Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

Dangciai tikrai nera standartiniai, paziurekite gi kiek visokiausiu formu ir ismatavimu unitazu, kaip galetu buti standartinis. Pasiseke, kad tiko
Atsakyti
Sveikos,
Gal žinote kur pintų dėžių didesnis pasirinkimas? JYske netinka dydžiai.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 01 22, 12:47)

Barboros ideti man labai grazus, noreciau i anro auksto vonia tokiu, tik brangoki  rolleyes.gif

Į ,,salioną'' kad visi matytų biggrin.gif Jei rimtai,tai ir vonią ir kambarį artimais išklijuočiau.
Atsakyti
Vida777, as kazka turbut pramiegojau, arba ne taip supratau, tai Furnitano rankeneles skalbykloje? Nes maciau tik skalbyklos foto doh.gif doh.gif Ot mano galva, ne Jusu 4u.gif
Mano virtuves plokste bus alia vanile, bet va namie guli gabalas, tai balta ir tiek, bet kai uzsides daugiau gali ir spalva atsirasti. As vis galvoju apie sendinta auksa su keramika, bet yra bet, gali nutikti taip, kad ta sviesi keramika prapuls baltuose fasaduose. Laukiu baldu, tada matysiu, rankeliu graziu maciau, bet tik kad nesuklysti jas perkant doh.gif

Cobre, man tie tapetai pernai labai patiko, tik is Lauros Ashley, taip norejau, norejau, bet kitus nupirkau, kaip pas Liniux darbo kambary 4u.gif

Del wc medinio dangcio, turejau, niekas letai nesileido, pirkau uz kapeikas Vikinge, bet jau nebeturiu, kazkaip neilgai laike, luzo lanksteliai, nors buvo nauji, ir pradejo dangtis luptis doh.gif

Vonios spintele irgi kalbinsiu broli, kad padarytu, arba turiu tokia seniena garaze, gal ja gyvenimui prikelsiu blush2.gif
Atsakyti
kuzdaite, tavo brolis kaip suprantu stalius -daro visokius reikalus iš medžio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 22, 15:56)

Cobre, man tie tapetai pernai labai patiko, tik is Lauros Ashley, taip norejau, norejau, bet kitus nupirkau, kaip pas Liniux darbo kambary 4u.gif

apie tamsius kalbi?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 01 22, 19:04)
apie tamsius kalbi?

Ne, apie tuos su paukstukais ir narveliais wub.gif wub.gif

Liniuxxx, gerai butu, kad is medzio wub.gif su plokstem gyvatenas dirba, is medzio tik i lauka daro 4u.gif Musu skoniai labai nesutampa, absoliutus modernas mano bratka, o man senienos, romantika, savitas stilius galvoj 4u.gif
Atsakyti
Prieš kurį laiką buvo kalba apie narvelius. Va kiek idėjų su netiesioginiu jų panaudojimu biggrin.gif http://www.digsdigs....eautiful-ideas/ gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 22, 12:37)

Akvilyte, kaip Jus varstote spinteles, kai nera rankenu, reikia patarimo, nes berankenelinis periodas ir pas mane bus 4u.gif

taip:
user posted image

paimat popierine kibia juosta, viena gala sulenkiant iki pues... dar kart perlenkiant... na kad storenis butu ir likusia kibia dali priklijuojat pri stalciaus is vidaus taip, kad ta pastorinta dalis islytu i lauka biggrin.gif doh.gif nuo kaledu tik kokias 5 reikejo perdaryt lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2014 01 22, 21:27)
Prieš kurį laiką buvo kalba apie narvelius. Va kiek idėjų su netiesioginiu jų panaudojimu biggrin.gif http://www.digsdigs....eautiful-ideas/ gal kam pravers 4u.gif

wow sita manau reiks pasidaryt...
http://www.digsdigs....ful-ideas-8.jpg
Atsakyti
Aciu, darysiu ir as rankenelias blush2.gif lotuliukas.gif
Su narveliais patiko, kur sudeti ranksluosciai, zvakes (kai kurie) ir vazonikai ax.gif
Atsakyti
gal kam reiketu veidrodzio ax.gif

nusipirkus seniausiai ji buvau, o dbr kai atejo laikas pakabinti, pamaciau, kad netelpa sad.gif ziauriai liudna, nes jis toks grazus ir man tinkantis prie kitu detaliu, kad tik ji isivaizdavau....

jo ismatavimai 164X90cm
Atsakyti
jau tei narveliai man grazumo - ciut is kedes negriunu... taip noriu taip noriu ka susimeistraut. ale pas mane dar tokiu baldu ant kuriu galime det grozius ner.... sad.gif nei lentynu kokiu nei graziu komodu... uzknisa... unsure.gif
Atsakyti