Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

mes turim skalbykla, super patalpa thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif čia foto kuzdaitei, kaip atrodo tos pačios kolekcijos, bet skirtingos rankenėlės. Ir tuo pačiu noriu, kad atkreiptum dėmesį į prisukamų bumbuliukų aukštį, labai dažnai mūsų meistrai mėgsta juos prisukti prie pačių durelių kampelio- taip negražu, reikia parinkti panašų aukštį kaip foto ax.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2014 01 20, 20:01)
kartais ir taip panaudojam.

Gražutis murkius wub.gif Tik va Vidos777 reakcija ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 20, 15:33)
ir dabar idomu, akvilyte, ar pas Jus senoje belangeje bande augti koks nors augaliukas? blush2.gif

nebande schmoll.gif

QUOTE(TuDa @ 2014 01 21, 08:35)

ale jus tai turit iliustraciju kiekvienam gyvenimo atvejui 4u.gif pagarba 4u.gif

ar kas nors susidure ar turit siauliu gamintoju LITSOFA baldu g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 21, 09:43)

ar kas nors susidure ar turit siauliu gamintoju LITSOFA baldu  g.gif

Man gamina šiuo metu Wiliamą, į mėnesio pabaigą jau turėtų būti, žiūrėsim cool.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 21, 08:43)
ar kas nors susidure ar turit siauliu gamintoju LITSOFA baldu  g.gif

Tai vėl aš 4u.gif mano svetainės sofa iš jų pirkta. Tik nužiūrėjau, kad tokių gamyboje nebeturi. Viskas su jais gerai. Senam name buvo jų reklaineris sulūžęs, tai paskambinau, be didelių aiškinimų pasiėmė, sutaisė ir atgal atvežė, nors jau visos garantijos senai buvo pasibaigę, o ir sulaužėm patys. Aišku reikėjo susimokėti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 21, 08:43)
ale jus tai turit iliustraciju kiekvienam gyvenimo atvejui  4u.gif  pagarba  4u.gif

Kiekvieną rytą peržvelgiu šį albumą 4u.gif http://georgianadesign.tumblr.com/
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 01 20, 21:26)
, dar daug  visko namuose darytino ir isigytino, uzuolaidos ne pirmo butinumo  mirksiukas.gif  bet va buna, kad uzsiskiedziu, reikia ir psio. o paskui save nuraminu. bet tokiu budu mintys issigrynina, kai pastoviai pamastai apie kazka.  .

viens prie vieno ir pas mus biggrin.gif sudarytas prioritetų sąrašas galvoje ir žingsnis po žingsnio stumiamės... Bet tokių užplaukimų REIKIA pasitaiko dažnai, jei tai kažkoks išskirtinis daiktas, kurio vėliau nenupirksi, tai griebiu, bet kitu atveju medituoju hihihi.gif dabar geri draugai su pakankamu biudžetu rekonstruoja namą, dizainerė siunčia viską iki žvakidžių ir kitų aksesuarų... Bandau pavydėt, bet nesigauna rolleyes.gif prarasčiau malonumą sukti galvą ir džiaugtis pokyčiais. Užtat tų mažų džiaugsmelių nors vežimu vežk, vakar pakabinau kutukus ant virtuvės austrijetės po pusantrų metų ir tiek gerų emocijų beveik už dyką biggrin.gif
dėl permąstymo irgi sutinku, užuolaidos miegamajame prie alyvuogiškai žalio tapeto dabar jau noriu tamsiai rožinės, o ne smėliavos... Ir taftos, o ne barchato.

QUOTE(TuDa @ 2014 01 21, 10:14)
buvo jų reklaineris sulūžęs,

praeitą savaitę pirmokas kai šoko ant subinės per patį ilgosios sofos vidurį, tik triokšt blink.gif visa laimė radau rajone meistriukus, išsivežė ir parvežė sutaisytą tą pačią dieną, nes pagooglinus sužinojau, kad gamintojams iškelta bankroto byla doh.gif labai keista, nes užsakymų jie turėjo gausiai (viva sofa).
ta proga skalbiau sofų užvalkalus ir sėdimosios dalies užvalkalų kibukai-lipdukai apipešiojo audinį vienoje vietoje doh.gif kaip tokiu atveju skalbt, jei tas kibukas nenuimamai prisiūtas? Valyklom nepasitikiu, nes nėra audinio priežiūros etiketės, o tokiu atveju ir jokių garantijų... O lipdukas apskritai yra detalė, už kurias jie neatsako.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 01 21, 09:44)
ta proga skalbiau sofų užvalkalus ir sėdimosios dalies užvalkalų kibukai-lipdukai apipešiojo audinį vienoje vietoje doh.gif kaip tokiu atveju skalbt, jei tas kibukas nenuimamai prisiūtas? Valyklom nepasitikiu, nes nėra audinio priežiūros etiketės, o tokiu atveju ir jokių garantijų... O lipdukas apskritai yra detalė, už kurias jie neatsako.

uzklijuoti kita kibuko puse... jusu atveju manau jie prie sofos ar ne? tai riektu nusipikrt tos juosteles kita puse pries kita skalbima ir uzklijuot...

TuDa, o ar patogios ju sofos??? as noriu tokios kur ikrenti ir pradingsti.... brolis turi tokia, tai kaip ant debesu jauties... sake is siaulieciu pirko bet pavadinimo nepamena... tai dabar paziurejau kad lyg ir is ju turetu but... g.gif
Atsakyti
Cobre, pavydziu kaciaus, labai noriu. vyras nelabai leidzia, niekselis... ax.gif
vaizdas puikus smile.gif
ech pas mane nieko naujo nevyksta, vis laukiam i berniuko kambari lovos, ikeja neskuba sake sausio vidury bus, dabar jau vasario pradzioj gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 21, 10:50)
uzklijuoti kita kibuko puse... jusu atveju manau jie prie sofos ar ne?  tai riektu nusipikrt tos juosteles kita puse pries kita skalbima ir uzklijuot...

na taip, logiska, aciu 4u.gif nors man tai mistika, kokiu budu sugebejo tas uzvalkalas persisukt, nes pasisiause visai atrodo nepasiekiamoj vietoj... O skalbiau kiekviena atskirai, nes buvau numacius, kad kito uzvalkalo lipukas gali bedos pridaryt...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 21, 09:50)
TuDa, o ar patogios ju sofos??? as noriu tokios kur ikrenti ir pradingsti....  brolis turi tokia, tai kaip ant debesu jauties...  sake is siaulieciu pirko bet pavadinimo nepamena...  tai dabar paziurejau kad lyg ir is ju turetu but...  g.gif

Tai tau reikia tokių "ale amerikietiškų". Pagal mane jų modeliukai kiek kietesni, tvirtesni tokie- nebus to įkritimo efekto. Mūsų sofutei reikalavimai buvo keliami kitokie, kad būtų patogus miegamo mehanizmas, turėtų patalynės dėžę, įkurią sudedu nurinktus vakare nuo terasos paminkštinimus, ir būtinai šezlongas, kad galėčiau tv žiūrėti ištiesusi kojas...bet jin yra pakankamai minkšta. Dar yra SINTUVA pas mus, gal iš jų pirko. Paklausk daugmaž vietą kur pirko, pasakysiu kas tokie biggrin.gif gal iš vis ne šiauliečių gaminta g.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 01 21, 10:22)
Tai tau reikia tokių "ale amerikietiškų". Pagal mane jų modeliukai kiek kietesni, tvirtesni tokie- nebus to įkritimo efekto. Mūsų sofutei reikalavimai buvo keliami kitokie, kad būtų patogus miegamo mehanizmas, turėtų patalynės dėžę, įkurią sudedu nurinktus vakare nuo terasos paminkštinimus, ir būtinai šezlongas, kad galėčiau tv žiūrėti ištiesusi kojas...bet jin yra pakankamai minkšta. Dar yra SINTUVA pas mus, gal iš jų pirko. Paklausk daugmaž vietą kur pirko, pasakysiu kas tokie biggrin.gif gal iš vis ne šiauliečių gaminta g.gif

man pas juos patinka vienas kampas ale netelpa cry.gif nu reiks vaziuot pas juos pasiziuret... o brolis tai vilniuj pirko... tik sake kad siauiuos gamina ir tiesiai is siauliu jiem atveze biggrin.gif
o man nereik nei miegamo mechanizmo nei dezes...
aha sintuva ir ziurejau... bet kampu jie ten nelabai man patinkancio turi... o man BUTENT kampo reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 01 21, 09:14)

TuDa, turiu klausima. tavo kede prie rasomojo stalo is kur? patogu? esu nuziurejusi berniukui panasia, bet tik vienas variantas, o man noretusi bent is dvieju-triju rinktis biggrin.gif

QUOTE(femme @ 2014 01 21, 09:44)
Bandau pavydėt, bet nesigauna rolleyes.gif prarasčiau malonumą sukti galvą ir džiaugtis pokyčiais.

ir man nesigautu biggrin.gif drinks_cheers.gif man cia toks intymus reikalas, tie mano namai. klaidu padariau, jas zinau, gal kada pavyks pataisyti, bet kito zmogaus i namus isileisti negaleciau. o ir finansu tiek netureciau. kita vertus, jei tureciau, tai viskas kitaip judetu, dalies klaidu nebutu padaryta.

QUOTE(rek @ 2014 01 21, 09:57)
Cobre, pavydziu kaciaus, labai noriu. vyras nelabai leidzia, niekselis...  ax.gif
vaizdas puikus smile.gif
ech pas mane nieko naujo nevyksta, vis laukiam i berniuko kambari lovos, ikeja neskuba sake sausio vidury bus, dabar jau vasario pradzioj  gun_bandana.gif

vaikas ta katina atsinese. dabar abu draugeliai biggrin.gif
as vaikui lovyte pirkau visiskai uz kapeikas. pusine. nubeicavau tamsiai rudai, nulakavau ir gavosi puiki lovyte. groteles ir ciuzinys nauji.
kazkuo panasi i sita buvo, kai nusibeicavo, tai vaizdas visiskai kitoks.
http://www.finn.no/f...nnkode=46273486
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 21 sausio 2014 - 10:40