Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

Sveikos 4u.gif
Zadejau ideti tapetuoto miegamojo rezultata, kur taip buvo ilgai diskutuojama ar apskritai jie ten tiks rolleyes.gif
As esu labai patenkinta rezultatu. Ir galbut tikrai nereikia tu mazuju sienu tapetuoti, nors nesu megeja po viena siena tapetuot, bet cia tokia keista erdeve..

user posted image

user posted image

user posted image

P. S. Ta lempa ne prie ko, tiesiog kraustantis padejo. Dar nzn kur ji keliaus, gal ir liks miegamam, bet prie lango koki foteli istaisysiu, tai prie jo. Gal.
Atsakyti
Gal kam praves sofos neieskant http://www.royalbald...etaines-baldai/
Atsakyti
[quote=tyli upė,2014 01 03, 16:56]
Bet jeigu mama turi daug taurių ir nori jas išsidėlioti, kam jai tokios didelės sekcijos su daug uždarų durelių? Neužtektų indaujos ar kitaip vitrinos, kuri būtų panaši į tą vidurinę sekcijos dalį? Pas man tokia bute stovi, nes labai norėjau indaujos, o naujos neradau, tai pirkau iš sendaiktyno.. kažkuo panaši stiliumi į tos jūsų mamos sekcijos vidurinę dalį.. Nelengvas toks baldas, bet man kažkaip neapsunkina vaizdo. Nes kažko tokio vis tiek norėjau, o gal pripratau.. prie dydžio.
Bet šiaip priklauso nuo mamos poreikių, norų.. ir, žinoma, erdvės.
Pritariu, indauja tikrai graziau, bet per maza mamai. Tam kambary daugiau baldu nebus apart stalo. Tai aciu visom pasisakiusiom.

Atsakyti
Darysiu virtuve balta, desiu medzio imitacijos hpl, cia jau nuspresta, aisku ne mano verysad.gif Dabar klausimas, jei deciau sendinta vario spalvos maisytuva, balta akmens mases apvalia kriaukle, pajurio smelio plyteles 10x10, sienas dazysiu kaip plyteles tik sviesiau, rankeneles kaip maisytuvo spalvos AR NEBUS I PIEVAS?? blush2.gif blush2.gif
Be Furnitano kur dar grazesniu rankeneliu ieskoti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 03 sausio 2014 - 20:16
QUOTE(Pupeliukas @ 2014 01 03, 19:37)
user posted image

Sveiki,
noriu paklausti, kur pirkote žaliuzines spintos duris?

Iš anskto ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 01 03, 13:56)
Mielos kolegės 4u.gif kuris veidrodis geriau? Sugalvojau kiek atsinaujinti ax.gif
Dabartinis g.gif

Man graziau dabartinis. Kai sita foto buvo pademonstruota anksciau, manau niekam nekilo klausimu, kad su veidrodziu kazkas ne taip rolleyes.gif
Jis gerai tinka esamoje erdveje:
prie skirtingu medzio/medienos atspalviu, nes su jais nekonkuruoja;
prie balta/juoda minkstu baldu/tekstiles ir juodo metalinio sviestuvo;
prie trikampiu ir kvadratisku elementu salia (lubu skliautu, duru ir spinteles)- nes budamas apvalus visa tai "susvelnina";
prie eklektiskos spinteles dekoro (knygu, stiklo/sidabro indu ir juodu figureliu), nes yra beremis.
savotiskai atkartoja apvalias dekoratyvines mediniu duru detales.

Saule manyciau ten per prasmatni, per auksine ir per "sunki", todel praranda savo zavesi ir apskritai prasme. Paskutinis variantas visai kito stiliaus...

QUOTE(Pupeliukas @ 2014 01 03, 19:37)
Sveikos 4u.gif
Zadejau ideti tapetuoto miegamojo rezultata, kur taip buvo ilgai diskutuojama ar apskritai jie ten tiks rolleyes.gif
As esu labai patenkinta rezultatu. Ir galbut tikrai nereikia tu mazuju sienu tapetuoti, nors nesu megeja po viena siena tapetuot, bet cia tokia keista erdeve..

Po tokiu zodziu kazka komentuoti butu kaip ir nebetaktiska smile.gif Jums gerai ir puiku!
O papildomu "siauru tapetu juosteliu" ivedimas nemanau kad butinas ar bent jau zenkliai pakeistu vaizda rolleyes.gif

Kadangi forume yra nemazai mamyciu su vaikais, tai noriu pasidalinti siuo metu mano skaitoma knyga (aisku susijusi su mano silpnybe Prancuzijai wub.gif ):
http://pegasas.ekps....c1c642a0b3f9cf8
Joje pamineta kita knygele irgi gera (su receptais):
http://www.manoknyga...ml#.UscIKZqIrIU
O veliau planuose sita:
https://www.knygos.l...ai-valgo-viska/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 03 sausio 2014 - 20:59
QUOTE(Rasytee @ 2014 01 03, 20:04)

Gaila, kad aprasymu nera.
O susidure kas su siais baldais? Ir be miego mechanizmu viskas lyg g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 03 sausio 2014 - 20:53
QUOTE(mamagabi @ 2014 01 03, 21:45)
Po tokiu zodziu kazka komentuoti butu kaip ir nebetaktiska smile.gif Jums gerai ir puiku!
O papildomu "siauru tapetu juosteliu" ivedimas nemanau kad butinas ar bent jau zenkliai pakeistu vaizda rolleyes.gif

Tai taip suprast, kad man vienai grazu biggrin.gif viskas OK mirksiukas.gif tik zadejau parodyt rezultata. Dabar pas skandinavus gan ant bangos "dark walls", kontrastuojant su balta, apvadais, rozetem, baldais, tai tikiu, kad kitiem gali keistai ziuretis smile.gif man labai patinka.

Zaliuzines dureles dare Kazliskiu meistrai (kazliskes.lt). Kaip ir visas vidaus duris. Esu labai patenkinta ju darbu, nors radome juos tiesiog pagoogline, be rekomendaciju. Labai kruopsciai viska atliko. Esame tureje spintas su tomis zaliuzinemis durelemis is senuku, nera net ka lygint, sitos daug daug kartu tvirtesnes, kokybiskesnes 4u.gif pas juos planuojame ir virtuves virsutiniu spinteliu dureles uzsakineti.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2014 01 03, 21:58)
Tai taip suprast, kad man vienai grazu biggrin.gif viskas OK mirksiukas.gif tik zadejau parodyt rezultata. Dabar pas skandinavus gan ant bangos "dark walls", kontrastuojant su balta, apvadais, rozetem, baldais, tai tikiu, kad kitiem gali keistai ziuretis smile.gif man labai patinka.

Zaliuzines dureles dare Kazliskiu meistrai (kazliskes.lt). Kaip ir visas vidaus duris. Esu labai patenkinta ju darbu, nors radome juos tiesiog pagoogline, be rekomendaciju. Labai kruopsciai viska atliko. Esame tureje spintas su tomis zaliuzinemis durelemis is senuku, nera net ka lygint, sitos daug daug kartu tvirtesnes, kokybiskesnes 4u.gif  pas juos planuojame ir virtuves virsutiniu spinteliu dureles uzsakineti.

Aisku, svarbu, kad jums grazu, o ne masems mirksiukas.gif Man visada smagu pamatyti kazka kitokio, kad ir ne mano skonio, aisku, jei tai nera visai fau fau kazkas lotuliukas.gif

O kazliskiu ir senuku kaina lb skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2014 01 03, 21:58)

Zaliuzines dureles dare Kazliskiu meistrai (kazliskes.lt). Kaip ir visas vidaus duris. Esu labai patenkinta ju darbu, nors radome juos tiesiog pagoogline, be rekomendaciju. Labai kruopsciai viska atliko. Esame tureje spintas su tomis zaliuzinemis durelemis is senuku, nera net ka lygint, sitos daug daug kartu tvirtesnes, kokybiskesnes 4u.gif  pas juos planuojame ir virtuves virsutiniu spinteliu dureles uzsakineti

Tai juk ir yra svarbiausia! thumbup.gif Tikrai atsiras kam bus l.grazu ir kam galbut nelabai, bet malonu kad pasidalinate ir kiekvienas gales pasidaryti savas isvadas 4u.gif

Apie Kazliskes esu girdejus geru atsiliepimu, maciau ju duris gyvai parodose - tikrai grazios/tvarkingai atliktos, kaip ir ju zidiniu apdaila wub.gif

Kiek jums sukainavo durys, nes parodoje buvo ivardinta ~1500lt kaina uz baltas duris su stiklais. Taip pat butu smalsu suzinoti kiek paskaiciuos uz dureles rolleyes.gif Kodel tik virsutiniu spinteliu, ir tik dureles, o ne viska? Taupumo sumetimais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 03 sausio 2014 - 21:08
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 03, 22:02)
Aisku, svarbu, kad jums grazu, o ne masems mirksiukas.gif Man visada smagu pamatyti kazka kitokio, kad ir ne mano skonio, aisku, jei tai nera visai fau fau kazkas lotuliukas.gif

O kazliskiu ir senuku kaina lb skiriasi?

Na niekad nedariau kaip mases, tai visad namuose pas mane yra beprotisku vietu, bet tai daro namus individualiais, idomesniais ir neatsitiks taip, kad atejus i svecius pamatysiu virtuve kaip namie ar vonia kaip namie mirksiukas.gif

O kaina dureliu skiriasi labai, tiek pat kiek kokybe 4u.gif kokius 5 kartus. Tiksliai nebepamenu kiek kainuoja dureles senukuose, sitos apie 2t kainavo, gal kiek maziau su nuolaida.
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2014 01 03, 22:06)
Kodel tik virsutiniu spinteliu, ir tik dureles, o ne viska? Taupumo sumetimais g.gif

Duru kaina panasi ir buvo, apie 1,5t, gal daugiau, nes visur ne standartas, placios staktos, zaliuzines brangesnes. Tik geriausi komplimentai jiem wub.gif

Virtuveje apacia bus medine (jau montuoja vyras po truputi), is IKEA, tiesiog norejom apacia medine daryt, virsu balta, stalvirsis baltas. IKEA radom toki medini fasada, kokio neturi jokia kita virtuves firma, o virsu visgi nusprendem daryt su filingais balta, IKEA balti filinginiai fasadai netenkina musu, o cia bus tokie patys kaip durys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 03 sausio 2014 - 21:28
Dar galiu voniu nestandarta parodyt biggrin.gif nekreipkit demesio i nebaigtuma, laidus sienose ir muilo dozatorius biggrin.gif tik ka atsikraustem, kai dar toli grazu nebaigta.
Istrinsiu greit foto, nes netinka i jusu tema 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti