QUOTE(Atisa @ 2014 05 12, 10:44)
Labai gera mintis Kaip tik baigiasi temute, naujoj temoj galima bus iskart patalpinti
Tik gaila, kad info negalima koreguoti po to, o susekti per visa tema sunku.. Bet gal bandykim
Tai mano tokia istorija butu:
Atisa: I vizitas - 2014-05-07, II vizitas ~2014-09-15 (IVF, ilgas protokolas)
Mano pasiūlymas būtų kiekvienam, pildančiam statistiką, tiesog nukopijuoti aukščiau esančią (paryškinau savo) istoriją, pridedant savąją. Taip sąrašas ilgėtų automatiškai ir niekam nereikėtų jo sudarinėti ar koreguoti
Tik gaila, kad info negalima koreguoti po to, o susekti per visa tema sunku.. Bet gal bandykim
Tai mano tokia istorija butu:
Atisa: I vizitas - 2014-05-07, II vizitas ~2014-09-15 (IVF, ilgas protokolas)
Mano pasiūlymas būtų kiekvienam, pildančiam statistiką, tiesog nukopijuoti aukščiau esančią (paryškinau savo) istoriją, pridedant savąją. Taip sąrašas ilgėtų automatiškai ir niekam nereikėtų jo sudarinėti ar koreguoti
tai naujos temos pirmoj zinutej sudeti statistika? betgi tada neis koreguot, o per 50psl labai gali pasikeisti info aisku, geriau negu nieko gal, ne tema baigiam skaityk per 8menesius
bet manau geriau pirmam psl sudeti negu asmeninej zinutej bet kuriam puslapyje, nes tada neis rasti
kadangi tema baiginejasi tai gal as sukursiu nauja su Kity info, plius pridesiu naujos, plius statistika, o tada man sakykit ka pakoreguot