Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

Edena,as paciam Muratui nieko neaiskinau.Siaip visus dokumentus vesiuosi jau issivertusi juos.Laisku nieko jam nerasiau.
Idomu,ka patars del PGD jums prof.Semra ax.gif ir ka papasakos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 04 23, 12:00)
Aiskutis  4u.gif  Man IVF BAK'e dare be vyro, bet gerai sakai, visai noreciau, kad per pati isodinima butu kartu  ax.gif
As siunciau, nes buvau issivertusi, bet zinok Muratas ju net neskaite. Jis man isvardino, kuriuos tyrimus reikia tureti atvaziuojant, as jam parasiau, kad nespesiu, tada atrase, kad atsispausdinti viska, ka turiu is seniau ir atsivezti  4u.gif  Tai supratau, kad vietoje tada ziures, ko truksta  ax.gif

Na as jau pridaviau kraujuka AMH, 13dd. lauksiu, tai kaip tik iki geguzes vid. jau turesiu atsakyma smile.gif Kariotipo nzn kol kas nedarysim,. kainos labai panasios ir cia ir ten tai jei ka ten pasidarysim g.gif

Afrodite69 tai gerai tada, nes as irgi nieko nepridejau , galvoju gal jie ka nors jau ziurisi dar pries vizita, bet reiskia viska ziuri vizito metu ax.gif beje jau jus turit tikslia vizito data ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 23 balandžio 2014 - 12:27
Labukas 4u.gif jau namie rolleyes.gif kaip gera... po tokių patirčių poreikiai labai sumažėja biggrin.gif

QUOTE(Wiliux @ 2014 04 23, 12:02)

Kitty valio, kad Tave isleidzia is ligonines!!!! Ar nustate kokia priezasti skausmo?

Ačiū,
Skausmas liko ir turbūt su juo teks gyventi, gulėti, nes vos pastovėjus blogėja, o diagnozė -dvynukai, man taip pasakė. Tikriausiai gimda nespėja pakankamai greitai plėstis ir prisitaikyti. Mano pilvas jau labai didelis, matavau, tai su pirmuoju nėštumo toks buvo 35 sav, matyt, nespėja temptis + labai viską užspaudžia. Be to, ir gimda jau nebe ta, cezario randas +kelios LP, sako, gali dėl rando skaudėti, nes jis neelastingas. Žodžiu, tikėkimės, nieko blogesnio, bet liepė neatsipalaiduot, nes su dvyniais rizika didelė visą laiką, jei prasidėtų sąrėmiai ar kraujas, iš karto į ligoninę.

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 04 23, 12:18)

Merginos, o man idomi jusu nuomone del PGD. As kazkaip stipriai linkusi ja daryti,nors ir nepigiai iseina. Bet kiek skaitau straipsniuku tai darosi kazkaip neramu..nes nemazai embrionu galima prarasti atlikus biopsija, ir kas keisciausia kad tikrai niekur nera parasyta kad itakoja implantacijso sekmei,atvirksciai raso kad PGD sumazina IVF success rates. g.gif 
Aisku,kai nuvyksim kalbesiu su gyd.Semra, bet juk ir jus skaitote, gal kas nors net turejot pokalbi su kokiu nors mediku ir idomi butu nuomone.
Beje,kiek radau parasyta pas Austrus tai ten raso, kad net atlikus PGD arba PGS tyrima vistiek butinas genetinis stebejimas nestumo metu g.gif 
Kitty,labai dziugu kad paleidzia is ligonines thumbup.gif Linkiu kad artimaiusias 10 savaiciu dar negimdytum wub.gif

Ačiū, taip, dabar pagrindinis ir vienintelis tikslas-kuo ilgiau išnešiot. Jau kai ten pradėjo apie plaučiukų brandinimą kalbėt, tai taip... unsure.gif dar tokie mažyčiai, po 680 kg wub.gif
O PGD aš kažkaip nesuprantu, man neaiški prasmė g.gif viskas aišku, jei yra genetinių problemų. Bet standartiniu atveju.ką tai duoda? Na, jei turi daug embrionų, tai tada gal pagal tai atrenki geriausius. Bet Turkijoj daug neturėsi. Šiaip geriausius jie puikiai mato tuo embrioscopu, ir jei, tarkim, turi dvi blastutes, tai vis tiek dėsi abi, nu ką ten tirti g.gif o jeigu dar pažeis to tyrimo metu, tai iš viso g.gif nežinau, gali paklausti per konsultaciją. Mūsų istorija buvo tokia, kad embrionai itin prastos kokybės, bet jie net neužsiminė apie PGD, aš irgi neužsiminiau. Aišku, gal nauda yra ta, kad dar garantuotesnė kokybė,kad paskui nebūtų persileidimu ar vystymosi sutrikimų, nu gal...bet sakau, jei turi daugiau negu du, kitu atveju, manau,tikrai neracionalu.

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 04 23, 12:54)
As supratau Atisa 4u.gif Tik pasakiau,kad noreciau kad vyras ir vel dalyvauti isodinime ax.gif Nes turejau keturis isodinimus be joir viena su juo, tai galiu palyginti koks jis buvo kai stebejo isodinima mirksiukas.gif tai tik pasakiau,kad noreciau jog butu kartu ax.gif

Mano nedalyvavo,kažkaip pas juos nėra tokios praktikos, bet jeigu paprašytum, nemanau,kad prieštarautų.
Atsakyti
Oi,Kitty,as tikiuosi kad isnesiosi dar tuos mazylius savo ilgeliau 4u.gif Na,jo mano irgi CP randas, LP operacijos dvi, histero, gimdos kaklelis jau mazai likes.Net baisu pagalvoti,bet aisku visada tikiesi geriausio 4u.gif Ko linkiu ir tau thumbup.gif
Beje,kaip laikas bega,sakes atrodo tik neseniai laukem HCG ir skano,o jau 25 sav wub.gif
Tai va ir as apie ta pati pamasciau,nes pas mane nedaug foliu buna,nors AMH ir didesnis, bet foliu su didelem dozem tikrai nedaug. O embrioniu lieka mazai 3-2 tik 3 dienai doh.gif tai perskaicius keleta strapsniu man baisoka liko,kad galiu paskui ir tuos netekti. Na dar turiu laiko ir apmastysiu viska.
Aciu uz nuomone 4u.gif Sveikatos tau ir maziukams visiems,tame prasme ir dukrytei ir kad kazkokiu stebuklingu budu tau apmazetu tie skausmai. 4u.gif
Aisku,ziuresiu ka ir pati Semra sakys,beje manau kad Edena net greciau suzinos apie ta tyrima 4u.gif
Edena,taip mes jau turim data;as parasiau Muratui ir jis man ta pacia diena parase kad gali priimti birzelio 16 diena 13;30.As patvirtinau akd tinka,o jis patvirtino kad as uzregistruota. Viesbutuka irgi jau uzsisakem. Teliko tik bilietai ir tyrimai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 04 23, 15:08)
Ačiū, taip, dabar pagrindinis ir vienintelis tikslas-kuo ilgiau išnešiot. Jau kai ten pradėjo apie plaučiukų brandinimą kalbėt, tai taip... unsure.gif dar tokie mažyčiai, po 680 kg wub.gif

Na, tokie visai ne mažyčiai sakyčiau, 680 kg lotuliukas.gif
laikom kumstukus uz jus visus 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 04 23, 15:43)
Viesbutuka irgi jau uzsisakem. Teliko tik bilietai ir tyrimai. 4u.gif

O jus pirma viesbuti saketes? O jei bilietu negausit tom datom? beje, kuri viesbuti issirinkot ir uz kokia kaina gavot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 04 23, 14:47)
Na, tokie visai ne mažyčiai sakyčiau, 680 kg  lotuliukas.gif
laikom kumstukus uz jus visus  4u.gif  wub.gif
Papildyta:
O jus pirma viesbuti saketes? O jei bilietu negausit tom datom? beje,  kuri viesbuti issirinkot ir uz kokia kaina gavot?  ax.gif

Mes is pradziu uzsiraseme vizitui, tada uzsisakem Viesbuti Bigbox,o netrukus kita savaite jau leksim bilietu pirkt.Blogiausiu atveju jei negausim bilietu,viesbucio rezervacija galima nemokamai atsaukti iki birzelio 13 dienos, parasyciau kame problemos ir gyd.Muratui ir viskas.
Beje jei idomu radau info apie embrioskopa;
http://www.midlandfe...es/embryoscope/
Atsakyti
Mergaites, o jus zinot ka nors apie co-culture metoda g.gif Pasiskaiciau, jis mane labai sudomino, ziuriu turkai irgi ji taiko rolleyes.gif Gal kas nors jau klauset Semros? O gal jie ir taip visiems automatiskai ji taiko? Jei ne, tada ar taikoma pagal nora, ar pagal poreiki? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 04 23, 15:18)
Mergaites, o jus zinot ka nors apie co-culture metoda  g.gif  Pasiskaiciau, jis mane labai sudomino, ziuriu turkai irgi ji taiko  rolleyes.gif Gal kas nors jau klauset Semros? O gal jie ir taip visiems automatiskai ji taiko? Jei ne, tada ar taikoma pagal nora, ar pagal poreiki?  ax.gif

Man rodos Kitty rase,kad jie nebelinke taikyt sio metodo g.gif Daugiau jau Kitty galetu pasakyt. As kiek suprantu jei noresi jie taikys,tu tik pinigus mokek mirksiukas.gif O siaip tai ten juk operacija kaip histero tik jie ipjauna ten gimdos gleivinej kazka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 04 23, 13:51)
Mes is pradziu uzsiraseme vizitui, tada uzsisakem Viesbuti Bigbox,o netrukus kita savaite jau leksim bilietu pirkt.Blogiausiu atveju jei negausim bilietu,viesbucio rezervacija galima nemokamai atsaukti iki birzelio 13 dienos, parasyciau kame problemos ir gyd.Muratui ir viskas.
Beje jei idomu radau info apie embrioskopa;
http://www.midlandfe...es/embryoscope/

Bilietus tai gausit siaip ar taip, ar is vilniaus ar is rygos, tik laiko laukimo ir kainos klausimas 4u.gif O del PGD, bijau kad jie tikrai taiko pagal situacija, bijau kad pas mus irgi bus mazai is ko ten rinktis su tokia morfologija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 04 23, 16:49)
Man rodos Kitty rase,kad jie nebelinke taikyt sio metodo g.gif Daugiau jau Kitty galetu pasakyt. As kiek suprantu jei noresi jie taikys,tu tik pinigus mokek mirksiukas.gif O siaip tai ten juk operacija kaip histero tik jie ipjauna ten gimdos gleivinej kazka. 4u.gif

Aisku.. Na, sita klausima irgi Semrai uzduosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 04 23, 16:07)
Aisku.. Na, sita klausima irgi Semrai uzduosim  biggrin.gif

Siulau paskaiciuoti kiek kainuotu tau tai mirksiukas.gif Nes jei jie nesiulys primygtinai,tai juk tu gali paklausti ar gali Lietuvoj pasidaryt.Manau Lietuvoj tau padarytu ta operacija, jei teisingai girdejau tai Norhway klinikoje daro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 04 23, 17:54)
Siulau paskaiciuoti kiek kainuotu tau tai mirksiukas.gif Nes jei jie nesiulys primygtinai,tai juk tu gali paklausti ar gali Lietuvoj pasidaryt.Manau Lietuvoj tau padarytu ta operacija, jei teisingai girdejau tai Norhway klinikoje daro mirksiukas.gif

Co-culture Lietuvoj? blink.gif O tai kaip man ta terpe nusivezti, kad idetu embrionus biggrin.gif Arba as cia kazko nesuprantu g.gif Kiek supratau, tai jie embrionus talpina ne i ta specialuji skysti, o i terpe, paimta is motinos gimdos ir ten augina juos, kas padidina sekmingos implantacijos tikimybe, arba as ne taip issiverciau doh.gif
O gal tu turi omeny scratch, tai ne, as ne apie tai 4u.gif
O kaina tai atrodo 600 EUR, daug.. bet jei tai isties padidintu tikimybe blush2.gif

"We only recommend this technique to patients who have had previous unsuccessful IVF cycles with poor embryo quality. We do not recommend it to patients who have never been through IVF before, or who have had treatment cycles with excellent embryo quality in the past."
- Na musu atveju tai labai tiktu, nes pas mus nebuvo nei vieno idealios kokybes embriono g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 23 balandžio 2014 - 16:01