Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(Maniakas @ 2014 04 04, 10:41)
Radom buta uz 1999lt smile.gif Biski toliau. Atrodo labai miela seimininke. Pestute google rodo, kad reikes eiti apie 40min. Tai bus malouns rytinis pasivaiksciojimas.

Nu ka laukiam 19d, taro kitko skrisim per Kieva  g.gif

Saunu,kad radote thumbup.gif O uz kiek dienu cia sumokesit? uz 3 savaites?
Atsakyti
Radom buta uz 1999lt smile.gif Biski toliau. Atrodo labai miela seimininke. Pestute google rodo, kad reikes eiti apie 40min.

Super 4u.gif o kaina dar superiskesne-jei 3savaitem tai po 28eurus parai drinks_cheers.gif
jei nesunku imesk nuoroda-ateiciai paciai dar teks rinktis butuka... Ir lauksim atsiliepimu kaip jame ejosi gyvent 4u.gif
sekmes begalines !!!
Atsakyti
Radom buta uz 1999lt smile.gif Biski toliau. Atrodo labai miela seimininke. Pestute google rodo, kad reikes eiti apie 40min. Tai bus malouns rytinis pasivaiksciojimas.

Nu ka laukiam 19d, taro kitko skrisim per Kieva  g.gif

Super, sėkmės, mes irgi tiek maždaug eidavom 4u.gif Aš irgi labai pasiilgau wub.gif

Mes irgi skrisdavom arba per Kijevą, arba per Rygą. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 04 04, 13:12)
Super 4u.gif o kaina dar superiskesne-jei 3savaitem tai po 28eurus parai drinks_cheers.gif
jei nesunku imesk nuoroda-ateiciai paciai dar teks rinktis butuka... Ir lauksim atsiliepimu kaip jame ejosi gyvent 4u.gif
sekmes begalines !!!

Tikrai labai geras variantas thumbup.gif Ir man butu idomu..ateiciai 4u.gif Butinai lauksim atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as labai laukiu, butinai imesk nuorodele ir parasyk, kaip sekesi, ar patiko, ar viskas gerai smile.gif
ir laaaabai dideles sekmes 4u.gif Lauskim griztant su virusu wub.gif
Atsakyti
As gal truputeli ne i tema su tokiu klausimu smile.gif) bet kaip del skrydzio, po embrionu transplantacijos, po keliu dienu rekomenduojamas skrydis? Persiskaiciau kitam SM topice kad skrydis apskritai nerekomenduojamas, bet taip pat ir nemazai matau istoriju kam pasiseke ir parskrido ir sekmingai nestuke.gif Neesu as tokia megeja skraidyti, bet gal kazkaip nepakenktu labai ? g.gif
Atsakyti
Laba,

Turkai rekomenduoja skristi kita diena po isodinimo. Mes parskridom tryse, o KittyKitty su vyru net ir keturiese smile.gif Taip kad akivaizdu, kad skristi galima!
Atsakyti
noriu pasiteirauti, ar i turkija galima skristi tik viska isbandzius LT? man nustatyta IV stadija endo, turejau jau 2 IUI, nesekmingos, laukia 3, gydytoja man sako, kad reikia isbandyti visas 6, tada galvoti apie IVF. tai esu dideliuose apmastymuose, ar geriau nebetempti laiko, kreiptis i Turkijos klinika ir pas juos konsultuotis, ar viska cia LT isbandyti ir jau tada ten traukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 04 07, 14:19)
As gal truputeli ne i tema su tokiu klausimu smile.gif) bet kaip del skrydzio, po embrionu transplantacijos, po keliu dienu rekomenduojamas skrydis? Persiskaiciau kitam SM topice kad skrydis apskritai nerekomenduojamas, bet taip pat ir nemazai matau istoriju kam pasiseke ir parskrido ir sekmingai  nestuke.gif  Neesu as tokia megeja skraidyti, bet gal kazkaip nepakenktu labai ? g.gif

jie pataria neskristi tą pačią dieną, o paskui jau galima. visos skridom, o ką gi daryti, negyvensi gi Stambule 9 mėnesius smile.gif Skridom ir viskas buvo gerai 4u.gif

QUOTE(magute @ 2014 04 07, 16:17)
noriu pasiteirauti, ar i turkija galima skristi tik viska isbandzius LT? man nustatyta IV stadija endo, turejau jau 2 IUI, nesekmingos, laukia 3, gydytoja man sako, kad reikia isbandyti visas 6, tada galvoti apie IVF. tai esu dideliuose apmastymuose, ar geriau nebetempti laiko, kreiptis i Turkijos klinika ir pas juos konsultuotis, ar viska cia LT isbandyti ir jau tada ten traukti  g.gif

sveika, na dėl galėjimo tai žinoma,kad galima, čia grynai pasirinkimo dalykas. Sunku ir patarti, mes prieš visus IVF bandymus buvom Kijeve, pasirodė labai didelė kaina, sudėtinga, ai,, galvojam, gal pasiseks iš pirmo karto LV ir nereikės tokių žygių. Kai nepasisekė tris kartus, tada jau galvoji, kad jau išleidai tiek pat ir + kiek sveikatos ir nervų kainavo, tai geriau iš karto patikimiausioj vietoj daryti. Bet juk niekas nežino, kaip bus, yra krūva sėkmingų istorijų, kai ir LV,ir LT pasiseka iš pirmo ar antro karto ir nereikia niekur važinėti. Vat 6 IUI tai tikrai gal nerekomenduočiau bandyti, ypač su endo IV. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 04 07, 17:34)
Vat 6 IUI tai tikrai gal nerekomenduočiau bandyti, ypač su endo IV4u.gif

drinks_cheers.gif Visiškai sutinku. Mano požiūriu IUI tik turintiems nerimtų nevaisingumo problemų. Kiek sumokėsi per 6IUI, tai jau tikrai geriau IVF! (@ia tik mano nuomone ax.gif )
Atsakyti
Linkejimai is Stambulo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pagaliau ir mes siandien susitikom su gyd. Semra...Labai pergyvenau,bet aciu Dievui viskas sekesi gerai.
Jos zodziais tariant,pas mane kaip ir viskas lb puiku(apart to,kad pasalinti abu kiausintakiai) .Kadangi vyro turtas prastas darys IMSI ir taikys trumpa protokola.
Siandien pridavem ir kai kuriuos tyrimus AMH,spermos ir vyras dar kazkoki genetini,apie ji issamiau paaiskins kai gausime atsakyma,o visus kitus butinus kraujo tyrimus pasidarysime LT pries vykstan procedurai.Dabar pergyvensiu del tu tyrimu,o jei jie bus blogi...Kaip tada...Ai dar liepe pries procedura pasitikrinti krutis,kadangi mano mamyte sirgo krutu veziu,as kokie metai kaip nesitikrinau.
Man israse folio rugsti ir dar vienus vaistus kuriuos turiu jau dabar pradeti vartoti,o veliau jei tapsiu nestuke.gif ir visus 9men.Bet per visa ta stresa pamirsau paklausti,kam jie skirti doh.gif .Vadinasi GLIFOR,merginos gal kas naudojote juos,kam jie?
Apie LP ir gimdos nuotrauko jokios kalbos nebuvo,tai belieka galvoti,kad sitas rupestis,kaip ir nukrito.
Kadangi daugiau jokiu proceduru daryti nereikia iki penktadienio turime laisvo laiko.Rytoj keliausime i SultanAhmet rajona, sako,kad ten dienos nepakas apieti visas izimybes...na mums ne problema,turime dar viena smile.gif
Kadangi atskridome velai iki viezbucio vaziavome taxsi.Gyvename BIG BOX viezbutyje.Isvykstant taxsi iki oro uosto pasirupins ligonine,mums nebereikes.Labai malonu,vertiname tai smile.gif
Nieko nera svarbiau uz pasitikejima,sauguma ir zmogiskuma! Nors musu kelione dar tik prasidejo ir neaiskus jos finisas...Bet siu Mediku rankose mes visa tai radome! wub.gif
Aciu merginos kurios porodet si kelia! wub.gif
Aciu KittyKitty uz pagalba! wub.gif Galvojame jei nutiktu taip,kad ir sis kartas butu nesekmingas,bent jau zinosime,kad padareme viska ka siuo metu galejome.
Atsakyti
Oooo,sveiki aplanke Memorial thumbup.gif
grifor (metforminas) ir as geriu,ir Kity gere-ji paskyre man del polinkio i policistines kiausides-ta pamate Semra apziurejusi mane per echo. Beto,turiu polinki I svorio augima-tai ir susije du policistinem. O ir stimuliuojasi man visad gausiai. Po kiek tau ji paskyre?as geriu po 500 du kartus dienoj,vido 1000.
dziugu, kad LP nereikes
Gal sutaret IVF data? 4u.gif
geru ispudziu gerintis Stanbulu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 08 balandžio 2014 - 21:49