Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

QUOTE(RositaK @ 2014 03 05, 11:41)
Esminis, manau, apsisprendimas yra ar tai padarai kaip kelione, atostogas ir visur vaikstineji, ar turi darbo ir dirbi bute  4u.gif antru variantu vaikui tikrai ne ka sedet bute

va dar tas drinks_cheers.gif mes abu tempėmės kompus ir planavom dirbti, bet paskui gana nedaug dirbom, nors buvo, buvo..vyras porą naktų iki paryčių prasėdėjo.

Atsakyti
Ačiū, mergaitės, visoms už patarimus 4u.gif
KittyKitty, už tokį smulkų aprašymą 4u.gif

Ne, mes dirbti tikrai neplanuojam. Aš išvis atostogų iki IVF neimu, kad turėčiau kuo daugiau ir išvažiavusi tikrai ilsėsiuos smile.gif Kompą vešiuos tik šiaip, nebent lengvam pasiskaitymui ar laisvalaikiui blink.gif Sakau pasivaikščiot kažkur išeisim, gal kokį privažiavimą prie kokio vandens telkinio rasim. Pasiieškosiu lankytinų objektų g.gif

Mano mažoji irgi viena nebūna visai, užsiimt su ja reikia (na, nebent kompą duosi, tada ramu biggrin.gif ), i atrakcionus gal ir faina nueiti, bet ji pas mus viena niekur nesisups, pac svetimoj saly doh.gif Namie kažką sugalvojam, o ten nežinau kaip būtų g.gif Labai bijau to zyzimo "kąąąą veeiiiiiikt...." doh.gif biggrin.gif

Ir dar kas labai neramina, tai finansai, bijau kad su vaiku daug daugiau kainuotų ax.gif Nes mes LT ka tik IVF turejom, paklojom 14 000 Lt, dabar Memorial vistiek kokiu 20 000 reik turet pasidejus.. Tai jau mes taip is paskutiniuju vaziuojam.. ant "Taupymo rezimo" kaip sako. Tai ir galvoju, ar nepadarysim blogiau, jei nusivesim vaika, o pramogu daug neiseis sau leisti..

Na, svarstysim.. bet kokiu atveju aciu uz patarimus 4u.gif

Beje, kazkas saket apie pirma vizita. As klausiau Islos (su ja susirasineju), ar galima atvaziuoti tieisiai ant IVF, jei pas mus kaip ir aiskios bedos (kiek mane tyre, visi gyd patvirtino, kad pas men viskas ciki), o pas MB labai nekas.. sakau gal galima isvengti to pirmo vizito g.gif Tai ji sake galima vaziuoti ir tieisiai ant IVF. Kaip jus galvojat? Jus cia visos pirma vizitui vaziavot, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 06 kovo 2014 - 16:03
QUOTE(Atisa @ 2014 03 06, 17:02)
Beje, kazkas saket apie pirma vizita. As klausiau Islos (su ja susirasineju), ar galima atvaziuoti tieisiai ant IVF, jei pas mus kaip ir aiskios bedos (kiek mane tyre, visi gyd patvirtino, kad pas men viskas ciki), o pas MB labai nekas.. sakau gal galima isvengti to pirmo vizito  g.gif  Tai ji sake galima vaziuoti ir tieisiai ant IVF. Kaip jus galvojat? Jus cia visos pirma vizitui vaziavot, ane?

Atisa, 20tuks. tikrai uzteks per akis, ir pramogoms uzteks 4u.gif

kas del pirmo vizito tai taip, visos kiek zinau vaziavo jam, o paskui tik IVF, nes beveik visoms skyre LP. Gali bandyti vaziuoti, zinoma. Tik yra rizika, kad jei Semra apziurejus echo pasiulys LP, tai nuplauks jusu visu triju (kaip supratau visa seima vaziuotumet) lektuvo bilietu suma, o jei dar i abu galus pirktum iskart...aisku, galima paskui keistis (man taip teko), bet tai jau papildomai kainuoja.
Bet jei jau sakai, kad viskas pas tave ciki ir nera reikalo, tai gal ir imanoma 4u.gif
o tu gal siuntei savo LP vaizdus (jei darius LP?) ir visa savo info jiems? gal jie ivertinus galetu mazdaug bent primesti ar gali reiket kokios GN ar LP ar Histero g.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 03 06, 22:15)
Atisa, 20tuks. tikrai uzteks  per akis, ir pramogoms uzteks  4u.gif

kas del pirmo vizito tai taip, visos kiek zinau vaziavo jam, o paskui tik IVF, nes beveik visoms skyre LP. Gali bandyti vaziuoti, zinoma. Tik yra rizika, kad jei Semra apziurejus echo pasiulys LP, tai nuplauks jusu visu triju (kaip supratau visa seima vaziuotumet) lektuvo bilietu suma, o jei dar i abu galus pirktum iskart...aisku, galima paskui keistis (man taip teko), bet tai jau papildomai kainuoja.
Bet jei jau sakai, kad viskas pas tave ciki ir nera reikalo, tai gal ir imanoma  4u.gif
o tu gal siuntei savo LP vaizdus (jei darius LP?) ir visa savo info jiems? gal jie ivertinus galetu mazdaug bent primesti ar gali reiket kokios GN ar LP ar Histero  g.gif

Na, as skaiciuoju ir pirma vizita, ir jau pati IVF, abiems kartams uzteks 20 tukst.?

Ne, nors ir nesinori, bet kazkaip linkstam link vaziavimo dviese.. ax.gif unsure.gif

Ne, as tik siunciau visus darytus tyrimus BAK'e, hormonus, spermograma.. Na, viska, kas ten buvo, surasiau smulkiai kaip ejosi IVF, kaip augo foliai, kokie embrionai gavosi.. O nuotrauku jokiu nesiunciau, as neturiu nieko schmoll.gif ne, man niekas nedaryta, tik kiausintakiu pratekamumas schmoll.gif bet kiek mane visi ziurejo, sake, kad viskas idealu.. g.gif G ir B abu sake "pas tave viskas kaip is vadovelio" rolleyes.gif plius as pirma karta pastojau po 3 men (pirmoj santuokoj), o pas MB visa laika buvo problemos g.gif

Gal rimtai geriau nuvaziuot vizitui ir bus ramiau g.gif bet kad sndn paziurejau skrydziu kainas, tai keliom dienom skrendant be 2000 lt negausi g.gif dar pragyvenimas, LP, va, ir dar plius keli tukstanteliai unsure.gif

Reikes man turbut pries vaziavima parasyti nebe Islai, o tiesiai i klinika ax.gif gal as galiu cia LT dar kazka pasidaryti, kazkokius tyrimus ar kokias fotkes biggrin.gif

Aciu, mergytes, ir grazaus vakarelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 03 06, 21:49)
Na, as skaiciuoju ir pirma vizita, ir jau pati IVF, abiems kartams uzteks 20 tukst.?

Ne, nors ir nesinori, bet kazkaip linkstam link vaziavimo dviese..  ax.gif  unsure.gif

Ne, as tik siunciau visus darytus tyrimus BAK'e, hormonus, spermograma.. Na, viska, kas ten buvo, surasiau smulkiai kaip ejosi IVF, kaip augo foliai, kokie embrionai gavosi.. O nuotrauku jokiu nesiunciau, as neturiu nieko  schmoll.gif  ne, man niekas nedaryta, tik kiausintakiu pratekamumas  schmoll.gif  bet kiek mane visi ziurejo, sake, kad viskas idealu..  g.gif  G ir B abu sake "pas tave viskas kaip is vadovelio"  rolleyes.gif plius as pirma karta pastojau po 3 men (pirmoj santuokoj), o pas MB visa laika buvo problemos  g.gif

Gal rimtai geriau nuvaziuot vizitui ir bus ramiau  g.gif bet kad sndn paziurejau skrydziu kainas, tai keliom dienom skrendant be 2000 lt negausi  g.gif dar pragyvenimas, LP, va, ir dar plius keli tukstanteliai  unsure.gif

Reikes man turbut pries vaziavima parasyti nebe Islai, o tiesiai i klinika  ax.gif gal as galiu cia LT dar kazka pasidaryti, kazkokius tyrimus ar kokias fotkes  biggrin.gif

Aciu, mergytes, ir grazaus vakarelio  4u.gif

Sveikute Atisa,
As pritariu Rositai K drinks_cheers.gif Man irgi kai rase laiskus bet vistiek pabrezia ka atsivezti ir kad nereikai daryt tam tikru tyrimu nes jie nori pasidaryti savo klinikoje.Tai kaip ir atrodo kad neimanoma.Na,idomumo delei gal reiku uzklausti.Beje,man vis dar atrasineja i laiskus gydytojas Muratas.
Kas del pirmo vizito tai as paskaiciavau kad mums gali reikt apie 4000-5000lt. Skrydis, gyvenimas, butinos islaidos, tyrimams kuriuos atliko daugumai mergaiciu kainavo 350 euru, be to man spec.genetinis turi buti tai dar prisides ir as noreciau pasidaryti tuos imuninius kad galeciau atmesti tokai tikimybe kad mums trukdo imunologija.Man gimdos nuotrauka neatlikta, tiek LP tiek Histero metu tik ziuredavo kiausinatakius. Tai jei sumastys dar ji kainuos.Zodziu ir viskas susideda.
Jei reikes opercijos tai dar primesti reikia kazkiek,nes juk gal iskart operacijos nedarysi ir pati.Nes gali buti ne ta ciklo diena, gali buti taip kad ta operacija tau galios 6 men.o tu surinksi reikiama suma tik po 10 men. ir viskas kaip ir suniui ant uodegos nuplauks.Na as tai cia mastau blush2.gif
O paciam IVF'ui pas juos pagalvojau kad reiktu 17 tuks.
Jo,pinigeliai nemazi, bet kita vertus as tikiu kad pasiseks vistiek,o jei nepasiseks-tai nors suzinociau gal priezasti.
Sekmes visoms. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 03 06, 23:10)
Sveikute Atisa,

Nu va, tai as ir galvoju, kad reikia iskart susitaupyti daugiau ir tada jei ka, vaziuoti pirmam vizitui ir uz 1-2 men iskart IVF, kad dar viskas galiotu ax.gif Reiks ir man parasyti jauciu tiesiai Muratui, nes as Islai surasiau sitruacija, nusiunciau visus tyrimus, ji nunese daktarui (nesake vardo) ir atrase, kad daktaras teigia, jog yra galimybe pasidarius tam tikrus tyrimus LT vaziuoti tieisiai ant IVF, tik reiktu atvykti anksciau g.gif

Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 03 07, 11:50)
Nu va, tai as ir galvoju, kad reikia iskart susitaupyti daugiau ir tada jei ka, vaziuoti pirmam vizitui ir uz 1-2 men iskart IVF, kad dar viskas galiotu  ax.gif  Reiks ir man parasyti jauciu tiesiai Muratui, nes as Islai surasiau sitruacija, nusiunciau visus tyrimus, ji nunese daktarui (nesake vardo) ir atrase, kad daktaras teigia, jog yra galimybe pasidarius tam tikrus tyrimus LT vaziuoti tieisiai ant IVF, tik reiktu atvykti anksciau  g.gif

reiskias taip ir yra, taip imanoma 4u.gif koordinatore tam ir skirta kad sukordinuotu viska tarp paciento ir gydytojo 4u.gif
Atsakyti
Beje, su artėjančia Moters diena 4u.gif
Ryt nebūsiu, tai sveikinu visas iš anksto bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 07 kovo 2014 - 10:56
Atisa,

tikiu,kad įmanoma, spręskit patys, bet galvoju.. Nu aš taip nedaryčiau. Maža ką... Kažkaip man čia buvo gana didelis dalykas, jei jau trenkiamės šitaip toli, tai norėjom viską padaryti idealiai. Man irgi viskas visada buvo gerai, nevaisingumas tik vyro, aš sveika, natūraliai pastojau, pagimdžiau ir t. t. Ir visgi jie nusprendė daryt GN, pasirodė tie kiaušintakiai įtartini, o aš juk buvau prieš 9 mėn dariusi Lietuvoje LP+histero, ir vis tiek Semra norėjo padaryti LP, nu ok, nerado to, ko tikėjosi, bet ir sąaugų pavalė,ir endo pridegino (nors LP Lietuvoje nerado ir sakė, kad viskas puiku). Maža ką.. Tuo labiau, jeigu tau tiek nedaug tirta g.gif Kitas dalykas- paskyrė porą mėnesių iki IVF pagerti Metforminą, ko čia niekas niekada nesiūlė. Negali žinoti, ką sugalvos, bet aš galvočiau,kad galbūt gali padaryti kažką papildomo, ko nedarė čia, ir tai gali kažkiek pakoreguoti planus, na, tarkim, kad ir ne operacija, bet galbūt kažką geriau pavartoti prieš IVF g.gif Aš galvojau, kad geriau padarysim viską, kad paskui, sukišus tiek pinigų ir pastangų ir neturint rezultato, nereikėtų galvoti, kad gal, jeigu būtume darę tą ir tą, būtų kitaip.. g.gif
Bet aišku, čia tik mano patirtis... Va Rositos atveju tikriausiai būtų buvę visai gerai iš karto važiuoti g.gif Nors..ir ji gi metforminą gėrė kelis mėnesius, kad pagerintų kiaušialąsčių kokybę g.gif O gal jie dar kokį tyrimą padarys, dėl ko nuspręstų kažkaip kitaip daryt, arba galų gale protokolo klausimas. MAn iš pradžių Semra planavo taikyti ilgą, paskui, padarius visus tyrimus, pakeitė į trumpą. Tarkim, jei planuos ilgą, tai gerokai iš anksto turėtum važiuoti, labai laikas išsitęsia..Nu aišku, reikia gal nusiųsti visus savo tyrimus ir žiūrėti, ką jie sakys..reikia gerai viską apmąstyti ir pasirinkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 03 07, 12:05)
Va Rositos atveju tikriausiai būtų buvę visai gerai iš karto važiuoti g.gif  Nors..ir ji gi metforminą gėrė kelis mėnesius, kad pagerintų kiaušialąsčių kokybę g.gif 

taip, geguze buvom pirmai konsultacjai, israse gerti metformina, o spali startavom. Beto, jie ten padare man AMH, kurio cia LT nieks nesiule. Dar trombofilijos mutacijos gena, kurio kiek girdejus LT nedaro. Matyt reikejo jo, kazka itare.
Nors ir nedare man LP, bet kitakart bandysiu su Semra sneket gal vistik man jos reik, nes pas mane saaugu visad daug buvo, gal ju vel priaugo (manau kad taip, nes nuo judesio daznai sudiegia kairi sona, kartais ir desini), o kadangi tai bus tikrai paskutinis bandymas, tai noriu kad VISKAS is ju puses budu padaryta ax.gif

Padarytu ir spermograma jums pagal JU metodus ir tyrima, matytu jie realia padeti.
As tai irgi labai siulyciau vaziuoti pirma konsultacijai, nes tada gal labiau viskas aiskiau butu, pati ramiau jaustumeis, kad viska padarei, neskubejai 4u.gif aisku tau sprest rolleyes.gif
Atsakyti
Labai ačiū, mergaitės, pasiskaičiau aš jūsų pamąstymus ir net nebeabejoju, kad važiuosim konsultacijai 4u.gif schmoll.gif
Taip, tikrai, ir mūsų šis kartas TIKRAI paskutinis, tad ir aš noriu, kad iškart viskas būtų atlikta idealiai, nes aš tokia mėgėja po to save kaltinti, kad kažko nepadariau iki galo, o kas jei buciau taip padarius ar anaip... Tai jau geriau is pat karto viska padaryti ir jei nepasiseks, tuomet zinosim, kad taip buvo lemta, o ne del savo klaidos kazkokios ax.gif

As del endo turiu itarimu, kad ji yra pas mane, nes pries sirgima teplioja kokia savaite. O gal tikrai jie man pamatys, ko cia LT nemate ar net neziurejo. Tai jauciu rudenio reiks nuvaziuot konsultacijai, o kitam pavasariui jau derintis IVF ax.gif

Aciu dar karteli visoms ir grazaus ateinancio savaitgalio smile.gif
Atsakyti
Seikos merginos 4u.gif
Visdelto nusprendeme,savo antraji IFV darytis Stambule.Parasiau as Jiems uzvakar laiska,vakar atrase,paprase,kad atsiusciau savo tel.nr.,nusiunciau ir ta pati vakara paskambino.
Kalbejomes ilgokai,stengesi viska paaiskinti,i visus mano uzduodamus klausimus atsakinejo lb maloniai.
Siule atsivezti,jei turiu, gimdos nuotrauka,LP (bet reikia,kad butu diske,filmuota medziaga).Pasidaryti visus reikiamus kraujo tyrimus(nes ciai kai kas LT kainuoja pigiau),atvykti antra ciklo diena ir jei viskas gerai pradetu is karto procedura ir tai jau galetu buti kovo gale,jei nebutu bet...Ir dar vienas dalykas,reikia santuokos liudijimo ax.gif
Taiva mergytes,mes su ,,vyru,, pakalbejom ir vis deldo nusprendeme skristi pirmam vizitui.Man pasalinti abu kiausintakiai ir MB turtas ne koksai.Pries 9men U man dare LP ,bet tik dave paprasciausia israsa ir ten niekas konkreciai neaprasyta(vadinasi netinka,o jau nekalbu apie diska),gimdos nuotraukos nebuvo daryta is viso.Manau geriau jei Jie patys viska atliks ir man nuo to bus tik ramiau.Ir bomba!,kad mes nesusituoke!!Mano mylimasis vis kazko snaudzia,nors jau 10m esame kartu doh.gif, smile.gif
Noretumem balandzio pradzioje nuskristi pirmam vizitui,suzinoti ka pasakys gyd.,gal dar prireiks kokio gydymo ar dar ko,kas ten zino ka dar ras issamiai istyrus.O tada susituokti ir skristi IVF... thumbup.gif
Rytoj skambinsiu Jiems susitarti data,tada bus viskas aiskiau.
Sekmes Jums visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emirra: 12 kovo 2014 - 08:59