Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

As subalamutinsiu gal, bet ieskociau dar tapetu. visi trys jums patinka, bet is skirtingu operu.
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 01 25, 17:13)

ir dar blaskausi ar visa kambari, viena siena ar 2 sienas priespriesais tapetuoti ir likusias priderinti prie tapeto g.gif

man gal graziausias variantas arba viena lovugalio siena ireminta bagetu, arba dvi sienos kampu sueinancios.

o del paciu tapetu, tai man darbo kambario visai is stiliaus iskrenta, o kiti du visai nieko. I miegama grazesni man antri, gelsvi tonai pabode, o su antrais daugiau idomiu spalviniu deriniu isivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 01 25, 11:51)
...nors asmeniškai dažnai pirma emocija būna WAU, kaip norėčiau, bet susigulėjus įspūdžiams pagalvoju, kad vargu ar keisčiau ką (visa laimė) biggrin.gif

ir kam tau ka keisti, jei i tavo namus paziurejus, apima noras keisti savuosius smile.gif .

QUOTE(Pupukas24 @ 2014 01 25, 16:13)
kolidoriui antro auksto ir tamburui imu siuos:

http://www.part.lt/i...ac6c634d380.png

darbo kambariui:

http://www.part.lt/i...7d23b3a9477.png

o va su miegamuoju kamuojuos, gal jus patarsit:

http://www.part.lt/i...2e236400447.png

ar sita

http://www.part.lt/i...376d9e5a407.png

jeigu tik siena pakankamo aukscio, pirmi tinka;
antri labai banalus;
is treciu ir ketvirtu - prie tavo namu interjero (matai kaip gerai, kad pasirodei biggrin.gif ) labiau dera ketvirti. Tavo namo interjere, bent jau man taip pasirode, nera itin siltas sienu koloritas, todel - ketvirti.

Cobre kaip i desimtuka. Jei paemus pirmus tris - visiskai skirtingos operos ax.gif .

Atsakyti
O man i miegama grazesni tie pirmi, rusvi 4u.gif As tapetuociau viena siena, jei miegamas nedidukas 4u.gif
Vida 777 sakys, kad vel is bobuciu gyvenimo, bet tie, kur i darbo kambari isrinkti, man labiau tiktu i miegama blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 25, 20:09)
Vida 777 sakys, kad vel is bobuciu gyvenimo, bet tie, kur i darbo kambari isrinkti, man labiau tiktu i miegama blush2.gif  blush2.gif

na, mano toks periodas dabar - jaunyste jau praejo, o nukvakimas dar neuzejo biggrin.gif .
Atsakyti
O kur jūs savo išpuoselėtose virtuvėse slepiate kempinėles indams plauti? rolleyes.gif Į spintelę drėgno daikto juk nekiši g.gif , o prie kriauklės palikus taip vaizdą gadina savo "kinietiškai" rėksmingomis spalvomis. unsure.gif Nebent naudojate kokias neutralesnių spalvų, bet kad nelabai jų parduotuvėse būna.
Atsakyti
Pupukas24, tamburas tai vadinamasis prieškambaris? Jei taip, tai mano nuomone tapetai čia labai nepraktiška... Aš sienas bent kartą per savaitę tai vienoj, tai kitoj vietoj pavalau, o tapetus sutepus jau viskas... Juk is situ klasikiniu dauguma popieriniai.
Atsakyti
Smalsute, po kriaukle isimontuoja toks atverciamas stalciukas, jis isklotas metalu, va ten ir dedama 4u.gif As asmeniskai tokio neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 24, 22:12)
as tai vis dvjoju bnt 8 i sala butent is ten siustis... visas skirtingas  lotuliukas.gif  doh.gif  ir dar kokias riuzavas,....  blush2.gif  nu  man tn taip norsi kazkokio crazy... o dar kadangi tos ranknles tik is virtuves matos... na be dar stabdau...  doh.gif

hihihi.gif Oi, kūrybinga teta biggrin.gif
Savo išpuoselėtoj išieškotoj virtuvėj. Bet mintis įdomi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 25, 22:58)
Smalsute, po kriaukle isimontuoja toks atverciamas stalciukas, jis isklotas metalu, va ten ir dedama 4u.gif As asmeniskai tokio neturiu blush2.gif

Mat kaip g.gif (nors vis tiek neįsivaizduoju, kaip gali kempinė išdžiūti uždarame stalčiuje unsure.gif ) O tai ką darote tos, kurios tokio dalyko neturi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 25 sausio 2014 - 22:36
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2014 01 25, 21:49)
O kur jūs savo išpuoselėtose virtuvėse slepiate kempinėles indams plauti? rolleyes.gif Į spintelę drėgno daikto juk nekiši g.gif , o prie kriauklės palikus taip vaizdą gadina savo "kinietiškai" rėksmingomis spalvomis. unsure.gif Nebent naudojate kokias neutralesnių spalvų, bet kad nelabai jų parduotuvėse būna.

virtuveje po kriaukle ant vidines dureliu puses kabo toks mini krepselis, ten stovi indu ploviklis, kempinele ir gumines pirstines. Pas mane indu ploviklis supiltas i keramini indeli, kuris po dozatoriumi turi loveli kempinelei ideti.

O sita daikta turiu skalbykloje po kriaukle, nes ten daugiau visokiu valymo reikmenu laikau.

O kodel reikia, kad kempinele isdziutu? Jei daznai naudoji, tai neisdzius, o jei retai - isdzius. Gi nuo jos vanduo nevarva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 25 sausio 2014 - 23:01
visu pirma tikrai nuosirdziai dekoju visoms pasisakusioms 4u.gif

QUOTE(Cobre @ 2014 01 25, 17:24)
As subalamutinsiu gal, bet ieskociau dar tapetu. visi trys jums patinka, bet is skirtingu operu.

drysciau papriestarauti, sutinku kad gelytes iskrenta, bet kad dryzuoti ir tie damasco ornamentai nesiderina viename, tai nesutinku 4u.gif

QUOTE(femme @ 2014 01 25, 18:14)
man gal graziausias variantas arba viena lovugalio siena ireminta bagetu, arba dvi sienos kampu sueinancios.

o del paciu tapetu, tai man darbo kambario visai is stiliaus iskrenta, o kiti du visai nieko. I miegama grazesni man antri, gelsvi tonai pabode, o su antrais daugiau idomiu spalviniu deriniu isivaizduoju.

pas mus taip durnai, reiks nufotkinti, kur lova, ten ir langas dar atokiau, bet toje pacioje sienoje, o salia balkono siena doh.gif
del gelyciu jo, bet man taip jos grazu, sakau pasidaryciau darbo kambari toki bobutiska, kaip oaze biggrin.gif
del tu ketvirtu tapetu as va del to ir uzsikabinau, tik biski pabijau, jauciu tie gelsi butu saugesnis variantas biggrin.gif bet as esu is tu, kur labiausiai nervuoja kad kaip visu doh.gif

QUOTE(vida777 @ 2014 01 25, 19:32)
jeigu tik siena pakankamo aukscio, pirmi tinka;
antri labai banalus;
is treciu ir ketvirtu - prie tavo namu interjero (matai kaip gerai, kad pasirodei  biggrin.gif ) labiau dera ketvirti. Tavo namo interjere, bent jau man taip pasirode, nera itin siltas sienu koloritas, todel - ketvirti.

del pirmu, jo aukstos lubos
antri jo, sutinku, bet nu biggrin.gif
del treciu ir ketvirtu, cia jauciu ironija biggrin.gif reikia nufotkinti, tik kad to stiliaus dar nera biggrin.gif siaip tai kaip tik sieksiu silto kolorito 4u.gif

QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 25, 21:09)
O man i miegama grazesni tie pirmi, rusvi 4u.gif As tapetuociau viena siena, jei miegamas nedidukas 4u.gif
Vida 777 sakys, kad vel is bobuciu gyvenimo, bet tie, kur i darbo kambari isrinkti, man labiau tiktu i miegama blush2.gif  blush2.gif

man jie irgi grazus biggrin.gif
del gelyciu jo, i miegamaji, bet pas mus aukstos sienos ir lubos, tai tu gelyciu antrame aukste tikrai butu per daug biggrin.gif

QUOTE(femme @ 2014 01 25, 22:58)
Pupukas24, tamburas tai vadinamasis prieškambaris? Jei taip, tai mano nuomone tapetai čia labai nepraktiška... Aš sienas bent kartą per savaitę tai vienoj, tai kitoj vietoj pavalau, o tapetus sutepus jau viskas... Juk is situ klasikiniu dauguma popieriniai.

jo prieskambaris, tapetai bus viniliniai, jau turiu pavyzdeli atsisiuntus, tai stori ir tokie su teksturele is arti, tai manau kad ne is silpniausiu, bet gal ir gera mintis g.gif
Atsakyti