Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(Atisa @ 2014 04 23, 15:18)
Mergaites, o jus zinot ka nors apie co-culture metoda  g.gif  Pasiskaiciau, jis mane labai sudomino, ziuriu turkai irgi ji taiko  rolleyes.gif Gal kas nors jau klauset Semros? O gal jie ir taip visiems automatiskai ji taiko? Jei ne, tada ar taikoma pagal nora, ar pagal poreiki?  ax.gif

Atisa, turkai jau atsisakė šio metodo, būtent vietoj jo ir naudoja embrioscopą. Aš klausiau, sakė, taikė seniau, nelabai pasiteisino, jie laiko šį metodą atgyvenusiu ir dabar naudoja pažangesnį.

Nešiot 680 g jau nemažai, bet gimdyt dar labai mažai.

Afrodite, ačiū už linkėjimus, smagu,kad judat į priekį, jau turite konkrečią datą,taigi pirmas rimtas žingsnis jau žengtas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 04 23, 18:25)
Atisa, turkai jau atsisakė šio metodo, būtent vietoj jo ir naudoja embrioscopą. Aš klausiau, sakė, taikė seniau, nelabai pasiteisino, jie laiko šį metodą atgyvenusiu ir dabar  naudoja pažangesnį.

Nešiot 680 g jau nemažai, bet gimdyt dar labai mažai.
Afrodite, ačiū už linkėjimus, smagu,kad judat į priekį, jau turite konkrečią datą,taigi pirmas rimtas žingsnis jau žengtas 4u.gif

Aisku ax.gif reiskia nebeklausim del jo smile.gif
KittyKitty, parasei 680 kg, o ne 680g, tai ir juokauju, kad ne taip ir mazai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 04 23, 21:00)
Aisku  ax.gif  reiskia nebeklausim del jo  smile.gif
KittyKitty, parasei 680 kg, o ne 680g, tai ir juokauju, kad ne taip ir mazai  biggrin.gif

lotuliukas.gif doh.gif jetus, panos, žinokit, nėštumas tikrai ant proto krenta, nusiteikit tam,kasdien tokie bajeriai doh.gif ir net nematau pati hihihi.gif kitais metais ir jūs kliedėsit kiekvienam žingsnyje biggrin.gif tai tuščią puodą užkaičiu ir sudeginu, tai dar ką nors iš tos serijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 04 24, 09:30)
lotuliukas.gif  doh.gif jetus, panos, žinokit, nėštumas tikrai ant proto krenta, nusiteikit tam,kasdien tokie bajeriai doh.gif  ir net nematau pati hihihi.gif kitais metais ir jūs kliedėsit kiekvienam žingsnyje biggrin.gif tai tuščią puodą užkaičiu ir sudeginu, tai dar ką nors iš tos serijos doh.gif

lotuliukas.gif pralinksminai hihihi.gif
Atsakyti
Na viskas, turime ir mes jau laika, leksim geguzes gale thumbup.gif bilietukus jau irgi uzrezervavus turiu, siandien ispirksiu ir beliks tik sulaukti keliones ax.gif thumbup.gif Aisku pirma bus smalsu kaip Atisai seksis, dalinsimes naujienomis drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 04 24, 13:59)
Na viskas, turime ir mes jau laika, leksim

O, kaip faina drinks_cheers.gif Po kelių metų žiūrėkit konsultantai ir lietuviškai išmoks kalbėti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 24 balandžio 2014 - 12:33
Sveikos visos ir visi smile.gif
perskaičiau visą temutę (už kurią didelis ačiū autorei ir subautorėms 4u.gif biggrin.gif ) bet taip ir nesupratau, ar teko kam nors užklausą siųsti rusų kalba? Aš parašiau jiems rusiškai, tai apart frazės: "vi nasha paSientka?" (iš memorial@tupbebek-genetik.com) nieko nesulaukiau..... Net nesupratau kas su manim bandė bendraut.... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2014 04 24, 14:26)
Sveikos visos ir visi  smile.gif
perskaičiau visą temutę (už kurią didelis ačiū autorei ir subautorėms  4u.gif  biggrin.gif ) bet taip ir nesupratau, ar teko kam nors užklausą siųsti rusų kalba? Aš parašiau jiems rusiškai, tai apart frazės: "vi nasha paSientka?" (iš memorial@tupbebek-genetik.com)  nieko nesulaukiau..... Net nesupratau kas su manim bandė bendraut....  lotuliukas.gif  doh.gif

Kiek žinau, Emirra bendravo rusiškai, gal ji papasakos g.gif

Čia http://www.tupbebek-...payment/contact nurodyta kažkokia Kristina, nors adresas ir bendras, gal bandyt nurodyt, kad skirta būtent jai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 04 24, 14:38)
Kiek žinau, Emirra bendravo rusiškai, gal ji papasakos g.gif

Čia  http://www.tupbebek-...payment/contact nurodyta kažkokia Kristina, nors adresas ir bendras, gal bandyt nurodyt, kad skirta būtent jai? g.gif

Ačiū! 4u.gif Einu iš naujo skaityt temos... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2014 04 24, 15:26)
Sveikos visos ir visi  smile.gif

Pabandyk parasyti dar karteli Kristinai, kazkas vistiek atrasys, gal tiesiog praleido per kruva laisku ax.gif

Na, paSientka biggrin.gif , tai prisistatykit, neuztenka perskaityt temos, reikia ir dalyvaut tongue.gif biggrin.gif prasom i musu bureli mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 24 balandžio 2014 - 14:03
QUOTE(Atisa @ 2014 04 24, 15:02)
Pabandyk parasyti dar karteli Kristinai, kazkas vistiek atrasys, gal tiesiog praleido per kruva laisku  ax.gif

Na, paSientka  biggrin.gif , tai prisistatykit, neuztenka perskaityt temos, reikia ir dalyvaut  tongue.gif  biggrin.gif  prasom i musu bureli  mirksiukas.gif

Ačiū, mergaitės, bandysiu dar kartą ... biggrin.gif
Tebūnie aš PaSientka.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Turim ir mes blogos patirties, - 4 nepasisekusius IVF'us pas brolius latvius. Todėl dabar atsargiai ir nedrąsiai kurpiu planą "turkija" smile.gif Kadangi geriausiu atveju viskas nusimato dar l.negreitai, tai aš ramiai ir tyliai skaitinėju.... Bet bandysiu turkams išsamiai aprašyti savo situaciją ir gal jie duotų leidimą startuoti be konsultacijos, nes su ja neišspausim šiems metams IVF'o.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2014 04 24, 16:15)
Ačiū, mergaitės, bandysiu dar kartą ...  biggrin.gif

Na, ziurint kokios bedeles. Manau, kad tikrai duos leidima, nebent kazkokios ypatingos bedos ir jie patys noretu pamatyti is anksto. Man pats Muratas (gydytojas) rase, kad jie nori, kad atvaziuotume pirmai konsultacijai, taciau jei tokios galimybes neturime, galima susitarti ir tiesiai IVF 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 24 balandžio 2014 - 14:41