Labukas
Aciu aciu uz palaikyma
Na va, grizome ir mes is klinikos.
Tai pirmiausia del kainos- is viso sumokejom 523 liras, cekyje raso Daktaro paslaugos 388 liros ir laboratorijos paslaugos-95 liros. Man padarys AMH ir bendra kraujo tyrima. Tai taip iseina, kad likusi suma yra uz konsultacija
spermograma ryt (uz ja turbut reikes papildomai moket
).
Ne, uz transporta nemokejom nieko, davem kelis USD "baksiso", nes griebe lagaminus ir tempe iki pat masinos, labai jau lauke
)
Su mumis visa laika buvo Chistine, labai maloni mergina, viska isverte, nors su daktare kalbejau angiskai. Pati Christine tai daugiau rusiskai kalba. As kadangi rusiskai nelabai atsakyti moku, tai buvo linksma klausyt -personalas pasako kazka turkiskai, Christine vercia man rusiskai, o as jai atsakau angliskai
Afrodite, zinok del kalbos tai nurimk visai-jei jau as susikalbejau be problemu, tai kur jau tau
ir Semra, ir kita daktare be problemu kalba angliskai, kalba letai ir aiskiai. veliau Semra kazkodel nebesivargino kalbeti, marmaliavo turkiskai, o verteja verte
Zodziu bendras ispudis toks-nuostabus personalas, idealus aptarnavimas, apsokinejo kaip apie vaikus, nepaliko nezinioj nei minutes. Bendravimo kultura aukstame lygyje
daugiau jokiu LT IR LV KLINIKU
Ai, dar del kalbos-pats personalas klinikoj (sesutes ir pan) angliskai nekalba. mes kadangi nezinojom, kur ten eiti( bandziau klausti, i kuri auksta, sakiau IVF unit, bet nesuprato..), radau puiku bendravimo buda-google verteja
istisus sakinius vedziau i verteja, kuris verte i turku kalba, ir rodziau kompa-tada puikiai mus suprato
merginos palydejo iki pat duru
O kas del musu paciu- tai spermograma darysim tik ryt (rez.supratau ne is karto), o mane apziurejo ir daktare, ir pati profesore, patikino, kad viskas Perfect. Sake nereikes net gimdos foto. Pirmiausia, tai visi issprogdino akis, kai pasakiau, kad man ispunktavo 17 kiausialasciu. Supratau, kad labai daug. Zodziu apziurejusi mane profesore pasake, kad ji neisivaizduoja, kodel mums nepavyko IVF-sie zodziai suteike daug vilciu
sake siek tiek pakeisime jums protokola ir lauksime geresnio rezultato
nesupratau, ka reiskia "siek tiek"pakeisime, as maniau, kad protokolas arba ilgas, arba trumpas
tai tikimes, kad ryt dar kazka pasakys.
Klausem del embrionu fragmentacijos. LT mus patikino, kad embrionai fragmentuoti buvo del prastos spermos kokybes. O cia Semra sake, kad fragmentacija buna ARBA del blogos kokybes, ARBA del netinkamai parinkto gydymo. Kad gydymas musu atzvilgiu buvo taikomas netinkamas jos nuomone, irgi akcentavo kelis kartus .
Tai tiek ziniu is musu