Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

QUOTE(TuDa @ 2014 01 27, 20:55)
Vaizdas po truputį gerėja biggrin.gif dabar pabandykit šaldytuvus sukeisti vietomis su indauja 4u.gif pagal planą vietos jiems ten sočiai, o ir įėjimas pasidarytų prašmatnesnis. Dabar labai jau buitiškai ta pusė atrodo, ir tokia sunki, metalizuota, nes visa įranga krūvon suėjusi mirksiukas.gif

o as tai palikciau taip..... tik iejus tada tie saldytuvai tada bus tiesiai pries akis, o dabar grazi indauja. priedo cia tik sitoj programoj taip nykiai atrodo, o bus grazus gartraukis, grazi orkaite ir tie saldytuvai realybej neatrodys kaip du monstrai. Tos programos niekad jaukumo jokio nerodo, nebent padirbet smarkiai reiketu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaidra111: 27 sausio 2014 - 20:13
[quote=juratele2006,2014 01 27, 16:43]Siek tiek pasirodau  ax.gif
user posted image quote]

Galiu pagirti, kad vykusiai atitaikete tapeto fono spalva thumbup.gif
Net bandziau iziureti gal tai ne dazai lens.gif, o tos pacios serijos vienspalviai tapetai rolleyes.gif
Smalsu, ar pavyko is antro karto ar bandete daugiau? Nes kampe lyg ir matosi, kad pirma buvo geltonesni dazai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 27 sausio 2014 - 23:26
QUOTE(skaidra111 @ 2014 01 27, 20:10)
..... tik iejus tada tie saldytuvai tada bus tiesiai pries akis, o dabar grazi indauja.

O mano vaizduotė piešia, kad šaldytuvus statyti tolimesniame kampe nuo įėjimo. Tegul būna jie prieš akis, juk čia virtuvė. Sujungti du jie gaunasi tokie rimti.
Pagal turimą planą pirma žvilgsnis, ko gero g.gif , atsimuš į šaldytuvo šoną, o tik tada pasimatys indauja. Be to sunki ta linija gaunasi- visa įranga vienoj vietoj...
Labai norėčiau, kad vizualizuotų- tiesiog pačiai labai smalsu pasidarė ax.gif
Atsakyti
Dėl šaldytuvų tai pritariu Skaidrai. Man atrodo žvilgsnis visada krypsta į persektyvą, o jei joje langas, graži užuolaida, šalia indauja, tai tikrai daug geriau, nei šaldytuvai. Beje, aš vėl pasmalsausiu, kodėl jie neįmontuojami?
dėl šaldytuvų - ar nebūtų variantas nuo įėjimo padaryti ploną gipso sienelę ir juos paslėpti? Ant jos koks veidrodis gražiai žiūrėtųsi.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 01 28, 08:59)
dėl šaldytuvų - ar nebūtų variantas nuo įėjimo padaryti ploną gipso sienelę ir juos paslėpti? Ant jos koks veidrodis gražiai žiūrėtųsi.

Jeigu būtų sienelė, tai aš tada nieko ir nesakyčiau, viskas tada būtų ok, bet dabar oi, kaip man kliūna tas šaldytuvo šonas doh.gif taip neišbaigta...supratau, kad viskas jau suformuota- įvadai, pertvaros jau gatavi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 28 sausio 2014 - 09:23
Palikciau saldytuvus ten kur yra. O sonas ir man kliuna, bet yra labai daug ir ivairiu budu ji aptaisyti. Va pavyzdys kad ir cia

user posted image
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 01 28, 08:49)
O mano vaizduotė piešia, kad šaldytuvus statyti tolimesniame kampe nuo įėjimo. Tegul būna jie prieš akis, juk čia virtuvė. Sujungti du jie gaunasi tokie rimti.
Pagal turimą planą pirma žvilgsnis, ko gero g.gif , atsimuš į šaldytuvo šoną, o tik tada pasimatys indauja. Be to sunki ta linija gaunasi- visa įranga vienoj vietoj...
Labai norėčiau, kad vizualizuotų- tiesiog pačiai labai smalsu pasidarė ax.gif

Saldytuvai bus balti.
MAzdaug tokie :

user posted image

PAtraukti negaliu, nes ten iki lango 95cm, saldytuvo plotis 60cm + 60cm dureles, tada langas be palanges lieka. verysad.gif

Atsakyti
[quote=mamagabi,2014 01 27, 23:21]
[quote=juratele2006,2014 01 27, 16:43]Siek tiek pasirodau  ax.gif
user posted image quote]

Galiu pagirti, kad vykusiai atitaikete tapeto fono spalva thumbup.gif
Net bandziau iziureti gal tai ne dazai lens.gif, o tos pacios serijos vienspalviai tapetai rolleyes.gif
Smalsu, ar pavyko is antro karto ar bandete daugiau? Nes kampe lyg ir matosi, kad pirma buvo geltonesni dazai.
[/quote]

atitaikem is pirmo karto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2014 01 27, 16:37)
Labai grazu!
Koks kambario aukstis? Man gal pirma karta tokio aukscio kambaryje taip graziai atrodo baltos spalvos platus lubu apvadai  wub.gif . Beje, ju ir forma labai dekinga - eina i ploti, o ne i auksti.

O stai sioje foto pastebite, kaip tapetuota siena optiskai atrodo akivaizdzaiai zemesne uz dazytas  ax.gif ? Pirmiausia - ji yra tamsesne uz sonines sienas, o antra - tapeto rastas dar ja ir isplatina.

Del tepetuotos sienos suzemejimo, tai optine apgaule, nes tapetai klijuoti ne iki virsaus, ten dar truksta lubu apvadu, juos dabar kaip tik baigineja. Kai babaigs ir bus lova pasirodysiu 4u.gif

Duris dare vyro draugas Darius, as jau buvau idejusi jo puslapio nuoroda, durys sukurtos mano pacios, o ideja igyvendino meistras Darius. Kaina gal apie 1000 lt su viskuo (vyras mokejo tai nezinau kiek kainavo tiksliai).
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 01 28, 10:17)
Jeigu būtų sienelė, tai aš tada nieko ir nesakyčiau, viskas tada būtų ok, bet dabar oi, kaip man kliūna tas šaldytuvo šonas doh.gif taip neišbaigta...supratau, kad viskas jau suformuota- įvadai, pertvaros jau gatavi.

del dekorativines sienos, cia gera mintis. Bet speju reikia jau dabar daryti, kol sienos nenudazytos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2014 01 28, 10:52)
del dekorativines sienos, cia gera mintis. Bet speju reikia jau dabar daryti, kol sienos nenudazytos. g.gif

jei tai ne baldinis sprendimas, kaip liolio idetoj foto, tai taip, susukt gipsine petvara ir jinai turi dazytis kaip ir visos sienos, turi but lubu ir grindu apvadai. Pas mus tokia sienele yra, tai jinai vizualiai nuo kitu sienu neaiskiria, tik plotis jos kokie 8 cm.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti