Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

Prsisiminiau, kad vis delto buvo toks aparatas virs manes doh.gif nes man ten vienu momentu samone buvo aptemus ir as pradejau ji nuo saves stumti unsure.gif tai tikriausiai man uzsiblokavo sitas momentas unsure.gif Samgu, kad tau sita procedura buvo neskausminga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 01 03, 14:08)
4u.gif
Na, aparatas daro rentgeno nuotraukas, nežinau, gal jūsiškiai kokį mažesnį turėjo, o kontrastą turėjo man irgi leisti, nes fotkino kiaušintakius,bet kažkokiu stebuklingu būdu nieko nesijautė. Aš buvau tokiam šoke,kad net bijojau,kad dėl kalbos ar kitų nesklandumų man kažką ne tą padarė doh.gif , apsiraminau tik tada, kai nuvežėm nuotraukas į kliniką ir jie jas apžiūrėjo smile.gif

Man idomu ar GN skausmas ir neskausmsa nors kiek susijes su kiausintakiu bukle g.gif Jei uzake kiausintakiai gal del to skauda g.gif , nes vienom tikrai visai neskauda per GN, o kitom nezmoniskas skausmas.
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2014 01 03, 12:11)
co-culture vadinasi ta technologija: apie 24ciklo diena is gimdos jie paima lopineli endometriumo, ji kultivuoja. Iskart kito ciklo pradzioje daro IVF ir jau apvaisintus embrionus deda i ta kultivuota gleivine, ten embrioniukai "susigyvena" su ja, o tada visa ta geri su embrionais perkelia i gimda.
As irgi klausiau turku pries IVF gal man tai alternatyva, nes niekad nebuvo implantacijos per tiek isodinimu...bet jie, kaip ir Kity sake, co-culture nesuteike super guper rezultatu kuriu tikejosi (pastojimu skaicius padidejo labai nezymiai) ir todel jie nutojo co-culture praktikuoti.

Kaip idomu. O as buciau galvojus kad tokia procedura labai pagerina implantacijos sansus, bet matai visgi ne g.gif

Bet tai jie sauuoliai kad bando visokias naujas technikas, o ne sedi vietoj uzsicikline ant to pacio 100 metu, kaip kitos klinikos
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 01 03, 20:46)
Man idomu ar GN skausmas ir neskausmsa nors kiek susijes su kiausintakiu bukle g.gif  Jei uzake kiausintakiai gal del to skauda  g.gif , nes vienom tikrai visai neskauda per GN, o kitom nezmoniskas skausmas.

man ir tokia nuojauta kirba, kad gali buti susije g.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 01 02, 14:25)
Sveikos, bendražygės 4u.gif

Kitty, fantastiskos naujienos 4u.gif Valiooooo yahoo.gif
Atsakyti
Ashley, ačiū,

Burbuliacija, gali būti. Bet gali būti ir su aparatūra susiję, nes aš iš viso nieko nejaučiau, net kaklelio, o jį gi plečia. Pvz per paprastą apžiūrą pas ginę, kai žiūri kaklelį, man labai skauda.
Net nežinah. Ai,nu čia ne esmė, šiaip tiesiog įdomu..
Atsakyti
Kitty, kokios nuostabios zinios, o dar ir dvigubos!!! thumbup.gif thumbup.gif Labai labai sveikinu Jus ir dziaugiuos, mes tam paciam IVF skyrely vargom.. Taip smagu kai pasiseka senbuvems.

RositaK, labai tikiuos, kad skaitysime ir Tavo sekminga istorija. Vis pagalvoju apie Tave 4u.gif O gal zinot kaip Euromergelei sekas?

p.s.: as manau, kad GN skausmingumas tikrai susijes su kiausintakiu praeinamumu, nes man taip pat ziauriai skaudejo, antra karta ryzaus GN tik su nejautra (sugebejau pamesti pirmas nuotraukas, o dublio nerado), tai mano kiausintakiai - labai prastos bukles, del to, matyt, ir skaudejo taip.

Visoms kuo didziausios sekmes! wub.gif As taip pat labai noreciau antro, bet jau bijau, kad galiu ir nebespeti i traukini, kitais metais 40. Ar bedaro IVF tokioms senutems? mirksiukas.gif Kazkaip pamenu, lyg Treijsas klause amziaus ir berods kazka minejo, kad nuo 40-ies Embrions nebeatlieka IVF..
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2014 01 03, 23:26)

As taip pat labai noreciau antro, bet jau bijau, kad galiu ir nebespeti i traukini, kitais metais 40. Ar bedaro IVF tokioms senutems?  mirksiukas.gif Kazkaip pamenu, lyg Treijsas klause amziaus ir berods kazka minejo, kad nuo 40-ies Embrions nebeatlieka IVF..

Uzsienyje tai man atrodo iki 44 ar 45 daro IVF . Turbut dar priklauso kaip rezervas ir kiti rodikliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2014 01 03, 22:26)

Visoms kuo didziausios sekmes!  wub.gif  As taip pat labai noreciau antro, bet jau bijau, kad galiu ir nebespeti i traukini, kitais metais 40. Ar bedaro IVF tokioms senutems?  mirksiukas.gif Kazkaip pamenu, lyg Treijsas klause amziaus ir berods kazka minejo, kad nuo 40-ies Embrions nebeatlieka IVF..

Adrija1,tikrai bandyk,nezinau iki kiek metu Embrions daro IVF,bet 40m. tikrai atlieka,as esu pavyzdys,neseniai dariausi smile.gif .....taigi sekmes nestuke.gif
Atsakyti
Adrija, ačiū, smagu tave matyti 4u.gif paskaityk, yra temute, kur mazdaug tokio amžiaus renkasi. Daug daro. Nuo individualių dalykų priklauso 4u.gif
Atsakyti
KittyKitty wub.gif senokai jau tik tyliai paskaitau verysad.gif ,bet kai perskaiciau tavo naujienas taip dziugu pasidare,kad jum pasiseke,gal Dievuliss po truputi isklauso musu maldas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ana-marija @ 2014 01 04, 12:30)
KittyKitty wub.gif senokai jau tik tyliai paskaitau  verysad.gif ,bet kai perskaiciau tavo naujienas taip dziugu pasidare,kad jum pasiseke,gal Dievuliss po truputi isklauso musu maldas wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū tau 4u.gif wub.gif
O tu?.........
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 01 04, 17:22)
Ačiū tau 4u.gif  wub.gif
O tu?.........

o as savo kova jau baigiau verysad.gif ,liko tik stiprus skausmas...,nieko kazkada praeis ir jis,o uz jus visas senbuves labai dziaugiuos,labai uz visas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti