Sveiki,
Norejau pasitaisyti, kad mums pirma IVF dare ne zilinskiene, pas ja buvom tik konsultacijai, bet ji nepatiko zmonai ir ji pasirinko Visockiene, kuri pasirodo buvo dar blogesne.
Del to embriono aparato, zinok tikrai atsimenu, kad sake, kad fotografuoja kas tris minutes.
Del testo nusprendziau jo nesidaryti, nes kaip ir tikslo vis del to nemtau jam.
QUOTE(Maniakas @ 2014 03 25, 11:48)
Del to embriono aparato, zinok tikrai atsimenu, kad sake, kad fotografuoja kas tris minutes.
Tai dar geria jei kas tris viskas dar tiksliau matosi.
matyt arba as ka "nuklausiau" ne taip, arba patobulejo technika
Sveikos mergaitės,
jei kam reikia leidžiamo PROGESTERONO, turiu likučių (virusuotų ). Rasykit i a.z...
jei kam reikia leidžiamo PROGESTERONO, turiu likučių (virusuotų ). Rasykit i a.z...
Na ka, turim bilietus. Skrisim i Stambula bal 19d. Tikekimes grisim ne dviese o tryse
QUOTE(Maniakas @ 2014 03 26, 20:45)
Na ka, turim bilietus. Skrisim i Stambula bal 19d. Tikekimes grisim ne dviese o tryse
Linkiu didžiausios sėkmės O gal grįšit ir keturiese
QUOTE(KittyKitty @ 2014 03 26, 21:21)
Linkiu didžiausios sėkmės O gal grįšit ir keturiese
Butu dar geriau reik sakau tartis, kad iskarto suinstaliuotu daugiau embrionu, kad didesne tikimybe butu
Jetau kaip smagu man sita skyreli skaityti Dar nebuvom ten, o jau taip dziaugiuosi, kad vaziuojam, tiek daug vilciu turiu nors vaziuosim tik rudeni, bet jau labai nekantrauju ir dairausi bilietu
o pirma reikia uzsirasyt konsultacijai, ar pirma bilietus nusipirkt? Nes ziuriu kartais vos vienos dienos skirtumas, o kaina skiriasi vos ne ant 200 lt zmogui dabar ziuriu galima rasti dienu, kai skrydis 560 lt kainuoja, bet tik konkreciom dienom O jus is LT skridot, ar is Rygos?
Ir dar - ar jie dirba savaitgali?
Sekmes visiems,
Maniakai, jums siuo metu kuo didziausios
Butinai parasykit, kai grisit, o ypac, kai rezultatus zinosit Pasidallinkit ir ikvepkit kitus, bus lengviau laukti
o pirma reikia uzsirasyt konsultacijai, ar pirma bilietus nusipirkt? Nes ziuriu kartais vos vienos dienos skirtumas, o kaina skiriasi vos ne ant 200 lt zmogui dabar ziuriu galima rasti dienu, kai skrydis 560 lt kainuoja, bet tik konkreciom dienom O jus is LT skridot, ar is Rygos?
Sekmes visiems,
Maniakai, jums siuo metu kuo didziausios
Butinai parasykit, kai grisit, o ypac, kai rezultatus zinosit Pasidallinkit ir ikvepkit kitus, bus lengviau laukti
QUOTE(Maniakas @ 2014 03 26, 20:45)
kaip minimum trise sergu kaip uz savus "vaikus"
QUOTE(Atisa @ 2014 03 26, 21:44)
zinoma pagal menesiniu dienas reikia planuotis man buvo durnai ispuole - sest buvo pirma mmm diena, o sekm. -antra c.d., o sekmadieniais nedirba vaistines, gonalio nebenusipirksi niekur nors klinika dirba jei tik reik (aisku tik pacientu zymiai maziau, nes nedarbo diena skaitosi). Tai teko man atskrist kad iseitu sestadieni ateiti i klinika, nusipirkti vaistus, o sekm. pradejau ukolus
aisku, gali skristi diena-dviem anksciau jei yra geros kainos skrydis ir jei neriboja laikas bet siulyciau jau geriau tureti kokia dienele rezervo, nes kaip ir man, menesines gali kokia diena ir anksciau ateiti
aisku, jie stimuliuoja ir nuo 1-3d, bet as kazkaip isitikinusi kad, ypac jei trumpas protokolas, nereikia testi i ciklo gala
QUOTE(RositaK @ 2014 03 27, 00:12)
zinoma pagal menesiniu dienas reikia planuotis man buvo durnai ispuole -
Ai, jau kai IVF tai taip, suprantu, bet pirmai konsultacijai tai juk nesvarbu, kuri ciklo diena, svarbu ne per mmm, ane? Nes paklausiau mergaiciu, vsitik vaziuosim pirmaiusia konsultacijai, o tada jau IVF (tuomet tai aisku derinsim bilietus pagal mane )
emirra,sekmes, parasyk, kai grisi, kaip sekesi
Labas Atisa.As skambinau kovo 13d,kad uzsiregistruoti balandzio 8d,bet man pasake,kad dar anksi ir neregistruoje tai dienai,kad registracija prasides nuo kovo 20d.Mes norejome tksiai zinoti data kada priims gyd.ir tik po to uzsakem bilietus.
Sekmes
KittyKitty ir visoms kitoms kurios ,stiprybes,sveikatos ir kantrybes auginant ir nesiojant savo mazucius... ,
Sekmes
KittyKitty ir visoms kitoms kurios ,stiprybes,sveikatos ir kantrybes auginant ir nesiojant savo mazucius... ,
QUOTE(Atisa @ 2014 03 26, 21:44)
Jetau kaip smagu man sita skyreli skaityti Dar nebuvom ten, o jau taip dziaugiuosi, kad vaziuojam, tiek daug vilciu turiu nors vaziuosim tik rudeni, bet jau labai nekantrauju ir dairausi bilietu
sveikutė, žinok, pirma reikia registruotis.. Neprisiderins jie prie jūsų skrydžių, pvz man rugpjūčio pirmomis dienomis pasakė, kad rezervavo man rugpj 26, berods, ir viskas, o LP irgi, poarašė , kad rugsėjo 27, o jau tada bilietus perki, gali pagal situaciją, jeigu labai kaina skiriasi, gali skristi anksčiau ir pabūti, jei pigiau išeina, bet nelabai...
Savaitgaliais dirba, visada dirba, ir per šventes, visada, bet pirmos konsultacijos savaitgalį neskirs, nes profesorės tikriausiai nebus, bet pvz jei išpultų punkcija ar įsodinimas, žinoma, darytų be problemų.
Skridom įvairiai, pirmą kartą su pigiais skrydžiais per Budapeštą, tiesiog tokią kelionę pasidarėm, o kitus kartus iš Vilniaus.
QUOTE(emirra @ 2014 03 27, 11:51)
Labas Atisa.As skambinau kovo 13d,kad uzsiregistruoti balandzio 8d,bet man pasake,kad dar anksi ir neregistruoje tai dienai,kad registracija prasides nuo kovo 20d.Mes norejome tksiai zinoti data kada priims gyd.ir tik po to uzsakem bilietus.
Sekmes
Sekmes
ačiū, sėkmės ir tau