QUOTE(KittyKitty @ 2014 01 03, 12:57)
Burbuliacija, taip, labai daug kas keičiasi. Pvz žinojau, kad jie seniau pagramdydavo gimdos gleivinę, ar kažkaip dalį jos išimdavo, žodžiu, super nauja technologija, pas mus dar nelabai taikkma. Aš jų paklausiau, ar man darys, tai atsakė,kad tai yra atgyvena, seniau darė, bet dabar naudoja tą embrioskopą ir tai yra žymiai geresnis metodas. Gal Rosita geriau suprato,kas tai yra..kažkokia terpė,kurioje jie seka embrionus..
co-culture vadinasi ta technologija: apie 24ciklo diena is gimdos jie paima lopineli endometriumo, ji kultivuoja. Iskart kito ciklo pradzioje daro IVF ir jau apvaisintus embrionus deda i ta kultivuota gleivine, ten embrioniukai "susigyvena" su ja, o tada visa ta geri su embrionais perkelia i gimda.
As irgi klausiau turku pries IVF gal man tai alternatyva, nes niekad nebuvo implantacijos per tiek isodinimu...bet jie, kaip ir Kity sake, co-culture nesuteike super guper rezultatu kuriu tikejosi (pastojimu skaicius padidejo labai nezymiai) ir todel jie nutojo co-culture praktikuoti.
kas del hiperstimuliacijos, tai visad kiek esu darius IVF, ji budavo - kaip minimus po 18folikulu isstimuliuodavo, bet embrionai budavo nekokybiski...O turku kokybes "politika" man tuo ir patinka, kad stimuliuoja mazai, bet kokybe uztat buna gera
aisku, musu atveju su 137,5 gonalio stimuliavosi vel zveriskai, pilnos kiausides buvo, ispunktavo 12kaip ir subrendusiu, is ju 8kiausialastes buvo kokybiskos, bet visos granuliuotos
Todel kitakart jie siulo dar maziau isstimuliuoti, kuo manau ir letrozolis prisides
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2014 01 03, 13:01)
Papildyta:
Rosita, man be proto gaila,kad jums nepasisekė. Bet jūs tikrai turit šansą. Pažiūrėk į mūsų slapukę -jos situacija buvo ne geresnė negu tavo, gal net prastesnė, jai įsodjno trijų dieni,irgi vidutinės kokybės, ir va..gal tiesiog jums taip papuolė, grynai atsitiktinumas,juk net pati geriausia kljnika neturi 100% rezultato..aišku, suprantu, tai mažai guodžia šiuo atveju, bet pagerinsit kokybę ir kitą kartą pasiseks
taip, dar laseli vilties turiu
Kol nepasiduodi, esi stipresnis už likimą. E.M.Remarkas