Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(Millano @ 2014 04 29, 12:06)
Sveikos mergaites 4u.gif
Po vakarikstes nesekmes su saldytais embrionais LV ir po ju pasakytu zodziu kad galit bandyt arba 3 karta gal pasiseks arba jau su donoru verysad.gif  ismegojus nakti ir paskaicius jusu visas istorijas ir atsilepimus mano sirdis treciam bandymui linksta link Turku tik zinoma dar reikia atsistatyt moraliskai ir finansiskai.
Tik turiu toki klausimeli jus visos rasot apie IVF bet mums su vyru daro ISCI nes juo spermiukai blogi nors pries si bandyma sake kad biski pagerojo bet vistiek taike ISCI.
Tai norejau paklaust ar tutkai atlieka ISCI?
Aciu is anksto uz atsakyma wub.gif

Kadangi sėdim Memorial klinikoje ir nėr ką veikti kol gydytojas pakvies. Tai atrašysiu. IVF čia man rodos vartoja kaip bendrinį žodį. Nes ir mums darys ICSI. Nes pas mane azospermija. O šiaip manau sprendimas teisingas nors ir brangesnis. Sėkmės ateity jums.
Atsakyti

Milano 4u.gif
as ir po Treijso po 7Ivf jo pasakymo kad" taip,gal jau uztenka jums bandyt jei jau po tiek kartu nesigavo,matyt is auksciau neduota" - inirsau fool.gif juk I klinika ir einam PAGALBOS, o ne nevilties ieskot doh.gif
Tik turkai pamate pas mus ICSI ir IMSI reikalinguma,nes turim astenozoospermija-niekad anksciau nei vieno is ju netaike niekas,nemate reikalo, taike paprasta IVF.
Beto, jie taiko viska ko tik reikia pamate situacija po punkcijos -viskas ieina I viena IVF suma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 29 balandžio 2014 - 14:08
Didelis aciu visiems uz atsakyma:)

Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2014 04 29, 15:05)
Milano 4u.gif
as ir po Treijso po 7Ivf jo pasakymo kad" taip,gal jau uztenka jums bandyt jei jau po tiek kartu nesigavo,matyt is auksciau neduota" - inirsau fool.gif juk I klinika ir einam PAGALBOS, o ne nevilties ieskot doh.gif

Mes pas Barkane gydemes as negaliu pasakyt kazka blogo bet taip biski per sirdi sudave bandykit gal pasiseks arba jau donoro.Na gal dar padarytkit tyrima kazkos naujas yra bet brangokas bet jie dar tarsis ar mums jo reikia g.gif na vienu zodziu manua geriau metus pataupit ir padaryt kad jau butum tikras kad viska gerai padarei smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Po vakarikstes nesekmes su saldytais embrionais LV ir po ju pasakytu zodziu kad galit bandyt arba 3 karta gal pasiseks arba jau su donoru verysad.gif  ismegojus nakti ir paskaicius jusu visas istorijas ir atsilepimus mano sirdis treciam bandymui linksta link Turku tik zinoma dar reikia atsistatyt moraliskai ir finansiskai.
Tik turiu toki klausimeli jus visos rasot apie IVF bet mums su vyru daro ISCI nes juo spermiukai blogi nors pries si bandyma sake kad biski pagerojo bet vistiek taike ISCI.
Aciu is anksto uz atsakyma wub.gif

Labas,
turkai daro, ką reikia, bet jei prasta sperma, tikrai darys IMSI. Ir šiaip patarčiau 4u.gif ISCI yra gana nesaugus metodas palyginus, jei spermiukai blogi, dažniausi persileidimai, neįsitvirtinimai, nes per paprastą IVF jie patys vaisinasi ir apvaisina stipriausias, o per ICSi tiesiog sukiša judančius, o paskui gali blogai vystytis, o va per IMSI jau tikrai atrenka morfologiškai gerus, todėl jei morfologija prasta, IMSI yra išsigelbėjimas (kaip ir mums buvo).

QUOTE(RositaK @ 2014 04 29, 15:05)
Milano 4u.gif

Man Treijsas taip pasakė po 3 bandymų doh.gif Aš jo klausiu, ką dar galima daryt, o jis sako: tai gal nieko nedarykit..
Nu aišku, turbūt dėl to, kad jau turėjom vieną vaiką.
Atsakyti
QUOTE(,2014 04 29, 15:33)
Labas,
turkai daro, ką reikia, bet jei prasta sperma, tikrai darys IMSI. Ir šiaip patarčiau 4u.gif  ISCI yra gana nesaugus metodas palyginus, jei spermiukai blogi, dažniausi persileidimai, neįsitvirtinimai, nes per paprastą IVF jie patys vaisinasi ir apvaisina stipriausias, o per ICSi tiesiog sukiša judančius, o paskui gali blogai vystytis, o va per IMSI jau tikrai atrenka  morfologiškai gerus, todėl jei morfologija prasta, IMSI yra išsigelbėjimas (kaip ir mums buvo).

Pas vyras nustatyta Oligospermija cia lietuvoj gyd.Plesciauskas toki diagnoza nustate ir nuvykus pas latvius jie mum is kart pasiule ISCI ir vyra nusiunte pas urologa tai tas sake kad gal cia jums yra normalu toks spermos kiekis ir viskas daugiau apart spermogramos jam jokiu tyrimu nedare.Bet pries sia procedura gydytoja sake kad biski geresni reikalai.
O vat su morfologija tai tikrai yra ir pas mus bedu.
Na bent tikiuosi viskas bus gerai ir ranku nuleis nezadu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Millano: 29 balandžio 2014 - 15:32
Sveikutes 4u.gif
Maniakui ir jo zmonai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir sekmes bei spirgam kaip jiems sekasi thumbup.gif
Milano, mes daremes pas Treisa viena kart IVF,o kitas kartas buvo su saldytais.Nors viskas pasak jo idealu buvo,bet nestumo nebuvo,net nesikabino.Ir jis mums pasiule pabandyt su donorais.Is pradziu bandyt su donorine kiausialaste,jei nesigaus tada daryt atvirksciai imt donorine sperma,o jei ir tada nesigaus tai jau pilna donoro programa.Kai isgirdom buvom soke abu,nes pas vyra oligospermija tik tuo metu buvo,as aisku nuzliumbiau posta ir...daugiau nebekelem ten kojos. O dabar pastebiu kad jie labai jau linke siulyt donorus g.gif arba tiesiog nuleist rankas doh.gif Teisingai RositaK pasake,juk kreipiames kad pasisektu, o ne kad darnevilties inestu verysad.gif
As nebuvau Turkijoje,bet mes planuojame. Is visko susidariau ispudi,kad ten rimtai ziures i musu bedas ir nebusim pinigu fabriku jiems kaip kai kuriuose klinikose.
As manau,kad jusu pasirinkimas teisingas ir linkiu kad butu sekmingas. 4u.gif
O daro jie labai daug,paskaityk kiek Kitty aprase; be to kiek jie tyrimu atlieka neiprastu,o ir pats stebejimas kaip auga foliai ir gimdos gleivine tikrai zavi, embrioskopas irgi didziulis pliusas thumbup.gif
Zodziu,as irgi manau kad geras pasirinkimas.Jau geriau pataupyt pinigelius ir nuvykt sekmei, nei darytis aibe cia IVF ir be rezultato.
Sekmes visoms. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 04 29, 18:04)
Sveikutes 4u.gif
Maniakui ir jo zmonai  4u.gif  4u.gif  4u.gif Ir sekmes bei spirgam kaip jiems sekasi thumbup.gif 
Milano, mes daremes pas Treisa viena kart IVF,o kitas kartas buvo su saldytais.Nors viskas pasak jo idealu buvo,bet nestumo nebuvo,net nesikabino.Ir jis mums pasiule pabandyt su donorais.Is pradziu bandyt su donorine kiausialaste,jei nesigaus tada daryt atvirksciai imt donorine sperma,o jei ir tada nesigaus tai jau pilna donoro programa.Kai isgirdom buvom soke abu,nes pas vyra oligospermija tik tuo metu buvo,as aisku nuzliumbiau posta ir...daugiau nebekelem ten kojos. O dabar pastebiu kad jie labai jau linke siulyt donorus g.gif arba tiesiog nuleist rankas doh.gif Teisingai RositaK pasake,juk kreipiames kad pasisektu, o ne kad darnevilties inestu verysad.gif
As nebuvau Turkijoje,bet mes planuojame. Is visko susidariau ispudi,kad ten rimtai ziures i musu bedas ir nebusim pinigu fabriku jiems kaip kai kuriuose klinikose.
As manau,kad jusu pasirinkimas teisingas ir linkiu kad butu sekmingas. 4u.gif 
O daro jie labai daug,paskaityk kiek Kitty aprase; be to kiek jie tyrimu atlieka neiprastu,o ir pats stebejimas kaip auga foliai ir gimdos gleivine tikrai zavi, embrioskopas irgi didziulis pliusas thumbup.gif
Zodziu,as irgi manau kad geras pasirinkimas.Jau geriau pataupyt pinigelius ir nuvykt sekmei, nei darytis aibe cia IVF ir be rezultato.
Sekmes visoms. 4u.gif

Kitty istorija ir kitu mergaiciu patirtis mane ir ikvepe nenuleis ranku.Ir tikrai su tavim sutinku gal geriau pataupit ir padaryt viena sekminga procedura negu pora nesekmingu.
Tik va dabar kylo toks klausimas pirmai kosultacija geletume nuvykt jau rudeni,bet va paciai procedurai pinigeliu sutaupitume ne anksciau kitu metu.Tai ar neper ilgas laiko skirtumas butu ar jau geriau laukt kitu metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Millano @ 2014 04 29, 18:21)
Kitty istorija ir kitu mergaiciu patirtis mane ir ikvepe nenuleis ranku.Ir tikrai su tavim sutinku gal geriau pataupit ir padaryt viena sekminga procedura negu pora nesekmingu.
Tik va dabar kylo toks klausimas pirmai kosultacija geletume nuvykt jau rudeni,bet va paciai procedurai pinigeliu sutaupitume ne anksciau kitu metu.Tai ar neper ilgas laiko skirtumas butu ar jau geriau laukt kitu metu g.gif

Zinok,del sito dalyko atsakyti tiksliai negaliu.As manau kad butu neilgesnis nei puses metu laikotarpis.Bet galiu ir klysti.Cia jau mergaites labiau pasakytu. g.gif
Nors vel nezinai gal nuvykus ten,jus abu pakonsultuos ir lieps ka nors pavartoti kaip minimum 6 menesius g.gif tai ir nusites tas laikas..sunku pasakyti.
Atsakyti
Ateinu su naujienomis.Mano draugyte ka tik man pasake kad "rezus.lt" padaro AMH tyrima per 10 dienų,o kaina 130Lt.
Gal kam bus naudinga 4u.gif
Atsakyti
Tada tikrai AMH daryčiau LT. Tikslios kainos Turkijoje nepamenu, bet tikrai nebus pigiau...
Atsakyti
Merginos, noriu jusu paklausti. Mes zadame vaziuoti i Turkija.As juk geriu papildus ir vaistus, vyras irgi. Na,mes geriam Omega,Bromelaina,Selena,Gelezis ir Vit.C, Cinkas, bromelaina, tyroksina. O ir vaziuojanr visada pasiemam vaistus; tokius kaip nuo skrandzio, galvos skausmo, tepaliuka Tavegylio.
Tai man liko idomu,jei as vesiuos lagamine,ar mane praleis? neiskraustys tu vitaminu?
Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2014 04 30, 10:17)
Tada tikrai AMH daryčiau LT. Tikslios kainos Turkijoje nepamenu, bet tikrai nebus pigiau...

brangiau, man rodos drinks_cheers.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 04 30, 10:39)
Merginos, noriu jusu paklausti. Mes zadame vaziuoti i Turkija.As juk geriu papildus ir vaistus, vyras irgi. Na,mes geriam Omega,Bromelaina,Selena,Gelezis ir Vit.C, Cinkas, bromelaina, tyroksina. O ir vaziuojanr visada pasiemam vaistus; tokius kaip nuo skrandzio, galvos skausmo, tepaliuka Tavegylio.
Tai man liko idomu,jei as vesiuos lagamine,ar mane praleis? neiskraustys tu vitaminu?
Aciu uz patarimus 4u.gif

nea, aš irgi visada daug vaistų vežuosi, kur bekeliautume doh.gif o grįždami iš viso daug vežėmės, ir crinono, ir fraxiparino, ir gliforo, visko po kelias dėžes, niekas nieko nežiūri. gal kaip kur, Citas, atsimenu, lyg prarado muitinėje kažkokius vaistus g.gif
Kitas dalykas - kelias dienas nuo papildų padaryt pertrauką visai sveika, gal nereikia visų temptis į konsultaciją, tik tuos, kur negalima nutraukti, na, tarkim, tiroksiną. O vaistus tai aišku, reikia įsidėti. mes kai keliaujam, dar su vaiku, tai pamatytum vaistų maišelį doh.gif sakau, tikrai supakuos už narkotinių medžiagų transportavimą lotuliukas.gif na bet niekada nebuvo problemų.
Atsakyti