Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

O mes šitų kažkaip neragqvom, labai riebūs atrodė, panašūs, kaip Graikijoje. Aš tai valgiau pudingus... kaip norėčiau...
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 04 26, 10:57)
O mes šitų kažkaip neragqvom, labai riebūs atrodė

Na taip-kaip ir visi turkiski saldesiai -skesta meduje. Koloriju bomba lotuliukas.gif bet tuomet sau viska leidi blush2.gif
Atsakyti
Aš beveik neleidau sau saldumynų, išskyrus kelis pudingus blush2.gif buvau po didelių antibi dozių, o tokiais atvejais man iki pienligės vienas žingsnis doh.gif , be to, stengiausi laikytis tos kiaušialąsčių gerinimo dietos, kuo mažiau saldumynų, kuo daugiau baltymų. Aišku, esminis žodis šiame sakinyje -stengiausi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na,siandien kiek supratau is Maniako turejo but kazkokios zinios jiems, kada matyt punkcija numatoma ar panasiai. Vis uzeinu paziureti bet tylu,tai tikekimes kad viskas ok,graziai auga kokybiski folikulai,o Maniakas su zmona tiesiog relaksuoja si grazu savaitgali wub.gif
Na,tuoj pirmai konsultacijai kels sparnus Atisa thumbup.gif Galiu tik isivaizduoti kaip jau sirdele ten yra,kaip dregsta delnai ir trypsi kojos,man dar tolokai iki skrydzio bet kiekviena karrt pagalvoju net kvapa uzgniauzia ir noris tik greiciau sesti i lektuva biggrin.gif
O jau kai Rositele tokiu grozybiu ikele wub.gif O aprasymai kokie,dar Kitty apie jogurtelius parase-jau noriiis taip ir skleisti sparnus ten biggrin.gif
Grazaus sekamdienio vakaro ir laukiam spaudziant kumsciukus ziniu is Maniako. thumbup.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif

Afrodite69, taip tikrai, jaudulys begalinis, ir norisi, ir baisu, kaip ten seksis viskas ax.gif Bet jau ruošiuosi, atostogų jau paprašiau, batus patogius nusipirkau biggrin.gif Taigi ruošiamės skrydžiui smile.gif

Beje, merginos, kurios jau buvot, o kaip ten su apranga cool.gif Mes kai atostogavom Turkijoj, tai renkis kaip nori, ir trumpi sijonai, ir atviros bliuskutės blush2.gif Bet ten buvo kurortinis miestas smile.gif O kaip Stambule paciam? Aisku, apie šventas lankytinas vietas nekalbu, bet pačiam mieste ar i klinika kaip rengėtės blush2.gif Aš nenešioju jau visai tokių miniakų, bet žemiau kelių irgi nei vienos suknelės neturiu, visos iki kelių ax.gif

Taip, Rosita sugundei su tais saldumynais, jau taip ir traška burnoje pažiūrėjus wub.gif Aš šiaip irgi stengiuosi valgyt jų kuo mažiau, bet kaip KittyKitty ir rašė, esminis žodis yra "stengiuos" ax.gif Nes man visiškai blogai sekasi doh.gif O jei dar tokias grožybes pakeliui pardavinėtų, tai man be šansų atsilaikyti doh.gif

Maniakai, laukiam žinių 4u.gif

Visoms gražios darbo savaitės, puikaus oro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 28 balandžio 2014 - 11:53
QUOTE(Atisa @ 2014 04 28, 12:52)
Beje, merginos, kurios jau buvot, o kaip ten su apranga  cool.gif

miestas modernus, daug studentu, turistu, tad su sijonais iki keliu viskas gerai 4u.gif aisku, gerbiant ju kultura ir religija, manyciau reiketu vengti itin atviru krutines bei ilgu koju (super miniaku) demonstravimu, kas butu priimtina kurorte rolleyes.gif
as tai pagrinde su lengvom kelnem lekiodavau, nes ryte isleki visai dienai, tai dar vesoka (nepamirskit kad Stanbulas - jurinis miestas), diena nusirengdavau iki maikutes, o tik nusileidus saulei vel vesoka. Na, bet mes buvom spalio gale rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 04 28, 11:52)

Beje, merginos, kurios jau buvot, o kaip ten su apranga  cool.gif  Mes kai atostogavom Turkijoj, tai renkis kaip nori, ir trumpi sijonai, ir atviros bliuskutės  blush2.gif  Bet ten buvo kurortinis miestas  smile.gif  O kaip Stambule paciam? Aisku, apie šventas lankytinas vietas nekalbu, bet pačiam mieste ar i klinika kaip rengėtės  blush2.gif  Aš nenešioju jau visai tokių miniakų, bet žemiau kelių irgi nei vienos suknelės neturiu, visos iki kelių  ax.gif

jei eisite i mecetes, tai neileidzia nuogais peciais ir sijonais ar sortais virs keliu ir turekite galva kuo prisidengti.
Atsakyti
Dėl aprangos... man rugpjūtį ir lapkritį tai buvo du skirtingi miestai.
Rugpjūtį ten nematėm nė vieno ne turko, buvom vieninteliai. Nežinau,kodėl. Buvo +35, reikia įsivaizduoti, kokius drabužius atsivežiau. doh.gif sijonai tai vos virš kelių, bet viskas ant petnešėlių. Buvo klaiku...jie atsisukinėjo, trankėsi vienas į kitą bežiūrėdami,rijo akimis, aš jaučiausi kaip eidama podiumu, net fotkino, nu labai nejauku buvo. Kiek pastebėjau, kojos jų taip nešokiruoja, rudenį mačiau ir turkių su miniakais, bet mano didelė krūtinė labai kliuvo, pirkausi skarą, dengiausi doh.gif aš blondinė, gal tai irgi turėjo įtakos.
Bet va lapkritį..visiškai kitas miestas, daug įvairių rasių ir tautybių žmonių, vaizdas daug liberalesnis,bet ir oras jau buvo kitas, atvirumams nebuvo sąlygų. Bet žodžiu...man labai sunku per karštį,jei pridengtos pažastys,negaliu pakęst, beveik visi mano vasariniai drabužiai ant petnešėlių. Bet visgi ten patarčiau šiek tiek uždariau rengtis,o dėl sijonų virš kelių nepergyvenčiau.
Aišku, dabar dar nebus to karščio...
Papildyta:
QUOTE(magute @ 2014 04 28, 14:16)
jei eisite i mecetes, tai neileidzia nuogais peciais ir sijonais ar sortais virs keliu ir turekite galva kuo prisidengti.

Man tai viską davė vietoj:)
Atsakyti
Kol kas naujienu kaip ir dideliu nera. Leidziames dabar antrus vaistus ir einam priduoti kraujo kas antra diena.
Del oro tai tiesa sakant salta. Jokiu kalbu apie petneseles ar nedengtas pazastis biggrin.gif . Kol kas niuru ir vesu.
Atsakyti
Mielieji mūsų palaikytojai, kažkaip šiemet pamiršome priminti, bet kadangi dar yra truputis laiko - būsime labai dėkingi jeigu palaikydami Vaisingumo asociacijos veiklą skirsite savo 2% Gyventojų Pajamų Mokesčio. 4u.gif

Kas mus jau seka ne vienerius metus, žino, kad pagrinde tik iš šios žmonių paramos ir gyvuojam, pinigų vėjais neleidžiam, remiam naudingus "projektus" arba skiriam lėšas kovai dėl Pagalbinio apvaisinimo įstatymo, o visa Asociacijos Valdyba dirba išskirtinai visuomeniniais pagrindais.

Deklaracijas galite užpildyti internetu, prisijungę prie elektroninio deklaravimo sistemos per savo banką, kuriame turite sąskaitą arba užpildytą formą pristatyti į VMI iki berods gegužės 1 dienos. 4u.gif

Rekvizitai paramai:
Vaisingumo asociacija
Kodas: 300080280.
Žirmūnų g. 143, LT-09128 Vilnius
A.s. LT74 7044 0600 0474 6916
AB SEB bankas

Ačiū iš anksto visiems, nes be Jūsų, nebūtų mūsų, o be mūsų - nebūtų......na...daug ko nebūtų...

Nuoširdžiai Jūsų ir su Jumis,
Vaisingumo Asociacija wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Po vakarikstes nesekmes su saldytais embrionais LV ir po ju pasakytu zodziu kad galit bandyt arba 3 karta gal pasiseks arba jau su donoru verysad.gif ismegojus nakti ir paskaicius jusu visas istorijas ir atsilepimus mano sirdis treciam bandymui linksta link Turku tik zinoma dar reikia atsistatyt moraliskai ir finansiskai.
Tik turiu toki klausimeli jus visos rasot apie IVF bet mums su vyru daro ISCI nes juo spermiukai blogi nors pries si bandyma sake kad biski pagerojo bet vistiek taike ISCI.
Tai norejau paklaust ar tutkai atlieka ISCI?
Aciu is anksto uz atsakyma wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Millano: 29 balandžio 2014 - 11:07
QUOTE([B)
Millano[/B],2014 04 29, 13:06]

Labukas, Millano 4u.gif Labai gaila dėl nesėkmės verysad.gif
manau, kad labai gerai pasirinkai, kiek skaičiau atsiliepimų apie turkus ir iš forumiečių, ir užsienio forumuose, tai nei LT, nei LV jiems nesilygint schmoll.gif Tad labai tikimės, kad mums visoms irgi ten pavyks drinks_cheers.gif
Turkai be jokios abejonės taiko ICSI drinks_cheers.gif Jei prasta sperma, tai jums taikys IMSI, kaip ir mūsų atveju drinks_cheers.gif Nes kai turkam nusiunčiau MB spermos tyrimą, jie iškart atrašė, kad pagal mūsų tyrimus, mums bus taikoma tik IMSI, nors BAK'e mums taikė ICSI ir kai aš užsiminiau, ar mums kartais nereikėtų IMSI, tai atsakė, kad visiškai jokio reikalo nėra doh.gif bash.gif pasirodo jie net neturi aparatūros IMSI taikymui, užtai taip ir sako doh.gif

Rosita, kaip gaila, aš jau pervedžiau savo 2%.. Bažnyčiai šiemet paaukojau wub.gif Kitais metais būtinai pervesiu asociacijai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 29 balandžio 2014 - 11:25