Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

bigsmile.gif Antroj vonios foto pati vonia labai simpotna. Ir komodėlė. O plytelės išvis fainuolės wub.gif
Trečiojoj jau man per daug džiunglės biggrin.gif

Netrinkit, gi nieko baisaus, jei ir ne tame stiliuje mirksiukas.gif Vis tiek jau pasirodėte.. gi, įdomu mirksiukas.gif

O tie miegamojo tapetai gal nėra tokie skaudžiai tamsūs realybėje? Nes, kiek pamenu pavyzdžius, tai turėjo būti šviesesnis bendras vaizdas.
Bet, svarbiausia, jums patinka.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2014 01 03, 21:50)
Dar galiu voniu nestandarta parodyt biggrin.gif

pasiklydau voniu kiekyje lotuliukas.gif o jei rimtai tai didziosios voniosplytelinis sprendimas PASAKISKAS thumbup.gif wub.gif

o ten kur aplink klozeta ir bide taip ir liks balta??? g.gif
Atsakyti
opapa koks nestandartas thumbup.gif

o ten dusas salia bide? sedi bide ir prausies? tongue.gif o jei rimtai, nebus kabinos?
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 01 03, 23:00)
O tie miegamojo tapetai gal nėra tokie skaudžiai tamsūs realybėje? Nes, kiek pamenu pavyzdžius, tai turėjo būti šviesesnis bendras vaizdas.
Bet, svarbiausia, jums patinka.

Jie dar skaudziau tamsesni, nei pati isivaizdavau biggrin.gif
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 03, 23:11)
pasiklydau voniu kiekyje  lotuliukas.gif  o jei rimtai tai didziosios voniosplytelinis sprendimas PASAKISKAS  thumbup.gif  wub.gif

o ten kur aplink klozeta ir bide taip ir liks balta??? g.gif

Tai dar vienos neidejau, neirengta dar lotuliukas.gif cia rusy likusi.

O siap jo, nemazai - pirmo auksto viena, vaiku ir tevu (t.y.musu su vyru) antram aukste ir rusy dar viena mazulyte (tik klozetas su kriaukle) biggrin.gif

Taip, ten ir liks balta. Paveikslu pora pakabinsiu. Reik kazko ten. Tik gyvatukas man aki gadina doh.gif blogai ji primontavo, zemiau jis turejo but, nugrybavo doh.gif ai dzin, nenumirsiu gi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 03, 23:18)

o ten dusas salia bide? sedi bide ir prausies? tongue.gif o jei rimtai, nebus kabinos?

Bus stiklo pertvaros - viena atskirs nuo spinteles, kita nuo bide, be duru, tik su praejimu.

Dar tiesa ir duso galva per aukstai doh.gif zodziu yra dar darbo..
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 03, 21:51)
Gaila, kad aprasymu nera.
O susidure kas su siais baldais? Ir be miego mechanizmu viskas lyg g.gif

Man rodos vienas yra
Nesusiduriau tik zurnale nuoroda uzmaciau
Atsakyti
Oi kaip greitai tos foto dingo verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2014 01 03, 20:58)
Tai taip suprast, kad man vienai grazu biggrin.gif viskas OK mirksiukas.gif tik zadejau parodyt rezultata. Dabar pas skandinavus gan ant bangos "dark walls", kontrastuojant su balta, apvadais, rozetem, baldais, tai tikiu, kad kitiem gali keistai ziuretis smile.gif man labai patinka.

atrodo truputi nejaukiai kaip miegamajam kambariui lotuliukas.gif , bent kol baldu dar nera, bet labai neblogai. Architektura vistik cia groja pagrindini vaidmeni.
O tu vienos valandos foto nemaciau ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 04 sausio 2014 - 00:35
QUOTE(vida777 @ 2014 01 04, 02:30)
atrodo truputi nejaukiai kaip miegamajam kambariui lotuliukas.gif , bent kol baldu dar nera, taciau idomiai. Bet architektura cia vistik groja pagrindini vaidmeni.
O tu vienos valandos foto nemaciau  ax.gif .

Vonių? lens.gif Aš vis dar matau rolleyes.gif
Atsakyti
as irgi noriu pamatyti vonias blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dea @ 2014 01 04, 02:25)
as irgi noriu pamatyti vonias blush2.gif

4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Didziosios vonios grindu plyteles wub.gif

O gal galima butu dar kambari pamatyt? Nesuspejau, o tamsias erdves megstu, galvoju gal ir pas save isdrist, tai labai aktualu
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 01 04, 10:01)
Didziosios vonios grindu plyteles  wub.gif

O gal galima butu dar kambari pamatyt? Nesuspejau, o tamsias erdves megstu, galvoju gal ir pas save isdrist, tai labai aktualu

Nelabai jos informatyvios iprastai erdvei 4u.gif

user posted image
Atsakyti