QUOTE(Atisa @ 2014 04 17, 16:22)
Su narkoze daro? tada super, nes as tokia baile, kas liecia skausma iskenciu viska, ka reikia, bet man visada atrodo, kad man skauda net tada, kai kitiems neskauda Aciu, Aive
Mergaites, kurios jau grizot is Memorial, kaip manot, o jei nuvaziuociau kokio tyrimo neturedama (pvz. antimuler) ar labai blogai
Mergaites, kurios jau grizot is Memorial, kaip manot, o jei nuvaziuociau kokio tyrimo neturedama (pvz. antimuler) ar labai blogai
Sveikutes
Atisa,tai su judejimu ir tave- tu net greiciau vyksi nei mes Su butuku tai nekas Kainos soktelejo, as vakar dar radau butuka tikrai uz gera kaina, man jis atrase ryte,o kai gryzau po keliu valandu tas butas jau isnuomuotas buvo tai sedziu irgi ieskojaus.
As ieskau per cia;
https://www.airbnb.com
Kas del tyrimu.Tai man irgi surase kad tuos reikia atsivesti. Bet sitie tyrimai yra butent del IVF ir jie galios tik 6 men. tai musu atveju,mes nusprendem kad nesidarysim nes IVF planuojamas anksciau bet ka gali zinot.
Vesimes visas papkes. O ten ir vyras tirtas nuo visko i tyrimams net kai kuriems metu nera. Ir as tirta, operacijos ir t.t. Visai galvoju jei man per visas operacijas visada ziurejo kiausintakius tai kam man reikalinga ta gimdos nuotrauka.
Tai tiesiog vesiuos ka turesiu.
AMH gali daryti bet kuria diena. Tik reiks jiems pasakyti kuri ciklo diena ir kokio ilgio ciklas- bent jau man taip buvo.
Prolaktinas darytis anksti ryte ir kaip man patare kad nebutu intymios nakties pasitaike pries ji darant.
O man rodos kad tu ir taip ir skydliaukes tyrimus neseniai juk dareis
Zodziu,as asmeniskai is visko supratau kad merginos tiesiog vezdavosi ka turejo ir ten kalbejosi.
Kazkuri nebuvo darius AMH tai padare ten. Genetinius atliko irgi ten.
Na tai tik mano nuomone
Mes tai vyksim 3 naktim. Isvyksim sekmadieni i Stambula ir noretumem gryzti treciadieni. Galvojam kad pakaktu tikrai tu dienu, nes kitos prasisukdavo ir su viena diena.
Gal kitos patars.