Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

sveikos,

gal kas turit medines zaliuzes ant langu- ar patenkintos g.gif dasigalvojau, kad darbo kambari visai tiktu zaliuzes.. su medziaginiu karnyzu g.gif kazkas tokio:
http://2.bp.blogspot...40/IMG_1945.jpg

http://www.londoncur...gner-pelmet.jpg

bet kiek pavyzdziu ziuriu- jas kabina prie pat lango- o man taip nelabai isetu- langa viena jei ne darineti, tai nors "atversti" reikia g.gif

ir dar klausimelis auksarankem- jei noriu sviestuvo gaubteliu krastus apklijuoti juostele- kaip geriau tai atlikti- karstais klijais, ar dvipuse lipne juostele geriau pasinaudoti g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2014 01 23, 10:55)
sveikos,

gal kas turit medines zaliuzes ant langu- ar patenkintos  g.gif dasigalvojau, kad darbo kambari visai tiktu zaliuzes.. su medziaginiu karnyzu  g.gif kazkas tokio:

as turiu ant virtuves placiu duru i lauka, bet zadu nuimti. dar blyn daug mokejau uz jas,o dabar nebepatinka. dar sunys namie kuriems pastoviai jos uzkliuna doh.gif
Atsakyti
As noreciau paklausti ax.gif O gal kas tokio tipo pertvaras uzsakinejo ir zino kas tokias pigiau gamyna. g.gif http://public.fotki....ra-2.html#media
Atsakyti

Pas mane name ant visu langu yra medines zaliuzes,esu labai patenkinta.
Atsakyti
Sveikos, kaip perkate, gyvenancios LT is wallpaperdirect? per tarpininkes, ar pacios, ir siunciates i LT, ar per kokius PA perkate?
Atsakyti
Naujas interjeras su Provanso dvelksmu 70 kv.m sovietiniame bute
Ir mano lova wub.gif

namai
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2014 01 23, 12:08)
Ir mano lova  wub.gif

namai

Vakar šitą žiūrejau, neįtikėtini pokyčiai bigsmile.gif

O tu tokią lovą turi?

Beje, čia kur prieškambary žaliuzinės durys -kaži iš senukų ar mandresnės kokios? g.gif

Ir dar mane virtuvė sužavėjo, kaip aš norių tokių filingų ir viršutinių tokių spintelių wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 23 sausio 2014 - 12:18
QUOTE(neinzy @ 2014 01 23, 11:55)
ir dar klausimelis auksarankem- jei noriu sviestuvo gaubteliu krastus apklijuoti juostele- kaip geriau tai atlikti- karstais klijais, ar dvipuse lipne juostele geriau pasinaudoti  g.gif
Aciu 4u.gif

geriausia nusipirt spec kliju rankdarbiams, jie klijuoja visla prie visko, atsparus karsciui, salciui, dregmei, yra skaidrus, ne teplus, tirsti, lengva su jais dirbt.
kai klijavau metalo detales prie sviestuvo zvakiu su karstais klijais, tai jos man greit atsoko, nes zvake nuo lemputes kaista... O ir siaip buna atsoka is niekur nieko.
dvipuse juostele irgi baisiai nerimtas daiktas biggrin.gif

klijus pirkau www.veriniams.lt, ten daug visko rankdarbiams.
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2014 01 23, 13:08)
Ir mano lova  wub.gif

namai

bukit geros koleges, padekit man, kaip as noriu tokiu va lygiai tapetu kolidoriuose, ir niekur nerandu, kad va lygiai sitaip atrodytu sad.gif kur gauti???
dar labai suzavejo virtuve, aisku visos tos kedes is privee home, nes kaip musu wub.gif zinoma nekalbu apie miegamaji biggrin.gif
o va del vonios sieniniu plyteliu, tai jau macius jas kazkur, tik nepamenu kur, gal kas zinot kur tokias isigyti galima? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 01 23, 12:28)
bukit geros koleges, padekit man, kaip as noriu tokiu va lygiai tapetu kolidoriuose, ir niekur nerandu, kad va lygiai sitaip atrodytu sad.gif kur gauti???

Ar irgi dryžuotų ieškojau kai namus įsirenginėjom, niekur neradau, kol galiausiai Kauno urme netyčia atradau neveik tokius kaip čia, bet tik du ruloniukus, o jų užteko tik prieškambariui išklijuot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 23 sausio 2014 - 12:37
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 01 23, 13:28)

Prasom http://www.lauraashl...er/invt/3422520

O as tai pabusiu ciniska. Inerjeras per daug nulaizytas ir vadovelinis, plius vyresnio amziaus moteriai, o atrodo, kad paauglei roziniais kaspinukais. Labai dizaineres ribotas provanso suvokimas, jokio iskirtinumo.
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 01 23, 11:28)
dar labai suzavejo virtuve, aisku visos tos kedes is privee home, nes kaip musu  wub.gif zinoma nekalbu apie miegamaji  biggrin.gif
o va del vonios sieniniu plyteliu, tai jau macius jas kazkur, tik nepamenu kur, gal kas zinot kur tokias isigyti galima? 4u.gif

labai daug dryzuotu tapetu ne lietuvoj wink.gif sitie sitie labai panasus. ir retroformoj tikrai kazkas butu is dryzuotu
Atsakyti