Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(MYG @ 2014 05 05, 14:13)
Tai susidomėjau kaip Turkijoje, žinau kažkuriose šalyse galima pasirinkti, įdomu kaip ten? Nors iš esmės svarbiausia  vaikutis kad apskritai būtų ir sveikas, o jau lytis tai jokio skirtumo  blush2.gif

mano ziniomis tai galima suzinoti tik darant priesimplantacine embriono diagnostika. jie ta daro jei reikia, dazniausiai esant genetiniams nukrypimams

Maniakas, superines zinios drinks_cheers.gif patrešė gal jusu mazylius ten jums lotuliukas.gif augina ilgiau nes nori isrinkt stipriausius is tu 6 4u.gif
mums irgi panasiai buvo-nusipirke buvom i abu galus, bet isodino anksciau, o dar 4 ar 5dienas nenorejome ten sedeti, tad pirkom bilietus kad gryztume anksciau
tad as irgi rekomenduociau vaziuojant paciam IVF pirkti tik i viena puse bilietus 4u.gif paskui iskart po punkcijos jau galima rinktis bilietus atgal 4u.gif
Atsakyti
Klausimas toks ne visai į temą  biggrin.gif

Žinau draugei kai darėsi IVF Baltijos Amerikos klinikoje embrionologę užklausė lyg juokais, lyg rimtai ko labiau norėtų - mergytės ar berniuko.

Tai susidomėjau kaip Turkijoje, žinau kažkuriose šalyse galima pasirinkti, įdomu kaip ten? Nors iš esmės svarbiausia  vaikutis kad apskritai būtų ir sveikas, o jau lytis tai jokio skirtumo  blush2.gif

Kiek man teko dometis, tai tik keleta saliu duoda pasirinika kokio lyties sodinti embrionus.Bet tai tik atlikus PGD jie zino kokios lyties butu.Bet dauguma laikosi politikos kad nesakyti pacientui.Na cia radau skaitinedama paie PGD tyrima.
Maniakas,puikios tiesiog nerealios naujienos thumbup.gif wub.gif Taip ir toliau wub.gif
Jo,del keliones tai man Rosita K labai aiskiai paiskino ir patare thumbup.gif Tai mes sakem taip ir darysime, desime 5 dienas auginimui ir dar kelias dienas pasiliksim implantaciniui tam laikui,na o jei liks daugiau laiko nieko pabusim Stambule tada biggrin.gif
Atsakyti
Puikios zinios! Mes pirkom su galimybe pakeisti data, bet mums kaip ir KittyKitty skrydi apskritai atsauke, tai gavosi paankstinti nemokamai. Gaila, kad dar padides islaidos, bet pinigai uzdirbami. Svarbiausia kitam fronte geros naujienos!
Atsakyti
Wiliux drinks_cheers.gif mums tas pats, pakalbėjom vieną kartą su Rosita telefonu, kitą dieną sakau mamai: važiuosim į Turkiją, nesuprato iš pradžių, na tikrai pagal stereotipus nėra ta šalis,kurioje tikimasi geriausios medicinos, visi kalba apie Izraelio, Austrijos klinikas ir t.t.t o mes apsisprendėm per 10 minučių biggrin.gif , gi nieko nežinojom, nieko...paskaitėm keliqs Rositos atsiųstas istorijas. dabar net šiek tiek keistai atrodo,bet, matyt,tiesiog to reikėjo rolleyes.gif .

Klausimas toks ne visai į temą  biggrin.gif

Žinau draugei kai darėsi IVF Baltijos Amerikos klinikoje embrionologę užklausė lyg juokais, lyg rimtai ko labiau norėtų - mergytės ar berniuko.

Manau, juokais paklausė, tai nelegalu ir, kiek žinau, labai sunku (technologiškai) ir brangu, be to, nelegalu, už didelius pinigus šią paslaugą teikia pvz Ukrainos klinikos, manau, ir Rusijos, ten irgi nelegalu, bet tose šalyse niekam nerūpi,kas yra legalu, tik pinigus mokėk mirksiukas.gif

QUOTE(Maniakas @ 2014 05 05, 14:17)
Ka gi updeitas  biggrin.gif

Pasirodo turim 6 auksciausio lygio embrionus. Deja isodinimas bus greiciausiai treciadieni. O musu bilietai atgal yra antradieni. Taigi teks pirkti naujus bilietus  unsure.gif .
Siaip didziausias patarimas kuris tik gali buti. Skrendant jau IVF procedurai pirkite bilietus tik i viena puse. Nes tikrai labai sunku nuspeti kiek laiko viskas uztruks. Gal ir gausis siek tiek brangiau nei perkant iskarto i abi puses. Bet susitaupys jei ivyktu toks atvejis kaip mums kai reik isviso naujus bilietus pirkt.  doh.gif

Pirmiausia tai sveikinu su puikiu šešetuku 4u.gif
Dėl bilietų tai drinks_cheers.gif , geriau jau užsimesti porą dienelių, arba pirktis,kai jau bus aišku ,kada pabaiga drinks_cheers.gif gaila, kad tokį nuostolį patyrėte, bet sėkmės atveju mažiausiai apie tai galvosit, to ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Kazin kaip Atisai siandiena sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 05 06, 11:42)
Kazin kaip Atisai siandiena sekasi  smile.gif

Aha g.gif
Labai laukiam sauletu ziniu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 05 05, 14:53)
Wiliux drinks_cheers.gif  mums tas pats, pakalbėjom vieną kartą su Rosita telefonu, kitą dieną sakau mamai: važiuosim į Turkiją, nesuprato iš pradžių, na tikrai pagal stereotipus nėra ta šalis,kurioje tikimasi geriausios medicinos, visi kalba apie Izraelio, Austrijos klinikas ir t.t.t o mes apsisprendėm per 10 minučių biggrin.gif , gi nieko nežinojom, nieko...paskaitėm keliqs Rositos atsiųstas istorijas. dabar net šiek tiek keistai atrodo,bet, matyt,tiesiog to reikėjo rolleyes.gif .
gaila, kad tokį nuostolį patyrėte, bet sėkmės atveju mažiausiai apie tai galvosit, to ir linkiu 4u.gif

Sveikutes 4u.gif
Oh,as maniau kad bus jau is Atisos ziniu ir is Maniako-na tikiuosi jiems viskas einasi puikiai ir sklandziai thumbup.gif
Jus su Wiliux nukreipe RositaK,o as jau susidomejau tada kai man tu viska papasakojai ir dar tik planavai kelione.O paskui tereikejo vyra itikinti biggrin.gif Taip kad dekui tikrai visoms drinks_cheers.gif
Zinoma,tai nereiskia kad mums pasiseks, nors to norime ir tikime labai stipriai, bet tikrai is visko man kelia stipriai pasitikejima Turkija drinks_cheers.gif
O del mediku poziurio i turkus ir as susiduriau su tuo...ne tik mediku bet ir artimu zmoniu..Va,Austrija, Vokietija,Sveicarija ,Amerika tai ten tai medicina,o kas pas tuos arabus -tai jau musiske geresne. Tokie atsiliepimai buvo.Bet as nekreipiu demesio, be to jusu visu aprasymai patirciu tik parodo kad musu medicinai dar kilt ir kilt iki turku. Svarbiausia, kad yra viltis ir ji tokia didele-pirma kart kai darem IVF taip stipriai netikejau kaip si kart.Zinau tai nera gerai, bet tiesiog visas kunas tik ir alsuoja isitikinimu kad ten mums pavyks. wub.gif
Maniakui tikrai islaidos bet linkiu kad rezultatai pranoktu visas islaidas nestuke.gif nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Sveiki,

Mes jau irgi sedim viesbuti isvyti is savo nuomuoto buto blush2.gif . Ka tik gavom laiska, kad rytoj didzioji diena. Siuo metu like 5 embrionai, viename buvo pastebeta augimo abnormality. Nezinau kaip cia lietuviskai. g.gif . Nezinom kaip daryti del embrionu saldymo... unsure.gif Jei aisku butu ka saldyti.
Atsakyti
Labai laukiu žinių iš Atisos,jeigu gerai supratau vizitas jai rytoj,kaip ir Maniako žmonai įsodinimas.tai ryt nuo ryto laikysiu kumščius 4u.gif 4u.gif

Parašiau ir aš Yelenai,su savo anglų kalba rašiau pusė dienos smile.gif o ji man atsakė po 20min.kolkas tik bendrinį laišką,o viską persiuntė Semrai ir kitiems,lauksiu daugiau detalių,nes klausiau ar galiu dabar daryti AMH ir kariotipą jei visai neseniai stimuliavausi.klausiau ar man reimės gimdos nuotraukos ar lapar.histerosk.jeigu kiaušintakiai pašalinti o histero daryta Lv šiais metais
Kadangi parašiau,kad sunkiai man su anglų, susikalbėti geriau rusiškai,tai pasiūlė bendrauti rusiškai,bet pas mane rusų klaviatūros nėra,beto rusų tik susikalbu,rašyti sekasi dar prasčiau nei anglų lotuliukas.gif tai parasiau kaip daugelis lietuvos rusų rašo,rusiškus žodžius,tarptautiniu raidynu,jeigu supras,tai bus visai smagu taip bendrauti lotuliukas.gif
esminis klausimas kur gauti bent 20tūkst,na gal iki kitų metų sutaupysim g.gif bet taip norisi greičiau, jau 35m. unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 06 gegužės 2014 - 14:15
QUOTE(Maniakas @ 2014 05 06, 15:03)
Sveiki,

Mes jau irgi sedim viesbuti isvyti is savo nuomuoto buto  blush2.gif . Ka tik gavom laiska, kad rytoj didzioji diena. Siuo metu like 5 embrionai, viename buvo pastebeta augimo abnormality. Nezinau kaip cia lietuviskai. g.gif . Nezinom kaip daryti del embrionu saldymo...  unsure.gif Jei aisku butu ka saldyti.

Mano siūlymas šaldyti, ale brolis neklauso, tai paprotinkite jį kas nors please...

Suprantu, kad pinigai išleisti nemaži, ir dar daugiau jų leisti nesinori, bet neduok die nepasiseks, tai ką vėl iš naujo visą kelią eiti ir tokius pinigus mokėti kai yra galimybė užsitikriti dar vieną progą. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakas @ 2014 05 06, 15:03)
Sveiki,

Mes jau irgi sedim viesbuti isvyti is savo nuomuoto buto  blush2.gif . Ka tik gavom laiska, kad rytoj didzioji diena. Siuo metu like 5 embrionai, viename buvo pastebeta augimo abnormality. Nezinau kaip cia lietuviskai. g.gif . Nezinom kaip daryti del embrionu saldymo...  unsure.gif Jei aisku butu ka saldyti.

Jeigu tik bus ką šaldyti,šaldykit,norėsit antro leliuko ir va jau tiek išlaidų neteikės patirti,o jeigu neduok D dabar nepasiseks,tfu..tfu..tfu,pabeldžiu į stalą tris kartus
Aš negalėčiau jų taip imti ir atsisakyti,suteikit jiems galimybę gimti 4u.gif
Atsakyti
As saldyciau...
Atsakyti