QUOTE(emirra @ 2014 01 08, 13:48)
KittyKitty,gal pameni,kaip greitai atsake i Tavo pirmaji issiusta laiska i ju klinika?
Ir ar pirmo vizito labai ilgai teko laukti?
Atsakė ar tą pačią, ar kitą dieną, bet kuriuo atveju, greitai. Užrašė kažkur po 2-3 savaičių nuo pirmo laiško, rašiau rugpjūčio pradžioje, vizitas buvo rugpjūčio 25 dieną.
Zuzzy, nežinau, ką pasakyt dėl imunologijos, turkai netiria, bent jau man šitos temos nejudino. Nežinau....kas ieško pas Gorgį, visos kažką randa... bet turkai neieško ir iš 6 ten dariusių lietuvių penkioms pasisekė, tai nežinau, ar čia taip sutapo, kad jos visod tų imuninių problemų neturėjo, aš tos imuninės problemos pervertinamos...vienai pasisekė aštuntas kartas, jei neklystu, prieš tai daryta visokiose brangiausiose Austrijos klinikose ir t.t. tai atrodo, būtų buvęs laikas varyt pas Gorgį, bet jai pasisekė ir be Gorgio. Gal tiesiog sutapimas.. nežinau. Aš dėl G jaučiausi panašisi, kaip Rosita, man atrodė per daug, per brangu ir labai jau neapčiuopiama. Jei gyvenčiau UK, būtų kita kalba gal. Žiūrint į Late, Keberiokšt patirį..atrodo, kad G panacėja, žiūrint į turkų pacientes, taip neatrodo. Nuoširdžiai nežinau.
O dėl Lt klinikų..vat gal prie turkų sėkmės prisidėjo ir tai,kad aš ten jaučiausi rami. Pasitikėjau gydytojais, tikėjau tuo,ką jie daro, jų sprendimais, negūglinau grįžus ištisas valandas, nes gal kokią nesąmonę pasakė. LT medikai man tiek yra privėlę, tiek cinizmo pademonstravę, iš jų aš pajaučiau tik viena: svarbu mums uždirbti, o ar tau pasiseks, ar ne- ne mūsų reikalas.