Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

QUOTE(akvilyte @ 2014 01 21, 10:51)
maziaus lova irgi pirkau paprasta pusinuke, nudaziau baltai ir dabar pati jam jos pavydziu  lotuliukas.gif

kartais galima prasisukti pigiai ir gerai, tik reikia darbo ideti drinks_cheers.gif

QUOTE(femme @ 2014 01 21, 10:54)
kad jau vaizdais pro langus dalinamės, tai čia manasis iš būsimo darbo kambario - bibliotekos tongue.gif

wub.gif

QUOTE(TuDa @ 2014 01 21, 10:56)
Iš čia http://www.venta.lt/...a-kategorija-17. Patogus tas krėsliukas, svarbiausia, kad jo aukštis gerai dera su rašomuoju stalu (sėdima dalis 42 cm) kietokas, bet kartu labai patogu atsilošti ir priglausti nugarą prie atlošo. Man jame per daug tos modernios klasikos, bet nieko čia nepakeisi, nes ir rinktis nėra per daug iš ko, nes kitų kainelės tai kandžiojasi. Šitas apie 500 litukų kainavo.

tavo sitas?
http://www.venta.lt/...a-produktas-306

reiks matuotis, kiek ten mums reikia. sitas atrodo zemokas. tavo stalas neaukstas?

as baldai-e nusiziurejau. reiktu dar kazkaip 'pasimatuoti' prie porgos.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 21, 11:13)
cia lemputes fotkinau ikejos temai, bet esme aiski  biggrin.gif uzuolaidu audinys visai netinkamas austrijetem, bet kaip tam kambariui man jos patinka  biggrin.gif

http://i122.photobuc...zps7358f015.jpg

labai grazios austrijetes wub.gif .
Kaip padarytas sutraukimas - parodyk arba paaiskink, prasau, issamiau. As kaip noriu tokiu uzuolaideliu ant virtuves lango, bet beda ta, kad tuos langus darineti reikia, reiskia tvirtinti reikia prie lango remo g.gif . Kaip tu darinesi langus?
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 21, 11:16)
Akvilyte o kaip austrijietes pasiutos? dejot mechanizma ar juosteles kokias? medziaga labai grazi, reiktu man tokios i vaiku kambari.

taip kaip priklauso biggrin.gif su mechanizmu.... (turejau visokiu likuciu is senu namu ir senu darbu ax.gif )
medziaga... buvusi lovatiese is skuduryno uz 5 lt cool.gif

QUOTE(vida777 @ 2014 01 21, 11:20)
Pasirodymu diena  hihihi.gif !

numirsiu is pavydo cry.gif kai vakar pradejot apie skalbyklas kalbet tai nejucia pagavau save galvojancia kad gal is miegamojo visai gerai butu padaryt skalbykla ir sandeliuka koki lotuliukas.gif doh.gif senam name turejau skalbyklele... ne tokia prasmatnia, bet vistiek.... truksta man jos....
Atsakyti
Pasirodymu diena  hihihi.gif !

Mano "ikejine" skalbykla - cia buvo rankeneliu  šou  rolleyes.gif

nugi labai grazi, negeda ir rodyti mirksiukas.gif biggrin.gif

tiesa, TuDa, tavo komodos pasikeitimas man patinka. ir ne tik komodos. Tu nuemei ta taka raudona? Nes man jis visada kliuvo, dabar dauuuuug geriau.

Akvilyte, gal galetum audini is arciau nufotografuoti? kur pirkai?

Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 21, 11:26)
medziaga... buvusi lovatiese is skuduryno uz 5 lt  cool.gif

aaaaaaaaa, dabar as numirsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 01 21, 11:29)
tiesa, TuDa

Dėkui už gražius žodžius. Takas nuimtas, kaip ir servetėlė iš po suvenyro biggrin.gif Man irgi rodos, kad geriau dabar. Dar padirbėsiu su kita kambario puse, nes ten irgi pakankamai apkrauta ax.gif
Stalo aukštis mano 71 cm, tai lyg ir žemesnis nei paprastai, nes jis ten perdarytas iš mūsų pirmo virtuvinio stalo. Bet krėslo ir stalo aukštis atitinka tobulai, kai pristūmiau kėdę pabandymui, tai ta per aukšta doh.gif
Papildyta:

Mano "ikejine" skalbykla - cia buvo rankeneliu  šou  rolleyes.gif

Nuostabus kampelis thumbup.gif Aš irgi turiu skalbyklą atskirai- tik mano tokia paprastutė, o va Jūsų wub.gif Tai kurias rankenėles pasirinkot g.gif man gražiau žiūrisi "varškėtukai" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 21, 11:13)
dabar ten musu miegamasis  biggrin.gif

Kaip romantiška ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 01 21, 11:25)
labai grazios austrijetes  wub.gif .
Kaip padarytas sutraukimas - parodyk arba paaiskink, prasau, issamiau. As kaip noriu tokiu uzuolaideliu ant virtuves lango, bet beda ta, kad tuos langus darineti reikia, reiskia tvirtinti reikia prie lango remo  g.gif . Kaip tu darinesi langus?

prasom:
user posted image
sitas irgi darinejamas... pilnai atsidaryt gali tik visai sukelus jas... jei ciut pravert tai galima ir esant nuleistam variantui... jei daznai darinejimas langas tai nesirinkciau tokio varianto... bet kadangi cia nebus reikalo jo darinet tai galima ir taip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 21 sausio 2014 - 12:00
Tuda, o kaip sienos pas jus dekoruotos? Ar ten tinkas koks specialus ar kaip padaryta? Noreciau irgi nelygiu, labai grazios pas jus g.gif

O del skalbimo masinos. Esu gyvenusi su trim variantais: atskira skalbykla, skalbimo masina virtuveje ir skalbimo masina vonioje. Man patogiausia, kai viskas vonioje, nusirengi ir imeti rubus, jei reikia rankom irgi cia pat paplauni. Gal nepasiteisino mano atveju atskira skalbykla todel, kad ji rusy buvo, oi kaip nervuodavo eit uzdet skalbt, isimt ir t.t. I pirmo auksto virtuve irgi labai nepatinka nesioti schmoll.gif O dar virtuvej nepatogiausia ir del to, kad skalbykle imontuota, niekada daugiau taip nebedaryciau. Vonioj man pats tas
Atsakyti
TuDa, aciu uz informacija, del rankeneliu aukscio, tai kur liepsiu, ten padarys, gi brolis gamina lotuliukas.gif Atsibodau as jau jam, bet kam dabar lengva.

Vaizdai pro langus vis grazesni wub.gif
Vidos 777 skalbyklele, tai nereali wub.gif wub.gif wub.gif Pas kitus ir vonios kambarys nera toks dailus.

Akvilytes fantazijai, sugebejimams ribu nera thumbup.gif Zaviuosi tokiais zmonemis.

Ziurekit, o per Parmerktus, kur gyveno Santa, ten ne Zyliuko namai buvo? Ir per moteru laime vakar aki uzmeciau, lyg irgi vienos forumietes namai, man ta komoda labai matyta kazkur? Ar man jau ku ku lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 21, 12:12)
Pas kitus ir vonios kambarys nera toks dailus.

Akvilytes fantazijai, sugebejimams ribu nera thumbup.gif Zaviuosi tokiais zmonemis.

Ziurekit, o per Parmerktus, kur gyveno Santa, ten ne Zyliuko namai buvo? Ir per  moteru laime vakar aki uzmeciau, lyg irgi vienos forumietes namai, man ta komoda labai matyta kazkur? Ar man jau ku ku lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

blush2.gif 4u.gif

lotuliukas.gif moteru laimej zyliuko namai biggrin.gif
Atsakyti
O man skalbyklos patalpa irgi labai patogi atrodo, aišku jei ji ne kokiam drėgnam šaltam rūsyje, ar išvis ūkiniam pastate.
Virtuvėje tai nesąmonė išva is, nebent šalia spintelėje dar paslėpta ir skalbinių dėžė, bet ir tuo atveju - pas mus pvz. skalbinių yra visokių, nuo medžioklės rūbų iki kalnų patalynės, tai dažnai surūšiuoju tiesiog ant žemės ir skalbiu vieną partiją po kitos. Neįsivaizduoju, kaip tas veiksmas atrodytų virtuvėje....

o vonioje turėjau skalbimo mašiną bute - tai viena vonia buvo tokia "ūkinė", o kita jau graži, su kanapa procedūroms ir pan. Gal ir nieko, bet visgi atskira patalpa, kurios duris galima tiesiog uždaryti, man tinka labiausiai.

Galų gale ūkinės patalpos name bet kokiu atveju reikia - kad ir rūbams darbiniams su kuriais einama pečiaus kurt, batams, visokiems reikmenims, šepečiams buitinei chemijai ir pan. Ir kriauklė ūkinėj patalpoj labai patogu, jei reik kokius crocsus nusiplaut žemėtus.
Atsakyti
as dar ne i tema... bet kadangi cia nemazai kas megsta sendaikcius tai papasakosiu istorija... zodziu nusipirkau 10l buteli vynui... pintas krepsys, su tais visais paminkstinimais tarp krepsio ir butelio.... na tik kamstuko ner.. bet menkniekis... vakar galvoju reik ispraust ji.... istraukiau buteli... krepsi i vonia po karstu dusu... einu butelio plaut o ten ramiai sau guli pelytes griauciai scare.gif tai va.. butelis su magaryciom kpsakant....
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2014 01 20, 20:18)
A kur uziuuuolaidos - vis dar paieskose? rolleyes.gif

man cia irgi skaudi tema siuo metu unsure.gif
cia uzuolaidu salonai tai mega_shok.gif o dar kainos nenormalios doh.gif
internete jau bloga ziuret. skau gal palaukt kol i LT varysiu g.gif

QUOTE(Dipsis @ 2014 01 20, 21:46)
mes turim skalbykla, super patalpa

drinks_cheers.gif ir mes turim. ten ir saldiklis, ir visus siurbliu su sluotom laikau,siuksliu rusiavimo dezes ir siaip dar ekstra spinteliu, nes nesutelpu i savo 50m2 virtuve lotuliukas.gif

QUOTE(TuDa @ 2014 01 21, 08:41)
Labas rytas 4u.gif čia foto

o as cia i krosny atkreipiau demesi wub.gif koks geris butu picom, bandelem, duonai...ak. na gal kada lauko pavesinej tokia isitaisysiu...kai pavesine turesiu lotuliukas.gif

QUOTE(akvilyte @ 2014 01 21, 10:51)
man visiskas tingejimo etapas

ir man doh.gif gal cia koks slegis biggrin.gif taip laukiau trafaretu tokiai kolonai ir durim, o kai gavau tingiu net is voko juos issimt doh.gif

QUOTE(femme @ 2014 01 21, 10:54)
kad jau vaizdais pro langus dalinamės, tai čia manasis iš būsimo darbo kambario - bibliotekos tongue.gif

kaip nervina doh.gif reiktu jums atsikira mokesti uz vaizda uzdeti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rexe: 21 sausio 2014 - 12:50