QUOTE(Afrodite69 @ 2014 04 16, 12:04)
As kontaktuoju tiesiogiai su gydytoju Muratu.Nes kai rasiau tuo bendru,man atrase pati profesore,paskui ji pasake kad toliau as turiu bendrauti su gydytoju Muratu ir jis man parasys. Mes su juo susirasinejome ir jis parase,kad pranesciau kai noresiu atvykti.Tai va siandien parasiau ir pasiprasiau birzelio 16 dienai i pirma konsultacija.
Nes noriu is anksto uzsisakyti butuka,bilietus suziuret ir t.t. Dbar laukiu atsakymo. Na tikiuos kad geguze nepasiulys nes laukiu vieno tyrimo atsakymo,o jis bus tik geguzes menesi. Be to,man geguze tikrai itemptas tvarkarastis,isvykt iseitu, bet geriau butu visdelto birzelio men. Beveik visus tyrimus mes turim tuos kuriuos dare mergaitems turkai. Man nera daryta tik GN, nes nemate prasmes niekas kadangi per LP ir histero tipo mato kiausintakiu bukle,tai va nebent GN darys, na ir dar norim pasidaryti imunine palete kur mergaites Anglijoje darosi,aisku gal ten ne visai tokia pat kaip pas Geogry bet jau bus informatyvesne nei pas Bykova, nes jie ten ir DQ match ta daro ir kitka.
Pas mus durna situacija, kad ginekologai, andrologai ir genetike nemato priezasciu kodel nepastoju.Ir visi vienu balsu sako kad gal imunines bedos. Zodziu,tikiuos kad kazkas paaiskes po vizito.
O kada jus zadate kelt sparnus?
Beje,jei neklystu tai sia savaite Maniakas isvyksta su zmona.Oh,sekmes jiems ir kad gryztu
Nes noriu is anksto uzsisakyti butuka,bilietus suziuret ir t.t. Dbar laukiu atsakymo. Na tikiuos kad geguze nepasiulys nes laukiu vieno tyrimo atsakymo,o jis bus tik geguzes menesi. Be to,man geguze tikrai itemptas tvarkarastis,isvykt iseitu, bet geriau butu visdelto birzelio men. Beveik visus tyrimus mes turim tuos kuriuos dare mergaitems turkai. Man nera daryta tik GN, nes nemate prasmes niekas kadangi per LP ir histero tipo mato kiausintakiu bukle,tai va nebent GN darys, na ir dar norim pasidaryti imunine palete kur mergaites Anglijoje darosi,aisku gal ten ne visai tokia pat kaip pas Geogry bet jau bus informatyvesne nei pas Bykova, nes jie ten ir DQ match ta daro ir kitka.
Pas mus durna situacija, kad ginekologai, andrologai ir genetike nemato priezasciu kodel nepastoju.Ir visi vienu balsu sako kad gal imunines bedos. Zodziu,tikiuos kad kazkas paaiskes po vizito.
O kada jus zadate kelt sparnus?
Beje,jei neklystu tai sia savaite Maniakas isvyksta su zmona.Oh,sekmes jiems ir kad gryztu
Jauciu kaip tik gausiu jau paskutinius tyrimus kita savaite, visgi gal irgi is naujo parasysiu jau su visais tyrimais ir buvusiu proceduru aprasymu gyd. Muratui, gal irgi kazka konkreciau pasakys, nes man ta Yelena tai parase irgi mazdaug kad kai noresiu atvaziuot mazdaug savaite pries parasyciau tai cia irgi idomiai, juk bilietus noriu is anksciau nusipirkti, tai irgi keistoka , nieko neklause tik standartiskai tuos tyrimus parase ka tureti
Beje VK kokia bjauri paskambinau paklausiau ar galima gauti atskanuotas darytu IUI kopijas i maila, kur buvo surasytos stim., foliai ir t.t., tai atsake kad jie negali kopiju jokiu duoti, daktare tik gali israsa kazkoki israsyti, kaip pasiutau tai sakiau nuvaziuosiu as ten pas jas, greit issilupsiu knygeles kopijas, nes cia jie priestarauja istatymui (cia Kauno VK)