Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

Aisku, dar ir nuo seimininku priklauso, cistiulems gal ir nesuderytu bedu rolleyes.gif

Bet pati virtuve man patiko, tik as tu auksavimu sau nedaryc, gal ir rankeneles paprastesnes. Bet patiko ir stalvirsis.. Idomu, kiek kainuotu man tokia 4 metru sienoj pasidaryti g.gif
Papildyta:
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 05, 18:41)

Man ta balta kaitlente nei siaip, nei taip, kad kad stalvirsis sviesus g.gif

Pas mus bendra virtuve su svetaine, tai norisi, kad ji nebutu kambario akcentu. Del to ir ziuriu, kad balta gerai atrodo.. Tik kaip tie pasvilinimai puostu kazin biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 05, 18:43)

Pas mus bendra virtuve su svetaine, tai norisi, kad ji nebutu kambario akcentu. Del to ir ziuriu, kad balta gerai atrodo.. Tik kaip tie pasvilinimai puostu kazin biggrin.gif

Man pats dizainas nelabai grazus, yra sendintu baltu virykliu, tik va, gaila, ten su dujomis, ne elektra, kaitlentes baltos sendintos nemaciau, jei rasciau, pati sau imciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O gal kas uzmatete tokia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 05, 18:25)
Gal kas turit baltas kaitlentes?
Grazus man toks virtuves variantas ax.gif Bent jau siai minutei..  lotuliukas.gif

user posted image

Sveiki
aš jau porą metų turiu baltą kaitlentę ir orkaitę gorenje. Čia gi skonio reikalas, man labai tinka ir patinka. Puikiai valosi, pirštų antspaudų nesimato kaip ant juodos.
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 05, 19:26)
Man pats dizainas nelabai grazus, yra sendintu baltu virykliu, tik va, gaila, ten su dujomis, ne elektra, kaitlentes baltos sendintos nemaciau, jei rasciau, pati sau imciau 4u.gif  4u.gif  4u.gif
O gal kas uzmatete tokia? blush2.gif

Bet tai kazi kaip keistai skamba tas "sendinta balta kaitlente" g.gif kokia ji tada turetu but? Pabraizyta ar kokia pamurzinta? Nu labai idomiai... Kaitlente yra siuolaikinio gyvenimo atributas, jis mano manymu juokingai atrodytu "sendintas". Kaip pvz. sendintas mobilusis telefonas biggrin.gif
Vel pradesiu filosofuoti biggrin.gif
Atsakyti
A ko ne, pvz., kokia alia sutrukinejusi pavirsiumi, kaip padekupazinta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai grazu ir nesedinta ta balta kaitlente rolleyes.gif Ir ypac grazu stalvirsis prie tokios spalvos, visai nereikia kontrasto schmoll.gif
Liko surast, kas pagamintu papigiai lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Pupeliukas,2014 01 04,
[/quote]
Labas vakaras

Ryskiai pavelavau su perziura verysad.gif gal dar kuria diena galesit pademonstruot ir man idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 05, 20:22)
A ko ne, pvz., kokia alia sutrukinejusi pavirsiumi, kaip padekupazinta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O varge, juk itin kvailai atrodytu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 05 sausio 2014 - 20:10
Turiu sviesia kaitlente , bet ne balta , o kremine , man labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2014 01 05, 21:07)
Turiu sviesia kaitlente , bet ne balta , o kremine , man labai patinka  bigsmile.gif

Imeskit foto, jei nesunku, dekui 4u.gif Kaip idomu ax.gif
Atsakyti
Kas turite sviesias kaitlentes - KOKIA DEJOTE ORKAITE? 4u.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2014 01 05, 21:05)
O varge, juk itin kvailai atrodytu lotuliukas.gif

Taigi juokauju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 05, 21:25)
Kas turite sviesias kaitlentes - KOKIA DEJOTE ORKAITE? 4u.gif  ax.gif

As neturiu, kaip zinia. BET. Deti sviesia, nes sviesus stalvirsis man atrodo be rysio nerealiai. Ta prasme jei dureles juodos. Man tai kaip vienas daiktas - virsus ir apacia.
Atsakyti