Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

QUOTE(Liniuxxx @ 2014 01 23, 13:17)
Beje, čia kur prieškambary žaliuzinės durys -kaži iš senukų ar mandresnės kokios? g.gif
Žinau, kad ne viena čia turi spintą su tom senukų durelėm... Aš irgi užsiskiedžiau tokios spintos, bet baldininkas išdurnino mane, sakė, kad baisiai išsiklaipo tos durelės ir turėsiu daug vargo... verysad.gif Ar tikrai?
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2014 01 23, 13:36)
Ar irgi dryžuotų ieškojau kai namus įsirenginėjom, niekur neradau, kol galiausiai Kauno urme netyčia atradau neveik tokius kaip čia, bet tik du ruloniukus, o jų užteko tik prieškambariui išklijuot doh.gif

as taetai.lt radau vienus panasius, bet su auksiukais doh.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 23, 13:49)
Prasom http://www.lauraashl...er/invt/3422520

O as tai pabusiu ciniska. Inerjeras per daug nulaizytas ir vadovelinis, plius vyresnio amziaus moteriai, o atrodo, kad paauglei roziniais kaspinukais. Labai dizaineres ribotas provanso suvokimas, jokio iskirtinumo.

aciu 4u.gif tik idomu tie ruoziukai ne per siauri, jei 4.3 cm iseina, jauciu foto platesni truputi unsure.gif

man atskiros detales labai grazios, visuma, pas save kitap daryciau, bet is dalies sutinku su jumis drinks_cheers.gif nors visvien grazu biggrin.gif

QUOTE(dea @ 2014 01 23, 13:52)
labai daug dryzuotu tapetu ne lietuvoj wink.gif sitie sitie labai panasus. ir retroformoj tikrai kazkas butu is dryzuotu

4u.gif

QUOTE(muce @ 2014 01 23, 13:58)
Žinau, kad ne viena čia turi spintą su tom senukų durelėm... Aš irgi užsiskiedžiau tokios spintos, bet baldininkas išdurnino mane, sakė, kad baisiai išsiklaipo tos durelės ir turėsiu daug vargo... verysad.gif  Ar tikrai?

as irgi galvoju, esu skaicius ir cia, kad issiklaipo, idomu kaip is tiesu g.gif
Atsakyti
zaluzines durys pas mane i skalbykla jau metus laiko, na kaiop ir niekas joms nepasidare dar... bet sakau dar karta kad man dare ne baldininkas visa apdaila, o DURININKAS 4u.gif
Atsakyti
tikrai daug dryžuotų tapetų yra ir Retroformoj, ir Dubingiuose, tik reikės juos užsisakyti ir palaukti.
Prieš mėnesį pati ieškojau beveik tokių pat į svečių wc, bet reikėjo greitai, laukti negalėjau, tai taip ir neradau doh.gif nusipirkau Retroformoj iš esančių stende gėlėtus vietoj dryžuotų biggrin.gif (ten ir kainos geros ax.gif ).
O Dubingiuose paskambinau ir užklausiau dėl dryžuotų, tai man atrinko katalogus, kuriuose yra dryžuotų, beliko ateiti pasižiūrėti kokius 10 katalogų su geltonais lapukais ties dryžuotais tapetais smile.gif bet tada meistrai užskubino, kad nelauks, kol atsisiųsiu ir pirkau tuos gėlėtus, o išklijavo tai tik vakar doh.gif
Dar variantas kokioj Retroformoj gyvai pažiūrėti kataloge, kaip dryžiai atrodo ir pirkti iš wallpaperdirect, kartais ten tie patys tapetai būna pigiau (bet būna ir brangiau).
Parduotuvėse esantys dryžuoti tai tikrai dauguma arba su kokiu blizgučiu, arba su kokiu reljefu ar pagražinimu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rek @ 2014 01 23, 13:38)
zaluzines durys pas mane i skalbykla jau metus laiko, na kaiop ir niekas joms nepasidare dar... bet sakau dar karta kad man dare ne baldininkas visa apdaila, o DURININKAS  4u.gif

Yra dar tokių durelių Medžio centre, ten įvairesnės ir yra jau baltai dažytų žaliuzinių, o Senukuose tik medžio spalvos.
Mums baldininkas daro spintą į miegamąjį iš tų Senukinių durelių, jas dažo baltai, tai klausiau dlė kokybės, atsakė, jog viskas su jom gerai.
O į katilinę dedam iš Medžio centro jau gatavai nudažytas baltas, dėl kokybės tik po kurio laiko galėsiu pasisakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2014 01 23, 14:38)
zaluzines durys pas mane i skalbykla jau metus laiko, na kaiop ir niekas joms nepasidare dar... bet sakau dar karta kad man dare ne baldininkas visa apdaila, o DURININKAS  4u.gif

sorry jei prasysiu kartotis, bet gal gali parodyti savo duris? ir jeigu nieko pries noreciau paprasyti kontaktu ir kainos 4u.gif ieskau rekomendaciju kaip tik durininku bigsmile.gif

QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 23, 14:42)
tikrai daug dryžuotų tapetų yra ir Retroformoj, ir Dubingiuose, tik reikės juos užsisakyti ir palaukti.
Prieš mėnesį pati ieškojau beveik tokių pat į svečių wc, bet reikėjo greitai, laukti negalėjau, tai taip ir neradau  doh.gif nusipirkau Retroformoj iš esančių stende gėlėtus vietoj dryžuotų  biggrin.gif  (ten ir kainos geros  ax.gif ).
O Dubingiuose paskambinau ir užklausiau dėl dryžuotų, tai man atrinko katalogus, kuriuose yra dryžuotų, beliko ateiti pasižiūrėti kokius 10 katalogų su geltonais lapukais ties dryžuotais tapetais smile.gif bet tada meistrai užskubino, kad nelauks, kol atsisiųsiu ir pirkau tuos gėlėtus, o išklijavo tai tik vakar  doh.gif
Dar variantas kokioj Retroformoj gyvai pažiūrėti kataloge, kaip dryžiai atrodo ir pirkti iš wallpaperdirect, kartais ten tie patys tapetai būna pigiau (bet būna ir brangiau).
Parduotuvėse esantys dryžuoti tai tikrai dauguma arba su kokiu blizgučiu, arba su kokiu reljefu ar pagražinimu  doh.gif

aciu uz info, o idomu kiek reikia laukti? mane domina dar ir padori kaina biggrin.gif va is Laura Ashley tai kaina labai tiktu, tik jauciu reikia per tarpininkus pirkti ane? kiek ant kainos uzmesti visa pergabenima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 01 23, 13:56)
aciu uz info, o idomu kiek reikia laukti? mane domina dar ir padori kaina biggrin.gif va is Laura Ashley tai kaina labai tiktu, tik jauciu reikia per tarpininkus pirkti ane? kiek ant kainos uzmesti visa pergabenima? 4u.gif

iš Retroformos arba Dubingių - 4-6 sav. Kainos kur aš žiūrėjau apie 200 Lt/rulonėlis. Buvo ir brangesnių, bet kaip už paprastus dryžuotus, nemokėčiau daugiau, tai tų ir nežiūrėjau ax.gif
Per tarpininkus nesu pirkusi, negaliu pakomentuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 01 23, 14:56)
is Laura Ashley tai kaina labai tiktu, tik jauciu reikia per tarpininkus pirkti ane? kiek ant kainos uzmesti visa pergabenima? 4u.gif

dauginkit kainą doleriais iš 4 ir daugmaž gausite kainą, už kurią turėsite prekę rankose per apytiksliai 4 sav. biggrin.gif aišku, galima siųstis laivu ir dar sutaupyti, bet laukti reikės apie 2 mėn. kaina

Dabar siunčiuosi laivu Laura Ashley lovatiesę iš overstock.com, kurios kaina 89 $, o man jinai kainuos 320 lt, jos svoris 4 kg
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 01 23, 14:56)
va is Laura Ashley tai kaina labai tiktu, tik jauciu reikia per tarpininkus pirkti ane? kiek ant kainos uzmesti visa pergabenima? 4u.gif

O kam jums pirkto is USA?
As daviau UK linka. Perkate savo kredite ir siunciates per pervezimo firma, pvz Tukis ir pan. Tai kainuos papildomai tik atvezimas, 1 kg - 1.6 svarai kazkur. Ir nereikia laukti keliu menesiu, nei siusti laivu is USA.
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 01 23, 12:56)
sorry jei prasysiu kartotis, bet gal gali parodyti savo duris? ir jeigu nieko pries noreciau paprasyti kontaktu ir kainos  4u.gif ieskau rekomendaciju kaip tik durininku bigsmile.gif

As irgi nelabai supratau kodel is Laura Ashley reikia siustis is Amerikos kai yra UK. O dar kainos - Laura Ashley VISADA buna ispardavimai gruodzio ir berods birzelio(ar liepos, kad nesumaisyt) menesiais. Tuomet tapetams buna nuolaidos 30 arba 50% (priklausomai nuo pasirinkto tapeto). Gali susidaryt visai nemaza suma jei daugiau ruloneliu reikia. Jei neskubat, tai tikrai siulyciau palaukti ispardavimu. Bet siaip as Laura Ashley tapetus vienus pirkau ir likau labai nusivylusi, labai negraziai susidure tarpusavyje, matosi vertikalios linijos ir pan. Ne is vienu UK girdejau labai prastus atsiliepimus del klijavimo, nors pas vienus draugus ir graziai suklijuotus maciau. Gal nuo tapetu rusies priklauso. Bet as asmeniskai daugiau neberizikuosiu.

O dryzuotus tapetus... Galima gi ir siena dryzuotai nudazyt ir atrodys nieko ne prasciau?
Papildyta:
Parasiau, o tik paskui paziurejau, kad dabar dar iki sekmadienio menesio tesiasi laura ashley gruodzio men ispardavimai thumbup.gif
Papildyta:
Tiesa, dar kas galvojat pirkt kazka is laura ashley, tai labai daznai tiek tapetu tiek kitu ju prekiu buna ebay.co.uk, tik reikia patikrinti pigiau ar brangiau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 01 23, 16:06)
As irgi nelabai supratau kodel is Laura Ashley reikia siustis is Amerikos kai yra UK.

nebūtinai kalbant apie Laura Ashley, bet apskritai, Amerikos parduotuvėse pasirinkimas dažnai būna geroooookai didesnis, o ir kaina doleriais tokia, kokia UK svarais 4u.gif
ieškojau lovatiesės, tai platesnio kokybiškų (iš atsiliepimų) ir prieinamom kainom pasirinkimo neradau niekur kitur, tik overstock.com. Gal amazon arba ebay ir galima kažką atrast, bet norint turėti daug patikimų atsiliepimų apie rūpimą prekę (turiu omeny ne 10-20, o kelis šimtus) ebay ne visada patikimas dalykas...

Atsakyti
QUOTE(muce @ 2014 01 23, 13:58)
Žinau, kad ne viena čia turi spintą su tom senukų durelėm... Aš irgi užsiskiedžiau tokios spintos, bet baldininkas išdurnino mane, sakė, kad baisiai išsiklaipo tos durelės ir turėsiu daug vargo... verysad.gif  Ar tikrai?

Pas mus tokios dureles buvo kokius 3 metus prieskambary. Nieko joms nenutiko 4u.gif tokios silpnokos jos, kai dabar palyginu su Kazliskiu padarytom zaliuzinem durelem, bet jei nezinant kaip gali buti, ir Senukines normalios. Tikrai nesuluzo, neisklypo, net ir turint 3 isdykelius vaikus, kurie neuzdarineja atsargiai, megsta ir pasisupt ant duru...
Atsakyti
aciu merginos uz informacija 4u.gif

QUOTE(Liolio @ 2014 01 23, 16:06)
As irgi nelabai supratau kodel is Laura Ashley reikia siustis is Amerikos kai yra UK.

as is uk ir ziuriu, tik paklausiau apie tarpininkus biggrin.gif
zodziu aciu labai, einu ziuretis ir skaiciuotis biggrin.gif
Atsakyti