na ta proga, kad nekenciu dabartinio savo kampo, paziurejau litsofa - tai man labai grazus buvo villa kampas. neturit niekas? kazi padarytu su miegamu mechnizmu
akvilyte, man toks ikritimo jausmas lyg buvo ant ikejinio ektorpo...
QUOTE(Cobre @ 2014 01 20, 14:57)
ai, kai zmogus pamate tai, kas jam idealiai tiktu, tai kitkas jau sunkiai betelpa smegenuosna....
oi, nesakyk... galima net isproteti nuo to .
QUOTE(Liniuxxx @ 2014 01 20, 15:05)
Supratau, ačiū
Mano atveju turbūt reikėtų keisti priekinius fasadus ir šonus, kurie matosi
Mano atveju turbūt reikėtų keisti priekinius fasadus ir šonus, kurie matosi
labai sveikintina ideja, bet visgi, kodel nusprendete keisti?
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 01 20, 16:36)
mano vienas is reikalavimu buvo tureti savo "washing room'a", ji pastateme prie katilines ir garazo, ten ir komunikacijos visos, kol sumastem su vyru, kad ten salta bus, nes garazas tik viena nupezusi radiatoriu tures, tai man ten tikrai ne kaifas bus ziema su slapiais skambiniais duotis, ka bekalbeti jau apie lyginima tai dabar ten bus sandeliukas, o mano skalbimo kambarys bus didziojoje vonioje kuris nesvietnai didelis butu buves, dabar bus normalaus dydzio, kai uzsigriozdins skalbiankom
as irgi labai nenorejau to prie lubu, bet jauciu kitos iseities nera, kai langai sitokie dideli ir platus....
as irgi labai nenorejau to prie lubu, bet jauciu kitos iseities nera, kai langai sitokie dideli ir platus....
as turiu washing room, kuriame yra skalbimo masina ir dziovykle, tai su slapiais skalbiniais niekur duotis nereikia, tik tiek, kiek is skalbykles i dziovykle permesti, arba jeigu ka rankom skalbiamo turiu.
Lyginu visada drabuzineje, nes man taip patogiau. Nelygintus rubus atsinesu i drabuzine, o ten, nuo lyginimo lentos - kiekvienas daiktelis tiesiai i spinta. Mano lyginimo lenta stovi taip pat spintoje, taip, kad viskas tvarkoje .
QUOTE(TuDa @ 2014 01 20, 19:57)
O aš pagalvojau, kad ten skulptūrėlė
geriau jau butu skulpturele .
TuDa, tokia va kokia vidos777 reakcija .
QUOTE(rek @ 2014 01 21, 10:39)
akvilyte, man toks ikritimo jausmas lyg buvo ant ikejinio ektorpo...
nors virtuve ikejine, bet minksti baldai man ju kazkodel pasitikejimo nekelia istikro tai nedega man... diedas tik travina, bet sakiau kol nebaigsim sienu tai apseisim ir be kampo
man visiskas tingejimo etapas pribaigiau darbo kambari... sviestuviukus pasidariau pasikabinom.. net austrijetes pasisiuvau nueinu pasidziaugiu ir toliau tyngiu
maziaus lova irgi pirkau paprasta pusinuke, nudaziau baltai ir dabar pati jam jos pavydziu
kad jau vaizdais pro langus dalinamės, tai čia manasis iš būsimo darbo kambario - bibliotekos
Šią savaitę saulė kai užšvietė po 4 mėnesių apsiniaukusio rudens, tai pamačiau voratinklius ne prastesnius, nei drakulos pilyje.... lipau ant kopėčių su trim viena ant kitos surištom šluotom ir nurinkinėjau
Šią savaitę saulė kai užšvietė po 4 mėnesių apsiniaukusio rudens, tai pamačiau voratinklius ne prastesnius, nei drakulos pilyje.... lipau ant kopėčių su trim viena ant kitos surištom šluotom ir nurinkinėjau
QUOTE(Cobre @ 2014 01 21, 10:38)
TuDa, turiu klausima. tavo kede prie rasomojo stalo is kur? patogu? esu nuziurejusi berniukui panasia, bet tik vienas variantas, o man noretusi bent is dvieju-triju rinktis
Iš čia http://www.venta.lt/...a-kategorija-17. Patogus tas krėsliukas, svarbiausia, kad jo aukštis gerai dera su rašomuoju stalu (sėdima dalis 42 cm) kietokas, bet kartu labai patogu atsilošti ir priglausti nugarą prie atlošo. Man jame per daug tos modernios klasikos, bet nieko čia nepakeisi, nes ir rinktis nėra per daug iš ko, nes kitų kainelės tai kandžiojasi. Šitas apie 500 litukų kainavo.
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 21, 11:51)
pribaigiau darbo kambari... sviestuviukus pasidariau pasikabinom.. net austrijetes pasisiuvau nueinu pasidziaugiu ir toliau tyngiu
ar kiekvieną kartą reikia atskirai nužemintai prašyt PASIRODYT??? :
QUOTE(vida777 @ 2014 01 21, 10:45)
tai jau taip, man irgi ne prie dusios tokie vojazai baldais kariaujam.
QUOTE(femme @ 2014 01 21, 10:54)
Šią savaitę saulė kai užšvietė po 4 mėnesių apsiniaukusio rudens, tai pamačiau voratinklius ne prastesnius, nei drakulos pilyje...
as tai irgi toks jausmas kad nieko neveikiu tik einu ir dulkes valineju nes kai saule plieskia tai
QUOTE(femme @ 2014 01 21, 10:56)
ar kiekvieną kartą reikia atskirai nužemintai prašyt PASIRODYT??? :
tai kad jis jau neatittinka sios temos nors uzuolaidos tai vissikai mociutiskos
QUOTE(femme @ 2014 01 21, 10:54)
kad jau vaizdais pro langus dalinamės, tai čia manasis iš būsimo darbo kambario - bibliotekos
Sniegu jūsų kraštas turtingesnis
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 21, 11:04)
tai kad jis jau neatittinka sios temos nors uzuolaidos tai vissikai mociutiskos
Greitai eik nufotkinti saulutė šviečia, bus gražios nuotraukos
QUOTE(TuDa @ 2014 01 21, 11:08)
Greitai eik nufotkinti saulutė šviečia, bus gražios nuotraukos
cia lemputes fotkinau ikejos temai, bet esme aiski uzuolaidu audinys visai netinkamas austrijetem, bet kaip tam kambariui man jos patinka
dabar ten musu miegamasis
palanges kazkada bus langu spalvos... kai uzeis ikvepimas jas visas nualiejuot
Akvilyte o kaip austrijietes pasiutos? dejot mechanizma ar juosteles kokias? medziaga labai grazi, reiktu man tokios i vaiku kambari.
Pasirodymu diena !
Mano "ikejine" skalbykla - cia buvo rankeneliu šou
Mano "ikejine" skalbykla - cia buvo rankeneliu šou