Uoj gadina mano akis sita tema pamacius ta pakeista buta, uzsimaniau dar! Tik cia jau ne LT namai.
http://www.desiretoi...rom-poland.html
QUOTE(Liolio @ 2014 01 23, 16:06)
Bet as asmeniskai daugiau neberizikuosiu.
Gal galetumet parekomenduoti, kurie grazus patys ir gerai klijuojasi?
QUOTE(femme @ 2014 01 23, 16:16)
nebūtinai kalbant apie Laura Ashley, bet apskritai, Amerikos parduotuvėse pasirinkimas dažnai būna geroooookai didesnis, o ir kaina doleriais tokia, kokia UK svarais
Skaudi tema, kiek ten graziu baldu, net nervas ima, bet jau baldus siustis tai ziaaaauriai isbrangsta.
Dabar laukiu pagalviu is usa Laivu plauks
O per ka jus perkat? SM? Ar is kitu forumu? SM tai savotiska ta tarpininke, svelniai tariant
QUOTE(femme @ 2014 01 23, 15:16)
ieškojau lovatiesės, tai platesnio kokybiškų (iš atsiliepimų) ir prieinamom kainom pasirinkimo neradau niekur kitur, tik overstock.com.
Kokių čia grožių yra Na ir psl užrodei Tik jau su siuntimais tai įtariu čia sudėtinga, jei laivais reikia plukdyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2014 01 23, 17:22)
Kokių čia grožių yra Na ir psl užrodei Tik jau su siuntimais tai įtariu čia sudėtinga, jei laivais reikia plukdyti
aha, tikrai, kad grozybiu yra. radau, kad i uk siuncia, reiks bandyt uzsisakyt ka nors
overstock ir i lt siuntima galima pasirinkt, tik kad kaina net be siuntimo soka iskart
O per ka jus perkat? SM? Ar is kitu forumu? SM tai savotiska ta tarpininke, svelniai tariant
is kur daugiau na viskas normaliai man su tarpininkem, svarbu uzsako ir atsiuncia
skelbiu.lt toki parduoda, tik sviesiu gaubtu, siandien maciau, tik neiziuriu koks metalas.
va http://m. skelbiu .lt/skelbimai/parduodu-sviestuva-17959461.html
istrinkit tarpus
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 23, 19:20)
is kur daugiau na viskas normaliai man su tarpininkem, svarbu uzsako ir atsiuncia
QUOTE(Liniuxxx @ 2014 01 23, 20:33)
skelbiu.lt toki parduoda, tik sviesiu gaubtu, siandien maciau, tik neiziuriu koks metalas.
va http://m. skelbiu .lt/skelbimai/parduodu-sviestuva-17959461.html
istrinkit tarpus
Kam netoli Ermitazas ar didesni Senukai, gal zinote, ar yra ten sendintu porcelianiniu rankeneliu??Gritija man 500 paskaiciavo Furnitane ne ka pigiau
Susimasciau del kakaviniu sienu:
Bent jau vaiku kambariui. Metaus, nerealiai. Ir siaip visai nebezinau, kokiu noriu sienu
Ka daryti? Aisku, tokio tamsumo jau mazins erdve, gal pasiliksiu prie pasteliniu.. Grazu graziai ir kakavines, jei prie baltu baldu. Ir lb sviesus kambarys grazu, jei graziai padaryta...
Jetaaaaaaaaaaau
Bent jau vaiku kambariui. Metaus, nerealiai. Ir siaip visai nebezinau, kokiu noriu sienu
Ka daryti? Aisku, tokio tamsumo jau mazins erdve, gal pasiliksiu prie pasteliniu.. Grazu graziai ir kakavines, jei prie baltu baldu. Ir lb sviesus kambarys grazu, jei graziai padaryta...
Jetaaaaaaaaaaau
As uz sviesias spalvytes, pas mus klimatas ir taip nedekingas, tamsu, niuru...
QUOTE(femme @ 2014 01 23, 19:18)
overstock ir i lt siuntima galima pasirinkt, tik kad kaina net be siuntimo soka iskart
i uk siuntimas bent jau lovatieses ~10 svaru. bet kaina beveik 1prie 1 kiek doleriais tiek svarais
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 23, 20:20)
Kam netoli Ermitazas ar didesni Senukai, gal zinote, ar yra ten sendintu porcelianiniu rankeneliu??Gritija man 500 paskaiciavo Furnitane ne ka pigiau
Šiauliuose yra parduotuvė Svara, vairo gatvėj. Jų tinklapis furnitūra.lt. Pas juos retro stiliaus nemažas pasirinkimas, o ir kainos daug mažesnės negu Gritijoj ar Furnitane. Dar yra Tosva.lt prie Akropolio, jie tikrai turi guzikiukų, kaip Vida777, kad rodė skalbyklos viršutinių spintelių rankenėles. Ten jos po 5 litus, tik nežinau ar porcelianas, ar keramika Paskutiniu laiku Ermitažo lentynose švilpavo vėjai bet jau Gritijos kainos atrodo, kad tau šimtų tų rankenėlių reikia