Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

na ta proga, kad nekenciu dabartinio savo kampo, paziurejau litsofa - tai man labai grazus buvo villa kampas. neturit niekas? kazi padarytu su miegamu mechnizmu g.gif

akvilyte, man toks ikritimo jausmas lyg buvo ant ikejinio ektorpo...
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 01 20, 14:57)
ai, kai zmogus pamate tai, kas jam idealiai tiktu, tai kitkas jau sunkiai betelpa smegenuosna....

oi, nesakyk... galima net isproteti nuo to doh.gif .

QUOTE(Liniuxxx @ 2014 01 20, 15:05)
Supratau, ačiū 4u.gif
Mano atveju turbūt reikėtų keisti priekinius fasadus ir šonus, kurie matosi g.gif

labai sveikintina ideja, bet visgi, kodel nusprendete keisti?

QUOTE(Pupukas24 @ 2014 01 20, 16:36)
mano vienas is reikalavimu buvo tureti savo "washing room'a", ji pastateme prie katilines ir garazo, ten ir komunikacijos visos, kol sumastem su vyru, kad ten salta bus, nes garazas tik viena nupezusi radiatoriu tures, tai man ten tikrai ne kaifas bus ziema su slapiais skambiniais duotis, ka bekalbeti jau apie lyginima biggrin.gif tai dabar ten bus sandeliukas, o mano skalbimo kambarys bus didziojoje vonioje  doh.gif kuris nesvietnai didelis butu buves, dabar bus normalaus dydzio, kai uzsigriozdins skalbiankom biggrin.gif
as irgi labai nenorejau to prie lubu, bet jauciu kitos iseities nera, kai langai sitokie dideli ir platus.... g.gif

as turiu washing room, kuriame yra skalbimo masina ir dziovykle, tai su slapiais skalbiniais niekur duotis nereikia, tik tiek, kiek is skalbykles i dziovykle permesti, arba jeigu ka rankom skalbiamo turiu.
Lyginu visada drabuzineje, nes man taip patogiau. Nelygintus rubus atsinesu i drabuzine, o ten, nuo lyginimo lentos - kiekvienas daiktelis tiesiai i spinta. Mano lyginimo lenta stovi taip pat spintoje, taip, kad viskas tvarkoje thumbup.gif .

QUOTE(TuDa @ 2014 01 20, 19:57)
O aš pagalvojau, kad ten skulptūrėlė doh.gif  lotuliukas.gif

geriau jau butu skulpturele biggrin.gif .

TuDa, tokia va kokia vidos777 reakcija lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 21 sausio 2014 - 10:50
QUOTE(rek @ 2014 01 21, 10:39)
akvilyte, man toks ikritimo jausmas lyg buvo ant ikejinio ektorpo...

drinks_cheers.gif nors virtuve ikejine, bet minksti baldai man ju kazkodel pasitikejimo nekelia g.gif istikro tai nedega man... diedas tik travina, bet sakiau kol nebaigsim sienu tai apseisim ir be kampo lotuliukas.gif

man visiskas tingejimo etapas doh.gif pribaigiau darbo kambari... sviestuviukus pasidariau pasikabinom.. net austrijetes pasisiuvau lotuliukas.gif nueinu pasidziaugiu ir toliau tyngiu doh.gif

maziaus lova irgi pirkau paprasta pusinuke, nudaziau baltai ir dabar pati jam jos pavydziu lotuliukas.gif
Atsakyti
kad jau vaizdais pro langus dalinamės, tai čia manasis iš būsimo darbo kambario - bibliotekos tongue.gif
Šią savaitę saulė kai užšvietė po 4 mėnesių apsiniaukusio rudens, tai pamačiau voratinklius ne prastesnius, nei drakulos pilyje.... lipau ant kopėčių su trim viena ant kitos surištom šluotom ir nurinkinėjau lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 01 21, 10:38)
TuDa, turiu klausima. tavo kede prie rasomojo stalo is kur? patogu? esu nuziurejusi berniukui panasia, bet tik vienas variantas, o man noretusi bent is dvieju-triju rinktis biggrin.gif

Iš čia http://www.venta.lt/...a-kategorija-17. Patogus tas krėsliukas, svarbiausia, kad jo aukštis gerai dera su rašomuoju stalu (sėdima dalis 42 cm) kietokas, bet kartu labai patogu atsilošti ir priglausti nugarą prie atlošo. Man jame per daug tos modernios klasikos, bet nieko čia nepakeisi, nes ir rinktis nėra per daug iš ko, nes kitų kainelės tai kandžiojasi. Šitas apie 500 litukų kainavo.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 21, 11:51)
pribaigiau darbo kambari... sviestuviukus pasidariau pasikabinom.. net austrijetes pasisiuvau  lotuliukas.gif  nueinu pasidziaugiu ir toliau tyngiu  doh.gif

ar kiekvieną kartą reikia atskirai nužemintai prašyt PASIRODYT??? umn.gif: lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 01 21, 10:45)
geriau jau butu skulpturele  biggrin.gif .

TuDa, tokia va kokia vidos777 reakcija  lotuliukas.gif .

biggrin.gif tai jau taip, man irgi ne prie dusios tokie vojazai baldais biggrin.gif kariaujam.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 01 21, 10:54)
Šią savaitę saulė kai užšvietė po 4 mėnesių apsiniaukusio rudens, tai pamačiau voratinklius ne prastesnius, nei drakulos pilyje...

lotuliukas.gif as tai irgi toks jausmas kad nieko neveikiu tik einu ir dulkes valineju doh.gif nes kai saule plieskia tai doh.gif

QUOTE(femme @ 2014 01 21, 10:56)
ar kiekvieną kartą reikia atskirai nužemintai prašyt PASIRODYT??? umn.giflotuliukas.gif

tai kad jis jau neatittinka sios temos tongue.gif nors uzuolaidos tai vissikai mociutiskos lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 01 21, 10:54)
kad jau vaizdais pro langus dalinamės, tai čia manasis iš būsimo darbo kambario - bibliotekos tongue.gif

Sniegu jūsų kraštas turtingesnis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 21, 11:04)
tai kad jis jau neatittinka sios temos  tongue.gif  nors uzuolaidos tai vissikai mociutiskos  lotuliukas.gif

Greitai eik nufotkinti 4u.gif saulutė šviečia, bus gražios nuotraukos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 01 21, 11:08)
Greitai eik nufotkinti 4u.gif saulutė šviečia, bus gražios nuotraukos mirksiukas.gif

cia lemputes fotkinau ikejos temai, bet esme aiski biggrin.gif uzuolaidu audinys visai netinkamas austrijetem, bet kaip tam kambariui man jos patinka biggrin.gif

user posted image

dabar ten musu miegamasis biggrin.gif

palanges kazkada bus langu spalvos... kai uzeis ikvepimas jas visas nualiejuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 21 sausio 2014 - 11:14
Akvilyte o kaip austrijietes pasiutos? dejot mechanizma ar juosteles kokias? medziaga labai grazi, reiktu man tokios i vaiku kambari.
Atsakyti
Pasirodymu diena hihihi.gif !

Mano "ikejine" skalbykla - cia buvo rankeneliu šou rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti