QUOTE(RositaK @ 2014 03 06, 22:15)
Atisa, 20tuks. tikrai uzteks per akis, ir pramogoms uzteks
kas del pirmo vizito tai taip, visos kiek zinau vaziavo jam, o paskui tik IVF, nes beveik visoms skyre LP. Gali bandyti vaziuoti, zinoma. Tik yra rizika, kad jei Semra apziurejus echo pasiulys LP, tai nuplauks jusu visu triju (kaip supratau visa seima vaziuotumet) lektuvo bilietu suma, o jei dar i abu galus pirktum iskart...aisku, galima paskui keistis (man taip teko), bet tai jau papildomai kainuoja.
Bet jei jau sakai, kad viskas pas tave ciki ir nera reikalo, tai gal ir imanoma
o tu gal siuntei savo LP vaizdus (jei darius LP?) ir visa savo info jiems? gal jie ivertinus galetu mazdaug bent primesti ar gali reiket kokios GN ar LP ar Histero
Na, as skaiciuoju ir pirma vizita, ir jau pati IVF, abiems kartams uzteks 20 tukst.?
Ne, nors ir nesinori, bet kazkaip linkstam link vaziavimo dviese..
Ne, as tik siunciau visus darytus tyrimus BAK'e, hormonus, spermograma.. Na, viska, kas ten buvo, surasiau smulkiai kaip ejosi IVF, kaip augo foliai, kokie embrionai gavosi.. O nuotrauku jokiu nesiunciau, as neturiu nieko
ne, man niekas nedaryta, tik kiausintakiu pratekamumas
bet kiek mane visi ziurejo, sake, kad viskas idealu..
G ir B abu sake "pas tave viskas kaip is vadovelio"
plius as pirma karta pastojau po 3 men (pirmoj santuokoj), o pas MB visa laika buvo problemos
Gal rimtai geriau nuvaziuot vizitui ir bus ramiau
bet kad sndn paziurejau skrydziu kainas, tai keliom dienom skrendant be 2000 lt negausi
dar pragyvenimas, LP, va, ir dar plius keli tukstanteliai
Reikes man turbut pries vaziavima parasyti nebe Islai, o tiesiai i klinika
gal as galiu cia LT dar kazka pasidaryti, kazkokius tyrimus ar kokias fotkes
Aciu, mergytes, ir grazaus vakarelio