Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(KittyKitty @ 2014 05 01, 20:40)
Kaip supratau, pagal turkus geriausiai turėti iki kokių 6, jų nuomone, iš daug folių negali tikėtis kokybės.

Kitty kiek max sodina Turkai? Kiek Jums sodino?
Brolis sako, sodinsim visus biggrin.gif
Tai nuraminau, kad jei planas max pasisektų su visais. tai vis tiek tokio kiekio nesodina biggrin.gif

QUOTE(Wiliux @ 2014 05 02, 09:19)
Tai gerai, kad saugiai jauciates. miestas didelis, neturetu labai jaustis.
O kaip smagu, kad jau susitiksit su mazaisiais smile.gif Priminkit kelinta diena siandien? Kiek sodins?

Šiandien punkcijos diena, taigi viskas dar prieš akis.
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2014 05 02, 10:18)
Brolis sako, sodinsim visus  biggrin.gif
Tai nuraminau, kad jei planas max pasisektų su visais. tai vis tiek tokio kiekio nesodina  biggrin.gif

thumbup.gif
siaip sodina du jei yra komplikuota situacija, ilgas nepastojimo ir bandymu laikas. 4u.gif
mums du sodino, Kity irgi - jie atrenka pacius paciausius (na, ne musu atveju, nes du tik ir buvo like is 7 ketvirta diena...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 02 gegužės 2014 - 09:45
QUOTE(MYG @ 2014 05 02, 10:18)
Brolis sako, sodinsim visus  biggrin.gif
Tai nuraminau, kad jei planas max pasisektų su visais. tai vis tiek tokio kiekio nesodina  biggrin.gif

Man sodino du, tikrai nesodins daugiau negu 3, dėl 3 nežinau, mums kažkaip net nekilo klausimų, kiek sodinti, turėjom 6, vienas buvo idealios kokybės, vienas vidutinės, o kiti keturi prastesnės, nešaldė jų, tai kažkaip pasakė, kad sodins du, atrodė savaime suprantama, daugiau ir nediskutavom. Yra šalių, kur sodina ir 4, ir pas mus sodina, bet kiek teko domėtis, daug kur pasaulyje šios praktikos atsisakyta ne tik dėl didelės super daugiavaisio nėštumo rizikos (juk ir išnešiojimo tikimybė tada minimali), bet ir dėl to, kad praktika rodo, jog įdėjus daug, kartais organizmas "supanikuoja" ir atmeta visus. Nors pvz ukrainiečiai sodina absoliučiai visus, kad ir 10, ir tikrai įsitvirtina (dažniausiai 2-3). Žodžiu, sunku pasakyti, bet anksti dar spręsti,reikia kokybę žiūrėti. Galų gale, juk galima šaldyti.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na,as kazkaip labiau pasitikiu turkais mirksiukas.gif Tai jei sako,kad maziau ir geresne kokybe reiskias jie jau per tokia praktika zino thumbup.gif Ir realiai ziurint pagal daugumos situacija taip ir iseina ax.gif
Man Usoniene ir Treisas sakydavo kad gerai kai yra 10.O budavo kai intensyviai skaitydavau IVF skyreli,tai ten ispunktuodavo panelems oho kiek ir likdavo dar keliems bandymams su saldytais.Tai visada baltai pavydedavau ir pikdavau ant saves- nes juk ir su saldytais sansai yra pastoti ir pigiau iseina.
Tai del tos priezasties as nieko ir nekomentuoju,bt idemiau perskaiciau jusu pasisakymus ir tikiuos kad busiu rami jei mes iki sio reikalo prieisime.
Del isodinimo tai as galvoju na 3 dar ok, bet jau 4 gal ir as nesiryzciau g.gif Nors kita vertus, reikia ziureti ir embrionu kokybe. Man vienas vaikinas,kuris mokes irgi apie embrionus,sake kad geriau deti blastocista ir nedeti daug nes paskui gaunasi butent atmetimo reakcija.keistai man tai nuskambejo,o dabar kai perskaiciau Kitty posta-prisiminiau ir Ado zodzius.
Bet as tikiu,kad Turkai visdelto zino ka daro ir tikrai "nepasish". Tikrai linkiu kad nors jau tryse griztu Maniakas su zmona. wub.gif
Dabar kumsciai suspausti kad gerai apsivaisintu ir puikiai augtu maziukai thumbup.gif wub.gif Lauksim ziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 05 02, 10:35)
thumbup.gif
siaip sodina du jei yra komplikuota situacija, ilgas nepastojimo ir bandymu laikas.  4u.gif
mums du sodino, Kity irgi - jie atrenka pacius paciausius (na, ne musu atveju, nes du tik ir buvo like is 7 ketvirta diena...)

Zinias manau pats parasys kai prisijungs smile.gif

O dabar klausimas, kiek kainuoja saldymas pas juos ir ar kuri tai darete? g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Taigi grizom namo pagaliau po visu operaciju. Tai astuntai buvom klinikoje tai isejom tik puse dvieju. Zmonai dare operacija su pilna anestazija, man su vietine. LT dare su pilna man g.gif . Bet skirtumas tarp LT ir Turkijos tai dieve dieve. Kaip tarp penkiu zavigzduciu hilton viesbucio ir indijos lusnynu. Atsimeu LT tiesiog uz sirmos uzeini nusirengi ir guliesi ant stalo. Turkijoj dave ir man ir zmonai po atskira palata, nuo palatos iki operacines nuveze su vezimeliu. Atgal irgi perveze ir dar pamaitino.
Dabar daktarai sake, kad tiek mano kareivukai tiek emrbionai yra geros kokybes tai lyg ir viskas turetu eitis sekmingai. Zodziu ziuresim.
Kas dar keisciau ir gal cia parasys savo patirti jau buvusios. Kad jie nori ideti embrionus geg 7 diena greiciausiai ir siandienos jie dar neskaito kaip pirmos dienos. Nes sako, siandien cia dar tik suleidimas tai mes neskaiciuojam kaip pirmos dienos. O LT jau po dvieju dienu mums suleido. Zodziu kuo toliau tuo graziau tie LT samanai atrodo.
Bet skaudziausia vieta yra pinigai. Grubiai primeciau, tai dabar jau apie 22000 isleisti cia su pirmu vizitu. Grizus i LT reikes viska smulkmeniskai perskaiciuoti ir tada parasyti, kiek mazdaug gavosi.
Kagi turim laisvu dienu dabar ir oras pasitaise pagaliau tai paturistausim daugiau drinks_cheers.gif. Ai ir pagaliau alaus galesiu atsigerti lotuliukas.gif
Dar vienas dalykas, turkai siule uzsisaldyti sperma. Tik kaina didoka apie 1300lt metam ir tada po 150lt kas metus. Tai kazkaip nusprende vis del to geriau embrionus sadlyti, jei bus geru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maniakas: 02 gegužės 2014 - 13:43
QUOTE(Maniakas @ 2014 05 02, 14:38)
Sveikutes  4u.gif
Taigi grizom namo pagaliau po visu operaciju. Tai astuntai buvom klinikoje tai isejom tik puse dvieju. Zmonai dare operacija su pilna anestazija, man su vietine. LT dare su pilna man  g.gif . Bet skirtumas tarp LT ir Turkijos tai dieve dieve. Kaip tarp penkiu zavigzduciu hilton viesbucio ir indijos lusnynu. Atsimeu LT tiesiog uz sirmos uzeini nusirengi ir guliesi ant stalo. Turkijoj dave ir man ir zmonai po atskira palata, nuo palatos iki operacines nuveze su vezimeliu. Atgal irgi perveze ir dar pamaitino.
Dabar daktarai sake, kad tiek mano kareivukai tiek emrbionai yra geros kokybes tai lyg ir viskas turetu eitis sekmingai. Zodziu ziuresim.
Kas dar keisciau ir gal cia parasys savo patirti jau buvusios. Kad jie nori ideti embrionus geg 7 diena greiciausiai ir siandienos jie dar neskaito kaip pirmos dienos. Nes sako, siandien cia dar tik suleidimas tai mes neskaiciuojam kaip pirmos dienos. O LT jau po dvieju dienu mums suleido. Zodziu kuo toliau tuo graziau tie LT samanai atrodo.
Bet skaudziausia vieta yra pinigai. Grubiai primeciau, tai dabar jau apie 22000 isleisti cia su pirmu vizitu. Grizus i LT reikes viska smulkmeniskai perskaiciuoti ir tada parasyti, kiek mazdaug gavosi.
Kagi turim laisvu dienu dabar ir oras pasitaise pagaliau tai paturistausim daugiau  drinks_cheers.gif. Ai ir pagaliau alaus galesiu atsigerti  lotuliukas.gif
Dar vienas dalykas, turkai siule uzsisaldyti sperma. Tik kaina didoka apie 1300lt metam ir tada po 150lt kas metus. Tai kazkaip nusprende vis del to geriau embrionus sadlyti, jei bus geru.

Na zinios tai eina sau totaliai fainos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveikinimai kad kiausialastes geros atrodo ir kad kareivukai kaip tikri kareivukai wub.gif Linkiu is viso to,kad taip pat graziai pamiltu vienas kita kaip ir jus ir butu nerealiai saunus mazyliai wub.gif
Man jau dabar sirdis drebet pradejo wub.gif
Jo,siandien nesiskaito.Man ir Lietuvoj punkcijos diena neskaite. Rytoj pirma diena bus jusu mazyliu.o zada jums deti blastocistas-tai kiek man sake ir aiskino labai daug kas kad idealiausias variantas; nes matosi kuri geriausia ir kad naturaliai pas moteri butent blastocista pasiekia gimda. Nors deja,man niekada niekas neaugino tiek laiko,maximum 3 dienas.
Del pinigeliu ir mes jau su vyru paskaiciavom kad reiktu tureti daugiau,nes alia koki tyrima reikes atlikti, gal operacija, gal dar kazkas.Va apie embrioniu saldyma net nepagalvojau,kai paskutinius IVF net neturejau ka ir saldyt- reiktu gal ir jiems pagalvot. g.gif tik idomu kiek kainuotu tas malonumas g.gif
SEKMES JUMS IR LAIKAU KUMSCIUKUS UZ JUSU MAZYLIUS wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakas @ 2014 05 02, 14:38)
Bet skirtumas tarp LT ir Turkijos tai dieve dieve. Kaip tarp penkiu zavigzduciu hilton viesbucio ir indijos lusnynu.

va va, mes su vyru irgi taip nustebinti buvom lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

kas liecia embrionu isodinima tai turkai iki blastukiu ir augina-nekelias mazuciu 2 ar 3dienu embrionu, mat is ju negali pasakyti kurie patys paciausi 4u.gif

atleisk, bet realistiskai mastant manau reiktu nusiteikti kad butu kokie du embrionais is tu 5 kiausialasciu - standartiskai tiek mazdaug turetu buti - ir negalvoti apie saldyma 4u.gif manau ir tai butu super rezultatas. aisku, nebent stebuklingai super guper visi augtu iki blatsocistu
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 05 02, 15:46)
va va, mes su vyru irgi taip nustebinti buvom  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

kas liecia embrionu isodinima tai turkai iki blastukiu ir augina-nekelias mazuciu 2 ar 3dienu embrionu, mat is ju negali pasakyti kurie patys paciausi  4u.gif

atleisk, bet realistiskai mastant manau reiktu nusiteikti kad butu kokie du embrionais is tu 5 kiausialasciu - standartiskai tiek mazdaug turetu buti - ir negalvoti apie saldyma  4u.gif manau ir tai butu super rezultatas. aisku, nebent stebuklingai super guper visi augtu iki blatsocistu

Laba pas mus iseme astuonias folikulas. Siaip saldyti sperma kazkaip pasirode per brangu. Embrionu saldymas jei gerai atsimeu sake, 720tl ir tada po 50eu uz metus. Lakyti galima penkis metus uzsaldytus.
Na bet neuzoksim ivykiams uz akiu, ziuresim kaip bus ateityje.
Atsakyti
QUOTE(Maniakas @ 2014 05 02, 16:12)
pas mus iseme astuonias folikulas.

o visos is 8 subrende (ang. mature)? 4u.gif
nes pas mus pvz iseme 12kiausialasciu, taciau 8 buvo subrende, tai yra tinkamos apvaisinti spermatozoidais mirksiukas.gif is ju apsivaisino 7embrionai toliau augo iki ketvirtos dienos du

matysim koks jusu vystymasis bus- visi cia viliames kad labai gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 05 02, 16:24)

matysim koks jusu vystymasis bus- visi cia viliames kad labai gerai  drinks_cheers.gif

Taip,visos vyliames kad tik viskas eitusi sklandziai wub.gif wub.gif wub.gif Ir man kazkaip turku 2 embrionai, atrodo rimciau nei pas LT 4 thumbup.gif Laikom kumsciukus uz geras rytojaus zinias wub.gif
Atsakyti
Afrodite69, labai "sergu" už Jus. Sėkmės Jums. 4u.gif
Atsakyti