Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

Dekui Kitty.Na,gal nebus ir mums bedu g.gif Matai pertraukos daryti kol kas negaliu, nes bromelainas ir selenas reikalingas kad mazintu ATPO.O jis gi gyvate irgi trukdo pastojimui, be to jie gerina skydliaukes veikla. Bromokriptinas reikalingas pastoviai del prolaktino padidejusio,aisku Ltyroksinas. Neseniai pradejau vartoti tik Inositoli,pradesiu vartot biciu pieneli ir laukiu kada atves man aktovegyno.Tai noriu kol kas vartot viska,kad pagerint kiausialasciu kokybe ir pan.
Na,reikia tiketis kad ir musu nesupakuos uz vaistu vezima. Neprades landziot po lagamina ir tikrint is kapsuliu esancius miltelius ar inositolio miltelius lotuliukas.gif
Beje,Kitty uzmaciau koks tavo pilvukas wub.gif Oho koks didckis, man toks buvo apie 7 menesiu nestumo,nu koks fainas wub.gif Bet prisimenu kaip buvo nelengva jau su tokiu doh.gif Manau kad ir tau nelengva,o jis juk dar augs-tai stiprybes tau.Bet super grazuolis jis pas tave wub.gif
Atsakyti
Afrodite, nepergyvenk, mes į IVF irgi daug papildų vežėmės.
Ačiū 4u.gif su pirmuoju nėštumu mano toks pilvas buvo apie 35-36 savaitę, jau ruošiausi gimdyt po truputį. Bet ir tada jaučiausi šimtą kartų geriau negu dabar, vos judu,skaida, spaudžia, dusina, visgi dvynukai yra dvynukai, sunkiai jie ten telpa, baisoka,kas bus toliau. Na bef kaip nors, svarbu,kad ta gimda prisitaikytų, pagrindinė priešlaikinio gimdymo priežastis su dvyniais -gimdos pertempimas, tikiuosi,kad to nebus.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 04 30, 13:56)
Afrodite, nepergyvenk, mes į IVF irgi daug papildų vežėmės.
Ačiū 4u.gif  su pirmuoju nėštumu mano toks pilvas buvo apie 35-36 savaitę, jau ruošiausi gimdyt po truputį. Bet ir tada jaučiausi šimtą kartų geriau negu dabar, vos judu,skaida, spaudžia, dusina, visgi dvynukai yra dvynukai, sunkiai jie ten telpa, baisoka,kas bus toliau. Na bef kaip nors, svarbu,kad ta gimda prisitaikytų, pagrindinė priešlaikinio gimdymo priežastis su dvyniais -gimdos pertempimas, tikiuosi,kad to nebus.

Mano toks pilvukas buvo 32 sav.Bet su vienu ir tai prisimenu visus "malonumus".Jo,isivaizduoju kaip nelengva, bet linkiu kad nebutu to prieslaikinio ir mazylius pacius reiktu krapstyti lauk biggrin.gif Sveikateles 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Tai va siandien buvom apziurai. Tai sake, susileidziam paskutini karta viastus vakare ir penktadieni jau daro punkcija.
Mato penkis folikulus, viskas labai gerai, tikisi bent keturiu embrionu.

Tai va kol kas tiek naujienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakas @ 2014 04 30, 19:29)
Tai va siandien buvom apziurai. Tai sake, susileidziam paskutini karta viastus vakare ir penktadieni jau daro punkcija.
Mato penkis folikulus, viskas labai gerai,

Labai gerai kad nedaug foliu-labai didele tikimybe kad kiausialastes bus labai kokybiskos thumbup.gif vat po savo visos patirties as tokios situacijos kaip jusu laaaabai noreciau ax.gif
didziausio riebiausio derliaus poryt wub.gif ir sergek bei sefuok zmonyte po punkcijos 4u.gif
Atsakyti
Maniakas, sėkmės 4u.gif
Labai gera situacija thumbup.gif aš turėjau 6 folius, iš jų ir liko 6 blastutės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakas @ 2014 04 30, 19:29)
Mato penkis folikulus, viskas labai gerai, tikisi bent keturiu embrionu.

Tai va kol kas tiek naujienu  4u.gif

Sveikutis 4u.gif
As tiesa pasakius nelabai suprantu kiek tureti kiausialasciu yra gerai blush2.gif Taciau noriu palinketi,kad tie 5 foliukai butu tie kurie atnes laime ir pilnatve i jusu seima ir zinoma jusu istorija ikveps tokias seimas kaip musu 4u.gif Sekmes jums ir geros punkcijos,puikios savijautos po jos ir pritariu pasaugok zmonyte dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip supratau, pagal turkus geriausiai turėti iki kokių 6, jų nuomone, iš daug folių negali tikėtis kokybės.
Atsakyti
Maniakai, puikios zinios! Pas mus buvo 5, trys apsivaisino, du isodino vienas pasiliko smile.gif Linkiu ne prastesnio rezultato ir lauksim ziniu!

Ar jautesi vakar dienos riauses Stambule? Ar saugiai jauciates?
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2014 05 02, 08:35)
Maniakai, puikios zinios! Pas mus buvo 5, trys apsivaisino, du isodino vienas pasiliko smile.gif Linkiu ne prastesnio rezultato ir lauksim ziniu!

Ar jautesi vakar dienos riauses Stambule? Ar saugiai jauciates?

Jau laukiam palatoj kol ateis gydytojas ir išsiveš. Šiaip dėl riaušių jaučiamės saugiai. Vakar kai buvome mieste matėm protestuotojus, bet tų susirėmimų su policija nematėm. O šiandien viskas ramu, viskas po senovei. rolleyes.gif
Atsakyti
Tai gerai, kad saugiai jauciates. miestas didelis, neturetu labai jaustis.
O kaip smagu, kad jau susitiksit su mazaisiais smile.gif Priminkit kelinta diena siandien? Kiek sodins?
Atsakyti