Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(magute @ 2014 05 07, 16:58)
As femara irgi geriau po 2 tabletes 5 dienas nuo 2CD kai dariausi 1 ir 3 IUI, nes 2IUI bande su gonaliu stimuliuoti, tai tik 1 uzaugo ir tai nedidelis. tai gydytoja pasake, su gonaliu labai retai taip buna, bet tikriausiai as ta isimtis ir pasitaikiau.
as vis paskaitau ir laukiu geru naujienu is jusu visu. mes tik rudeni tikriausiai tevaziuosim, tai iki tol tikiuosi daug geru ziniu  nestuke.gif kad ir mums butu stimulas ten vykti.

o su femara uzaugdavo daugiau? 4u.gif

man po nepasisekusio IVF Turkijoje, kai embrionai buvo silpni (is 8embrionu ketvirta diena liko du vidutiniai), kitam kartui siule bandyti su femara - taip, anot gydytojo, kiausialastes/embrionai gaus maziau vaistu ir tiketina geresne embrionu kokybe g.gif
Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2014 05 08, 08:36)
Afrodite, jei turi telefona au Android sistema, labai gera programele: https://play.google....omatic.istanbul - yra visas Stambulo zemelapis, atstumai, lankytinos vietos ir net su aprasymais  thumbup.gif

nu bet turbut ji "ryja" interneta ne WIFI zonose, o jis Turkijoj nepigus? g.gif
Atsakyti
Šaunios naujienos thumbup.gif Man irgi taip sakė - nematau, kodėl turėjo nepasisekti ax.gif Na ir va ax.gif Mūsų irgi stimuliacija buvo bloga, spermos nuomone, +negerai atrinkti spermiukai ir + galbūt netinkamos sąlygos laboratorijoje. Ir per pirmą konsultaciją irgi pasakė, kad neturim priežasčių nesėkmei ir embriologas tai pasakė per įsodinimą, tai labai gerai nuteikė wub.gif
Atsakyti
Laba,

Mes per keliones darome taip - namuose atsisiunciam detalius zemelapius miestu, kuriuose ketiname buti, i telefonus. Mes naudojame google maps programa. Na o tada vietoje issijungti tik GPS nustatyma, kuriam wireless nereikia ir naudoji telefona kaip GPS prietaisa. Google maps mus puikiai nuvede nuo Istiklal gatves iki beveik pacios ligonines pesciomis, tik pacioje pabaigoje del siauru gatveliu nebepagavome GPS signalo. Bet cia reiketu issitikinti ar telefonas turi GPS.
Dauguma turistiniu programu demo versiju irgi galima is anksto atsisiusti, o paskui naudotis issaugota informacija.
Atsakyti
QUOTE(Orchida @ 2014 05 08, 08:26)
Saunu, kad ieskote alternatyvu uzsienyje, nenuleidziate ranku ir dalinates informacija su kitais  4u.gif

wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 05 08, 11:33)
o su femara uzaugdavo daugiau?  4u.gif

su femara pirma karta buvo 2, kita karta 3
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2014 05 08, 13:15)
Laba,

Mes per keliones darome taip - namuose atsisiunciam detalius zemelapius miestu, kuriuose ketiname buti, i telefonus. Mes naudojame google maps programa. Na o tada vietoje issijungti tik GPS nustatyma, kuriam wireless nereikia ir naudoji telefona kaip GPS prietaisa. Google maps mus puikiai nuvede nuo Istiklal gatves iki beveik pacios ligonines pesciomis, tik pacioje pabaigoje del siauru gatveliu nebepagavome GPS signalo. Bet cia reiketu issitikinti ar telefonas turi GPS.
Dauguma turistiniu programu demo versiju irgi galima is anksto atsisiusti, o paskui naudotis issaugota informacija.

Mes irgi taip drinks_cheers.gif Stambule tik ta problema, kad labai nelygus reljefas ir GPS kartais tarp aukščių pasiklysdavo, bet vis tiek susirasdavom anksčiau ar vėliau.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 05 08, 13:33)
nu bet turbut ji "ryja" interneta ne WIFI zonose, o jis Turkijoj nepigus?  g.gif

Rosita, savo tel.nustatymuose reikia isjungti mobiliuju rysiu prieiga, tokiu atveju tel.niekada nesijungs prie interneto,jei nebus pasiekiamas wifi rysiu. Isbandziau,super programele. Visos Stambulo lankytinos vietos su foto ir aprasymais,kuriuose yra to objekto istoriniai faktai, detales (pvz kaip elgtis meceteje ar ka butina paragauti gatveje),darbo valandos ir vieta zemelapyje. Jei nueisi i kazkuri rajona,iskart matai,kas yra netoliese,ka reikia pamatyti. Taip pat yra suzymeti viesbuciai,net ir labai nedidukai,kaip Big Box, pvz,man patiko Sisli hotel,raso,kad pigesnis uz Big Box,o is foto kambariai ne prastesni. Per GPS sistema nustato,kur esi ir kai pasirenki objekta, iskart rodykle rodo,i kuria puse pvz nuo tavo kambario yra tas objektas ir uz kiek metru. Viesbuty nagrinejausi ja per wifi, o isejuz i gatve,viskas veikia puikiai,be interneto,,tik nesiuncia atnaujinimu. Atsiprasau uz klaidas, uzsilenke mano plansete,tai rasau per telefona smile.gif labos nakteles smile.gif
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2014 05 08, 13:44)
Šaunios  naujienos thumbup.gif 

Kittykitty, musu situacijos panasios, diagnozes irgi, profesores nuomone panasi, tai ziauriai tikiuosi, kad musu rezultatas bus irgi toks, kaip jusu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

dėkui visoms už atsakymus dėl registracijos, ir man atrašė Hande Akbas, kaip supratau, gydytoja iš to centro, bet gana abstrakčiai, kad nedelsčiau su savo diagnoze, na ir vėl nebeatrašo, kažkoks įdomus bendravimas, matyt administracinio personalo trūksta ten anglakalbio..Užpildžiau dėl viso pikto ir tą Information Form jų svetainėje, bet tylu ramu, nesuprasi, nuėjo laiškas, ar ne..
Fertilitylistings puslapy kaip top klinika pateikiama kita Stambulo klinika, Istanbultupbebek, gal reikės ir ten pasižvalgyti..
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2014 05 09, 12:35)
Sveikos,

dėkui visoms už atsakymus dėl registracijos, ir man atrašė Hande Akbas, kaip supratau, gydytoja iš to centro, bet gana abstrakčiai, kad nedelsčiau su savo diagnoze,  na ir vėl nebeatrašo, kažkoks įdomus bendravimas, matyt administracinio personalo trūksta ten anglakalbio..Užpildžiau dėl viso pikto ir tą Information Form jų svetainėje, bet tylu ramu, nesuprasi, nuėjo laiškas, ar ne..
Fertilitylistings puslapy kaip top klinika pateikiama kita Stambulo klinika, Istanbultupbebek, gal reikės ir ten pasižvalgyti..

o paciai Yelenai nebandei rasyt? atleisk, pasimeciau jau kas kam kada rase biggrin.gif Koordinatore yra Yelena, tai jei manau reiktu ir rasyti

kas liecia klinikas, tai as rinkausi is dvieju Stanbulo kliniku - Memorial ir Brukseltupbebek http://www.brukseltupbebek.com/ . pirmoji pasirode issamesne, beto is jos trs pastojimus lietuvaiciu skaiciau, ois antrosios-viena. Tad pasirinkom Memorial ax.gif
Bet pasidomet kitom irgi verta, zinoma 4u.gif tik nezinau ar dar kazka naujesnio ir profesionalesnio galima rasti - as kolkas nepatyriau g.gif bet aisku, gi nelakstysi po visas klinikas ir po viena IVF nebandinesi lotuliukas.gif

primink, o kokia tavo diegnoze? itariu endometrioze unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 09 gegužės 2014 - 11:50
QUOTE(Atisa @ 2014 05 08, 21:48)
Kittykitty, musu situacijos panasios, diagnozes irgi, profesores nuomone panasi, tai ziauriai tikiuosi, kad musu rezultatas bus irgi toks, kaip jusu  thumbup.gif  wub.gif

labai tau to linkiu 4u.gif 4u.gif wub.gif

Dar viena forumietė galvoja rinktis kliniką "Medicana" (jei neklystu), sakė, labai greitai ir išsamiai atrašė, aš tikiu, kad yra daug tų gerų klinikų drinks_cheers.gif , tiesiopg šita jau žinoma, nes lietuvaičių ten yra pabuvojusių ir yra atsiliepimų "iš pirmų lūpų", jei rinksitės kitą, teks jums būt pradininkėmis ir išsiaiškinti, kaip ten viskas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2014 05 09, 12:35)
Sveikos,

dėkui visoms už atsakymus dėl registracijos, ir man atrašė Hande Akbas, kaip supratau, gydytoja iš to centro, bet gana abstrakčiai, kad nedelsčiau su savo diagnoze,  na ir vėl nebeatrašo, kažkoks įdomus bendravimas, matyt administracinio personalo trūksta ten anglakalbio..Užpildžiau dėl viso pikto ir tą Information Form jų svetainėje, bet tylu ramu, nesuprasi, nuėjo laiškas, ar ne..

Labai keista g.gif as rasiau Yelenai ir tuo paciu memorial@tupbebek-genetik.com
Atsakyma gavau is Yelenos jau mazdaug po valandos!
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2014 05 09, 12:45)
o paciai Yelenai nebandei rasyt? atleisk, pasimeciau jau kas kam kada rase  biggrin.gif Koordinatore yra Yelena, tai jei manau reiktu ir rasyti

kas liecia klinikas, tai as rinkausi is dvieju Stanbulo kliniku - Memorial ir Brukseltupbebek http://www.brukseltupbebek.com/ . pirmoji pasirode issamesne, beto is jos trs pastojimus lietuvaiciu skaiciau, ois antrosios-viena. Tad pasirinkom Memorial  ax.gif

Oj as net issigandau kad adresavau i dvi skirtingas klinikas ta pati laiska
Tas 'tupbebek' yra abieju kliniku pavadinime biggrin.gif
Atsakyti
Padrąsinot:) Išsiunčiau ir Yelenai, tikiuosi, neužknisiu jų su visais tais laiškais, ot žmogus esu be kantrybės:)
O mano diagnozė, tai ne, ne endometriozė, turiu ne pagal amžių aukštą FSH ir senkantį kiaušidžių rezervą, prastos kokybės folikulus, ir prastai augančią gleivinę, todėl IVF sėkmės procentas man mažesnis, ir kasmet vis mažės ir mažės. Gydytoja Hande buvo atrašiusi, kad jie daro IVF pacientėms su FSH iki 15, mano pernai buvo 12,5.
Man imponuoja, kad Memorialo klinikai vadovauja profesorė, vis žmogus su akademiniu laipsniu, teikia daugiau vilčių, tai dar palauksiu, gal pramuš pas juos tas komunikacinis kamštis.
Atsakyti