Sveiki
Maniakai,as linkiu kad siandienos dienele jums isimintu kaip laimes pradzios diena.Maziukai lai ir pasilieka siltai isikure pas savo mamyte.Laikom kumscius uz jus ir laukiam ziniu kaip praejo
Atisai sekmes susitikime su gydytojais
Manau,kad ji parasys jau tik po pietu,nes susitikimas kiek pamenu po piet jai,tai jei dar palaikys kelias valandas, tai kol grys-zodziu laukiam ziniu ir taipogi spaudziam kumscius
Man irgi kojos persti net,atrodo pestute nueiciau i Stambula kad tik greciau
Siandien pridaviau dar tyrimus,tai teliko ju sulaukti ir jau su visa puokste leksim ir mes
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2014 05 07, 10:15)
Sorpo rašo per 7-10d.o kraują ima pirmad ir antrad.tai jeigu kitą sav.priduosit tai iki 22-23 bus ar jums per vėlu, nes aš tai geriausiu atvėju važiuosiu birželio į pabaigą,išsiledom,neturiu nei konsultacijai o ką kalbėt apie visa kita.mums rašė konsultacija 150 eurų,2310 eurų procedūra ir apie 400-640 vaistai.
aš tai be AMH ir kariotipo nevažiuosiu,o gimdos nuotrauką Kity paskaičius noriu ten daryti,kaina panaši
As siandien Sorpe pridaviau AMH
Realiai gali buti ir po 10 dienu bet gali uztrukti ir ilgiau. Moteris kuri ima man krauja,amen zino jau 3.5 metus, ne tik del to kad ten lankaus pastoviai krauja priduoti bet ji dar ir nestumo patologiniam dirba akusere,tai mane saugojo po persileidimo,buvo salia visalaik. Tai ji man sake kad buna jog net tik per menesi ateina,bet kadangi menesio pradzia sako greciau susisuks gal tie vokieciai.Mat veza i Vokietija.
Kas nera daresi AMH tyrima,tai zinokit ugi,svori savo, ciklo trukme ir ciklo diena kuri bus kai darysis si tyrima.Reiks pasakyti ar turejot operaciju paskutniu metu ir kokisu vaistus vartojate.
Del konsultacijos kainos as apakusi, man sake kad konsultacija nemokama. Tupj imesiu ka parase.Kazkas ne taip matyt,ar negi kainos pasikeite
Papildyta:
Stai man gyd.Muratas ka rase;
IVF proscedure is 2200 euros + medications (approximately it is 500 euros)
Kitu kainu neidedu,nes kol kas jums neaktualu.O mums kai neaiskios kilmes nevaisingumas,tai mes dar domejomes del kaikuriu imuniniu testu.
PGD jau rasiau kiek kainuoja vienam embrioniu 350doleriu.
Saldymas nezinau.
Visi kiti tyrimai irgi nezinau. Nes mes viska cia busime pasidare, na vyrui reiks spermogramos ir norim tuos imuninius paziuret. Dar jei sumastytu man gimdos nuotrauka daryt
Nors tiek per LP, tiek per histero ir per frakcine gimdos ir jos priedu abrazija kiek ziurejo viskas ok,graziai prateka,kiausintakiai platus ir grazus. Tai del viso pikto mes vistiek manom kad gali tekt gimos nuotrauka darytis.
Viskas ok, tik labai tikiuos kad nebereiks operaciju