Kittykitty labai grazi tavo istorija, viskas nuosekliai, dziaugiuosi uz jusu sėkmę, saugok save ir rūpinkis pilveliu
QUOTE(emirra @ 2014 01 06, 12:32)
KittyKitty,didziulis dekui!Kalbu rusu ir italu,bandysiu italu kalba su jais susisiekti. KittyKitty, linkiu Tau ir Jusu mazuciams sekmes,kad jie augtu,augtu,augtu sveikuciai ir stipruciai
ačiū, šaunu, jei kalbi itališkai, tada irgi rašyk Kubrai tiesiog ir viskas bus O pačiam Stambule iš bėdos, man rodos, rusiškai susikalbėsi, mus dažnai kalbino rusiškai
QUOTE(MYG @ 2014 01 06, 13:27)
Kity gal butu nesunku parasyti papunkciui ka rekomenduotumei per tyrimus max pasidaryti pries keliaujant i Stambula moteriai ir vyrui?
Na ir dar kokius papildus gerti vyrui ir moteriai, norisi max sekmes.
Jusu istorija ivepia vilties ir mano brolio seimai, kad vilties niekada negalima prarasti.
Aciu jums ir dideliausios sekmes nesiojant vaikucius.
Na ir dar kokius papildus gerti vyrui ir moteriai, norisi max sekmes.
Jusu istorija ivepia vilties ir mano brolio seimai, kad vilties niekada negalima prarasti.
Aciu jums ir dideliausios sekmes nesiojant vaikucius.
Jie parašo, kokius tyrimus atsivežti, kai jau pradedi su jais susirašinėti, va tokius:
FEMALE
HORMONAL TESTS
- Prolactin
(must be done fasting in the morning till 9.30)
- Free T4
- TSH
SEROLOGICAL TESTS
- Hbs Ag
- Anti-Hbs
- Anti-HCV
- Anti-HIV I+II
- Rubella IgG
HEMATOLOGICAL TESTS
-Complete Blood Count
MALE
-Hbs Ag
-Anti-HIV I+II
-Anti-HCV
Bet šie tyrimai turi tikri ir per IVF, t. y. nebūti senesni negu 6 mėn.
Daugiau savo iniciatyva kažko daryt nepatarčiau, kam, jie vietoj viską padarys ir jiems bus dar geriau ir aiškiau. Bet kas jau buvo daryta, žinoma, reikia nusivežti.
Dėl papildų, man rodos, surašiau... Vyras gėrė kasolin, daug stiprių antioksidantų ir kt , pala, surasiu iš savo užsakymų, ką aš pirkau...Pycnogenol,Inositol Powder, Pau D'Arco, Glutathione, Dong Quai Root, L-Argininas, L-carnitinas, VitC, Vit E, vit B complex, B 12, Folio r., Garden of Life Vitamin Code® RAW Women, Omega-3, Q10, Kasolin ir Actovegin, gal dar kažką pamiršau.
QUOTE(MYG @ 2014 01 06, 15:20)
tai realiai kaina apie 24 000 ?
na supranti, negaliu taip pasakyti..tai labai individualu. Man reikėjo LP, Rositai ir kitai merginai, kuri darė su manim, nereikėjo, kitoms reikėjo.. Neišeina taip susiplanuoti, vis tiek reikia turėti daugiau pinigėlių, nes nežinai, kur ko prireiks, kokius jie norės daryti tyrimus, ar norės daryti LP, + kaip pavyks nusipirkti bilietus, visada gali būti visokių netikėtų dalykų, atšaukti skrydžiai, susivėlęs ciklas ar dar kas, kas gali "suryti" pinigus. Bent jau į pirmą konsultaciją vertėtų nuskristi, išsiaiškinti, kas ir kaip, ką jie siūlo, o tada jau galima planuotis biudžetą. nes aš tikrai nepasakysiu, ar reikės LP, ar reikės dar ko nors, manau, dar daug visokių variantų gali būti, gali pasiūlyti iš pradžių kokį gydymą, jei matys kad reikia, ir tada viskas nusikels, o gali pasakyti, kad jiems nieko daugiau nereikia ir prašom, atvažiuokit nors sekantį ciklą.
QUOTE(MYG @ 2014 01 06, 16:05)
Idomu ar jiems tiktu LT daryta laparoskopija
Ar laikosi savo taisykles, kad vietiniai tyrimai patikimesni
Ar laikosi savo taisykles, kad vietiniai tyrimai patikimesni
Na, mes buvom rugpjūtį pirmoje konsultacijoje, o mano LP buvo daryta tų pačių metų lapkritį kartu su histeroskopija, taigi prieš 9 mėn. Jiems netiko. Bet ne dėl to, kad jie nori būtent savo turėti, o greičiau dėl to, kad aš neturėjau, ką jiems parodyti. Jokių nuotraukų, išrašas kažkoks be ryšio, net neaišku, ką padarė, parašyta, kad rastos sąaugos, bet neparašyta, ar pašalintos, jie nieko nesuprato iš tos mūsų LP ir nepasitikėjo ja, tiesiog kadangi GN buvo įtartina, pasakė, kad nori patys pamatyti, kaip ten viskas yra. Ir tikrai visai kitas lygis buvo, fotkių pridarė, viską parodė, kas ir kaip, endo židinukų surado, sąaugų surado, nors klinikose man sakė, kad endo nieko nerado, o šiaip viską išvalė. Žodžiu, nieko baisaus nerado, bet nesigailiu, kad dariau pas juos LP, maža ką, o gal kažką iš pavalė esminio...
QUOTE(nanataa @ 2014 01 06, 16:34)
Kittykitty labai grazi tavo istorija, viskas nuosekliai, dziaugiuosi uz jusu sėkmę, saugok save ir rūpinkis pilveliu
ačiū
ačiū
Sveikinu, Kitty
O kur lankei akupunktūrą? Jei tikrai padėjo, gal kontaktus galima?
QUOTE(KriuKriu @ 2014 01 07, 19:32)
Sveikinu, Kitty
Sveika, lankiau pas Dainių Butvilą, www.kinumedicina.lt, žinai, tokie dalykai visada subjektyvūs, bet aš asmeniškai labai rekomenduoju bent jau pasikonsultuoti, man tai labai tiko pas jį, prieš tai esu buvus pas kitą gyd, tai galiu palyginti, Dainius tikrai super. Ir nebrangu, 30 litų už kartą, o kadangi lankėm dviese su vyru,tai nuleido iki 25. Kitur mokėjau 50 ir buvo tikrai blogai.
QUOTE(KittyKitty @ 2014 01 07, 18:39)
Sveika, lankiau pas Dainių Butvilą, www.kinumedicina.lt, žinai, tokie dalykai visada subjektyvūs, bet aš asmeniškai labai rekomenduoju bent jau pasikonsultuoti, man tai labai tiko pas jį, prieš tai esu buvus pas kitą gyd, tai galiu palyginti, Dainius tikrai super. Ir nebrangu, 30 litų už kartą, o kadangi lankėm dviese su vyru,tai nuleido iki 25. Kitur mokėjau 50 ir buvo tikrai blogai.
Sveikinu Kitty -tikiuosi nepabodo gauti nuolatinius sveikinimus!
Pamenu kiek teko nueiti, kad pasiekti si rezulatata. Saunuole!
Ir RositaK - zaviuosi tavimi! Saunuoles mergaites, kad dalinates savo ziniomis ir patirtimi
Perskaiciau jusu patirti turkijoje, tai nesupratau tik vieno. Kur yra pas juos sekmes receptas? ar del to, kad kaiusialasciu nesistengia daug uzauginti?
is pradziu maniau del co-culture, bet kaip supratau to jau nebedaro..
is kitose salyse auginant kiausialastes yra daromi is pradziu tyrimai ir tik tada skiriamos vaistu dozes.. tai kur ta paslaptis?
QUOTE(Zuzyy @ 2014 01 08, 10:39)
Sveikinu Kitty -tikiuosi nepabodo gauti nuolatinius sveikinimus!
Ir RositaK - zaviuosi tavimi! Saunuoles mergaites, kad dalinates savo ziniomis ir patirtimi
Perskaiciau jusu patirti turkijoje, tai nesupratau tik vieno. Kur yra pas juos sekmes receptas? ar del to, kad kaiusialasciu nesistengia daug uzauginti?
is kitose salyse auginant kiausialastes yra daromi is pradziu tyrimai ir tik tada skiriamos vaistu dozes.. tai kur ta paslaptis?
Ačiū
Mwno subjektyvia nuomone, paslaptis pirmiausia yra aparatūroje. Jeigu gra tik nedaug gerų spermiukų, labai svarbu juos labai gerai apžiūrėti, išrinkti gražiausius, besišypsančius , tada gerai įterpti į kiaušialąstes ir labai svarbu aplinka, kurioje daro,visa ta aparatūra, terpės, nes,kaip ir pats Treijsas pripažino, tai yra viena iš vietų, kur gali "strigti" procesas. Daugumai dariusių Turkijoje išlieka labai geras embrionų procentas, lyginant su kitais kartais. Tarkim, su manim dariusiai merginai seniau likdavo iš 10 tik 1, o dabar iš 3 įsodino 2, bet ir trečias buvo gyvas, tik ne toks geras. Tai pasiekiama keliais būdais: naujausia aparatūra, kurią jie išgali nusipirkti, gerai sudarytu planu, stimuliacija, kiaušialąsčių gerinimu (pvz niekas man iki šiol nėra skyręs metformino ir t.t.) ir gera spermiukų atranka (o čia irgi daug "erdvės"), kai buvom klinikoj Kijeve, juokėsi iš mūsų,kad pas mus po mikroskopu vis dar žiūri,kai pas juos jau seniai kompas vertina spermiukus ir tada paklaidos beveik nėra, lyginant su babyte prie mikroskopo). Manau, daug reiškia patirtis, kai per metus padaroma dešimtim tūkstančių procedūrų, tiesiog "uoslė" atsiranda.
Aš negaliu lygint su kitomis Europos klinikomis, nebuvau, gal kitur irgi kasdien tikrina hormonus, bet LT ir LV tikrai to nedaro. Tarkim, man per patį pirmąjį IVF stimuliavosi taip pat, kaip ir Turkijoj, bet buvo praleistas momentas paskirti Cetrotide ir išsiderino folių augimas, čia pavyko to išvengti. Rositai va mažino dozes iki miligramų, atsižvelgiant į kiekvienos dienos tyrimų rezultatus. Sunku pasakyt, kas svarbiausia, kas konkrečiai suveikia, gal viskas po truputį. Mano atveju konkrečiai tai, manau, neperstimuliavimas, gerai atrinkti spermiukai ir gera įranga, auginant ir vertinant embrionus.
Gal Rosita papildys
Zuzyy
Taip, sutinku su Kity as isbandziau LT, LV , tai turiu pasakyti, kad TR skirtumas:
1.Auksciausios technologijos
2.Nuolatinis pacientes stebejimas, kraujo emimas beveik KASDIEN itakoja kiausialastes rezultate (ne kaip pas mus kas trecia ar penkta diena )
3.Daug didesne mediku patirtis, o tai reiskia ir rezultato sekmingumas didesnis
4.kolektyvinis mediku darbas priveda prie geriausiu sprendimu kiekvienu atveju
cia esminiai, galintys itakoti rezultat.
Nekalbu jau apie bendra atmosfera klinikoje
p.s.Kity, kokia nerealiai grazi tavo liniuote
Taip, sutinku su Kity as isbandziau LT, LV , tai turiu pasakyti, kad TR skirtumas:
2.Nuolatinis pacientes stebejimas, kraujo emimas beveik KASDIEN itakoja kiausialastes rezultate (ne kaip pas mus kas trecia ar penkta diena )
Ačiū, Rosituk
QUOTE(RositaK @ 2014 01 08, 10:12)
Zuzyy
aciu uz paaiskinima. va kas liecia kiausialasciu gerinima tai nebuvau susidurusi. Londonas sako, kad gelbeja tik DHEA. na, bet gal mokslas eina i prieki.
As irgi bandziau LV, LT, Londone. Tai aisku, nera ka lyginti... Pritariu jusu visiems punktams
LV isvis kazkokia nesamone, LT -jauciasi ziniu stoka, na aisku ir technologiju, o Anglija man patiko. Irgi buvo atliekami tyrimai auginant mano tik 2 (!!!!) kiausialastes, kad skirti tinkamas vaistu dozes. isaugino is tu dvieju superines kiausialastes!
Tuo tarpu LT kai dariau pora ciklu anksciau pries Londona, manau pradejo nelaiku mazinti vaistu dozes... gavosi, kad 2 kiausialastes paaukojo del vienos i prieki issiverzusios... rezultate turejome 1, ir ta blogos kokybes. na, buvo ziauru.. nusvyliau LT juodai.
ir aisku kainos. kai pradejau skaiciuoti kiek kainuotu viskas darant Londone ar LT tai nustebau, kad jokio skirtumo kainose.. taip ir norisi paskatinti mergaites, kad pasiskaiciuotu ir vaziuotu i kitas salis. nebijotu. geriau kartais simtu litu sumoketi daugiau nei daryti 4 kartus ivf namuose ar pas brolius latvius...
sekmytes mergaites!
QUOTE(Zuzyy @ 2014 01 08, 11:56)
taip ir norisi paskatinti mergaites, kad pasiskaiciuotu ir vaziuotu i kitas salis. nebijotu. geriau kartais simtu litu sumoketi daugiau nei daryti 4 kartus ivf namuose ar pas brolius latvius...
sekmytes mergaites!
sekmytes mergaites!
butent!!!
kas del paciu kiausialasciu gerinimo, jei jos blogos (kaip paaiskejo pas mane), tai jokie procesai negali itakoti, tai organizmo isdava. Turkai siulo letrozoli kaip lternatyva gerinti kiausialastes.
O kodel tau nepavyko Londone, jei buvo dvi l.geros kiausialastes?
QUOTE(RositaK @ 2014 01 08, 11:07)
butent!!!
kas del paciu kiausialasciu gerinimo, jei jos blogos (kaip paaiskejo pas mane), tai jokie procesai negali itakoti, tai organizmo isdava. Turkai siulo letrozoli kaip lternatyva gerinti kiausialastes.
niekas negali atsakyti i ta klausima.. turiu bedu su imunologija. kabinimasis buvo, bet pas mane nera KIR -implantacijos receptoriu.. net nezinau zinok. vyro turtas superinis -nera ko kabintis. tuo tarpu mano zemas rezervas. gal tai ir buvo beda?
tiesa sakant nezinau. bet lyginant patirtis LT ir uzsienyje -nera ka lyginti.
QUOTE(Zuzyy @ 2014 01 08, 12:49)
pas mane nera KIR -implantacijos receptoriu..
kas tas yra? kaip nustatyti?