tikrai daug dryžuotų tapetų yra ir Retroformoj, ir Dubingiuose, tik reikės juos užsisakyti ir palaukti.
Prieš mėnesį pati ieškojau beveik tokių pat į svečių wc, bet reikėjo greitai, laukti negalėjau, tai taip ir neradau
nusipirkau Retroformoj iš esančių stende gėlėtus vietoj dryžuotų
(ten ir kainos geros
).
O Dubingiuose paskambinau ir užklausiau dėl dryžuotų, tai man atrinko katalogus, kuriuose yra dryžuotų, beliko ateiti pasižiūrėti kokius 10 katalogų su geltonais lapukais ties dryžuotais tapetais
bet tada meistrai užskubino, kad nelauks, kol atsisiųsiu ir pirkau tuos gėlėtus, o išklijavo tai tik vakar
Dar variantas kokioj Retroformoj gyvai pažiūrėti kataloge, kaip dryžiai atrodo ir pirkti iš wallpaperdirect, kartais ten tie patys tapetai būna pigiau (bet būna ir brangiau).
Parduotuvėse esantys dryžuoti tai tikrai dauguma arba su kokiu blizgučiu, arba su kokiu reljefu ar pagražinimu
Papildyta:
QUOTE(rek @ 2014 01 23, 13:38)
zaluzines durys pas mane i skalbykla jau metus laiko, na kaiop ir niekas joms nepasidare dar... bet sakau dar karta kad man dare ne baldininkas visa apdaila, o DURININKAS
Yra dar tokių durelių Medžio centre, ten įvairesnės ir yra jau baltai dažytų žaliuzinių, o Senukuose tik medžio spalvos.
Mums baldininkas daro spintą į miegamąjį iš tų Senukinių durelių, jas dažo baltai, tai klausiau dlė kokybės, atsakė, jog viskas su jom gerai.
O į katilinę dedam iš Medžio centro jau gatavai nudažytas baltas, dėl kokybės tik po kurio laiko galėsiu pasisakyti