Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

QUOTE(Pupeliukas @ 2014 01 03, 21:50)
Istrinsiu greit foto, nes netinka i jusu tema 4u.gif

labai labai aciu uz foto ir nuosirdu pazado tesejima pasirodyti aciuks.gif .
Tu i sia tema tinki daugiau, negu bet kas kitas, nedrysk iseiti smile.gif ....., o tai kartais nuo foto, kur "galvojama", kad labai i klasika tinka, verkti norisi.

Perkandau "sistema" ir turiu pasakyti - viskas labai labai super! Ideali visuma wub.gif .
Atsakyti
Pupeliukas, nu super pas jus- kitaip, individualiai.
Galvoju, ar ne jūs kažkada senaaai kėlėt savo vaikų kambario foto su spalvotu kilimuku prie lovos ir balta lovyte ir berods baltą virtuvę su pačios daryta foto tarp spintelių?
Atsakyti
Vida 4u.gif na sau darome smile.gif patinka gyventi idomiau. Bendra visuma apjungia visos kitos erdves visiskai baltos, sviesios. Dar baldus ne visus issirinke ir dar nieko nenupirke ax.gif laukiam finansinio atsigavimo biggrin.gif bet jau viskas daugmaz suplanuota. Vaiku kambarius tik sunkiai sekasi planuot. Labai auksta erdve, tai siuo metu stovincios vienisos lovos atrodo apverktinai..

Bevarde, taip ten mano senieji namai 4u.gif dabar ju foto galima rasti aruode ar kokiam domoplius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2014 01 04, 11:48)
Vida 4u.gif na sau darome smile.gif patinka gyventi idomiau. Bendra visuma apjungia visos kitos erdves visiskai baltos, sviesios. Dar baldus ne visus issirinke ir dar nieko nenupirke ax.gif laukiam finansinio atsigavimo biggrin.gif bet jau viskas daugmaz suplanuota. Vaiku kambarius tik sunkiai sekasi planuot. Labai auksta erdve, tai siuo metu stovincios vienisos lovos atrodo apverktinai..

Pupeliuk, man jūsų vonios liuks thumbup.gif patinka toks prancūziškos monmartro bohemos ir marokietiškos ryškios egzotikos mišinys wub.gif

o aukštose miegamųjų edvėse tiesiog nuodėmė ignoruoti jo didenybę baldakimą wub.gif
Atsakyti
Pupeliukai, kur pirkote paskutinio wc kambario plyteles? Ir siaip gal kas zinote, kur yra plyteliu, tokio ismatavimo, kaip baltu tu tarybiniu plytu, kur namus statydavo??? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Manau, pas Pupeliuka bus idomus namai, ta prasme idomus, kad nebus taip, jog paziurejai i virtuve ar svetaine ir daugiau maziau zinau, kokie bus kiti kambariai 4u.gif
Atsakyti
Labai man patinka tamsios sienos, ryškus akcentai, kontrastai;)
Norejau sau namu kažkokiu panašiu, bet nusiklasikinau biggrin.gif matyt širdis ten nuvede:)

Aciu, kad pasidalinai 4u.gif
Atsakyti
Pipeliukai tikrai labai idomiais isirengete bigsmile.gif ypac patiko didzioji vonia . Smagu kad turite savita stiliu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 04, 13:22)
Pupeliukai, kur pirkote paskutinio wc kambario plyteles? Ir siaip gal kas zinote, kur yra plyteliu, tokio ismatavimo, kaip baltu tu tarybiniu plytu, kur namus statydavo??? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Manau, pas Pupeliuka bus idomus namai, ta prasme idomus, kad nebus taip, jog paziurejai i virtuve ar svetaine ir daugiau maziau zinau, kokie bus kiti kambariai 4u.gif

bet tai ir yra namu vientisumas
Atsakyti
PUPELIUKAS- aplodismentai uz puikius namucius 4u.gif aš už nestandartinius sprendimus-nesvarbu ar viskas tobulai pasiseka, ar nelabai. Miegamas mano akiai fantastiškas. Manau miegui tamsi spalva visai netrukdo.
Akvilyte- labai laukiau jusu ikejines virtuves- labai graziai gavosi 4u.gif padrasinote mane.
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2014 01 04, 14:11)

bet tai ir yra namu vientisumas

As uz vientisuma, gal negerai ten minti pasakiau doh.gif Norejau pagirti, kad originalus namai, ir tik autorei zinoti, kaip viskas bus toliau, o pas kitus buna, pasiziuri ir jau zinai, kaip viska uzbaigs 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 04, 14:00)
As uz vientisuma, gal negerai ten minti pasakiau doh.gif Norejau pagirti, kad originalus namai, ir tik autorei zinoti, kaip viskas bus toliau, o pas kitus buna, pasiziuri ir jau zinai, kaip viska uzbaigs 4u.gif  blush2.gif

pas vienus yra nuspejamas interjeras, pas kitus - nenuspejamas smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 04, 13:22)
Pupeliukai, kur pirkote paskutinio wc kambario plyteles? Ir siaip gal kas zinote, kur yra plyteliu, tokio ismatavimo, kaip baltu tu tarybiniu plytu, kur namus statydavo??? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Vieni pigesniu ispaniski APE , ten yra serija tu plytu. Ziurejau gyvai, grazios, blizgios. Dekoras matinis. Yra 3 spalvu.
http://www.ape.es/91512_en/10x20/

Maciau Senukuose ju kataloga.
Atsakyti
Iriska, aciu 4u.gif Kuo daugiau ju ziuriu, tuo labiau galvoju, kad jos daugiau modernios tokios, dar gal i koki skandinaviska interjera tiktu blush2.gif Manau, mano virtuvei bus per modernios, nors gal grynai baltai paemus ir nieko blush2.gif ax.gif
Atsakyti