QUOTE(Maniakas @ 2014 05 02, 14:38)
Sveikutes
Taigi grizom namo pagaliau po visu operaciju. Tai astuntai buvom klinikoje tai isejom tik puse dvieju. Zmonai dare operacija su pilna anestazija, man su vietine. LT dare su pilna man
. Bet skirtumas tarp LT ir Turkijos tai dieve dieve. Kaip tarp penkiu zavigzduciu hilton viesbucio ir indijos lusnynu. Atsimeu LT tiesiog uz sirmos uzeini nusirengi ir guliesi ant stalo. Turkijoj dave ir man ir zmonai po atskira palata, nuo palatos iki operacines nuveze su vezimeliu. Atgal irgi perveze ir dar pamaitino.
Dabar daktarai sake, kad tiek mano kareivukai tiek emrbionai yra geros kokybes tai lyg ir viskas turetu eitis sekmingai. Zodziu ziuresim.
Kas dar keisciau ir gal cia parasys savo patirti jau buvusios. Kad jie nori ideti embrionus geg 7 diena greiciausiai ir siandienos jie dar neskaito kaip pirmos dienos. Nes sako, siandien cia dar tik suleidimas tai mes neskaiciuojam kaip pirmos dienos. O LT jau po dvieju dienu mums suleido. Zodziu kuo toliau tuo graziau tie LT samanai atrodo.
Bet skaudziausia vieta yra pinigai. Grubiai primeciau, tai dabar jau apie 22000 isleisti cia su pirmu vizitu. Grizus i LT reikes viska smulkmeniskai perskaiciuoti ir tada parasyti, kiek mazdaug gavosi.
Kagi turim laisvu dienu dabar ir oras pasitaise pagaliau tai paturistausim daugiau
. Ai ir pagaliau alaus galesiu atsigerti
Dar vienas dalykas, turkai siule uzsisaldyti sperma. Tik kaina didoka apie 1300lt metam ir tada po 150lt kas metus. Tai kazkaip nusprende vis del to geriau embrionus sadlyti, jei bus geru.
Na zinios tai eina sau totaliai fainos
Sveikinimai kad kiausialastes geros atrodo ir kad kareivukai kaip tikri kareivukai
Linkiu is viso to,kad taip pat graziai pamiltu vienas kita kaip ir jus ir butu nerealiai saunus mazyliai
Man jau dabar sirdis drebet pradejo
Jo,siandien nesiskaito.Man ir Lietuvoj punkcijos diena neskaite. Rytoj pirma diena bus jusu mazyliu.o zada jums deti blastocistas-tai kiek man sake ir aiskino labai daug kas kad idealiausias variantas; nes matosi kuri geriausia ir kad naturaliai pas moteri butent blastocista pasiekia gimda. Nors deja,man niekada niekas neaugino tiek laiko,maximum 3 dienas.
Del pinigeliu ir mes jau su vyru paskaiciavom kad reiktu tureti daugiau,nes alia koki tyrima reikes atlikti, gal operacija, gal dar kazkas.Va apie embrioniu saldyma net nepagalvojau,kai paskutinius IVF net neturejau ka ir saldyt- reiktu gal ir jiems pagalvot.
tik idomu kiek kainuotu tas malonumas
SEKMES JUMS IR LAIKAU KUMSCIUKUS UZ JUSU MAZYLIUS