Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 20, 15:23)
O kaip daryti su karnizu, jei mano lango ilgis 455 cm, ieškoti vieno tokio ištisinio karnizo? g.gif ar rasiu  g.gif ir norėčiau tik vienoj vietoj tvirtinimą daryti, tai įtariu links jis nuo užuolaidų  g.gif kaip darot su dideliais langais? kitokio karnizo varianto kaip tik kabinamas virš lango nesvarstau (pvz. tvirtinamas prie lubų) smile.gif

Tikrai tokio ilgio ištisinio karnyzo nerasite. Teks durti dvi karteles. Vienoj vietoj tvirtinimas g.gif ar ne taip supratau ax.gif Karnyzai nuo 2 metrų ilgio jau tvirtinami trijuose vietuose- 2 iš galų ir 1 per viduriuką. O Jūsų tvirtinimas priklausys nuo užuolaidų svorio, bet ne mažiau kaip 3 laikikliai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 20, 15:33)
Dar paklausiu - ar grazu, jei virtuveje virsutines spinteles tures rankenels kaip burbuliukai, o apatiniai stalciai tokias pailgas, bet tos pacios serijos??? blush2.gif

Man gražu, kuomet durelės turi vienokias rankenėles, o stalčiukai kitokias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 01 20, 15:43)
Tikrai tokio ilgio ištisinio karnyzo nerasite. Teks durti dvi karteles. Vienoj vietoj tvirtinimas g.gif ar ne taip supratau ax.gif Karnyzai nuo 2 metrų ilgio jau tvirtinami trijuose vietuose- 2 iš galų ir 1 per viduriuką. O Jūsų tvirtinimas priklausys nuo užuolaidų svorio, bet ne mažiau kaip 3 laikikliai 4u.gif

Hm g.gif nujaučiu problemą... Terasinis langas yra toks: langas 180 cm pločio, tada durys 95 cm pločio ir vėl langas 180 cm pločio, viso 455 cm.
Kaip tada kabinti, jei noriu užuolaidas dienai į šonus sustumti?
Galvojau, kad laikikliai bus iš galų ir vienas ties riba, kur 180 cm ir 275 cm susieina, terasos durys atsidaro į vidų, tai būtų gerai ant jų abiejų užuolaidos pusių neužtraukti g.gif bet net jei per vidurį dėti tvirtinimą, išeina dvi dalys po 230 cm, jau irgi dviejų laikiklių mažai g.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 20, 16:28)
Hm  g.gif nujaučiu problemą... Terasinis langas yra toks: langas 180 cm pločio, tada durys 95 cm pločio ir vėl langas 180 cm pločio, viso 455 cm.
Kaip tada kabinti, jei noriu užuolaidas dienai į šonus sustumti?
Galvojau, kad laikikliai bus iš galų ir vienas ties riba, kur 180 cm ir 275 cm susieina, terasos durys atsidaro į vidų, tai būtų gerai ant jų abiejų užuolaidos pusių neužtraukti  g.gif bet net jei per vidurį dėti tvirtinimą, išeina dvi dalys po 230 cm, jau irgi dviejų laikiklių mažai  g.gif
4u.gif

begeli norit det ar vamzdi??? nes vienas begelis yra (na bent jau tais laikais kai dirbau buvo) 6m berods g.gif ... lankstomas kaip nori.... jei tvirtinsit prie lubu tai nei sujungimu nei ko... laikikliu kiek norit galit det.. ty reik daugiau nei jus isisvaizduojat 1 per viduri....
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2014 01 20, 16:05)
Va dar klausimas-ar viso namuose turit atskiras skalbyklos patalpas?

mano vienas is reikalavimu buvo tureti savo "washing room'a", ji pastateme prie katilines ir garazo, ten ir komunikacijos visos, kol sumastem su vyru, kad ten salta bus, nes garazas tik viena nupezusi radiatoriu tures, tai man ten tikrai ne kaifas bus ziema su slapiais skambiniais duotis, ka bekalbeti jau apie lyginima biggrin.gif tai dabar ten bus sandeliukas, o mano skalbimo kambarys bus didziojoje vonioje doh.gif kuris nesvietnai didelis butu buves, dabar bus normalaus dydzio, kai uzsigriozdins skalbiankom biggrin.gif

QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 20, 16:23)
O kaip daryti su karnizu, jei mano lango ilgis 455 cm, ieškoti vieno tokio ištisinio karnizo? g.gif ar rasiu  g.gif ir norėčiau tik vienoj vietoj tvirtinimą daryti, tai įtariu links jis nuo užuolaidų  g.gif kaip darot su dideliais langais? kitokio karnizo varianto kaip tik kabinamas virš lango nesvarstau (pvz. tvirtinamas prie lubų) smile.gif

as irgi labai nenorejau to prie lubu, bet jauciu kitos iseities nera, kai langai sitokie dideli ir platus.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2014 01 20, 15:15)
Cobre- jusu namuciai pasaka wub.gif tiek kiek matosi. Vaizdas pro langus wub.gif  wub.gif, as retai cia parasau, bet toks "juodas"pavydas ziurint.

cia ne mano namuciai, cia draugams siek tiek gelbejau ir namuciai ju. vaizdas pro langus neblogas, bet turint omenyje, kur viskas yra, tai sakyciau, kad gana iprastas biggrin.gifD nepavydekite net baltai, visur yra pliusu ir minusu mirksiukas.gif

mano vaizdas pro langus kitoks, bet man irgi patinka biggrin.gif .
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 01 20, 16:37)
cia ne mano namuciai, cia draugams siek tiek gelbejau ir namuciai ju. vaizdas pro langus neblogas, bet

mano vaizdas pro langus kitoks, bet man irgi patinka

bigsmile.gif kaip grazu,ir kysa supranta grozi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 01 20, 19:10)

O aš pagalvojau, kad ten skulptūrėlė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 01 20, 19:10)

grazuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 01 20, 19:57)
O aš pagalvojau, kad ten skulptūrėlė doh.gif  lotuliukas.gif

kartais ir taip panaudojam.

user posted image

atsiprasau uz foto ne i tema, labai jau zaisminga nuotaika uzpuole biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 20 sausio 2014 - 20:02
QUOTE(Cobre @ 2014 01 20, 21:01)
kartais ir taip panaudojam.

A kur uziuuuolaidos - vis dar paieskose? rolleyes.gif
O gal kaip pas skandinavus - ju nereikia ir nebus? irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 20 sausio 2014 - 20:20
QUOTE(Cobre @ 2014 01 20, 20:01)
kartais

Man netrukdo mirksiukas.gif smagu,nes tik apie ,,reikalus,,cia kalbam.

Tuda, Tuda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2014 01 20, 20:18)
A kur uziuuuolaidos - vis dar paieskose? rolleyes.gif
O gal kaip pas skandinavus - ju nereikia ir nebus? irnesakyk.gif

aha rolleyes.gif biggrin.gif ir paieskose ir finansu kaupime :DDD pirmiausia bus kilimas, o jo vis nerandu uz priimtina kaina ir aplamai tinkamo. tada sofu pertraukimas, nes dabar man jos labai tinka visuo, isskyrus govelena, tada uzuolaidos. man uzsidengimui ju visai nereikia, o tik del grozio, todel ir neskubu visai. o per ta laika kitus dalykus tvarkom, dar daug visko namuose darytino ir isigytino, uzuolaidos ne pirmo butinumo mirksiukas.gif bet va buna, kad uzsiskiedziu, reikia ir psio. o paskui save nuraminu. bet tokiu budu mintys issigrynina, kai pastoviai pamastai apie kazka. pas skandinavus uzuolaidos yra. dazniau yra, nei nera. tik pasislepti uz ju jie neskuba visai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 20 sausio 2014 - 20:27