Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 04 16, 12:04)
As kontaktuoju tiesiogiai su gydytoju Muratu.Nes kai rasiau tuo bendru,man atrase pati profesore,paskui ji pasake kad toliau as turiu bendrauti su gydytoju Muratu ir jis man parasys. Mes su juo susirasinejome ir jis parase,kad pranesciau kai noresiu atvykti.Tai va siandien parasiau ir pasiprasiau birzelio 16 dienai i pirma konsultacija.
Nes noriu is anksto uzsisakyti butuka,bilietus suziuret ir t.t. Dbar laukiu atsakymo. Na tikiuos kad geguze nepasiulys nes laukiu vieno tyrimo atsakymo,o jis bus tik geguzes menesi. Be to,man geguze tikrai itemptas tvarkarastis,isvykt iseitu, bet geriau butu visdelto birzelio men. Beveik visus tyrimus mes turim tuos kuriuos dare mergaitems turkai. Man nera daryta tik GN, nes nemate prasmes niekas kadangi per LP ir histero tipo mato kiausintakiu bukle,tai va nebent GN darys, na ir dar norim pasidaryti imunine palete kur mergaites Anglijoje darosi,aisku gal ten ne visai tokia pat kaip pas Geogry bet jau bus informatyvesne nei pas Bykova, nes jie ten ir DQ match ta daro ir kitka.
Pas mus durna situacija, kad ginekologai, andrologai ir genetike nemato priezasciu kodel nepastoju.Ir visi vienu balsu sako kad gal imunines bedos. Zodziu,tikiuos kad kazkas paaiskes po vizito.
O kada jus zadate kelt sparnus?
Beje,jei neklystu tai sia savaite Maniakas isvyksta su zmona.Oh,sekmes jiems ir kad gryztu  nestuke.gif  nestuke.gif

Jauciu kaip tik gausiu jau paskutinius tyrimus kita savaite, visgi gal irgi is naujo parasysiu jau su visais tyrimais ir buvusiu proceduru aprasymu gyd. Muratui, gal irgi kazka konkreciau pasakys, nes man ta Yelena tai parase irgi mazdaug kad kai noresiu atvaziuot mazdaug savaite pries parasyciau doh.gif tai cia irgi idomiai, juk bilietus noriu is anksciau nusipirkti, tai irgi keistoka , nieko neklause tik standartiskai tuos tyrimus parase ka tureti…

Beje VK kokia bjauri protest.gif paskambinau paklausiau ar galima gauti atskanuotas darytu IUI kopijas i maila, kur buvo surasytos stim., foliai ir t.t., tai atsake kad jie negali kopiju jokiu duoti, daktare tik gali israsa kazkoki israsyti, kaip pasiutau bash.gif tai sakiau nuvaziuosiu as ten pas jas, greit issilupsiu knygeles kopijas, nes cia jie priestarauja istatymui bash.gif (cia Kauno VK)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 16 balandžio 2014 - 13:33
QUOTE(Edena @ 2014 04 16, 15:29)
Beje VK kokia bjauri  protest.gif

Jie privalo duoti absoliuciai visus israsus ir kopijas, kas susije su Jusu sveikatos bukle 4u.gif BAK'e tai man be jokiu problemu viska atskenavo ir atsiunte smile.gif
Atsakyti
As visai jokiu israsu is niekur neprasiau ir nemaniau net prasyti. Ai turiu susirasius kaip stimuliavo,ka vartojau ir pan. Aisku, BAK manau kad tikrai be problemu duotu, bet VK tai ten butu juodas nervu gadinimas. Tai ir nesiryzau nieko prasyt. Manau kad uzteks ir to ka nusivesiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 04 16, 14:39)
Jie privalo duoti absoliuciai visus israsus ir kopijas, kas susije su Jusu sveikatos bukle  4u.gif  BAK'e tai man be jokiu problemu viska atskenavo ir atsiunte  smile.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 04 16, 14:48)
As visai jokiu israsu is niekur neprasiau ir nemaniau net prasyti. Ai turiu susirasius kaip stimuliavo,ka vartojau ir pan. Aisku, BAK manau kad tikrai be problemu duotu, bet VK tai ten butu juodas nervu gadinimas. Tai ir nesiryzau nieko prasyt. Manau kad uzteks ir to ka nusivesiu. 4u.gif

Tai jau tikrai… MV daryta pirma IUI tai jie net visa knygute atidave… o cia … vien is principo dabar ten nebekelciau kojos doh.gif
Na reikes gal ir man atgaminti, nera sunku, tik gal milijonu kiek ten vyro buvo tiksliai nepaminsiu bet plius minus… gal tikrai neverta net vaziuot, pati apsirasysiu, saugoama savo nervu lasteles biggrin.gif
Atsakyti
Oi,as apie IUI nieko neatmenu g.gif turiu israsa is pirmo karto,kai buvo labai mazai,o paskui atrodo buvo normaspermija ir vistiek nepavyko.Ai nebeieskosiu,uzteks papasakoti apie 5 bandymus su embrioniukais.
O man atrase Muratas,tai stai Birzelio 16 diena 13:30 mums paskirtas susitikimas su prof.Kubra. Beje ir parase kad vyras turi buti susilaikes nuo lyt,santykiu 3 dienas del spermos tyrimo.Atrodo judam i prieki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 04 16, 19:32)
Oi,as apie IUI nieko neatmenu g.gif turiu israsa is pirmo karto,kai buvo labai mazai,o paskui atrodo buvo normaspermija ir vistiek nepavyko.Ai nebeieskosiu,uzteks papasakoti apie 5 bandymus su embrioniukais.
O man atrase Muratas,tai stai Birzelio 16 diena 13:30 mums paskirtas susitikimas su prof.Kubra. Beje ir parase kad vyras turi buti susilaikes nuo lyt,santykiu 3 dienas del spermos tyrimo.Atrodo judam i prieki 4u.gif

Wow kaip greit atrase thumbup.gif viskas, rasau Muratui biggrin.gif ir as noriu vizitui drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 04 16, 19:08)
Wow kaip greit atrase  thumbup.gif  viskas, rasau Muratui  biggrin.gif  ir as noriu vizitui  drinks_cheers.gif

Jo,as jau bijojau kad nebepapulsim i klinika be liepos menesio.O parasiau kad noreciau birzelio 16 diena atvykti ir iskart atrase kad galima ir ar tinka toks laikas.Zodziu,nuotaika pakele tas laiskutis thumbup.gif
Sekmes tau Atisa tariantis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 04 16, 20:26)
Jo,as jau bijojau kad nebepapulsim i klinika be liepos menesio.O parasiau kad noreciau birzelio 16 diena atvykti ir iskart atrase kad galima ir ar tinka toks laikas.Zodziu,nuotaika pakele tas laiskutis thumbup.gif
Sekmes tau Atisa tariantis drinks_cheers.gif

Na, tikrai saunu bigsmile.gif p keliom dienom skrisit? Jau sugalvojot, kur gyvensit? Man ta koordinatore is visitandcare atsiunte sarasa pigausiu ir arciausiai esanciu viesbuciu, bet nezinau ant kiek ten pigu g.gif reiks patikrint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 04 16, 18:32)

thumbup.gif lauksim ziniu thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau sulaukiau ir as atsakymo thumbup.gif Tai Muratas vistik rekomenduoja pirmiausia atvykti pirmam vizitui, o po to spręsime ką daryti. Tai taip ir darysim. Dabar pas mane panika biggrin.gif per kur bilietus pirkti, kur gyventi, kiek dienu skristi.. Beje, kiek jus, merginos, dienu pirmam vizitui skridot? Ar uztenka is viso 4 (3 naktu)? Pvz. Ketvirtadieni skrendam, penktadieni vizitas, sekmadieni griztam? Ir per kokia aviakompanija pirkot bilietus?

dar man prirase kruva tyrimu, kuriuos turiu pasidaryti, tik kazi ar spes taip greit atsakymai ateiti, nes mes geguzes kokia 8 norime skristi ax.gif

Ir dar papildomai liepe pasidaryti Hysterosalpyngograpy (cia gimdos nuotrauka? labai bijau, prisiskaiciau, kad skauda blink.gif ) ir antimüllerian hormon (o kas cia?)

Papildyta:
Mergaites, help del tyrimu 4u.gif

Jus cia visos pasikausciusios, as tai nieko cia neismanau.. Man liepe pasidaryti siuos tyrimus: Hysterosalpyngograpy-HSG of you. from you before 09:30am fasting: Prolactin, TSH, FT4, antimüllerian hormon, total blood count, HBsAg, AntiHIV, AntiHCV, Rubella IgG from your husband: HBsAg, AntiHIV, AntiHCV, and chromosome test (karyotype)

Kai dariau IVF BAK'e, tikrai pamenu, kad kazkurie tyrimai buvo tam tikrom ciklo dienom.. O situos bet kada galiu darytis? Ir kaip manot, ar spesiu iki 05.08 viska gauti, ar geriau planuotis veliau (mums labai blogas laikas veliau, sunkiai galesim islekt is namu).

Ir del tos gimdos nuotraukos. O ji kazi butina. Labai bijau ir dar ziuriu brangu smile.gif O jei butina, gal rekomenduotumet, kur geriausia sita malonuma apturet biggrin.gif
Atsakyti
AntiMuleri daro 2 savaites. Man net ilgiau gavosi del iseiginiu. Gimdos nuotrauka darant tikrai neskauda, kai taiko nejautra. Bent jau man VK viskas praejo greitai 20-30 min ir varyk namo (po narkozes) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 04 17, 17:17)
AntiMuleri daro 2 savaites. Man net ilgiau gavosi del iseiginiu. Gimdos nuotrauka darant tikrai neskauda, kai taiko nejautra. Bent jau man VK viskas praejo greitai 20-30 min ir varyk namo (po narkozes)  biggrin.gif

Su narkoze daro? tada super, nes as tokia baile, kas liecia skausma doh.gif iskenciu viska, ka reikia, bet man visada atrodo, kad man skauda net tada, kai kitiems neskauda smile.gif Aciu, Aive 4u.gif

Mergaites, kurios jau grizot is Memorial, kaip manot, o jei nuvaziuociau kokio tyrimo neturedama (pvz. antimuler) ar labai blogai g.gif
Atsakyti