Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

Aciu, mergaites, uz pagyras mano švaros kampeliui, o ka sunervinau, atsiprasau - nenorejau lotuliukas.gif !

QUOTE(TuDa @ 2014 01 21, 11:54)
Tai kurias rankenėles pasirinkot g.gif man gražiau žiūrisi "varškėtukai" biggrin.gif

cia ne varskeciai (ju net nepirkciau), cia - guzikai nono.gif .
Is tiesu nepasiliksiu nei vienu, o kokiu noriu, turiu tik viena štuka, o ju pirkti niekur nera biggrin.gif .
As cia nuo akvilytes virtuves tom rankenelem uzsikreciau, tai "primatavau" visas, kokias tik turejau.
Baltas porcelianas prie kreminiu fasadu visai netiko, juodos apvalios labai israiskingai atrode, bet, ne mano interjerui, tada susukau tas medines mazesnes - jos pritaikytos prie akvilytes mediniu stalvirsiu, pakabinamos indaujos ir mano grindu tongue.gif , bet uztat labai smagios.
O kremines porcelianines su zalvariu (is Furnitano) labai dailios, malonios - iskeliavo i drabuzine.
Laikinai liko medines, nes ju niekur niekam nerekia rolleyes.gif .

QUOTE(akvilyte @ 2014 01 21, 11:59)
prasom:
http://i122.photobuc...zps9a6dcf10.jpg
sitas irgi darinejamas... pilnai atsidaryt gali tik visai sukelus jas... jei ciut pravert tai galima ir esant nuleistam variantui...  jei daznai darinejimas langas tai nesirinkciau tokio varianto... bet kadangi cia nebus reikalo jo darinet tai galima ir taip  biggrin.gif

aciu labai 4u.gif .
Neismastau ka cia ant tu langu remu tiesiai uzdejus, kad butu ir grazu (ypac is lauko puses), ir patogu doh.gif .

Atsakyti
Sveikos, gal matėt kur pirkti įdomesnių nei elementarūs plasmasiniai durų skambučių? Man reikia tik pačio mygtuko, elektra pravesta, kažko panašaus ieškau:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 22 sausio 2014 - 10:03
CARPE DIEM, maciau labai labai grazius ir man per brangius kemenos pardej antram aukste domus galerijoj 4u.gif gal kada sau pasidovanosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rek: 22 sausio 2014 - 10:30
QUOTE(vida777 @ 2014 01 22, 09:47)
cia ne varskeciai (ju net nepirkciau), cia - guzikai  nono.gif .

A lotuliukas.gif Tuomet mano indauja su guzikais biggrin.gif Noriu paklausti kodėl Jūsų skalbyklos maišytuvo rankena taip pasukta? Ar ne patogiau būtų kairėj, ar dešinėj pusėj g.gif Dabar per vidurį g.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 01 21, 12:47)
šiaip viskas vyksta atvirkščiai - pirma mūrijama krosnis, o tada ant jos pastatoma pavėsinė  biggrin.gif  krosnis jau turim, vasarą meistrausim pavėsinę....

zinau mirksiukas.gif turim ir meistra gera kuris puikius zidiniud ir krosnis murija.tik dar tiek darbo namie ir lauke,kad nei krosnies nei pavesines turbut dar ilgai nematyt doh.gif

QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 22, 10:00)
Sveikos, gal matėt kur pirkti įdomesnių nei elementarūs plasmasiniai durų skambučių? Man reikia tik pačio mygtuko, elektra pravesta, kažko panašaus ieškau:

bandyk Ebay yra nuo pigiu iki labai brangiu mirksiukas.gif pasiknisus tikrai rasi. as isvis neisivaizduociau kaip be Ebay gyventi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 01 22, 09:18)

Vis linksminiesi biggrin.gif

biggrin.gif aha

daug išpardavimu http://www.wallpaperdirect.com/
tai vakar žiūrėjau,žiūrėjau doh.gif ir nusprendžiau,kad labai noriu stalinio šviestuvo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 22, 10:00)
Sveikos, gal matėt kur pirkti įdomesnių nei elementarūs plasmasiniai durų

bigsmile.gif kokie faini,jei kas siūsitės, neprabangų, galiu prisijungt ir aš 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 22 sausio 2014 - 11:03
Barboraaa, ką nusižiūrėjus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 01 22, 10:36)
Noriu paklausti kodėl Jūsų skalbyklos maišytuvo rankena taip pasukta? Ar ne patogiau būtų kairėj, ar dešinėj pusėj g.gif Dabar per vidurį g.gif

del triju priezasciu, is kuriu dvi nelabai svarbios biggrin.gif :
1. kadangi kriaukle yra pakankamai didele ir issikisusi i prieki, maisytuvas gaunasi toli, o kai rankenele per viduri, nereikia i prieki pasvirti, kad ja pasukti;
2. kita vertus, galiu arciau maisytuvo pastatyti muiline ir kt. daikciukus;
3. ir pagrindine priezastis - vandeniu neapsitasko kriaukles virsus, viskas nuvarva tiesiai i kriaukle, nes rankenele dabar gaunasi virs dubens, o ne virs kriaukles remo.
Pamenu, si atveji yra komentavusi ir Cobre - labai pasiteisina 4u.gif .
Ir dar, negaliu atsidziaugti, kad pats maisytuvas yra pakankamai aukstas. Galiu bet ka po juo pakisti ir istraukti, nesu net pirstu palietusi, kad ji pasukti ar i sali nustumti.
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2014 01 22, 11:35)
Barboraaa, ką nusižiūrėjus? smile.gif

Apie šviestuvą klausi? Noriu storu korpusu,gražaus,spalvoto, wub.gif tokių Almidekore yra,bet už ,,pilvą,,500 lt,negaliu mokėt,tai tiesiog svajoju, Alytus kur gyvenu,šiuo klausimu skylė kokių reta biggrin.gif

Skambučio užsinorėjau, blush2.gif kol nepamačiau nenorėjau,gerai būtų,kad prie raudonų plytų sienos tiktų.

tapetai va
http://www.wallpaper...ris/fruit/82990
bet dabar negaliu,sąžinė užgraužtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 22 sausio 2014 - 11:57
QUOTE(TuDa @ 2014 01 22, 08:18)
Sienos dengtos dekoratyviniu tinku. Faktūra ir spalva priklauso nuo to ką pasirinksit ir kaip meistras tą moka padaryti. Su tuo pačiu tinku vieniems gaunasi vienaip, kitiems kitaip. Žodžiu menas lotuliukas.gif

Gal galima butu meistro kontaktus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 01 22, 11:49)
Apie šviestuvą klausi? Noriu storu korpusu,gražaus,spalvoto, wub.gif tokių Almidekore yra,bet už ,,pilvą,,500 lt,negaliu mokėt,tai tiesiog svajoju, Alytus kur gyvenu,šiuo klausimu skylė kokių reta biggrin.gif

Aha, apie šviestuvą smile.gif Ir aš dairausi, tačiau be 500-700Lt nieko nerandu, o tiek ranka nekyla mokėt schmoll.gif Dar ieškau virš valgomojo stalo, tačiau taip pat nieko tinkamo nerandu.

Kuri galbėjot, kad laukiam william baldų iš Litsofos?
Buvau ir aš juos nusižiūrėjus, tačiau vis dar dėl audinio dvejoju, todėl neužsakiau.
Būtų smagu, kad sulaukus baldelių pasirodytumėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2014 01 22, 12:02)
Aha, apie šviestuvą smile.gif  Ir aš dairausi, tačiau be 500-700Lt nieko nerandu, o tiek ranka nekyla mokėt schmoll.gif  Dar ieškau virš valgomojo stalo, tačiau taip pat nieko tinkamo nerandu.

virš stalo,paskubom pirkom Sietyne, pakabėjo,gadindamas nuotaiką,vyras ir neatlaikė,nupurškė juodai,dabar pusė bėdos,bet man jei kas užkliūva tai jau amen biggrin.gif
Atsakyti