Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 04, 15:40)
Iriska, aciu 4u.gif Kuo daugiau ju ziuriu, tuo labiau galvoju, kad jos daugiau modernios tokios, dar gal i koki skandinaviska interjera tiktu blush2.gif Manau, mano virtuvei bus per modernios, nors gal grynai baltai paemus ir nieko blush2.gif  ax.gif

Jos visiskai klasikines, tik tos kurios brangesnes, tokios sunkesnes.

Va pilna serija :

user posted image

As sau paemiau tokias
user posted image
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 01 04, 12:44)

o aukštose miegamųjų edvėse tiesiog nuodėmė ignoruoti jo didenybę baldakimą wub.gif

Na jei kategoriskai atsisakau uzuolaidu, net ir vitrinoje per visa siena, kur kaimynai puikiai gali sekti ten musu vykstanti gyvenima, tai baldakimo irgi matyt nebus biggrin.gif na nemegstu nei uzuolaidu, nei kitu dulkes kaupinaciu reikalu, uzuolaidos pas mus bus tik ant dvieju langu - vieno vonios, kur matete - ten bus koks nors roleto tipo reikalas, ir pas viena sunu romanetes. Viskas. Klasikoje manau labai deretu baldakimas, pas kitus grazu paziuret, bet pas mane ne schmoll.gif

QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 04, 13:22)
Pupeliukai, kur pirkote paskutinio wc kambario plyteles?

Visos plyteles is aparici 4u.gif senukuose irgi esu macius tokiu panasiu, bet nusklembtais krastais.
Atsakyti
Pupeliuk, neberodo jūsų nuotraukų, o taip norisi pamatyti 4u.gif jei ne čia, tai anoje, sakndinaviško ir vintažinio stiliaus, temoje įdėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 04, 14:40)
nors gal grynai baltai paemus ir nieko blush2.gif  ax.gif

Jei ieškai kažko panašaus, tai vakar mačiau Ermitaže- tik jos ne po vieną, 10*20, o didelė plytelė suformuota iš tų mažyžių ir visiškai balta. Palėk pasižiūrėsi, šiandien dar ir -25%
Atsakyti
Kadangi forume yra nemazai mamyciu su vaikais, tai noriu pasidalinti siuo metu mano skaitoma knyga (aisku susijusi su mano silpnybe Prancuzijai wub.gif ):
http://pegasas.ekps....c1c642a0b3f9cf8
Joje pamineta kita knygele irgi gera (su receptais):
http://www.manoknyga...ml#.UscIKZqIrIU
O veliau planuose sita:
https://www.knygos.l...ai-valgo-viska/
[/quote]

geros jusu knygeles

tik kadangi autores yra amerikietes tai nereikia pamirsti kad knygas zmones raso tam kad jas pirktu ir taip sakant autores uzsidibtu pinigu,europa yra europa o amerika yra visai kitas pasaulis.O del maisto tai galiu parasyti tik tiek kad prancuzai tai vienintele svieto tauta kuri gyvena tam kad valgytu,nes visos likusios zemes tautos, valgo tam kad gyventu!Lieknumo paslaptis yra labai paprasta -neuzkandziauti tarp pusryciu,pietu ir vakarienes ir valgyti subalansuota maista;tie prancuzai kurie prastai nekokybiskai maitinasi bet kaip yra beveik tokie pat stori kaip ir JAV pilieciai,beto skiriasi zmoniu sudejimas pietu ir siaures fr , kt maistas, kt klimatas. Ir ko gi tam vargsiukui prancuziskam vaikiukui visko nevalgyti? Nes jo geroji mamyte savo kudykeli 3 menesiuku jau atiduoda i lopseli ty crech arba auklei,ir kam jai vargintis tokiom nesamonem kaip vaiko zindymas,koseliu virimas ir visi kiti niekai. Bet kad vaikus reikia aukleti nuo pat gimimo,mokyti (etiketo) mandagumo ,valgymo su irankiais, o ne surankomis,pagarbos ir padekos tevams ir aplinkiniams ;kad vaikas nuo gimimo turi zinoti savo vaiko vieta, o ne karaliaus vieta tai 100% sutinku,FR yra viskas kitaip nuo pat vaiko gimimo ( as pati fr gimdziau ir gyvenu) ir dar tokia maza detale kad dauguma pranzucu nepernesa amerikieciu ( ir as nejausdama nieko priesisko amerikieciams ju nemegstu ,o ju tusciu kinu is vis net negaliu ziureti),taciau amerikieciai labai zavisi prancuzu gyvenimo stilium nes savo nieko padoraus kolkas nesukure,nes ju visas gyvenimas paremtas babkiu kalimu kai tuo tarpu prancuzu gyvenimo budas paremtas malonumais ...: paziurekit daznai turtingi amerikeiciai yra zydai ir visi tokie save padoriais amerikieciais laikantys zmones visada lauzys liezuvi ir bandys kalbeti prancuziskai,zodziu jums gal kaip mamai as patarciau savo vaikus mokyti pranzucu kalbos ,o su kalba kelionemis, pasikeitimais ateis savaime tai ko ieskote ar tai kas jus zavi; 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 01 05, 09:49)
Jei ieškai kažko panašaus, tai vakar mačiau Ermitaže- tik jos ne po vieną, 10*20, o didelė plytelė suformuota iš tų mažyžių ir visiškai balta. Palėk pasižiūrėsi, šiandien dar ir -25%

Aciu, turesiu omeny, siandien tai nieko nebus, turiu maza 2.gif 2.gif , o man iki kokio rimtesnuo miesto geras gabalas kelio, as gi provincijoj tupiu mirksiukas.gif
Gal kas zinote, kuo tepti baltas plyteliu siules, kad paskui niekuo neistepti, kazkuriam forume maciau, mamos snekejo, kad yra kazkas, bet nebeatgaminu...Sake, nei kalkes vonioj i tokius tarpeliu lenda, niekas, tai pamaniau, virtuveje labai gerai tiks, tada jau neliks nei aliejaus, nei burokeliu ar pan demiu tarpeliuose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 05 sausio 2014 - 14:30
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 05, 15:24)
Aciu, turesiu omeny, siandien tai nieko nebus, turiu maza 2.gif  2.gif , o man iki kokio rimtesnuo miesto geras gabalas kelio, as gi provincijoj tupiu mirksiukas.gif
Gal kas zinote, kuo tepti baltas plyteliu siules, kad paskui niekuo neistepti, kazkuriam forume maciau, mamos snekejo, kad yra kazkas, bet nebeatgaminu...Sake, nei kalkes vonioj i tokius tarpeliu lenda, niekas, tai pamaniau, virtuveje labai gerai tiks, tada jau neliks nei aliejaus, nei burokeliu ar pan demiu tarpeliuose 4u.gif

delfin“as g.gif
Atsakyti
Kad skaiciau komentarus, jos Delfin nelabai kaip saugo.....Idomu, kas tepe juo, ka mano? g.gif
Atsakyti
Yra specialus epoksidinis glaistas. Jis kaip plasmase pasidaro kai sukieteja. Kaina jo 3-4 kartus didesne, bet virtuveje manau thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turit baltas kaitlentes?
Grazus man toks virtuves variantas ax.gif Bent jau siai minutei.. lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 sausio 2014 - 17:26
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 05, 17:25)
Gal kas turit baltas kaitlentes?
Grazus man toks virtuves variantas ax.gif Bent jau siai minutei..  lotuliukas.gif

pas Kvietką, berods balta, bet ji čia jau nebeužsuka
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2014 01 05, 18:16)
Yra specialus epoksidinis glaistas. Jis kaip plasmase pasidaro kai sukieteja. Kaina jo 3-4 kartus didesne, bet virtuveje manau  thumbup.gif

Tai cia nueisiu ia parde, pasakysiu duok epoksidinio glaisto ir duos, ar ziures kaip vistos? g.gif lotuliukas.gif Kai pati nezinau, bijau, kad s.... kokio nepaduotu lotuliukas.gif

Man ta balta kaitlente nei siaip, nei taip, kad kad stalvirsis sviesus g.gif
Atsakyti