirti Neupogen -tikrina kraujo baltuosius kunelius.
man rodos tyrimas vadinasi Killer Cell Immunoglobuline-like Receptors (KIRs)
idomu ar turkai tai daro.
ir bendrai. ar turkai nors koki gydyma skiria kas liecia imunologija? g.gif
o jeigu kileres sukile? tada gali atrinkineti bele kokius auksinius spermiukus ir isstimuliuoti geriausias kiausialastes... kileres padarys savo darba..

idomu ar jie skiria prie isodinimo pvz prednisolone, clexane, jeigu reikia IVIG ar intralipidu, estrofem, pregnyl... kiek zinau bent tokius vaistus skiria lononas ir graikai iki 3 menesio. juk jeigu yra bedu ir imunologijoje, tai nzn kaip be to suktis? aisku, gal daktarai geriau zino ka daro? unsure.gif
as kai pasidariau imunologinius, tai nesiryzciau be iminologinio palaikymo vaistais IVF..
Atsakyti
QUOTE(Zuzyy @ 2014 01 08, 15:42)
KIR receptoriai kaip suprantu yra gimdoje. kai sprendzia koki kieki skirti Neupogen -tikrina kraujo baltuosius kunelius.
man rodos tyrimas vadinasi Killer Cell Immunoglobuline-like Receptors (KIRs)
idomu ar turkai tai daro.
ir bendrai. ar turkai nors koki gydyma skiria kas liecia imunologija? g.gif
o jeigu kileres sukile? tada gali atrinkineti bele kokius auksinius spermiukus ir isstimuliuoti geriausias kiausialastes... kileres padarys savo darba..

idomu ar jie skiria prie isodinimo pvz prednisolone, clexane, jeigu reikia IVIG ar intralipidu, estrofem, pregnyl... kiek zinau bent tokius vaistus skiria lononas ir graikai iki 3 menesio. juk jeigu yra bedu ir imunologijoje, tai nzn kaip be to suktis? aisku, gal daktarai geriau zino ka daro?  unsure.gif
as kai pasidariau imunologinius, tai nesiryzciau be iminologinio palaikymo vaistais IVF..

2psl. snekejom apie imuninius mirksiukas.gif
del vaistu tai jie po punkcijos skiria 4-iom dienom antibiotikus Rulid, Prednol 16mg, po isodinimo prideda aspirina ir aisku progesterona. Del clexane, estrofem manau priklausomai nuo situacijos. del kitu nezinau.
Man asmeniskai va ties Gorgy ir baigiasi ryztingumas, neprisiversciau pas ji gydytis, beneturiu jegu dar kazkur trenktis, o ir pinigai ten zveriski doh.gif Kitas dalykas, ne visom ir pasiseka pas ji. Beto, per kelis IVF pas Bykova lankiausi, leido LIT, pas Karpenko imunoglobulina ampolem (ne Gorgy dozem)-nesikabino niekad. Vistik manau, kad pas mus problema tikrai embrionu kokybej unsure.gif

matai kaip idomiai...hm, mano leukocitai visuomet zemiau normos, gal tai irgi turi itakos g.gif
o tu per 3IVF gydeisi pas Gorgy?leidaisi Neupogen?
Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2014 01 08, 13:48)
KittyKitty,gal pameni,kaip greitai atsake i Tavo pirmaji issiusta laiska i ju klinika?
Ir ar pirmo vizito labai ilgai teko laukti?

Atsakė ar tą pačią, ar kitą dieną, bet kuriuo atveju, greitai. Užrašė kažkur po 2-3 savaičių nuo pirmo laiško, rašiau rugpjūčio pradžioje, vizitas buvo rugpjūčio 25 dieną.

Zuzzy, nežinau, ką pasakyt dėl imunologijos, turkai netiria, bent jau man šitos temos nejudino. Nežinau....kas ieško pas Gorgį, visos kažką randa... bet turkai neieško ir iš 6 ten dariusių lietuvių penkioms pasisekė, tai nežinau, ar čia taip sutapo, kad jos visod tų imuninių problemų neturėjo, aš tos imuninės problemos pervertinamos...vienai pasisekė aštuntas kartas, jei neklystu, prieš tai daryta visokiose brangiausiose Austrijos klinikose ir t.t. tai atrodo, būtų buvęs laikas varyt pas Gorgį, bet jai pasisekė ir be Gorgio. Gal tiesiog sutapimas.. nežinau. Aš dėl G jaučiausi panašisi, kaip Rosita, man atrodė per daug, per brangu ir labai jau neapčiuopiama. Jei gyvenčiau UK, būtų kita kalba gal. Žiūrint į Late, Keberiokšt patirį..atrodo, kad G panacėja, žiūrint į turkų pacientes, taip neatrodo. Nuoširdžiai nežinau.

O dėl Lt klinikų..vat gal prie turkų sėkmės prisidėjo ir tai,kad aš ten jaučiausi rami. Pasitikėjau gydytojais, tikėjau tuo,ką jie daro, jų sprendimais, negūglinau grįžus ištisas valandas, nes gal kokią nesąmonę pasakė. LT medikai man tiek yra privėlę, tiek cinizmo pademonstravę, iš jų aš pajaučiau tik viena: svarbu mums uždirbti, o ar tau pasiseks, ar ne- ne mūsų reikalas.
Atsakyti
ACIU KittyKitty! 4u.gif
Lauksiu atsakymo is ju,tikiuosi sulauksiu... g.gif
Atsakyti
Panašu kad užplūs LT pacientai dabar juos biggrin.gif

RositaK ar KityKity gal girdėjote ką nors apie TESA procedūrą tenai? blush2.gif

Pasiskaiciau, kad daro tyrima, tik klausimas kiek jis informatyvus pas juos g.gif

LT daryta TESA pateikia tik labai abstrakcia info - "rasta pavieniai judrūs spermatozoidai " ir viskas, nei kokybė nei tikslesnis kiekis, nieko. Ir uz tai 1500 lt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MYG: 08 sausio 2014 - 21:06
o tu per 3IVF gydeisi pas Gorgy?leidaisi Neupogen?
[/quote]

as visa 4 IVF su imunologiniu gydymu dariausi Londone. Pries tai (2 men atgal) per IVF LT tokiu nesamoniu pridirbo, kad nera net ka bepasakyti...kazkur jau rasiau apie tai - nesikartosiu.
Taip, kartais ir as pagalvoju ar tikrai reikia tiek kisti pinigu i imunologini gydyma, is kitos puses galbut kai turi juodu ant balto parasytus tyrimus ir matai kokios yra bedos, tai irgi negali apsimesti, kad to nematai ir nieko nedaryti..
Oi, turbut niekas negali pasakyti kur laukia sekme ir kada. Svarbiausia -nenuleisti ranku! smile.gif
Visoms linkiu kuo greiciau issikapstyti is sio nevaisingumo liuno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzyy @ 2014 01 09, 08:53)
as visa 4 IVF su imunologiniu gydymu dariausi Londone. Pries tai (2 men atgal) per IVF LT tokiu nesamoniu pridirbo, kad nera net ka bepasakyti...kazkur jau rasiau apie tai - nesikartosiu.
Taip, kartais ir as pagalvoju ar tikrai reikia tiek kisti pinigu i imunologini gydyma, is kitos puses galbut kai turi juodu ant balto parasytus tyrimus ir matai kokios yra bedos, tai irgi negali apsimesti, kad to nematai ir nieko nedaryti..
Oi, turbut niekas negali pasakyti kur laukia sekme ir kada. Svarbiausia -nenuleisti ranku!  smile.gif
Visoms linkiu kuo greiciau issikapstyti is sio nevaisingumo liuno  4u.gif

Turbut tas 4 IVF beprotiskus pinigus kainavo Londone lyginant su LT g.gif Ar sekmingas jis jums buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffane: 09 sausio 2014 - 12:05
QUOTE(Tiffane @ 2014 01 09, 12:05)
Turbut tas 4 IVF beprotiskus pinigus kainavo Londone lyginant su LT g.gif Ar sekmingas jis jums buvo?

va, tame ir reikalas, kad ne kiek ne brangiau nei LT!!! smile.gif
uztat ir kalbame, kad nebijokite vaziuoti i uzsieni. kai viska gerai susiskaiciuoji - pamatai, kad pinigeliu skirtumas gana mazas.
Uzsienyje dazniausiai buna nemokamos konsultacijos, tuo tarpu stimuliuojantis pas mums kiekvienas atejimas kainuoja nuo 100-250lt ziurint pas ka.. vaistu kainos -kosmines.. zodziu. mes po 3 karto susiskaiciavome ir dareme viska londone. LT stimuliacijos metu as tik vaiksciojau pasidaryti echo. visa info siunciau i londona ir man duodavo nurodymus kaip ir kiek toliau vartoti vaistu. atvykau i londona punkcijai. tada likome iki isodinimo ir namo. idomus dalykas, kad LT butu mazine man vaistu dozes savaite anskciau, tuo tarpi londonas iki punkcijos vaistus skyre maximum dozes.. manau jei butume dare LT, tai butume ir 4 karta gave nesubrendusias kiausialastes ir nebutu buve ka sodinti, kaip buvo 3-iaji karta su vaistu numazinimu...
tiesa, mes visus vaistus skatinimui pirkome Lenkijoje. verta del ju ten nuvaziuoti. ZYMIAI pigiau nei LT smile.gif keista, kad mergaites nesikooperuoja ir nevaziuoja pirkti ju i lenkija..
londone ivf 2750 svaru kainuoja. bet kaip sakiau -visos konsultacijos i kaina iskaiciuota... tuo tarpu pas mus 4000 tukst ar 8000 kaip kur plius jeigu dar konsultacijos, tai suma ta pati beveik iseina...
dar toks keistas mano atveju dalykas buvo, kad LT visus kartus darydavo plius ISCI (mano vyro turtas superinis). Londonas to nedare ir niekaip nesuprato kodel LT mums tai buvo taikyta. Londono rezultate turejome puikuolius ir be ISCI... va taip va. atsiprasau cia ne i tema parasiau, bet jau kad paklauste... smile.gif
Atsakyti