Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

as tai vis mastau mastau, ir taip ir taip, vakar vyrui papasakojau, nu tas irgi sutinka su manimi biggrin.gif

negi jus merginos visa nama irenginejate vienodai? ta prasme viskas visur taip pat? visi kambariai ir t.t.?
man kazkaip atrode visada, kad kiekvienas kambarys, nors ir stilius tas pats, bet savas turetu buti ir skirtingas... pas mus butas 2 kambariu, bet irgi tas pats.... svetaine su virtuve balta pilka spalvos, o va miegamasis jau siltas, smeline ir tamsiai ruda, vonia irgi smeline, kolidorius isvis baltas baltas ir kazkaip nesipjauna tie skirtumai....
mano nuomone gyvent idomiau, kai kiekvienas kambarys turi atskira charakteri smile.gif
as nekalbu apie grindu danga ar pvz kokius apvadus (lubu ir grindu), kad cia vientisumas graziau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 01 27, 11:21)
negi jus merginos visa nama irenginejate vienodai? ta prasme viskas visur taip pat? visi kambariai ir t.t.?
man kazkaip atrode visada, kad kiekvienas kambarys, nors ir stilius tas pats, bet savas turetu buti ir skirtingas...

tai kad apie vienodus tapetus niekas ir nekalbėjo, o būtent akcentavo, kad jų STILIUS visai skirtingas 4u.gif reik atkreipt dėmesį, kad prie tų gėlytiškų ir baldai visai kitokio pobūdžio derėtų... Tai jau gautųsi visas kambarys iš kitos operos.

nors tai žinoma jokia ne nuodėmė wink.gif kad tik jums gražu.
pas mane vaikų kambarys tokio paprastesnio, berniukiškesnio stiliaus, taip pat svečių kambarį planuoju provansiškesnį, romantiškesnį..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 27 sausio 2014 - 12:20

QUOTE(femme @ 2014 01 27, 13:15)
tai kad apie vienodus tapetus niekas ir nekalbėjo, o būtent akcentavo, kad jų STILIUS visai skirtingas 4u.gif reik atkreipt dėmesį, kad prie tų gėlytiškų ir baldai visai kitokio pobūdžio derėtų... Tai jau gautųsi visas kambarys iš kitos operos.

nors tai žinoma jokia ne nuodėmė wink.gif kad tik jums gražu.
pas mane vaikų kambarys tokio paprastesnio, berniukiškesnio stiliaus, taip pat svečių kambarį planuoju provansiškesnį, romantiškesnį..

tai pas mane tas darbo kambarys ir bus ir sveciu biggrin.gif zodziu pasinaudojau jusu pastaba ir perziurejau pavyzdzius, visai patiko 2 sienos kambu tapetuotos, tai darbo kamari darysiu taip smile.gif ten bus, kaip vyrui pardaviau ideja "mano bobutiskas kambarys, romantiskesnis " biggrin.gif jei butu mano valia, butu visi namai tokie romantiski, bet zinau, kad vyras yra vyras ir jam nelabai vyriska butu gyventi tarp gelyciu ir raukinuku biggrin.gif
tuo labiau kad dar ir suneli auginu biggrin.gif tai vyru daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, jau turiu dali virtuves, nors ir plokstinuke, bet mano akiai miela lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Apsitvarkysiu - parodysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 27, 12:46)
Merginos, jau turiu dali virtuves, nors ir plokstinuke, bet mano akiai miela lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Apsitvarkysiu - parodysiu blush2.gif

tai nesedek cia o eit tvarkytis greiciau umn.gif: bais laukiam bigsmile.gif

ps. as cia juokais tokiu tonu, prasom neisizeist mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 01 27, 09:56)
Nebent Jūsų palangės labai plačios g.gif o atstumas tarp kaitlentės ir šaldytuvo nėra toks svarbus ergonomikai. Darbo trikampio atstumai yra dėliojami nuo plautuvės (šaldytuvas- plautuvė- kaitlentė arba atvirkščiai, bet plautuvė vis tiek lieka centre) ir daug svarbiau yra atstumas tarp plautuvės ir kaitlentės- siūliau kiek kairiau patraukti plautuvę, kad padidėtų darbastalis tarp šių dviejų įrenginių. Dabar yra planuojamos dvi darbo vietos panašaus dydžio. Gal geriau būtų, kad pagrindinė būtų didesnė, o kitai galima skirti ir mažiau vietos.
Kokio pločio yra įėjimas į svetainę g.gif nes tą liniją (KUR STOVI KAITLENTĖ) visgi norėtųsi kiek pratempti ax.gif

Ten kur kaitlente stoves 2 saldytuvai. (Saldiklis ir saldytuvas vienodi) Del kriaukles reikia pasikonsultuoti, siap manau ,kad imanoma ja patraukti.

Patraukiau kriaukle. Idejau stiklo.

user posted image

Radau pirmo auksto plana. rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
o as daryciau virtuve veidrodiskai... ta prasme pagal tas sienas kur dabar valgomasis stovi... taip atejus kazkam nesimatys jei virtuve nesutvarkyta... einant is svetaines irgi ne taip matysis virtuve... ten kur dabar virykle, prie tos sienos butu galima su laiku grazia indauja pastatyt... g.gif
Atsakyti
Kaip as suprantu, veidrodiskai virtuves jau nepadarys, nes komunikacijos isvedziotos.

O tai suoliuko jau nebebus? Ar cia tas apvalus stalas su kedem tik siaip parodytas? Virtuve dabar pagrazejo, tik dar deciau kazka saldytuvo sone, kad graziau atrodytu nuo pradejo (lentyneles, plokste ar dar ivairiu kitu budu yra saldytuvui ikomponuoti). Bet man vis stalas kliuna, nes ne tik virtuves spinteles turetu graziai atrodyt, bet ir stalas i bendra vaizda isipaisyt. Gal turit paveiksliuka ir kaip tas stalas prie lango atrodo (vaizda is kitos puses)?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 27, 14:22)
o as daryciau virtuve veidrodiskai... ta prasme pagal tas sienas kur dabar valgomasis stovi... taip atejus kazkam nesimatys jei virtuve nesutvarkyta... einant is svetaines irgi ne taip matysis virtuve... ten kur dabar virykle, prie tos sienos butu galima su laiku grazia indauja pastatyt...  g.gif

doh.gif jau nebepakesiu. vamzdziai imuryti, elektra isvedziota ir ventiliacija ten kur gartraukis nupiestas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 01 27, 14:31)
Kaip as suprantu, veidrodiskai virtuves jau nepadarys, nes komunikacijos isvedziotos.

O tai suoliuko jau nebebus? Ar cia tas apvalus stalas su kedem tik siaip parodytas? Virtuve dabar pagrazejo, tik dar deciau kazka saldytuvo sone, kad graziau atrodytu nuo pradejo (lentyneles, plokste ar dar ivairiu kitu budu yra saldytuvui ikomponuoti). Bet man vis stalas kliuna, nes ne tik virtuves spinteles turetu graziai atrodyt, bet ir stalas i bendra vaizda isipaisyt. Gal turit paveiksliuka ir kaip tas stalas prie lango atrodo (vaizda is kitos puses)?

Na bandau kazkaip parodyti kita puse biggrin.gif doh.gif

Ten tiesiog platus praejimas ir siena ant kurios bus tapetai ir taputa pagrindo spalva bus visame pirmame aukste.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2014 01 27, 12:57)
Ten kur kaitlente stoves 2 saldytuvai. (Saldiklis ir saldytuvas vienodi) Del kriaukles reikia pasikonsultuoti, siap manau ,kad imanoma ja patraukti.

Kada gamins baldus,nepamirškit, tą dalį kur glaudžiasi prie sienos su langu,tegul 5 cm komplekto pratesia,nes daužysis dureles į siena,ir apačioj taip pat. Manau kad aiškiai išsireiškiau g.gif
Atsakyti
Ryt jau turesiu virtuve thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nors ir be stalvirsio blush2.gif

Siek tiek pasirodau ax.gif

user posted image

user posted image
miegamasis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 27 sausio 2014 - 15:43