Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(Karmensita @ 2014 05 09, 13:55)
FSH iki 15, mano pernai buvo 12,5.

zinoma, tada nera laiko delsti su tokiais rodikliais 4u.gif o AMH dareisi? jis parodo visa kiausialasciu rezerva, ne momentini. aisku, su metais AMH irgi mazeja

del gydytojos atsakymo i emaila tai ji gal uzsiemus labai, visgi gydytoja, tad manau Yelena greiciau atrasys mirksiukas.gif
Atsakyti
aha, Yelena atrašė per valandą 4u.gif
AMH irgi nespindi, 1,3.
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2014 05 09, 16:38)
aha, Yelena atrašė per valandą  4u.gif
AMH irgi nespindi, 1,3.

oi, su tokiu AMH galima dar daug nuveikt mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas visiems,
štai mes jau LT. Grįžome su nuotykiais, nes ryte (02:45) neatvažiavo Memorial siųstas vairuotojas smile.gif Pralaukėm vos ne valandą, teko važiuoti su taksi. gerai, kad niekur nevėlavom, bet streso apturėjom nemažai. Afrodite, tu sekanti važiuosi, būtinai paprašyk Cristinos, kad duotu vairuotojo tel.nr. tokiam atvejui, nes BigBox administratorius siūlėsi paskambint vairuotojui, bet mes neturėjom jo nr...

Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 05 10, 19:01)
Labukas visiems,

oo, labas thumbup.gif tai biski streso apturejot doh.gif
o kaip sekesi antra diena klinikoj? reikejo uz spermograma moket? ats turbut atsius emailu?
ar pavyko pasneket del protokolo?
ar issiaiskinot kiek tiksliai kainuoja IVF? g.gif nes cia sklando dvi kainos dabar lotuliukas.gif

o tai Kristina irgi koordinatore? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 10 gegužės 2014 - 19:09
QUOTE(RositaK @ 2014 05 10, 21:00)
oo, labas  thumbup.gif

labukas 4u.gif
Zinok as pati nesupratau, uz ka mokejom biggrin.gif nu taip, uz spermograma kaip ir mokejom, 120 liru jei gerai pamenu, tada dar mokejau uz vaistus, kuriuos man dave. Zodziu klinikoj is viso sumokejom 892 liras: konsultacija, spermograma, vaistai (Cetrotide, 4 pleistrai ir 3 buteliukai folio rugsties), BKT, AMH.

Del IVF kainos klausiau, Cristina sake, kad parasys man emailu, nes mintinai neatsimine. tai parasysiu, kai gausiu jos ats 4u.gif Ji yra kaip ir verteja, bet siaip lakste su mumis visur kartu, uzsakinejo transporta (ta, kuris neatvaziavo lotuliukas.gif ), atsakinejo i kitus klausimus, tai tokia verteja-koordinatore bigsmile.gif
Su daktare kaip ir sakei, nebepavyko pasikalbeti, bet sesele sake, kad cetrotide pradedu leistis 19 c.d., tada laukiu, kol susergu ir 2 c.d. jau turiu buti pas juos. Klausiau, sake kelione planuoti kazkur 3 savaitems. Tai gaunasi ilgas protokolas? g.gif

Mergaites, o tas Cetrotide tai kazkas tokio, kaip Diphereline? O ka tie pleistrai daro? Dave 4 pleistrus, kuriuos turiu 19c.d. pradet klijuotis ant peties ir laikyt, kol pas juos nuvyksiu unsure.gif
Papildyta:
Beje, mano patarimas toms, kurios vaziuoja pirmai konsultacijai - nedarykit jokiu tyrimu pries tai schmoll.gif 1. Man Muratas prirase aibe tyrimu, kuriuos reikia pasidaryti - kariotipas, visokios Rubellos, gimdos nuotrauka ir pan., o Semra man is to saraso puse tyrimu isbrauke, sake jusu situacija aiski, situ tyrimu nereikia doh.gif Tai gerai, kad nepuoliau darytis ju, nes jie velniskai brangus. 2. Pas turkus AMH + BKT kainuoja 95 liros, atsakymai - po 2d.d. Zodziu jei kazko reikes, pasidarys vietoj 4u.gif
Papildyta:
2 patarimas - jei uz kazka mokate kortele, prasykite, kad suma vestu eurais, taip geriau apsimoka. As BigBoxe sumokejau 560 liru, bet ziuriu jei buciau mokejusi ta pati, bet eurais, buciau sutaupiusi apie 50 litu. Memorial girdejau vienas paciantas prase, kad paskaiciuotu eurais, nors mokejo kortele 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 10 gegužės 2014 - 20:09
tai tau iseina ilga schema taip iseina g.gif tik kad Cetrotide leidziamas iki ovuliacijos, kai paauga foliai ir norima juos visus daauginti iki norimo ovuliacinio dydzio-maziukai daauga, dideli palaukia ju biggrin.gif gal kazkaip kitaip parasyta, ne cetrotide? nes panasu i Diphereline g.gif
cia tau tokia schema surase Semra?
pleistrai net nenumanau kas tai tokio, bet itariu kokie slopinantys g.gif
o folio rugstis tabletes po 5mg?

vaje, jau netrukus leksi visoms trims savaitems wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif

as ir pamenu stebejausi kad AMH nebrangus pas juos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2014 05 10, 21:12)
susergu ir 2 c.d. jau turiu buti pas juos. Klausiau, sake kelione planuoti kazkur 3 savaitems. Tai gaunasi ilgas protokolas?  g.gif

na taip, 2c.d. ir prades stimuliuot, tai su transferiu iseina apie 20dienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 05 10, 23:41)

Nu tikrai zinok, dar atsinesiau vaistus paziureti -Cetrotide 0,25 mg. Parasyta, pradeti leistis 20 c.d. Ir leistis 3 dienas po ampule. Per tas dienas ant peties arba nugaros klijuotis dideli pleistra Climara forte g.gif kiek uzmeciau aki, sis pleistras slopina nemalonius simptomus menopauzes, gal del to?

Folio rugstis 5 mg, tik nepaklausiau po kiek gert blush2.gif

Semra man tik sake, kad siek tiek pakoreguosim jusu protokola, o ant rytojaus jos nebemaciau, viska aiskino sesele, tai manau vistiek gal Semra surase, o ji tik paaiskino.

Dar negreit, Rosita, rugseji mes tik vaziuosim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 05 10, 22:48)
Folio rugstis 5 mg, tik nepaklausiau po kiek gert  blush2.gif

Semra man tik sake, kad siek tiek pakoreguosim jusu protokola, o ant rytojaus jos nebemaciau, viska aiskino sesele, tai manau vistiek gal Semra surase, o ji tik paaiskino.

Dar negreit, Rosita, rugseji mes tik vaziuosim  ax.gif

nzn kas ta climara smile.gif matyt tau del amziau (kiek tau? ax.gif ) cia tokia schema

foli gerk po viena tablete po 5mg 4u.gif turkai tiek skiria 4u.gif
Tai tada taip, Semra viska sustate drinks_cheers.gif

aa, as maniau iskart jau ir startuosit su kitu ciklu doh.gif
tiesa, o kada AMH suzinosi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 10 gegužės 2014 - 22:08
QUOTE(RositaK @ 2014 05 11, 00:07)
nzn kas ta climara  smile.gif matyt tau del amziau (kiek tau?  ax.gif )

Na, nezinau, ar del amziaus, idomu g.gif man 30 ka tik suejo ax.gif na, reikes pasiaiskinti. Labai idomu, ar ir kitiems taip skyre? Kurie neseniai buvo. Afrodite, ziuresim, ar ir tu gausi pleistra biggrin.gif
AMH sake bus po 2-3 d.d., tai jau ir tureciau gauti manau kita savaite. O koks jis turetu buti pagal mano amziu? blush2.gif

Grazaus sekmadienio visiems 4u.gif
Atsakyti
Climara tai estradiolis, nežinau, kokio stiprumo jį jums paskyrė, man skirdavo dideles dozes prieš ciklą gleivinės auginimui ir FSH dirbtinam numušimui. Tiesa, man skirdavo vaginaliai, ne pleistrą, nes būna skirtingai įsisavina skirtingos moterys.
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 05 11, 09:47)
Na, nezinau, ar del amziaus, idomu  g.gif  man 30 ka tik suejo  ax.gif  na, reikes pasiaiskinti. Labai idomu, ar ir kitiems taip skyre? Kurie neseniai buvo. Afrodite, ziuresim, ar ir tu gausi pleistra  biggrin.gif
AMH sake bus po 2-3 d.d., tai jau ir tureciau gauti manau kita savaite. O koks jis turetu buti pagal mano amziu?  blush2.gif

manau ne del amziaus, o del kiausidziu vaizdo - matyt nedaug foliu auga pas tave? nesake koks matomas kiausidziu rezervas?
viskas pasimatys po AMH 4u.gif AMH, deja, pagal amziu sunku ir vertinti, nes kiekvienai jis skirtingas, bet jaunam amziuije turetu buti didesnis, nes dar daugiau kiausialasciu rezervo yra, o su metais mazeti. Bet tai ne taisykle

Maniakas, maziukai jau implantavosi- laukiam dar keleta dieneliu HCG kad ta irodytu wub.gif
Atsakyti