Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

Sveikutes ir aciu wub.gif ,kita saveite nueisiu pas gyd.

Afrodite69,mes ir galvojame rugseji-spali jei viskas seksis gerai. drinks_cheers.gif

Mergaites,is visos sirdies linkiu,kad kuo greiciau mes visos,galetumem dziaugtis ta Dievo dovana,kurios taip senai laukiame... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O visoms toms, kurios jau nesioja savo stebukliukus pilveliuose,kuo lengvesnio nesiojimo... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 04 10, 16:29)
Sveika Edena,
Lukterk,atrasys pamatysi.Man atrase pati profesore ir paskui jau paskyre bendrauti su gydytoju Muratu. Gal ten pas juos kokie pertvarkymai vyksta?
O gal tau atrasys pati profesore,tik dabar neturi laisvo laiko.
Duok ziniu kai sulauksi laiskucio 4u.gif

Aciu uz info 4u.gif Tikiuosi sulauksiu per savaitgali atsakymo blush2.gif norisi galutini sprendima priimt , nes jau zymiuosi pliusus minusus kliniku:)) Bet sitoje akivaizdu kad vien tik pliusai, o dar kad ir patirties aprasytos yra, tai isvis nerealu, visa info vienoje vietoje, aciu mergaitems, kurios jau lankesi ir taip issamiai viska aprase 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Emira, smagu skaityti, kad viskas su turkais taip sklandziai vyksta.
Primink, pries kiek laiko derinot savo pirma vizta ir ar kainavo pirma konsultacija.

aciu uz atsakymus, linkiu kuo didziausios sekmes nestuke.gif

Atsakyti
Ir dar prie to paties priminkit, ar pirmai konsultacijai galima vaziuoti bet kuria cd? ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif
Mes pries dvi savaites skambinomes registruotis ir nebuvo jukiu problemu smile.gif
Jie man nesake kuria butinai cd reikia atvykti pirmai konsultacijai,tad pasiskaiciavau,kad nebutu mmm, man gavosi 14 cd ir jiems tiko.

Mes klinikoje sumokejome 1600LT. I ta kaina ieina:spermos tyrimas
AMH
vyr.genetinis(sitas zinau
kainavo 600LT)
Kiek mums konkreciai konsultacija kainavo negaliu pasakyti.Kiti minejo,kad jiems visiskai nieko nekainavo.Gal reiketu tiesiog kada registruosites apie tai paklausti ir bus aisku.Mes kazkaip zioplai praleidom ta momenta blush-anim-cl.gif2:ir dabar nezinau ar cia mums kainavo vien tik tyrimai tiek ar ir + konsultacija.Issiblaskiusi kartais bunu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2014 04 12, 12:14)
Sveikos mergytes  4u.gif
Mes pries dvi savaites skambinomes registruotis ir nebuvo jukiu problemu smile.gif
Jie man nesake kuria butinai cd reikia atvykti pirmai konsultacijai,tad pasiskaiciavau,kad nebutu mmm, man gavosi 14 cd ir jiems tiko.

Mes klinikoje sumokejome 1600LT. I ta kaina ieina:spermos tyrimas
                                                                          AMH
                                                                          vyr.genetinis(sitas zinau
                                                                          kainavo 600LT)
Kiek mums konkreciai konsultacija kainavo negaliu pasakyti.Kiti minejo,kad jiems visiskai nieko nekainavo.Gal reiketu tiesiog kada registruosites apie tai paklausti ir bus aisku.Mes kazkaip zioplai praleidom ta momenta blush-anim-cl.gif2:ir dabar nezinau ar cia mums kainavo vien tik tyrimai tiek ar ir + konsultacija.Issiblaskiusi kartais bunu doh.gif

Tai nemazai g.gif dar bilietai, pragyvenimas, viesbutis..pakankamai brangi ta pirma konsultacija gaunasi g.gif o vyr.genetnis tyrimas, tai cia visiems ji daro? Kokia jusu diagnoze? ax.gif
Atsakyti
Mums abiems kariotipo tyrimą darė, bet juodai neatsimenu,kiek kainavo, man rodos, gal 600 abiems g.gif tikriausiai čia kitoks g.gif
Atsakyti
Pirmadieni susiskambinsim su klinika del tyrimu atsakymu,tada parasysiu aiskiau...Tikrai manau,kad kekvienam individualiai skiria tyrimus ir kaina labai sunku numatyti,kaip jau buvo rasyta,vienim visai nieko nekainavo,o vat mes sumokejom.
Man pasalinti abu kiausintakiai.Apziurejusi gyd.Sembra paiskino,kad daugiau nemato jokiu problemu.Vakar skambino is klinikos pranesti mano kraujo tyr. ats.,kad viskas gerai(kadangi vairavau,nelabai supratau ar cia AMH ir suabejojau,gal jie dar koki kitoki dare,issiaiskinsiu pirmad).
O pas vyra varikozeli,mazas kiekis.
Mes uz lektuvo blt. sumokejom 1600LT,per Kijeva.Mes pirkom daugiau nei pries savaite iki keliones. Aisku vel,kaip rasi ir jei pirksit ansciau ir kainuos maziau.
Viezbuti naktis 50 euru.Ai dar pirkom man folio rugsti ir glifor sumokejom 120LT.
Atsakyti
Dar pagalvojau,kad tenais nera pigu pragyventi.Tas kelias dieneles viskas gerai,o veliau,kai reikes kelias savaiteles...Kaip Jus darete,kurie jau gyvenote tenais,maitinotes kavinese,ar patys gaminotes namuose(aisku jei yra tam salygos)??

Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2014 04 12, 14:23)
Dar pagalvojau,kad tenais nera pigu pragyventi.Tas kelias dieneles viskas gerai,o veliau,kai reikes kelias savaiteles...Kaip Jus darete,kurie jau gyvenote tenais,maitinotes kavinese,ar patys gaminotes namuose(aisku jei yra tam salygos)??

Mes turėjom butą su puikia virtuve,tai gaminomės patys. Tuo metų buvo daug daržovių, kartais nusipirkdavom krevečių. Kai išeidavom visai dienai, valgydavom ir mieste, dažniausiai kebabus smile.gif Kartais po 10 TL pirkdavom, bet esam ir po 4 pirkę. Dar kartais valgydavom kavinukėse, bet tokiose..ne prabangiose, ten visokių troškinių, mėsyčių yra, maždaug į 10 TL žmogui tilpdavom. Tik vieną kartą valgėme tokioje tikrai fainoje kavinėje, Senamiestyje tokiam gana prabangiam rajone, kur dauguma turistų - rusai:), kavinė ant stogo terasoje, valgėme žuvį, po 100vyno pasiėmėm (jau po punkcijos buvom), tai ten nemažai sumokėjom. O parduotuvėse maistas maždaug kaip pas mus, kai kas brangiau, kai kas pigiau, daržovės gana pigios buvo, dar pirkdavom turkišką jogurtą, valgydavom su mūsų atsivežtais braziliškais riešutais ir skystu medum. Mėsos nė karto nepirkom. Užteko kebabų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
KittyKitty,o tau buvo taikytas ilgas ar trumpas protokolas?
Atsakyti
Trumpas.
Labai bijojau, nes pas Treijsą su trumpu man du foliai šovė į priekį ir jis paskutinę minutę viską nutraukė, o paskui buvo du ilgi. Su Semra irgi iš pradžių kalbėjom apie ilgą, jis patogesnis, atvažiuojant iš kitos šalies, bet padarė AMH tyrimą, jis buvo 11 doh.gif , viskas, jokių ilgų protokolų su tokiu rezervu. Labai bijojau, kad vėl netolygiai augs, ji sako: tu su ilgu nepastojai, tai kodėl jo nori? Jei augs du, tiks ir du, mes neatšaukiame, net ir vienas folis yra gerai, nereikia to beporotiško kiekio.
Na ir ką, ji buvo teisi. Iš pradžių irgi šovė du, bet paskui pasivijo ir kiti, iš viso turėjau 6 subrendusius (viso buvo 9) ir visi 6 sulaukė 5 dienos, tik ne visi vienodos kokybės. Su ilgu iš 13, 8 turėdavau vos du embrionus,taigi akivaizdu,kad trumpas protokolas man buvo "sveikesnis".
Atsakyti