Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(Atisa @ 2014 05 05, 10:04)
Na, tikekimes, kad bus viskas gerai tame Kijeve, oro linijos tikina, kad viskas ramu.. Na, bus matyt  ax.gif

Ailima, vaziuojam pirmai konsultacijai, tai siandien vakare busim Stambule, penktadieni jau Vilniuj. Skrendam su Ukrainos oro linijomis, per Kijeva, persedimas-1 val.20 min. Tai geriausia, ka mes tuo metu radom, nes arba kaina nezmoniska, arba persedimas 22 val.  doh.gif  Mokejom 1409 dviems zmonems.

Sveikutes 4u.gif
Atisa, sekmes Jums Stambule thumbup.gif Gero skrydzio, grazaus oro, puikiu ziniu ir labai lauksim naujienu ir tavo ispudziu 4u.gif
Idomu,kaip Maniakui sekasi g.gif Tikekimes kad viskas einasi gerai thumbup.gif
Ailima,labai uzjauciu.Stiprybes tau dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 05 04, 22:44)
. Vienai kiek nejauku... Rosita, tu drasi  biggrin.gif Kaip butu smagu jei sutaptu IVF laikas ir tureciau kompanija  biggrin.gif

Na,nejauku tiesiog delto,kad liudnoka vienai 10dienu gyventi,bet zinok ne del turku-zinodama ju mentaliteta neturejau minciu kad jie gali kabinetis schmoll.gif aisku,jie nuziurineja nes esam ne ju gymio,akys melynos,bet tik tiek bigsmile.gif
as pradziai vaziavau viena,planavom kad MB atvyks punkcijai,bet likimas taip "sumaste" kad klinikoj sutikau Nika2, kuri apie Memorial man ir buvo papasakojus thumbup.gif kaip jums susitikimas!? O bendravom tik az visad iki tol. Beto,ji tik per gatvele nuomavosi butuka nuo manes biggrin.gif tai I klinika kelis rytus kartu ejom, o vakarais eidavom pasivaiksciot po pagrindine Istiklal gatve puodeliui turkiskos arbatos su saldesiais drinks_cheers.gif smagu buvo kartu wub.gif

kolkas musu mintys sukasi apie kitu metu geguze jei viskas gerai rolleyes.gif ir nera nejauku gera savaite gyvent vienai nes pazystu miesta ir siaip viskas zinoma

Atisa, sekmes sekmeees!! 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2014 05 05, 08:06)
Na bet jūs ir drąsios, merginos  thumbup.gif  Rosita  4u.gif 

Del leliuko daug ka galiu aukot, daug kam ryztis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 05 gegužės 2014 - 10:13
QUOTE(ailima @ 2014 05 05, 09:21)
Kaip jums smagu!!o kada grįšit?
Tiesa su kokiomis avialinijomis skrendate ir kokia kainelė?

Aš jau irgi svaigstu apie turkiją po paskutinės nesekmės,mes Lv darėm 3kartus,bet jau manau siūlys donorą,nes priešpaskutinį kartą nebuvo ką sodinti o paskutinį 3d.tik 4 lastelių kaip paprastai būna 6 ar 8.bet kabinosi ir 4,gaila viskas nesekmingai.gal IMSI padėtų,bet Lt tas Imsi nežinia ar gerai "veikia"

mano vyras irgi negalėtų būti visada šalia,jis angliškai gerai,o mano anglų k.tai A1 lygio,užsisakyti maisto nesugebu sad.gif kaip būtų smagu su kokia kompanija iš Lt kartu,manau galima būtų ir butą užsakant koperuotis jeigu vienos būtume smile.gif

Ir man sove tokia mintis, tik labai dar neaisku kad viskas ivyks.. Bet as tikrai mielai palaikyciau kompanija drinks_cheers.gif Labai noreciau nuskrist pirmai konsultacijai berzeli, o tada IVF' ui pvz. rugseji...
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Islenda dar viena tyli skaitytoja viesumon biggrin.gif

Karmensita, man i pirma laiska atrase po geros savaites, tada paprase atsiusti daugiau tyrimu, informacijos kas buvo daryta ir antra karta jau atrase po 4 dienu. I pirma laiska atrase Yelena, i antra Hande Akbas, cia gal jau gydytojas? unsure.gif

Gal kas galite pasakyti kiek laiko uztrunka kariotipo ir AMH tyrimai? 4u.gif Kur Vilniuje pigiau jie daromi?

Atsakyti
Amh 190lt kariotipas 415. Kraujo paėmimas 11lt.Daro Sorpo

o gal kas žino ar neiškreips vaizdo šių tyrimų tas,kad aš ką tik po nepasisekusio Ivf?
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2014 05 05, 12:24)
Labukas  4u.gif
Islenda dar viena tyli skaitytoja viesumon  biggrin.gif
Gal kas galite pasakyti kiek laiko uztrunka kariotipo ir AMH tyrimai?  4u.gif Kur Vilniuje pigiau jie daromi?

Dar viena, "pasientka"? smile.gif Sveika biggrin.gif
AMH "rezus.lt" - 130Lt, per 10 dienų. Kariotipas su genetiko siuntimu - nemokamai, per mėnesį.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2014 05 05, 12:24)
i antra Hande Akbas, cia gal jau gydytojas?  unsure.gif

man rodos matyta JI, gydytoja 4u.gif va cia

musu, kaip pavasariniu visciuku. gretos plateja wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2014 05 05, 11:46)
Amh 190lt kariotipas 415. Kraujo paėmimas 11lt.Daro Sorpo

o gal kas žino ar neiškreips vaizdo šių tyrimų tas,kad aš ką tik po nepasisekusio Ivf?

Aciu 4u.gif

QUOTE(Lalabamba @ 2014 05 05, 11:52)
Dar viena, "pasientka"? smile.gif Sveika  biggrin.gif
AMH "rezus.lt" - 130Lt, per 10 dienų. Kariotipas su genetiko siuntimu - nemokamai, per mėnesį.

4u.gif

Aciu 4u.gif Mes LT nedrausti, siuntimo negausim verysad.gif Bet kaip ilgai ji daro, visa menesi doh.gif

QUOTE(RositaK @ 2014 05 05, 12:19)
man rodos matyta JI, gydytoja  4u.gif  va cia

musu, kaip pavasariniu visciuku. gretos plateja  wub.gif  4u.gif

Oi, kazkaip nedvejodama pamaniau kad cia gydytojas vyras blush2.gif

As manau jiems jau ten itarimas turetu kilti, kas cia pasidare su tom lietuvaitem pasientkom biggrin.gif

As jau naktim sapnuoja ta klinika doh.gif per daug galvoju matyt unsure.gif
Atsakyti
Gretos daugeja biggrin.gif Antpludis bus tuoj lietuvaiciu Memorial ligonineje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Sekmes visoms seimoms!
Atsakyti
Vis vyrui papasakoju kaip gretos musu daugeja. Jis visus taip pat palaiko, sako nera ko lyginti LT kliniku ir Turkijos. O tikrai nesijauciau uztikrintai pernai vaziuojant i Turkija. Kai pagalvoji nepazistamas zmogus (nepyk Rosita.K smile.gif atsiunte sekmes istorija apie kita nepazistama zmogu biggrin.gif Dar bandziau googlinti, nelabai ka radau ir isvaziavom "na ura". Kas zinojo klause kodel Turkija - neturejau kaip pagristi, truko man paciai argumentu smile.gif. O dar kaip tik po Taksim demonstraciju viskas buvo. Ir ka nors karta nuojauta nepavede smile.gif
Atsakyti
Klausimas toks ne visai į temą biggrin.gif

Žinau draugei kai darėsi IVF Baltijos Amerikos klinikoje embrionologę užklausė lyg juokais, lyg rimtai ko labiau norėtų - mergytės ar berniuko.

Tai susidomėjau kaip Turkijoje, žinau kažkuriose šalyse galima pasirinkti, įdomu kaip ten? Nors iš esmės svarbiausia vaikutis kad apskritai būtų ir sveikas, o jau lytis tai jokio skirtumo blush2.gif
Atsakyti
Ka gi updeitas biggrin.gif

Pasirodo turim 6 auksciausio lygio embrionus. Deja isodinimas bus greiciausiai treciadieni. O musu bilietai atgal yra antradieni. Taigi teks pirkti naujus bilietus unsure.gif .
Siaip didziausias patarimas kuris tik gali buti. Skrendant jau IVF procedurai pirkite bilietus tik i viena puse. Nes tikrai labai sunku nuspeti kiek laiko viskas uztruks. Gal ir gausis siek tiek brangiau nei perkant iskarto i abi puses. Bet susitaupys jei ivyktu toks atvejis kaip mums kai reik isviso naujus bilietus pirkt. doh.gif
Atsakyti