Linkejimai is Stambulo
Pagaliau ir mes siandien susitikom su gyd. Semra...Labai pergyvenau,bet aciu Dievui viskas sekesi gerai.
Jos zodziais tariant,pas mane kaip ir viskas lb puiku(apart to,kad pasalinti abu kiausintakiai) .Kadangi vyro turtas prastas darys IMSI ir taikys trumpa protokola.
Siandien pridavem ir kai kuriuos tyrimus AMH,spermos ir vyras dar kazkoki genetini,apie ji issamiau paaiskins kai gausime atsakyma,o visus kitus butinus kraujo tyrimus pasidarysime LT pries vykstan procedurai.Dabar pergyvensiu del tu tyrimu,o jei jie bus blogi...Kaip tada...Ai dar liepe pries procedura pasitikrinti krutis,kadangi mano mamyte sirgo krutu veziu,as kokie metai kaip nesitikrinau.
Man israse folio rugsti ir dar vienus vaistus kuriuos turiu jau dabar pradeti vartoti,o veliau jei tapsiu
ir visus 9men.Bet per visa ta stresa pamirsau paklausti,kam jie skirti
.Vadinasi GLIFOR,merginos gal kas naudojote juos,kam jie?
Apie LP ir gimdos nuotrauko jokios kalbos nebuvo,tai belieka galvoti,kad sitas rupestis,kaip ir nukrito.
Kadangi daugiau jokiu proceduru daryti nereikia iki penktadienio turime laisvo laiko.Rytoj keliausime i SultanAhmet rajona, sako,kad ten dienos nepakas apieti visas izimybes...na mums ne problema,turime dar viena
Kadangi atskridome velai iki viezbucio vaziavome taxsi.Gyvename BIG BOX viezbutyje.Isvykstant taxsi iki oro uosto pasirupins ligonine,mums nebereikes.Labai malonu,vertiname tai
Nieko nera svarbiau uz pasitikejima,sauguma ir zmogiskuma! Nors musu kelione dar tik prasidejo ir neaiskus jos finisas...Bet siu Mediku rankose mes visa tai radome!
Aciu merginos kurios porodet si kelia!
Aciu KittyKitty uz pagalba!
Galvojame jei nutiktu taip,kad ir sis kartas butu nesekmingas,bent jau zinosime,kad padareme viska ka siuo metu galejome.