Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(Atisa @ 2014 04 08, 14:55)
drinks_cheers.gif  Visiškai sutinku. Mano požiūriu IUI tik turintiems nerimtų nevaisingumo problemų. Kiek sumokėsi per 6IUI, tai jau tikrai geriau IVF! (@ia tik mano nuomone  ax.gif )

si menesi jau laukia 3 IUI, paskui darysiu ciklo pertrauka, nes vyras nupirko kelione, sake laikas pailseti, gal netycia pavyks naturaliai mirksiukas.gif blush2.gif esu dideliuose apmastymuose ar cia bandyti IVF (artimiausiais menesiais) ar geriau i stambula, tik vasara vyras negali atostogu isvykti, tai nusikeltu i rudeni. gydytoja sako turi kuo greiciau pastoti, nes IV endo ir jau praejo nemazai laiko po operacijos, tai neapsisprendziu ar temti iki rudens ar isbandyti cia unsure.gif

QUOTE(emirra @ 2014 04 08, 21:17)
Linkejimai is Stambulo 4u.gif  4u.gif  4u.gif

labai saunu, kad tik pasisektu
Atsakyti
Puikus patirties pasidalijimai, sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 04 08, 22:51)
esu dideliuose apmastymuose ar cia bandyti IVF (artimiausiais menesiais) ar geriau i stambula, tik vasara vyras negali atostogu isvykti, tai nusikeltu i rudeni. gydytoja sako turi kuo greiciau pastoti, nes IV endo ir jau praejo nemazai laiko po operacijos

Jei jau nusprestumet vaziuot I Memorial daryt IVF tai siulau nedels ir pirmai konsultacijai vaziuoti anksciau,nes turkai ziuri I viska truputi kitaip,kitu kampu,tai gal net pasiulytu koki gydyma dipherelinu pirma keleta menesiu ar gal ka rekomenduotu apziureje ir ivertine jusu padeti 4u.gif
zodziu,pirmai konsultacijai reiketu vaziuoti bent keli menesiai pries IVF 4u.gif
Atsakyti
Taip ir man ji paskyre paziurejus echo.Pirma savaite vakare po 500,o antra savaite ryte 500 ir vakare 500 ir poto taip visada.Viskas aisku, del ko priaugau 5kg ir niekaip negaliu numesti,cia ne maisto kieki problema,isaiskinsiu dabar vyrui,kame reikalas doh.gif ,o jis man matai,maziau valgyti reikia!!:oh Ne, del datos dar nesutareme,nes mes turime susituokti blush2.gif
Aciu 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
RositaK,o tas vaistas rimtas kaip vaistas,gali buti kokie salutiniai pzymiai??
Ar tiesiog pagalbine priemone viska sureguliouti i normas...
Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2014 04 08, 23:02)
Taip ir man ji paskyre paziurejus echo.Pirma savaite vakare po 500,o antra savaite ryte 500 ir vakare 500 ir poto taip visada.Viskas aisku, del ko priaugau 5kg ir niekaip negaliu numesti,cia ne maisto kieki problema,isaiskinsiu dabar vyrui,kame reikalas doh.gif ,o jis man matai,maziau valgyti reikia!!:oh  Ne, del datos dar nesutareme,nes mes turime susituokti blush2.gif
Aciu 4u.gif  4u.gif

Man taip lygiai paskyre 4u.gif pradzioj gali kiek pykinti nuo ju, todel pradzioj maziau ju geri kol pripranta skrandis mirksiukas.gif
aha,man irgi sunkiai "rinkutes" krenta, nors kaip ir neturiu virssvorio, taciau nuolat reikia kovoti doh.gif biggrin.gif bet metfotminas ta pareguliavo kazkiek. Aisku; po IVF vel buvau uzsimetus kelis kg
oo,tai pries IVF dar laukia grazi svente wub.gif
Papildyta:
QUOTE(emirra @ 2014 04 08, 23:15)
RositaK,o tas vaistas rimtas kaip vaistas,gali buti kokie salutiniai pzymiai??
Ar tiesiog pagalbine priemone viska sureguliouti i normas...

Siaip kiek zinau tai nera didele chemija. Nes juk net per nestuma ji naudoja mirksiukas.gif o ir pati Semra uzsimine kad naudoja ji jau ilga laika mazom dozem
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 04 08, 21:56)
Jei jau nusprestumet vaziuot I Memorial daryt IVF tai siulau nedels ir pirmai konsultacijai vaziuoti anksciau,nes turkai ziuri I viska truputi kitaip,kitu kampu,tai gal net pasiulytu koki gydyma dipherelinu pirma keleta menesiu ar gal ka rekomenduotu apziureje ir ivertine jusu padeti 4u.gif
zodziu,pirmai konsultacijai reiketu vaziuoti bent keli menesiai pries IVF 4u.gif

labai jums aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2014 04 08, 23:17)
padareme viska ka siuo metu galejome.

Emirra, sekmes jums Stambule 4u.gif Linkiu, kad sie geri ispudziai butu tik pradzia velesniu dar geresniu ispudziu wub.gif
Atsakyti
Sveikutė, emirra,

smagu,kad viskas gerai sekasi 4u.gif Tikrai rasit ką paveikti tas porą dienelių drinks_cheers.gif
Įdomu dėl krūtų, mano ir mama, ir močiutė sirgo krūtų vėžiu, bet aš nesitikrinau, niekas apie tai neužsiminė g.gif
Gliforą aš gėriau 2 mėn iki stimuliacijos ir paskui iki 12 sav. Gėriau po dvi tabletes per dieną, šalutinis poveikis - pykinimas,kokį mėnesį vėmiau, buvo labai bloga, paskui pripratau. Nukrito keli kg. Mano situacija tokia pati, kaip ir Rositos: svoris auga vien pažiūrėjus į maistą, kiaušidės linkusios į policistiškumą. Su Gliforu gerokai sveikesnė jaučiausi,kai baigėsi pykinimai. Na, paskui prasidėjo dėl nėštumo smile.gif
Dėl kenksmingumo.. Sunku pasakyti, mano endokrinologas tai labai nepatenkintas buvo,sakė, nėščioms jo negalima. Šiaip labai skiriasi požiūris, turkai iš viso dėl vaistų problemų nedaro. Nežinau, kas teisus. Iki 12 sav vartojau gliforą, iki 36 turiu vartoti aspiriną, kurio irgi nėščioms negalima unsure.gif , dar clexaną leidžiuosi, bet tas lyg ir nežalingas. Nu negerai, bet ką daryti..jeigu kitaip neišeina..
O jums susikalbėti problemų nekilo? Turit koordinatorę? Kokia kalba kalbat, italų ar rusų?

Linksmų, įdomių likusių dienų ir sėkmingos kelionės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 04 08, 22:51)
si menesi jau laukia 3 IUI, paskui darysiu ciklo pertrauka, nes vyras nupirko kelione, sake laikas pailseti, gal netycia pavyks naturaliai  mirksiukas.gif  blush2.gif esu dideliuose apmastymuose ar cia bandyti IVF (artimiausiais menesiais) ar geriau i stambula, tik vasara vyras negali atostogu isvykti, tai nusikeltu i rudeni. gydytoja sako turi kuo greiciau pastoti, nes IV endo ir jau praejo nemazai laiko po operacijos, tai neapsisprendziu ar temti iki rudens ar isbandyti cia  unsure.gif
labai saunu, kad tik pasisektu

Sveikutes 4u.gif
MAGUTE, sekmes tau,kad ivyktu stebuklas 4u.gif O siaip kas liecia IUI as irgi tokios nuomones,kad ji tinka kai nera didesniu bedu su vaisingumu drinks_cheers.gif Pas mane buvo 3 st.endometrioze,darem IUI nepavyko,paskui kreipemes nelauke nieko i Embrions ir ten gyd.Treisas pasijuoke,kad su endo 3 stadija man taike IUI. Mums irgi siule darytis Lietuvoje 6 IUI ir sake,kad net tu 6 nereikes.Bet po 3 nusprendem kad ieskosim toliau ka daryt.
As pritariu mergaitems. drinks_cheers.gif Manau,kad pirmai konsultacijai galetumet nuvykti ir tuo paciu butu atostogos thumbup.gif Be to,juk jie nemanau kad iskart puls daryt IVF jei nematys tikslo,o ir jums bus ramiau.Kitas dalykas, juk irgi gali skirti gydyma, gali skirti operacija tai automatiskai viskas nusikels.Sekmes priimant spredima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(emirra @ 2014 04 08, 22:17)
Pagaliau ir mes siandien susitikom su gyd. Semra...Labai pergyvenau,bet aciu Dievui viskas sekesi gerai.
Jos zodziais tariant,pas mane kaip ir viskas lb puiku(apart to,kad pasalinti abu kiausintakiai) .Kadangi vyro turtas prastas darys IMSI ir taikys trumpa protokola.
Siandien pridavem ir kai kuriuos tyrimus AMH,spermos ir vyras dar kazkoki  genetini,apie ji issamiau paaiskins kai gausime atsakyma,o visus kitus butinus kraujo tyrimus pasidarysime LT pries vykstan procedurai.Dabar pergyvensiu del tu tyrimu,o jei jie bus blogi...Kaip tada...Ai dar liepe pries procedura pasitikrinti krutis,kadangi mano mamyte sirgo krutu veziu,as kokie metai kaip nesitikrinau.
Man israse folio rugsti ir dar vienus vaistus kuriuos turiu jau dabar pradeti vartoti,o veliau jei tapsiu nestuke.gif ir visus 9men.Bet per visa ta stresa pamirsau paklausti,kam jie skirti doh.gif .Vadinasi GLIFOR,merginos gal kas naudojote juos,kam jie?
Apie LP ir gimdos nuotrauko jokios kalbos nebuvo,tai belieka galvoti,kad sitas rupestis,kaip ir nukrito.
Kadangi daugiau jokiu proceduru daryti nereikia iki penktadienio turime laisvo laiko.Rytoj keliausime i SultanAhmet rajona, sako,kad ten dienos nepakas apieti visas izimybes...na mums ne problema,turime dar viena smile.gif
Kadangi atskridome velai iki viezbucio vaziavome taxsi.Gyvename BIG BOX viezbutyje.Isvykstant taxsi iki oro uosto pasirupins ligonine,mums nebereikes.Labai malonu,vertiname tai  smile.gif
Nieko nera svarbiau uz pasitikejima,sauguma ir zmogiskuma! Nors musu kelione dar tik prasidejo ir neaiskus jos finisas...Bet siu Mediku rankose mes visa tai radome! wub.gif

Wou,kaip faina kad viskas einasi taip gerai thumbup.gif Nustebino,kad ligonine net pasirupins taxi iki oro uosto thumbup.gif Labai dziugu girdeti,tokius atsiliepimus ir tikrai pasitikejimas,saugumas ir zmogiskumas daug reiskia.
Paiilsekit, o paskui nuostabi svente laukia jusu wub.gif o po jos linkiu kad kitas vestuviu metines-popierines svestumet tryse kaip minimum smile.gif wub.gif
Atsakyti
Kitty,o kodel negalima aspirino?UK niekas apie tai net neuzsimine gyvenime...
Paskaitinejau,tai raso,kad be gydytojo nerekomenduoja pilnos dozes aspirino,ten minimum po 500 eina.Mes gi baby aspirin geriam? g.gif
Ir siaip...pilnai dozei aspirino priskiriami salutiniai poveikiai kaip ankstyvas persileidimas jei geriama buvo apie implantacini laikotarpi ir placentos atsokimas velyvame (cia tikriausiai,kad negaletu laiku sugyti? g.gif ) apart sito,daugiau nieko neraso...
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 04 08, 13:55)
drinks_cheers.gif  Visiškai sutinku. Mano požiūriu IUI tik turintiems nerimtų nevaisingumo problemų. Kiek sumokėsi per 6IUI, tai jau tikrai geriau IVF! (@ia tik mano nuomone  ax.gif )

As SM prisiskaicius, kad su endometrioze LT daro IUI, paprasiau ir savo vaisingumo gydytojos UK to paties (mano endoemtriozes stadija moderate - nedidele, bet gimdos apacioj). Tai gydytoja labai nustebo, sako, kas tave taip klaidina? Turint endometiroze IUI yra visiskai neveiksminga, todel pasiule du nemokamus IVF is karto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss_candy: 09 balandžio 2014 - 10:43
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2014 04 09, 10:54)
Kitty,o kodel negalima aspirino?UK niekas apie tai net neuzsimine gyvenime...
Paskaitinejau,tai raso,kad be gydytojo nerekomenduoja pilnos dozes aspirino,ten minimum po 500 eina.Mes gi baby aspirin geriam? g.gif
Ir siaip...pilnai dozei aspirino priskiriami salutiniai poveikiai kaip ankstyvas persileidimas jei geriama buvo apie implantacini laikotarpi ir placentos atsokimas velyvame (cia tikriausiai,kad negaletu laiku sugyti? g.gif ) apart sito,daugiau nieko neraso...

Mane čia LT labai dėl jo gąsdina, kardiologės pirmas klausimas buvo: "vartojat aspiriną? Nebijot apsigimimų"? Ir šiaip teko AFS temoj skaityt ir iš gydytojų girdėt, kad dažnai būna širdutės patologijų, kažkas ten neužsidaro ar nesusiformuoja,gali būti per aukštas kūdikių kraujo spaudimas plaučiuose, žodžiu, kad negerai aspirinas..
Tuo pačiu gali sukelti persileidimą, lemti priešlaikinį gimdymą, mažesnį kūdikio svorį..
Ypač pavojingas trečiąjį trimestrą..būtina nuolat stebėti..
Nu žodžiu, kardiologės paklausiau,ką ji siūlo, tai nutilo..
Atsakyti