Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

QUOTE(Liniuxxx @ 2014 01 23, 19:33)
Merginos, va tokio tipo šviestuvą gal kur matėt,  su auksiniu vidum?

user posted image

[url=http://www.e-senukai.lt/irankiai-auto-prekes/apsvietimo-prekes/vidaus-sviestuvai/gyvenamuju-patalpu-sviestuvai/kabamieji-gyvenamuju-patalpu-sviestuvai/sviestuvas-cl7026bkcw-searchlight_1.html]http://www.e-senukai.lt/irankiai-auto-prek...rchlight_1.html[/ur
pati i ji akis blizginu, bet "gyvai" nemaciau, tai va abejones kirba kaip is tikro atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 23 sausio 2014 - 22:49
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 23, 19:45)
Susimasciau del kakaviniu sienu:

user posted image

Bent jau vaiku kambariui. Metaus, nerealiai. Ir siaip visai nebezinau, kokiu noriu sienu doh.gif

Ka daryti? Aisku, tokio tamsumo jau mazins erdve, gal pasiliksiu prie pasteliniu.. Grazu graziai ir kakavines, jei prie baltu baldu. Ir lb sviesus kambarys grazu, jei graziai padaryta...

Jetaaaaaaaaaaau wacko.gif

Labai grazi spalva. Priduoda jaukumo ir vis idomiau nei pabodusios pastelines, o jei dar baldai numatomi sviesus tai is viso grozis.

Del tapetu - tie kur maciau is laura ashley graziai suklijuoti jai seniai nebe prekyboj, klijuoti pries kokius 6m, tai nelabai ka ir pakomentuot eina. As klijavau pries 2, bet paziurejau kad irgi nebera. Paskaitykit dar ir forumus, atsiliepimuose raso kad meistrai keikiasi gave juos klijuot. Netikejau, bet va ir mum taip atsitiko. O visu tapetu rusiu tai tikrai nezinau, tik galvoju gal ne visi prasti, laura ashley parsuotuvese esu macius ir graziai isklijuotu.

Tiesa, galima atsiliepimus kaip femme sako paskaityt ir firmines parduotuves tinklalapyje jei ju daugiau norisi. Bet paskui ta pati daikta galima rast ebay (kartais pigiau). O siaip dar reiktu zinot kas turi atsiliepimus teise rasyt. Jei gali rasyt bet kas, o ne tik internetu nusipirkes klientas, tai labai daznai atsiliepimai buna netikri, pirkti is imoniu, kurios turi zmones visam pasauly ir uz pinigus rasineja komentarus. Cia ir apie daiktus, ir apie tripadvisor, ir apie visa kita. I verslo pasta pastoviai gaunu ju pasiulymus. Tad siulyciau taip labai netiket tais atsiliepimais. Ebay tai bent palieka tas, kas tikrai pirko. Nors ir tai jei tik nori neigiama palikt, tai dazniausiai atgausi pinigus ar pakeis preke ir tt kad tik nerasytum. Tai irgi iskreiptas vaizdas, teigiamu pilna, o neigiami daNiausiai nepasiekia eterio. Nukrypau
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2014 01 23, 22:45)

Atsiprasau, kazkokia nesamone paredagavus gavosi blush2.gif

http://www.e-senukai...rchlight_1.html
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2014 01 24, 06:53)
Atsiprasau, kazkokia nesamone paredagavus gavosi  blush2.gif

http://www.e-senukai...rchlight_1.html

Nea, per pigiai man šitas atrodo schmoll.gif
Atsakyti
Žalia rūta, pas mus berniukų kambaryje kakavinės sienos derintos su žydrai-baltai-kakaviškai dryžuotu tapetu. Man vienas gražiausių spalvų derinių vaikų kambariui, prie jo net paprastučiai balinti baldeliai atrodo ne prastai, o stilingai paprastai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 01 23, 22:27)
Šiauliuose yra parduotuvė Svara, vairo gatvėj.

Dar yra Tosva.lt prie Akropolio,

atrodo, kad tau šimtų tų rankenėlių reikia lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif nemazai ten visko ir kainos tikrai geros ax.gif

o reiks uzkelt bigsmile.gif

man reik 21, tai gritijoj irgi apie 500 gaunas wacko.gif bet kadangi dabar isvis susimeius su tom rankenelem tai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 24, 10:21)

man reik 21, tai gritijoj irgi apie 500 gaunas  wacko.gif bet kadangi dabar isvis susimeius su tom rankenelem tai irnesakyk.gif

O toj Tošvoj dar yra grynai baltų keraminių bumbulų, tokių, kur susukau į komodą, tai tie po 2,50 už vnt- yra didesnių ir mažesnių, bet kaina ta pati biggrin.gif pas mane didesni susukti. Negaliu atsistebėti gritijos godumu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2014 01 23, 17:40)
Pupukui 24  duru vaizdeliai (nors tikrai ne karta jau dejau) 4u.gif

aciu 4u.gif nu visvien man kaip grazu wub.gif o kas cia per tapetai pas jus matosi rolleyes.gif ieskau darbo kambariui tokiu lengvu geletu unsure.gif vakar visa diena darbe, vakare iki 1 val varciau tuos tapetus, dar issimatavom sienas kiek ir kaip, tai vyras skaiciavo, tada visa nakti sapnavau kad delioju klijuoju juos doh.gif ir zodziu nieko neissirinkau doh.gif
bijau kad tie kur idejot is Lauros per siauros juosteles, o is wallpaperdirect per storos doh.gif del kitu kambariu irgi suduks, zodziu nervas jau ima....

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 23, 21:45)
Susimasciau del kakaviniu sienu:

labai grazu, as irgi mastau wub.gif

QUOTE(femme @ 2014 01 24, 10:03)
Žalia rūta, pas mus berniukų kambaryje kakavinės sienos derintos su žydrai-baltai-kakaviškai dryžuotu tapetu. Man vienas gražiausių spalvų derinių vaikų kambariui, prie jo net paprastučiai balinti baldeliai atrodo ne prastai, o stilingai paprastai biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 24, 11:21)
:

man reik 21, tai gritijoj irgi apie 500 gaunas  wacko.gif bet kadangi dabar isvis susimeius su tom rankenelem tai irnesakyk.gif

man 32 reikėjo, padarė nuolaida nuo 21 iki 17, bet vistiek išėjau lengvam šoke biggrin.gif
Atsakyti
tapetus pirkau dubingiuose, is eifinger american clasics kolekciju, o tei su gelytems cassa bella york... na kazkas panausaus...
Atsakyti
praktiskas vaizdelis - keptuve jau paruosta... lotuliukas.gif

http://www.madlens-w...es/kitchen1.jpg
Atsakyti
va čia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti