as tai vis mastau mastau, ir taip ir taip, vakar vyrui papasakojau, nu tas irgi sutinka su manimi
negi jus merginos visa nama irenginejate vienodai? ta prasme viskas visur taip pat? visi kambariai ir t.t.?
man kazkaip atrode visada, kad kiekvienas kambarys, nors ir stilius tas pats, bet savas turetu buti ir skirtingas... pas mus butas 2 kambariu, bet irgi tas pats.... svetaine su virtuve balta pilka spalvos, o va miegamasis jau siltas, smeline ir tamsiai ruda, vonia irgi smeline, kolidorius isvis baltas baltas ir kazkaip nesipjauna tie skirtumai....
mano nuomone gyvent idomiau, kai kiekvienas kambarys turi atskira charakteri
as nekalbu apie grindu danga ar pvz kokius apvadus (lubu ir grindu), kad cia vientisumas graziau...
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 01 27, 11:21)
negi jus merginos visa nama irenginejate vienodai? ta prasme viskas visur taip pat? visi kambariai ir t.t.?
man kazkaip atrode visada, kad kiekvienas kambarys, nors ir stilius tas pats, bet savas turetu buti ir skirtingas...
man kazkaip atrode visada, kad kiekvienas kambarys, nors ir stilius tas pats, bet savas turetu buti ir skirtingas...
tai kad apie vienodus tapetus niekas ir nekalbėjo, o būtent akcentavo, kad jų STILIUS visai skirtingas reik atkreipt dėmesį, kad prie tų gėlytiškų ir baldai visai kitokio pobūdžio derėtų... Tai jau gautųsi visas kambarys iš kitos operos.
nors tai žinoma jokia ne nuodėmė kad tik jums gražu.
pas mane vaikų kambarys tokio paprastesnio, berniukiškesnio stiliaus, taip pat svečių kambarį planuoju provansiškesnį, romantiškesnį..
QUOTE(femme @ 2014 01 27, 13:15)
tai kad apie vienodus tapetus niekas ir nekalbėjo, o būtent akcentavo, kad jų STILIUS visai skirtingas reik atkreipt dėmesį, kad prie tų gėlytiškų ir baldai visai kitokio pobūdžio derėtų... Tai jau gautųsi visas kambarys iš kitos operos.
pas mane vaikų kambarys tokio paprastesnio, berniukiškesnio stiliaus, taip pat svečių kambarį planuoju provansiškesnį, romantiškesnį..
tai pas mane tas darbo kambarys ir bus ir sveciu zodziu pasinaudojau jusu pastaba ir perziurejau pavyzdzius, visai patiko 2 sienos kambu tapetuotos, tai darbo kamari darysiu taip ten bus, kaip vyrui pardaviau ideja "mano bobutiskas kambarys, romantiskesnis " jei butu mano valia, butu visi namai tokie romantiski, bet zinau, kad vyras yra vyras ir jam nelabai vyriska butu gyventi tarp gelyciu ir raukinuku
tuo labiau kad dar ir suneli auginu tai vyru daugiau
Merginos, jau turiu dali virtuves, nors ir plokstinuke, bet mano akiai miela Apsitvarkysiu - parodysiu
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 27, 12:46)
Merginos, jau turiu dali virtuves, nors ir plokstinuke, bet mano akiai miela Apsitvarkysiu - parodysiu
tai nesedek cia o eit tvarkytis greiciau : bais laukiam
ps. as cia juokais tokiu tonu, prasom neisizeist
QUOTE(TuDa @ 2014 01 27, 09:56)
Nebent Jūsų palangės labai plačios o atstumas tarp kaitlentės ir šaldytuvo nėra toks svarbus ergonomikai. Darbo trikampio atstumai yra dėliojami nuo plautuvės (šaldytuvas- plautuvė- kaitlentė arba atvirkščiai, bet plautuvė vis tiek lieka centre) ir daug svarbiau yra atstumas tarp plautuvės ir kaitlentės- siūliau kiek kairiau patraukti plautuvę, kad padidėtų darbastalis tarp šių dviejų įrenginių. Dabar yra planuojamos dvi darbo vietos panašaus dydžio. Gal geriau būtų, kad pagrindinė būtų didesnė, o kitai galima skirti ir mažiau vietos.
Kokio pločio yra įėjimas į svetainę nes tą liniją (KUR STOVI KAITLENTĖ) visgi norėtųsi kiek pratempti
Kokio pločio yra įėjimas į svetainę nes tą liniją (KUR STOVI KAITLENTĖ) visgi norėtųsi kiek pratempti
Ten kur kaitlente stoves 2 saldytuvai. (Saldiklis ir saldytuvas vienodi) Del kriaukles reikia pasikonsultuoti, siap manau ,kad imanoma ja patraukti.
Patraukiau kriaukle. Idejau stiklo.
Radau pirmo auksto plana.
o as daryciau virtuve veidrodiskai... ta prasme pagal tas sienas kur dabar valgomasis stovi... taip atejus kazkam nesimatys jei virtuve nesutvarkyta... einant is svetaines irgi ne taip matysis virtuve... ten kur dabar virykle, prie tos sienos butu galima su laiku grazia indauja pastatyt...
Kaip as suprantu, veidrodiskai virtuves jau nepadarys, nes komunikacijos isvedziotos.
O tai suoliuko jau nebebus? Ar cia tas apvalus stalas su kedem tik siaip parodytas? Virtuve dabar pagrazejo, tik dar deciau kazka saldytuvo sone, kad graziau atrodytu nuo pradejo (lentyneles, plokste ar dar ivairiu kitu budu yra saldytuvui ikomponuoti). Bet man vis stalas kliuna, nes ne tik virtuves spinteles turetu graziai atrodyt, bet ir stalas i bendra vaizda isipaisyt. Gal turit paveiksliuka ir kaip tas stalas prie lango atrodo (vaizda is kitos puses)?
O tai suoliuko jau nebebus? Ar cia tas apvalus stalas su kedem tik siaip parodytas? Virtuve dabar pagrazejo, tik dar deciau kazka saldytuvo sone, kad graziau atrodytu nuo pradejo (lentyneles, plokste ar dar ivairiu kitu budu yra saldytuvui ikomponuoti). Bet man vis stalas kliuna, nes ne tik virtuves spinteles turetu graziai atrodyt, bet ir stalas i bendra vaizda isipaisyt. Gal turit paveiksliuka ir kaip tas stalas prie lango atrodo (vaizda is kitos puses)?
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 27, 14:22)
o as daryciau virtuve veidrodiskai... ta prasme pagal tas sienas kur dabar valgomasis stovi... taip atejus kazkam nesimatys jei virtuve nesutvarkyta... einant is svetaines irgi ne taip matysis virtuve... ten kur dabar virykle, prie tos sienos butu galima su laiku grazia indauja pastatyt...
jau nebepakesiu. vamzdziai imuryti, elektra isvedziota ir ventiliacija ten kur gartraukis nupiestas
QUOTE(Liolio @ 2014 01 27, 14:31)
Kaip as suprantu, veidrodiskai virtuves jau nepadarys, nes komunikacijos isvedziotos.
Na bandau kazkaip parodyti kita puse
Ten tiesiog platus praejimas ir siena ant kurios bus tapetai ir taputa pagrindo spalva bus visame pirmame aukste.
QUOTE(Iriska @ 2014 01 27, 12:57)
Ten kur kaitlente stoves 2 saldytuvai. (Saldiklis ir saldytuvas vienodi) Del kriaukles reikia pasikonsultuoti, siap manau ,kad imanoma ja patraukti.
Kada gamins baldus,nepamirškit, tą dalį kur glaudžiasi prie sienos su langu,tegul 5 cm komplekto pratesia,nes daužysis dureles į siena,ir apačioj taip pat. Manau kad aiškiai išsireiškiau
Ryt jau turesiu virtuve nors ir be stalvirsio
Siek tiek pasirodau
miegamasis
Siek tiek pasirodau
miegamasis