Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

Klasikos gerbejos, kaip manote ar palikti planavima , kaip yra ar bandyti sala ikisti?

biggrin.gif blush2.gif

Tada gal paskutiniu spinteliu atsisakyciau. g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 24, 20:12)

TuDa, gal as is kaimo... gal pas mane aplink tik tetos ir diedai, bet va karvinio virtulio tikrai nenoriu  tongue.gif

Bet kaip linksma būtų- karvutė sau švilpauja virtuvėje lotuliukas.gif ir vietoj pienuko vandenuką siūlo biggrin.gif ...
Atsakyti
Iriska, o tai kur ta sala butu? blush2.gif Kazkur kur stalas ar kur?
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 24, 21:39)
Iriska, o tai kur ta sala butu? blush2.gif Kazkur kur stalas ar kur?

As bandziau piesti ties 4 ir 5 spintele. Tokia kvadratine.

Mane trikdo tik tuscias kampas tarp langu tada. Stalas telpa, bet kampas lieka nuogas g.gif

kazkas tokio :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 24 sausio 2014 - 20:49
QUOTE(Iriska @ 2014 01 24, 20:42)
As bandziau piesti ties 4 ir 5 spintele. Tokia kvadratine.

Mane trikdo tik tuscias kampas tarp langu tada. Stalas telpa, bet kampas lieka nuogas  g.gif

kazkas tokio :

user posted image

klausimas- sala tik taip ar su kedemis? ir idomu, kas toliau eina uz virtuves is kokio dydzio... pagal tai ka matau, tai sakyciau nelabai naudos is tos salos bus.. na jei labai norisi salos, tai tada stala daryti su kampiniu nejudinamu minkstasuoliu plius max 4 kedes... cia pvz apie ka sneku..
http://www.houzz.com...chen/banquette-

man tam gale virs spinteliu kazkodel pakabinamu spinteliu su stiklais noretusi, jei nedaryti salos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 24 sausio 2014 - 21:45
Kam ta sala, turite dideli darbastali 4u.gif Erdviau bus mirksiukas.gif
Nors pas Jus vietos sociai, reikalui ir norui esant galima ir sala daryti 4u.gif Svarbausia, kad ta sala naudotumete 4u.gif
Atsakyti
Sioje virtuveje as butinai uz sala, tik pritraukta arciau spinteliu, toliau nuo stalo. Tada gautusi dvi zonos: virtuves ir valgomojo, prie valgomojo irgi deciau minksta suoliuka nuo lango puses, is virtuves puses kedes. Darbastalis nepamaisys, o ir patogiau bus kai prie pat kriaukles ir kaitlentes negu kitame virtuves gale. Jei nedaryt salos ir palikt ilga spinteliu siena, tai paskutines spinteles atrodo tarsi pakistos po stalu. O ir stalas man nepatinka kad nesimetriskai lango atzvilgiu eina, dalis stalo prie lango dalis ne. Isemus tas paskutines spinteles stalas pasislinktu palei langa, ir tas kampas neliktu toks jau tuscias, ten manau butu smagiausia sedejimo vieta
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2014 01 24, 22:41)
klausimas- sala tik taip ar su  kedemis? ir idomu, kas toliau eina uz virtuves is kokio dydzio... pagal tai ka matau, tai sakyciau nelabai naudos is tos salos bus.. na jei labai norisi salos, tai tada stala daryti su kampiniu nejudinamu minkstasuoliu plius max 4 kedes... cia  pvz apie ka sneku..
http://www.houzz.com...chen/banquette-

man tam gale virs spinteliu kazkodel  pakabinamu spinteliu su stiklais noretusi, jei nedaryti salos blush2.gif

oi kokia pas mane makaline dabar galvoje. biggrin.gif Man tie minkstasuoliai yra toks geris ir jaukumas wub.gif

Sedziu modeliuoju. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2014 01 25, 11:21)
oi kokia pas mane makaline dabar galvoje.  biggrin.gif Man tie minkstasuoliai yra toks geris ir jaukumas  wub.gif

Sedziu modeliuoju. doh.gif

aš vis tokiais atvejais, kai prisižiūriu čia pridėtų grožybių, nuoširdžiai su palengvėjimu apsidžiaugiu, kad neužtikau šitos temos iki įrengimo biggrin.gif neįsivaizduoju, kaip reiktų apsispręsti doh.gif: neprisirankiojus tų vaizdų vaizduotė nėra apsunkinta, bet iš kitos pusės gali nežinoti KAIP gali būti gražu wub.gif nors asmeniškai dažnai pirma emocija būna WAU, kaip norėčiau, bet susigulėjus įspūdžiams pagalvoju, kad vargu ar keisčiau ką (visa laimė) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2014 01 24, 21:25)
Klasikos gerbejos, kaip manote ar palikti planavima , kaip yra ar bandyti sala ikisti?

Tada gal paskutiniu spinteliu atsisakyciau. g.gif

Paskutiniu spinteliu as neatsisakyciau smile.gif
Kadangi erdves kaip ir yra pakankamai, as apsvarstyciau siek tiek kitoki varianta -t.y. ivesciau daugiau vertikaliu liniju, kurios suteikia aukscio, nes dabar labai horizontalu, o ir vienas kampas/desinys tarsi toks sunkokas...

user posted image

Panasiu salos+stalo sprendimu yra Ikea kataloge - viena foto tiesiog puiki, su labai simpatiskom sienu plytelemis ir mergina tepanti sumustini (jei turi kataloga 95psl.) http://onlinecatalog...IKEA_Catalogue/

Dar keli pvz., kurie graziai uzpildo centrine patalpos erdve :
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ka bepasirinktum - nepamirsk apsvietimo! smile.gif
O jei darbastalio tau atrodo per mazai - abejas lango sonuose esancias spinteles gali kilsteleti, kaip ir ivesti arba atsisakyti stiklu su apsvietimu mirksiukas.gif

Kad butu patogiau palyginti "pries" ir "po" rolleyes.gif :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 25 sausio 2014 - 13:32
mamagabi, Jus auksas, pas Jus vaizduote nereali, laba graziai pataisete Iriskos virtuve, tokia isbaigta, jauki pasidare wub.gif O jei ta stikline spintele sukeitus vietomis su saldytuvu? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2014 01 25, 14:19)
Kad butu patogiau palyginti "pries" ir "po" rolleyes.gif :
user posted image

bigsmile.gif wub.gif sakes nu jus bigsmile.gif as be zodziu! ziauriai pataiket, bent jau mano akiai wub.gif

as tai trecia diena isvien duoduos su tapetais doh.gif
issirinkau wallpaperdirect, nes paskaiciavus tai jie siuncia pigiau negu tie vsi vezejai is anglijos, tai dabar tik apsisprest reikia doh.gif
jau labai toli pazengiau, belieka apsispresti is keliu biggrin.gif

kolidoriui antro auksto ir tamburui imu siuos:

user posted image

darbo kambariui:

user posted image

o va su miegamuoju kamuojuos, gal jus patarsit:

user posted image

ar sita

user posted image

ir dar blaskausi ar visa kambari, viena siena ar 2 sienas priespriesais tapetuoti ir likusias priderinti prie tapeto g.gif
Atsakyti