Kity o kiek pas juos kainuoja GN
As kazkaip vis galvoju, kad gal geriau cia LT iskart pasidrayti jiems LP+HT
Kam pinigus metyti vejais? juo labiau LT sios proceduros su siuntimais nemokamos.
QUOTE(Atisa @ 2014 02 15, 20:50)
Labukas, as taip pat prisidedu prie visu sveikinimu nestukems ir dekoju Kittykitty ir Rositai uz pasidalinta info
As irgi jau gal pora menesiu susirasineju su klinika, nsiunciau visus musu tyrimus, tai net priprasiau, kad papildu skirtu be vizito labai malonau bendrauja, jauciasi rupestis pacientu. Beje, man raso Isla, el.p. Isla@visitandcare.com man keista, kad mailo galune ne memorial, sakau gal ji kokia tapininke? Ar negirdejot tokios, kurios buvot? Bet as jos klausiau, ji sako, kad dirba tiesiogiai Memorial klinikoje ir yra atsakinga uz susirasinejimus su uzsienieciais labai maloni mergina, rupestinga, visa info-tyrimai ir pan.- tokia pati, kaip jums suteikama.. Bet sakau gal vistik Kubrai reikia rasyti
As irgi jau gal pora menesiu susirasineju su klinika, nsiunciau visus musu tyrimus, tai net priprasiau, kad papildu skirtu be vizito labai malonau bendrauja, jauciasi rupestis pacientu. Beje, man raso Isla, el.p. Isla@visitandcare.com man keista, kad mailo galune ne memorial, sakau gal ji kokia tapininke? Ar negirdejot tokios, kurios buvot? Bet as jos klausiau, ji sako, kad dirba tiesiogiai Memorial klinikoje ir yra atsakinga uz susirasinejimus su uzsienieciais labai maloni mergina, rupestinga, visa info-tyrimai ir pan.- tokia pati, kaip jums suteikama.. Bet sakau gal vistik Kubrai reikia rasyti
Sveikutes
Atisa,as rasiau jau anskciau gal nepastebejai.Mes susirasinejome su Kubra dar gruodzio menesi.Taciau atsitiko taip kad mums teko atsaukti paskirta vizita ir parasiau tuo paciu emailu kaip ir rasydavau Kubrai,tai man atrase Yelena.Ji ir parase kad Kubra nebedirba ir dabar ji atsakinga uz pacientus na ir t.t;
Ir emailas; yelena.kalkan@memorial.com.tr
MYG,as labai linkiu kad tavo broliui su zmona pasisektu Kazkodel tikiu turkais.Mums jie irgi atsiunte tuos pacius tyrimu reikalavimus.Tik neparase kad reikia pasidaryti gimdos nuotrauka.Kariotipo neprase irgi nes jau buvau rasiusi kad darytas ir kariotipas,ir antikuniai pries nevaisingumas, LP ir histero ir aprasiau ka jie parase.
O del tu visu LP ir histero,tai dabar kai mums nusikele nezinia kuriam laikui,tai irgi galvoju kad pries jau vykdama pas juos pasidarysiu pagrindinius tyrimus ir LP ir histero.Gal nebus labai jau blogai ir gales greiciau startuoti.Sekmes
QUOTE(MYG @ 2014 02 17, 14:35)
Kity o kiek pas juos kainuoja GN
Kam pinigus metyti vejais? juo labiau LT sios proceduros su siuntimais nemokamos.
Na, čia kiekvieno pasirinkimas Tiesiog čia su siuntimu reikės laukti, procedūra dažniausiai skausminga,nežinau dėl nuotraukų kokybės, gal ir tokia pati, o ten mums kainavo 390 litų, padarė pirmojo vizito metu, procedūra absoliučiai neskausminga, nieko net nepajaučiau ir iš karto jie pažiūrėjo nuotraukas ir pasakė išvadas. Žiauriai paprasta.O tie keli šimtai litukų, lyginant su visa suma..
O dėl LP ir histero.. reikia kalbėtis su jais. Mano LP ir histero buvo daryta lapkritį, pas juos buvau rugpjūtį, ir Semra pasakė, kad nori patys padaryti, nepasitikėjo mūsų LP (o ten išvados buvo taip be ryšio surašytos, kad tikrai nieko nesuprasi). Jie padarė GN, pamatė, kad kiaušintakiai netipiškai atrodo, įtarė hidrosalpsingsą ir įtarė, kad yra sąaugų, paskyrė LP, pasidariau pas juos, hidro nerado, pasirodo, ataugos ant pačių kiaušintakių (per LP Lietuvoje niekas apie tai neužsiminė), bet jos nekenkia, o sąaugas pašalino, pridegino endo židinukus (per LP Lietuvoje nerado visiškai endo) ir tada tiesiog kažkaip ramiau buvo, kad pati Semra padarė LP ir viską "savom akim" įvertino, bet taip, LP ten jau prabanga, kainavo virš 3 tūkst., tai galima ir pas mus daryti, tik prašyti, kad kuo tiksliau parašytų išvadas (pvz, mano LP išvadoje buvo parašyta, kad rasta sąaugų, bet neparašyta, ar jos pašalintos).
Gal Rosita patikslins, man rodos, visos, kurios darė LP, darė Stambule, ir vienai išvada buvo absoliučiai priešinga LT medikų išvadai. Žodžiu...
QUOTE(KittyKitty @ 2014 02 17, 16:56)
Gal Rosita patikslins, man rodos, visos, kurios darė LP, darė Stambule, ir vienai išvada buvo absoliučiai priešinga LT medikų išvadai. Žodžiu...
man LP nesiule, nes buvau pasidarius jas dvi LT, o ir kiausintakiai pasalinti, tai matyt nemate reikalo
kitms dviems merginoms, kurios startavo ten pries mane (ir kuriu istorijos mane ikvepe pasukti kelia turku link ) dare LP Memorial pries IVF. Jums zinoma Nica2 ten pasalino kiausintakius, nes jie buvo hidrosapingsuose0-turkai nerizikavo daryti su tokiais kiausintakiais IVF
kitai merginai buvo isvis nesusipratimas: LT Ziobakai po atliktos LP ir Histero konstatavo gimdos anomalija-dviguba gimda, del kurios, anot mediko, neimanoma pastoti net su IVF, tiksliau isnesioti jei ir pastotu. Noredama suzinoti kito gyd.nuomone kreipesi i U, daresi pas IVF, nepavyko, todel U sake del del tokios gimdos neimanoma pastoti. Tada paukstelis Nica2 jai pakuzdejo apie turkija-Prof.Semra paziurejo i LT daryta LP ir suabejojo diagnoze; dare Memorial LP ir turkai nustate kita diagnoze -tesiog gimda su pertvara, pertvara pasalino ir sake bandyt natur., taciau jie nebelauke, nes jau jai tuomet buvo beveik 40m, todel startavo su IVF ir jau supuoja mazuleli
merginos, nepagailekit ir darykites pas juos LP, nes jie patys mato viska sava akim, pagal tai pritaiko gydyma. gal geriau pataupyt metelius kitus ir pasidaryti viena uztikrinta gydyma nei kelis atmestinus - jums sprest
MYG, dziaugiuosi, kad brolis gavo pagalba tikesimes viskas jiems eisis puikiai. Kas del privalomu ZIV ir t.t tai pritariu Kity-neverta ju darytis pries vaziuojant i konsultacija jei dar neplanuoja IVF iskart, nes tik pusmeti jie galioja. O kitus ormonus jie vietoj pasidarys kokiu jiems reikia. Zinoma, visa ka turi iki tol pasidare ir issityre butinai lai pasiima as esu toki savo "infertility summary" pasirasius nuo pirmu tyrimu ir gydymo pradzios-data ir tyrimas/gydymas. Taip surasiau i word'a viska ir labai patogu jiems skaityti, o ir paciai nepasimesti susnyse tyrimu aisku, originalus pasiimt reiktu vistiek, jei koks klausimas iskiltu
kas del emailu, tai gal jus skirtingomis kalbomis kalbat-kas rusu kas anglu, tai gal ir emailai skiriasi nukreipia pagal kalbas
mes tai anglu susisnekejom
QUOTE(KittyKitty @ 2014 02 17, 11:50)
Atisa, Kubra nebedirba
Aciu, jauciu, reikes parasyti Yelenai ir paklausti
QUOTE(MYG @ 2014 02 17, 13:14)
Aciukas bandysiu rasyti Yelenai, su Isla viskas gerai, tyrimu sarasa ji man atsiunte lygiai ta pati, bet as pirma karta kai ieskojau, nepamenu, ar per ju svetaine rasiau, as kazkur kitur pildziau uzklausa, tai sakau, gal kokia tarpininke ji, nors ji tikina, kad bet kodel tada emailo pabaiga ne memorial zodziu reikes pasiaiskinti, aciu visoms
RositaK, kokia ikvepianti istorija stebuklu buna, net kai visi sako, kad negali buti
Sekmes visoms, as irgi dedu be galo dideles viltis i Memorial Aciu RositaiK
Atisa, i STORUMA
Gavau iš Memorial laišką, kurį gavo turbūt visi, kieno el. pašto adresai yra jų bazėje:
Dear Sir,
Kubra Burnaz is not working in Istanbul Memorial Hospital anymore. kubra.burnaz@memorial.com.tr email address is also not valid.
For appointment requests, further questions and information please contact with email: memorial@tupbebek-genetik.com
Sincerely,
Memorial Hospital ART & Reproductive Genetics Center
Dear Sir,
Kubra Burnaz is not working in Istanbul Memorial Hospital anymore. kubra.burnaz@memorial.com.tr email address is also not valid.
For appointment requests, further questions and information please contact with email: memorial@tupbebek-genetik.com
Sincerely,
QUOTE(KittyKitty @ 2014 02 22, 15:08)
Gavau iš Memorial laišką,
Ir as gavau siandien toki pati
QUOTE(KittyKitty @ 2014 02 22, 15:08)
Gavau iš Memorial laišką, kurį gavo turbūt visi, kieno el. pašto adresai yra jų bazėje:
Dear Sir,
Sincerely,
Dear Sir,
Sincerely,
Sveiki
As irgi gavau toki pat
Sveikutes
Gal bus idomi info As parasiau tuo adresu,kuri gavau kaip ir Kitty bei RositaK.Man atrase pati profesore Semra.Kadangi as jos klausiau apie genetini tyrima; kariotipa is fybroblastu ir apie imuninius dalykus,ta prasme ar jie daro tyrimus kad atmesti galimybe kad itakoja imunine sistema,surasiau visus tyrimus tokius net kaip LAD testus,naturalias kileres ir pan.Ir pasirodo jie atlieka ir netgi tokius tyrimus.Stai koki atsakyma gavau;
Dear Kristina
I am Dr Semra Kahraman, yes we do have a immunology unit in our hospital, you can have all the genetic tests in our center as we have our reproductive genetics unit, Dr Murat Onal will consult you about the cost issues soon.
I look forward to seeing you in our center, when you decide to come please let us know, about the date.
Prof. Semra Kahraman M.D.
Tikiuosi,kad kazkam pades is jusu si info.Man ji padejo net labai.Nes dabar tik lauksim kada galesim vykti ir issitirti ir tada jau zinosim kur mums ieskot bedu,ka daryt ir pan.Viso ko geriausio.
Gal bus idomi info As parasiau tuo adresu,kuri gavau kaip ir Kitty bei RositaK.Man atrase pati profesore Semra.Kadangi as jos klausiau apie genetini tyrima; kariotipa is fybroblastu ir apie imuninius dalykus,ta prasme ar jie daro tyrimus kad atmesti galimybe kad itakoja imunine sistema,surasiau visus tyrimus tokius net kaip LAD testus,naturalias kileres ir pan.Ir pasirodo jie atlieka ir netgi tokius tyrimus.Stai koki atsakyma gavau;
Dear Kristina
I am Dr Semra Kahraman, yes we do have a immunology unit in our hospital, you can have all the genetic tests in our center as we have our reproductive genetics unit, Dr Murat Onal will consult you about the cost issues soon.
I look forward to seeing you in our center, when you decide to come please let us know, about the date.
Prof. Semra Kahraman M.D.
Tikiuosi,kad kazkam pades is jusu si info.Man ji padejo net labai.Nes dabar tik lauksim kada galesim vykti ir issitirti ir tada jau zinosim kur mums ieskot bedu,ka daryt ir pan.Viso ko geriausio.
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 02 26, 17:44)
super Muratas mano gydytojas buvo
dar dziugu, kad pati klinikos galva nepagailejo laiko atrasyti
QUOTE(RositaK @ 2014 02 26, 19:24)
super Muratas mano gydytojas buvo
Taip,zinok kai pamaciau galvojau prisisapnavo kad pati profesore atrase.Labai apsidziausiau kad galetumem issitirti del imuniniu dalyku ir nereik vykti pas Georgy,nes pinigai tai dideli ten O cia butu viskas vienoj klinikoje ir imuniniai,ir genetiniai ir pats procesas.Zodziu,man si klinika tikrai kyla akyse