QUOTE(RositaK @ 2014 05 10, 21:00)
oo, labas
labukas
Zinok as pati nesupratau, uz ka mokejom
nu taip, uz spermograma kaip ir mokejom, 120 liru jei gerai pamenu, tada dar mokejau uz vaistus, kuriuos man dave. Zodziu klinikoj is viso sumokejom 892 liras: konsultacija, spermograma, vaistai (Cetrotide, 4 pleistrai ir 3 buteliukai folio rugsties), BKT, AMH.
Del IVF kainos klausiau, Cristina sake, kad parasys man emailu, nes mintinai neatsimine. tai parasysiu, kai gausiu jos ats
Ji yra kaip ir verteja, bet siaip lakste su mumis visur kartu, uzsakinejo transporta (ta, kuris neatvaziavo
), atsakinejo i kitus klausimus, tai tokia verteja-koordinatore
Su daktare kaip ir sakei, nebepavyko pasikalbeti, bet sesele sake, kad cetrotide pradedu leistis 19 c.d., tada laukiu, kol susergu ir 2 c.d. jau turiu buti pas juos. Klausiau, sake kelione planuoti kazkur 3 savaitems. Tai gaunasi ilgas protokolas?
Mergaites, o tas Cetrotide tai kazkas tokio, kaip Diphereline? O ka tie pleistrai daro? Dave 4 pleistrus, kuriuos turiu 19c.d. pradet klijuotis ant peties ir laikyt, kol pas juos nuvyksiu
Papildyta:
Beje, mano patarimas toms, kurios vaziuoja
pirmai konsultacijai -
nedarykit jokiu tyrimu pries tai 1. Man Muratas prirase aibe tyrimu, kuriuos reikia pasidaryti - kariotipas, visokios Rubellos, gimdos nuotrauka ir pan., o Semra man is to saraso puse tyrimu isbrauke, sake jusu situacija aiski, situ tyrimu nereikia
Tai gerai, kad nepuoliau darytis ju, nes jie velniskai brangus. 2. Pas turkus AMH + BKT kainuoja 95 liros, atsakymai - po 2d.d. Zodziu jei kazko reikes, pasidarys vietoj
Papildyta:
2 patarimas - jei uz kazka mokate kortele, prasykite, kad suma vestu eurais, taip geriau apsimoka. As BigBoxe sumokejau 560 liru, bet ziuriu jei buciau mokejusi ta pati, bet eurais, buciau sutaupiusi apie 50 litu. Memorial girdejau vienas paciantas prase, kad paskaiciuotu eurais, nors mokejo kortele