Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

Aciu KittyKitty wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 04 14, 17:22)
Trumpas.
Labai bijojau, nes pas Treijsą su trumpu man du foliai šovė į priekį ir jis paskutinę minutę viską nutraukė, o paskui buvo du ilgi. Su Semra irgi iš pradžių kalbėjom apie ilgą, jis patogesnis, atvažiuojant iš kitos šalies, bet padarė AMH tyrimą, jis buvo 11 doh.gif , viskas, jokių ilgų protokolų su tokiu rezervu. Labai bijojau, kad vėl netolygiai augs, ji sako: tu su ilgu nepastojai, tai kodėl jo nori? Jei augs du, tiks ir du, mes neatšaukiame, net ir vienas folis yra gerai, nereikia to beporotiško kiekio.
Na ir ką, ji buvo teisi. Iš pradžių irgi šovė du, bet paskui pasivijo ir kiti, iš viso turėjau 6 subrendusius (viso buvo 9) ir visi 6 sulaukė 5 dienos, tik ne visi vienodos kokybės. Su ilgu iš 13, 8 turėdavau vos du embrionus,taigi akivaizdu,kad trumpas protokolas man buvo "sveikesnis".

Tikrai ačiū, KittyKitty! 4u.gif Pas mane tokia pati situacija buvo su Trejsu. Po 5 bandymo nusvyro rankos doh.gif
O kodel AMH skai 11 yra mazai, kai normos ribos yra 1-8 ug/l. Ar pas tave kiti matavimo vienetai? Mano rezultatas 3,5 - nezinau ar tai mazai ar vidutiniskai... g.gif
Tiesa, noriu paklausti ar verta prašyti iš embrions visu protokolu kopijas? Ar turkai i tai atsizvelgia, ar jums pakako papasakoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 14 balandžio 2014 - 22:29
QUOTE(Aivė @ 2014 04 14, 23:27)
Tikrai ačiū, KittyKitty!  4u.gif Pas mane tokia pati situacija buvo su Trejsu. Po 5 bandymo nusvyro rankos  doh.gif
O kodel AMH skai 11 yra mazai, kai normos ribos yra 1-8 ug/l. Ar pas tave kiti matavimo vienetai? Mano rezultatas 3,5 - nezinau ar tai mazai ar vidutiniskai...  g.gif
Tiesa, noriu paklausti ar verta prašyti iš embrions visu protokolu kopijas? Ar turkai i tai atsizvelgia, ar jums pakako papasakoti?

nėr už ką, merginos, kad tik būtų naudos 4u.gif

Aive, ne mažai, o kaip tik labai daug ir su tokiu AMH labai didelė hiperstimuliacijos rizika, taikant ilgą protokolą. Kas ir būdavo pas Treijsą. O turkams hiperstimuliacija yra labai didelis blogis ir jie darys viską, kad jos išvengtų, todėl ir nebuvo kalbos apie ilgą protokolą.
aš nieko neturėjau iš Embrions, išskyrus tuos lapus, kur surašo dozes, ten tokie juodraštiniai, ir tai ne visus turėjau. Bet aš viską atsiminiau, kada kas daryta, kaip vaisinosi ir t. t., visko užteko. Nieko specialiai neėmiau iš jokios gydymo įstaigos.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 04 15, 09:10)
nėr už ką, merginos, kad tik būtų naudos 4u.gif

Aive, ne mažai, o kaip tik labai daug ir su tokiu AMH labai didelė hiperstimuliacijos rizika, taikant ilgą protokolą. Kas ir būdavo pas Treijsą. O turkams hiperstimuliacija yra labai didelis blogis ir jie darys viską, kad jos išvengtų, todėl ir nebuvo kalbos apie ilgą protokolą.
aš nieko neturėjau iš Embrions, išskyrus tuos lapus, kur surašo dozes, ten tokie juodraštiniai, ir tai ne visus turėjau. Bet aš viską atsiminiau, kada kas daryta, kaip vaisinosi ir t. t., visko užteko. Nieko specialiai neėmiau iš jokios gydymo įstaigos.
4u.gif

Daug? oho, bet zinok niekad neisaugdavo daugiau kaip 5-6 foliai... Ir net niekas man is vaisingumo specu neminejo, tik viena paprasta ginekologe sake kad kiausides linkusios i policistiskuma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 15 balandžio 2014 - 10:16
Sveikutes, aš vakar parašiau bendru emailu, išsiunčiau visus tyrimų vertimus, visą savo istoriją ir lauksiu dabar atsakymo smile.gif Jei niekas nepasikeis, planuojam artimiausiu metu važiuoti pirmai konsultacijai bigsmile.gif

Cia tik šiaip, pasidžiaugti norėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 04 15, 10:00)
Daug? oho, bet zinok niekad neisaugdavo daugiau kaip 5-6 foliai... Ir net niekas man is vaisingumo specu neminejo, tik viena paprasta ginekologe sake kad kiausides linkusios i policistiskuma  g.gif

Daug KittyKitty tikriausiai turejo omenyje savo skaiciukus, AMH - 11 4u.gif tikrai aukstokas, o 3,5 manau norma, kas ir matosi pagal ribas , kad viduriukyje toks rezultatas 4u.gif
As savo AMH darysiu tik dabar, laukiu savo mm ir reiks lekti darytis. Kiek radau Kaune daro tik BMP ir SORPO? gal dar kas nors zino kur daro gal kaina mazesne, nes SORPO berods 190 g.gif
Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2014 04 15, 10:38)
Sveikutes, aš vakar parašiau bendru emailu, išsiunčiau visus tyrimų vertimus, visą savo istoriją ir lauksiu dabar atsakymo  smile.gif  Jei niekas nepasikeis, planuojam artimiausiu metu važiuoti pirmai konsultacijai  bigsmile.gif 

As irgi jiems parasiau praeita savaite, pagaliau vakar sulaukiau atsakymo 4u.gif thumbup.gif tyrimu jokiu nesiunciau, paminejau kad atsivesiu viska i susitikima. Siule appointmenta balandzio 21 ( pas juos velyku nera) bet kad skrydziai nekokie ir kainos doh.gif registruojames geguzes galui, ir bilietu kainos normalesnes ir atostogoms kitus bilietus turime dar po velyku ax.gif Gal is atostogu "ka nors" parsivesime rolleyes.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 15 balandžio 2014 - 10:45
QUOTE(Edena @ 2014 04 15, 11:41)
Daug KittyKitty  tikriausiai turejo omenyje savo skaiciukus, AMH - 11  4u.gif  tikrai aukstokas, o 3,5 manau norma, kas ir matosi pagal ribas , kad viduriukyje toks rezultatas 4u.gif
As savo AMH darysiu tik dabar, laukiu  savo mm ir reiks lekti darytis. Kiek radau Kaune daro tik BMP ir SORPO? gal dar kas nors zino kur daro gal kaina mazesne, nes SORPO berods 190 g.gif

As berods dariau Medicina Praktica (Antakalnio g-je, Vilniuje), kaina neatsimenu bet tikrai maziau mokejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 04 15, 11:00)
Daug? oho, bet zinok niekad neisaugdavo daugiau kaip 5-6 foliai... Ir net niekas man is vaisingumo specu neminejo, tik viena paprasta ginekologe sake kad kiausides linkusios i policistiskuma  g.gif

Na jeigu tavo AMH tik 3,5, tai ir nesigaudavo daugiau kaip 5-6, tai viskas normalu, o kai mano AMH 11, tai iš viso išpunktuodavo pvz 29, iš jų gerų 15, iš jų apvaisina 13, iš jų kelias dienas išgyvena tik 2.
Jei kiaušidės linkusios į policistiškumą, tikėtina, kad paskirs Gliforą (Metforminą).

QUOTE(Atisa @ 2014 04 15, 11:38)
Sveikutes, aš vakar parašiau bendru emailu, išsiunčiau visus tyrimų vertimus, visą savo istoriją ir lauksiu dabar atsakymo  smile.gif  Jei niekas nepasikeis, planuojam artimiausiu metu važiuoti pirmai konsultacijai  bigsmile.gif 

sėkmės, smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 04 15, 12:41)
Daug KittyKitty  tikriausiai turejo omenyje savo skaiciukus, AMH - 11  4u.gif  tikrai aukstokas, o 3,5 manau norma, kas ir matosi pagal ribas , kad viduriukyje toks rezultatas 4u.gif
As savo AMH darysiu tik dabar, laukiu  savo mm ir reiks lekti darytis. Kiek radau Kaune daro tik BMP ir SORPO? gal dar kas nors zino kur daro gal kaina mazesne, nes SORPO berods 190 g.gif
Papildyta:
As irgi jiems parasiau praeita savaite, pagaliau vakar sulaukiau atsakymo  4u.gif    thumbup.gif  tyrimu jokiu nesiunciau, paminejau kad atsivesiu viska i susitikima. Siule appointmenta balandzio 21 ( pas juos velyku nera) bet kad skrydziai nekokie ir kainos  doh.gif  registruojames geguzes galui, ir bilietu kainos normalesnes ir atostogoms kitus bilietus turime dar po velyku  ax.gif  Gal is atostogu "ka nors" parsivesime  rolleyes.gif  biggrin.gif  wub.gif

Oho, kaip ilgai neatrase g.gif tai man jauciu tik kita sav.tiketis atsakymo unsure.gif isvis bilietu kainos labai dideles, ar man cia tik taip pasirode.. O daugiau laisvu vietu nebuvo? Pvz. Geguzes pradzioje, tik bal.21 ir geg pabaigoje? Ar cia jus taip derinotes? 4u.gif

As tai ir dabar visiems sakau, kad vaziuojam "atostogu" biggrin.gif jauciu keistai kitiems atrodo, kad i Stambula, o ne i koki kurortini miesteli biggrin.gif bet ai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 15 balandžio 2014 - 17:41
Sveikutes 4u.gif
Mes ir sakeme,kad atostogaut skrendame,o kai pasakydavome i Stambula ,tikrai jausdavosi nuostaba lotuliukas.gif Jauciu galvoje,nu tie nieko geriau negalejo sugalvoti... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emirra: 15 balandžio 2014 - 18:32
QUOTE(emirra @ 2014 04 15, 20:31)
Sveikutes 4u.gif
Mes ir sakeme,kad atostogaut skrendame,o kai pasakydavome i Stambula ,tikrai jausdavosi nuostaba lotuliukas.gif  Jauciu galvoje,nu tie nieko geriau negalejo sugalvoti...  biggrin.gif

Tai va, ir mano draugai bando itikineti, kad neturesim mes ka ten veikti tam Stambule sitiek laiko, sako kiek kurortiniu miestu- Roma, Paryzius, Venecija.. O jus cia sako i Stambula ir dar tiek ilgai doh.gif biggrin.gif na o mane butent Stambulas traukia biggrin.gif

Beje, merginos, pasakykit savo nuomone g.gif
Zodziu, vakar parasiau i Memorial, siandien sulaukiau skambucio g.gif bet man skambino is visitandcare -minejau, kad jau anksciau su manim susisieke butent is cia, jie cia kazkokie koordinatoriai yra. Zodziu prakalbejom su ta mergina, viska susake ji man, atsiunte tyrimus, kuriuos reik pasidaryt (ta pati, ka siunte ir Kubra) ir sako, ka d galim vaziuot daryt IVF g.gif sake musu ryrimai per seni, kad juos galima butu vertinti (2013-09), butinai reika nauju, juos pasidarys patys turkai klinikoj, liepe atvaziuoti pries 2 dienas iki mmm ir t.t. As jos n kartu klausiau, ar nereikia pirmiausia atvaziuoti pirmam vizitui, ji sako tai jei norit susipazinti su profesore, su musu klinika, apsiprasti aplinkoje, tai zinoma galima g.gif sakau, ne, sito tai mes nenorim, bet ar tikrai nereikia atvaziuot konsultacijai?? Sako nu ne! Sako gi atvaziuosit 2 dienas iki mmm, jums padarys visus tyrimus ir sutarsit, koks protokolas jums bus taikomas ir jums bus pradetas IVF ciklas g.gif sako kam jums moketi pinigus uz 2 keliones g.gif

Nu nieko nebesuprantu unsure.gif gi visoms jums liepe vaziuoti pirmiausia konsultacijai ??
O tai kaip su bilietais, jei bus taikomas pvz trumpas protokolas... Kaip su butu? Pinigu gi negrazins, jei sugalvosim anksciau namo grizt?

Pasimeciau visai, supainiojo mane galutinai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 15 balandžio 2014 - 21:59
QUOTE(Atisa @ 2014 04 15, 21:47)
Tai va, ir mano draugai bando itikineti, kad neturesim mes ka ten veikti tam Stambule sitek laiko, sako kiek kurortiniu miestu Roma, Paryzius, Venecija.. O jus cia sako i Stambula ir dar tiek ilgai  doh.gif  biggrin.gif  na o mane butent Stambulas traukia  biggrin.gif

mergaites stambulas labai grazus miestas, esu kelis kartus buvusi, tai iki siol jauciu jam nostalgija. tiesiog vietiniu pazistamu turejau, tai i visokius nuostabius kampelius buvo nuveze. bet ir paciame mieste tikrai yra ka veikti, jau vien turguje galima visa diena praleisti, melynoji mecete ir kitos mecetes, pasisedejimai lauko kavinukese su stalo zaidimais. o jau ir siltas oras bus, tai tikrai bus kuo pasigrozeti ir vasarinius rubus issitraukti wub.gif
Atsakyti