Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(emirra @ 2014 03 12, 10:53)
Seikos merginos 4u.gif
Noretumem balandzio pradzioje nuskristi pirmam vizitui,suzinoti ka pasakys gyd.,gal dar prireiks kokio gydymo ar dar ko,kas ten zino ka dar ras issamiai istyrus.O tada susituokti ir skristi IVF... thumbup.gif
Rytoj skambinsiu Jiems susitarti data,tada bus viskas aiskiau.
Sekmes Jums visoms 4u.gif

Geras, man nieko neminejo del santuokos liudijimo biggrin.gif
Taigi ka cia reiskia, 5 minutes ir susituoke biggrin.gif O vestuves galit ir veliau atsokt mirksiukas.gif
Atsakyti
emirra 4u.gif
o tau minejo apie LP daryma pas juos ar tu taip pati manai, kad reikes? nes as ir kiausintakiu neturiu, turejau tik fotkes is abieju LP, ne irasus. Man jie nedare LP
Atsakyti
Jie dirbtinio apvaisinimo procedura atlieka tik tom poroms kurios susituokusios.Jei vien tik konsultacijai galima ir be santuokos liudijimo,bet jei viskas gerai ir gyd leistu iskarto pradeti procedura,tada tai jau butu kliutimi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emirra: 12 kovo 2014 - 13:57
RositaK,jie manes klause,ar buvo daryta LP,gimdos nuotrauka ir t.t...As jiems paiskinau savo situacija,tai ka turiu jiems to nepakaks...Nepasake,kad butinai reikes daryti LP,apziures ir tada tikriausiai nuspres ka darys.
Isversiu i anglu kalba tai ka U aprasiusi,gal Jies kuom nors bus naudinga.Kaip gailiuosi,kad tuo laiku kai man atlko LP,nepaprasiuo gydytojos nuotrauku.doh.gif, verysad.gif
Idomu jei dabar as pas Ja nueiciau ir paprasyciau,labai supyktu g.gif
Atsakyti
Emirra, paprašyt gali, bet klausimas, ar turės tas nuotraukas g.gif

Apie santuokos liudijimą lyg ir rašiau pirmam puslapyje, jo reikia prieš pat IVF drinks_cheers.gif Bus proga wink.gif

Aš irgi iš LP turėjau tik išrašą, iš kurio, beje, niekas neaišku, taip idiotiškai parašė, kad nei Treijsui, nei turkams nebuvo aišku, tai perdarė pagal save smile.gif
Atsakyti
Pagalvosiu,gal pabandysiu paskambinti U del LP nuotrauku.Is to ka as turiu Treisas irgi nieko nesuprato.
As viena karta savo B sakau,gal jau laikas ir apie santuoka pagalvoti,tai Jis man juokais sako,kai busi dar geresne tada ir tapsi mano zmona,ta jis vis laukia... schmoll.gif ,o kai vakar suzinojome,kad leliuko nebus tol, kol Jis manes neves prie altoriau... lotuliukas.gif , bigsmile.gif
Siandien prisipazino,kad lb laimingas jog viskas taip susikloste,nes jau senai norejo tai padaryti tik vis ryzto pritrukdavo.
O dabar as issigandau ir nelabai noriu,BET del musu mazylio ir tai padarysiu!!! rolleyes.gif, biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emirra: 12 kovo 2014 - 15:17
QUOTE(emirra @ 2014 03 12, 16:14)
Siandien prisipazino,kad lb laimingas jog viskas taip susikloste,nes jau senai norejo tai padaryti tik vis ryzto pritrukdavo.
O dabar as issigandau ir nelabai noriu,BET del musu mazylio ir tai padarysiu!!! rolleyes.gif, biggrin.gif

niekas nevyksta šiaip sau-viskas turi savo prasmę... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos kurios jau skridote i Stambula,kaip geriau su lektuvo bilietais daryti??
Vakar skambinau uzsiregistruoti,balandzio 8-9 dienom,liepe paskambinti kovo 20d,nes dar anksti ir kolkas neregistruoja.
Pagalvojau,kad pigiau butu gal bilietus jau dabar uzsakyti?Ir neisivaizduoju,keliu dienu reiktu pirmam vizitui,kiek laiko Jus buvote pirma karta?
Atsakyti
Bilietai pigiausi, perkant prieš 3 savaites, paskui brangsta. Mes pirmą kartą buvome dvi paras, viena dieną per pietus atskridome, buvome kitą pilną dieną ir kitos rytą išskridome. Džiaugėmės, kad turėjom tą papildomą dieną, nes tą pirmą dieną,kai atvažiavome, konsultacija vyko 15-18 val, o kitam rytui paskyrė gimdos nuotrauką. Su nuotrauka važiavom į kliniką, atsilaisvinom apie 12 val ir tada jau mėgavomės laisvalaikiu smile.gif o kitą ryt išskridom.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Mergaites ,kurios jau lanketes Stambule,vel prasau Jusu pagalbos! Gal galesite kanors patarti,labai prasau...Balandzio 9d uzsiregistravome pas gyd. Dabar mano sekanti problema,kaip susirasti kur apsistoti(taip,maciau,KittyKitty yra ikelusi nuoroda su butu nuoma),bet kadangi as nekalbu anglu kalba,neisivaizduojiu kaip galeciau tai padaryti,visai pasimeciau...Kaip Jus darete,emailu rezervavote,o gal telefonu??...

Atsakyti
Mes rezervavomės el.paštu, bet tik kai gyvenom per IVF, o kai skridom pirmai konsultacijai ir į LP, tai gyvenom viešbučiuose. Visai prie ligoninės yra toks Bigbox viešbutis. Mes per booking.com rezervavomės, žiūrėjom, kokios akcijos, kur geresnės kainos. Aišku, jis irgi angliškas...
Atsakyti
O is oro uosto i viezbuti vaziavote taxsi? Gal pamenate,kiek kainavo?(atleiskit uz tokius klausimus,lb pergyvenu del visko) O tai turkai pamatys,kad nelabai gaudomes,tikrai nepasikuklins paprasyt uzmokescio doh.gif, biggrin.gif
Atsakyti